5743
  • GregSB
    Meg igy mi lesz az appok designjaval? Ezt legalább kötelezővé kene tenniük hogy a WP dizajnhiz igazítsák őket.

Mert ha minden mehet ugy ahogy megalkotják, akkor lesznek appok amelyek Material Designosak lesznek (android), iOS7-8 dizajnosak, es lesznek WP-s appok is. Ez igy eleg bazári lenne...

"The solution sounds complicated. Games are one thing — cross-compilation and shared code bases work fine for many games. But for actual apps, running apps designed for platform A on platform B never looks or feels right, even if technically it “works”. Running apps from platforms A and B on platform C? Yikes."
  • bon
    Jön a sok szemét is.
  • plu604
    Bizony, bizony, úgy tűnik a windows phone-ok legnagyobb hátránya mérséklődik végre ^^
  • GregSB
    Your Windows 10 phone can turn into a full PC
  • GregSB
    :OOO

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.04.29. 19:44:06
  • Evogordon
    Lehet meg varok egy kicsit ezzel a telefon vasarlassal ilyen hireket olvasva

Uj csucskategorias Lumia erkezik
  • Evogordon
    Akkor szerintem beadom azt a 830-at. Amugy is nagyon szimpatikus:)
  • Gladiator
    en ugy tudom, hogy zaszloshajot ne varjunk 3./4. negyedevig. most mar nyaron tuti nem adnak ki semmit az uborkaszezonban amugy se.
  • kifli
    elvileg a 940-ről van már 1-2 részlet, de lehet csak kamu
  • Evogordon
    Varhato amugy uj felso kategorias telefonok? Vagy meg nem nagyon van feloluk hir?
  • mgenya911
    Ha a felső kategória a cél akkor szerintem megéri várni, ha nem tetszenek akkor meg vehetsz 830-930-at jóval olcsóbban.
  • Evogordon
    Hamarosan akarok venni egy lumia 830-at szerintetek erdemes megvenni vagy varjak egy kicsit mert hamarosan jonnek az uj zaszloshajok win10-el?
  • maffioso
    Kijött a második verziója a windows phone 10-nek, ezért gondoltam kipróbálom, mivel 820-ra is elérhető. Az új megjelenés és funkciók kurvára jók, de tényleg még elég lassú a rendszer. Drasztikus akkumulátor merülés szerencsére nincs, de pöppet türelmet igényel. Semmiképpen nem ajánlanám frissítésre, nekem is holnap jön vissza a "main" telefonom, csak azért néztem meg.
  • kl24h
    Nagyon nyomul mobil téren a Microsoft
  • Gauge
    640 xl lte (azt hiszem ds a leírás szerint)
    http://www.edigital.hu/okostelefon/microsoft-lumia-640-xl-lte-kartyafuggetlen-okostelefon-black-(windows-phone)-p476729.html

kupon:
    http://www.edigital.hu/online_flyer.php?id=470&page=1
    (-15%)

szerintem a hülyének is megéri:)
  • benőmenő
    tAz is tartalom fogyasztás, amikor a buszon fél kézzel kapaszkodva zenét akarok skippelni. Ez az én kezemmel ~4"-ig megy biztonságosan 4.5"-ig visítva.
    A húgom 4,7"-es G2 minijénél nem megy. Pedig az egy vékony telefon, abszolút minimális kávával.
  • Jim Morrison
    ezek az okostelefonok már leginkább tartalomfogyasztásra vannak, arra meg a nagyobb kijelző jobb. Ha csak telefonálgatni támad kedved meg egy két extra ekkor veszel egy sima telefont és kész...
    személy szerint én annak már örülnék ha 4,7" ben lenne egy új, fasza (androidos) teló :)
  • kl24h
    Nekem pl. tetszik ez a nagy képernyő, sőt inkább az 5.7 vennem meg, de meg gondolkozok. A nagy telefon gondot is okoz, mert sokszor nincs hova tenni, nem fér be a zsebbe, de azért van megoldás arra is.
    Szerintem fognak kisebbet is gyártani.
  • benőmenő
    Már nyomnám a buy gombot, de az 5" minek kellett!? :(
    A 620-nál a kompakt (3,8") mérete is sokat számított vásárláskor, és akkor még nemhogy kisebb verzát nyomatnának, hanem xl 5,7".
    Miért csak yetiknek készítenek telókat?
  • kl24h
    Jó vásárlást: Lumia 640 XL, Lumia 640 LTE, Lumia 640 XL LTE.
  • Norbi779
    Hali. Az miért van hogy a messenger ilyen képeket csinál:

Ha telefonnal fényképezek akkor jó, de a Messenger és pl. az InstaCam alkalmazás is ilyen képeket csinál. Mitől lehet és mit lehet vele csinálni?

Utoljára szerkesztette: Norbi779, 2015.04.11. 17:33:48
  • benőmenő
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy egy esés után "elgörbült" a hangfelvevő gomb a lumia 620-amon.
    Néztem, nem a cserélhető hátlap műanyaga tört el, hanem konkrétan a készülék fém része van elgörbülve, viszont maga a kapcsoló még működik.
    Ez szerintetek szervizelhető probléma, érdemes érdeklődni, vagy a továbbiakban szoftveres hangállításra vagyok kárhoztatva?
  • Bogdogege
    A kipp kopp rendesen működik,más minden maradt a régiben.
  • rain70 #5160
    Mi a változás, lehet tudni?
  • kl24h
    Az ESET-nek csak Windows Mobile-ra van antivírusuk viszont a Windows Phone-ra nincs.
    Antivírus Windows Phone-ra csak ez lenne Comodo ESM Console, az AVG már visszavonta.
    Lényegében ahogy mondta bon #5158 nincs vírus WP-ra, ezért nem lehet találni antivírust, maga a WP egy biztonságos rendszer.
  • bon
    Nem kell,nincs vírus Windows phone-ra.
  • Frobi
    Nekem van egy Microsoft Lumia 535 telefonom és keresek rá vírus ellenőrzőt.
    Eset mobile securityt akartam letölteni de azt a mobilom nem engedi.
    Pedig a windowsosat akartam hozzá letölteni.
    Előre is köszönöm a választ
  • Bogdogege
    Jött valami frissítés reggel
  • bardocz
    1: Elvileg ha telefonon felmásolod a ringtone mappába, beállíthatod. Nekem az sose működött, én a ringtone maker nevű appot használom erre, van, hogy elsőre nem tudod hazsnálni az adott számot, mert szerzői jogok and shit, de ha számcím szerint listázod ki, akkor meg engedi, legalábbis nálam.
    2: Here city lens.
  • Bogdogege
    ringtone maker

Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.04.03. 18:42:26
  • Bogdogege
    mobilarena foruma
  • Ryder159
    Na de lenne is pár kérdésem.
    1. Hogy állíthatok be saját zenét csengőhangnak.
    2. Mielőtt megvettem, az eladó mutatott egy appot (igaz, neki nem 535 volt), amivel a kameraképen mutatta, hogy merre van pl posta vagy a meki. Melyik ez az app?
  • Ryder159
    Meglepetés? pl? Ne ijesztgess
  • Bogdogege
    Nem rossz telcsi , de fog majd meglepetéseket okozni , nekem is ilyen van
  • Ryder159
    Na vettem egy Lumia 535-öt. Elsőre kicsit fura, szokni kell, de tetszik...
  • Ryder159
    Nem, kell félni tőle, csak türelem kell hozzá, nem szabad kapkodni.
  • Tibi7
    Valószínűleg youtube-on találsz videót arról, hogyan kell kicserélni. Az alapján döntsd el, megéri-e kockáztatni.
  • bon
    Nem plexi, üveg.
  • gotchaaa
    Hi, egy ilyet eléggé nehézkes kicserélni otthon, igaz? Csak a plexi repedt meg, a kijelző működik és érintésre is reagál.

Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2015.03.28. 23:08:43
  • kifli
    Groupme