5743
-
Wow skacok annyira elegedett vagyok a lumia930 al hogy ilyen nincs. Voltam a Tomorrowworld-on es csinaltam par videot aztan vissza jatszva olyan gyonyoru kepet csinal meg este is na meg a hang felvetele az hihetetlen Csekkoljatok le
-
Lantee #5302 Hát, ezért használok BlackBerry-t. Ott bármit átdobok, és szól...ahol csak akarom, olyan hosszan, amig ki nem nyomom. :)
Imádom a Lumiákat, volt is pár (és még lesz is), de ez a csengőhang mizéria egy örök talány. -
xD
Bemásoltam egy tetszőleges mp3-at, átneveztem (1)ringtone.mp3-ra. Benyomtam rington maker-t, kreáltattam egy másik számot választva csengőhangot, amit (1)ringotne.mp3 néven mentettem le (vagyis rá!, itt elekadt.. :P mondom miért). Ezt elindítva, elindult a betallozótt szám, amiből kreálta a csengőhangot. Kaptam egy mono 160-as mp3-at.
Ezt pc-re áthúzva, lejátsszva! :D Megmaradt benne az előzőleg odamásolt szám spectogram-ja! :D Nah ezt hogy csinálta? xD
File méret megmaradt az eredeti. Neve, file properties törlődött minden. File név lett (1)ringtone.mp3 De kilistázva aaa -ra mentettem. Ezt meg sehol se látom az mp3-ban. Valahova beleírta binárisan, vagy nemtom... De ez vicc...
Na hagyom a csába.
Jah és megy 3:42- hosszan. -
Az a vicc, hogy pl:
Fizetett, letöltött, 320-as, Genre-vel (és minden más infoval (properties) ellátott, mp3, VBR-es, sztereó és NEM megy! Se nem látja, ki sem listázza. Nevezheted, csinálhatsz te vele bármit, nem érdekli! Kb nincs is a készüléken.
Ellenben (amit kreált a ringtone maker progi egy rendes mp3-ból):
160-as, semmi Genre (de mág csak semmi más info sem!!!), a file neve pedig ringtone.mp3; (1)ringtone.mp3; (2)ringtone.mp3...... CBR kódolt, és megy! Ott van elhelyezve a Ringtones mappában. Látja a hang beállításban átállítod a csengőhangot, de úgy, hogy ott meg egy megadott lementési néven látja (jelen esetben Zhu - Faded instrumental) a neve.
De a ringtones mappában (1)ringtone.mp3 néven van, ratyifos minőségben. Na de mind1.
Beraktam, megy, ennyi. Beletörődök. :D Így marad.
-
Lantee #5299 A régi Lumiámon (800) én is sokat vacakoltam a csengőhanggal, de aztán valahol olvastam, hogy a másolandó MP3-nak meg kell adni a "stílusát" (Genre) - amit Winamp-ban is tudsz módosítani. Az a lényeg, hogy a telefon csak 'Ringtone' típusút tud kezelni. Baromság, de így működött. Ja, illetve nem lehet hosszabb 30mp-nél...azt hiszem. -
Nem ír sehol semmit. Mind 1. Van 500Mb, eddig szinte semmit se evett (gondolom, amit meg neteztem, hát az volt ~20Mb), pedig be volt kapcsolva. Ígyhagyom, majd meglátom hó végén. :P
Bemásoltam a ringtones mappába mp3-at. Semmi. Nem jelenik meg Egyéb felirat alatt (nem listázza ki). De a ringtone maker-el csináltam másikat, elneveztem. Azt meg kilistázza, a nevezett nevén. De a ringtone mappában (1)ringtone.mp3 lett a neve. CBR kódolással, mono, 160 kbps-es. Semmi tulajdonságában nem látom a megadott nevet. Mégis a megadott néven listázza ki, játssza le. :S Nem értem.... Érdekes.
Leszedtem az Evolve game-t! Ez nagyon király! :D Tetszik. Asszonyén is ~hasonlót toltam. De ez jobban bejön. (azon Match 3 Quest volt).
És az meg + , hogy nincs benne relám!!!! :D Ezen csodálkoztam. Jár a 5 *
Ilyen alkalmazás, játékon belüli reklámot lehet blokkolni valahogy? Vagy csak HA megveszem? -
Ha minden igaz adatforgalmat használhat, szóval szolgáltatófüggő és csomagfüggő. Nézd meg az interneten.
itt nézz szét -
Ezt a telefon nyomon követése izét csak be tudom kapcsolni. Király, meg mindne, műxik, megtalálja :D de akkor ez most ingyenes?
Azt írja microsoft-on. De a segítő meg úgy írja, hogy választhatok, sms-es vagy lekérdezéses. De ilyen kétfélel ehetőségbúl nem választhatok, csak bekapcsolhatom a követést, vagy ki. -
Nem mindíg látszik, eltűnik. De egyes progikban nem tűnik el. Pl most feltettem az Evolve-t, hát rögtön az első game-en nem tudok továbbmenni, mert kitakarja a játék menü gombját. De erre már megtaláltam a megoldás. Navigációs sáv pöccintésre eltűnik . Így eltüntethető, akkor is ha NEM tűnik el.
Sima, nem védett mp3-at próbálok. Akármilyen verziót. Akár letöltöttet, akárhogy konvertáltat, stb...
Egyszerűen semmit sem lát, hiába másolom be a csengőhangok mappába, nem jelenik meg az "Egyéb" listában.
Talán a névjegykártyáknál tudok hozzárendelni. De azt most még nem néztem, mert eggyesével nem adogatom hozzá. Nem használok 100 féle külön-külön dallamot mindenkire. -
Nem lehet hogy úgy vannak beállítva a kezelőgombok hogy mindig látszik? A virtuális vissza-windows-keres gombokra gondolsz?
Én alap csengőhangot használok, szóval nem tudok segíteni. Barátnőm viszont mindig variálja a Lumia 620-n. Elvileg csak bemásolta a ringtones mappába és aztán beállítható telefonon Custom alatt. Nem lehet hogy DRM védett mp3-t próbálsz használni? -
Köszi a segítséget! Videóra néztem a VLC-t. De azon ~5 avi videóból (divx) 3 zöld volt. Letettem róla. Próbáltam MX Player-t, azon meg sosem tűnnek el a teló kezelőgombjai. :D (de beállítani sem lehet), meg még valamit, de az meg eleve sz@r volt.
Csengőhangot meg hiába másoltam a Csengőhangok mappába! Akármilyen minőségűt, méretűt, kiterjesztásüt...
Olyan, hogy EGYÉB, olyat sehogy sem hozott létre. Se nem található a listában a szám, se semmi.
A letöltött progi-ban kilistázva a szám, kijelölve elejétől-végéig, majd elmentve megadott névre valóban létrejött egy Egyéb fül, s alatta a megadott névvel ott a szám, ami így már kiválasztható. De a telefonon nézve, szintén a csengőhangok mappában ringtones.mp3 néven szerepel! Nah ez akkor hogy van?
-
VLC player?
csengőhang
Bizonyos korlátozások szükségesek, hogy a user akarva is nehezen ronthassa el a felhasználói élményt. Sok felhasználónak meg sem fordulna a fejében valószínűleg, hogy a mozgó háttér miatt merül le rohadt gyorsan a telefonja, és szaladna rinyálni milyen szar is a windowsphone, mennyire zabálja az akksit. Erre tudnék gondolni.
-
Na kezd kicsit alábbhagyni a lelkesedésem.
Szép, jó, gyors, stabil.
De egyes problémák.... baromira idegesítők.
- Mi az, hogy NEM tud lejátszani egy retkes divx-et, avi-t, mkv-t, végülis SEMMIT csak mp4-et!!!! (~10k-es tesco-s tablet-re nem tudsz olyat tenni, amit ne játszana le! isteneeem)
(ahhoz hogy lejátszhasd, VAGY vegyél programot!!! ~600-1000-ért, ami "talán" le is játssza. VAGY konvertálgasd át, mp4-é. PFf....)
- Mi az, hogy NEM lehet beállítani egyéni csengőhangot (pl egy mp3-at!) ??? Másolhatod te bárhova, állíthatsz bármit, se nem találod, beállítani sem tudod, se semmi.
Megoldás? Töltsd le áruházból a ringtone maker-t, inditsd el, DE NE hibázz!!!! Elsőre keresd ki a számot (amit már előtte megvágtál, szerkesztettél, stb... gépen), jelöld ki és MENTSD IS EL!!!! Különben köv. próbálkozásra azt írja, hogy VEDD meg a full verziót! Vagy vársz 1 napot... (isteneeem)
- Miért nem lehet sehogy sem berakni mozgó hátteret, lock screen-t, stb... Se gif-et, se avi-t, se mp4-et. DE amit felraksz pl időkép, fb.. csodálatosan tudja tekerni... Leszarom h meríti az akksit. Nekem úgy tetszik, h mozog(na), akkor miért nem lehet???
....
Sorolhatnám a további, így hirtelen ~fél nap alatt észrevett hibákat. De felesleges. Vannak gyengeségei, hátrányai. De a gyorsasága, stabilitása, ereje felülmúl tényleg egy vele egyező árkategóriás droid-ot. Az viszont nem kellett. Asszonyén idegeskedtem eleget...
Telepítgetés, a sok programmaradék teleszemetelés, a lassúság (betöltés-kilépés), root szenvedés.
Ok, hogy 100x több lehetőség van, megy rajta warez is. De áhhh. Nincs ~1xx k-em működő droid telóra.
Előző kérdésemre tud valaki válaszolni?
Köszi. -
Bocsi, h low kérdés, meg offtopic.
De azt megkérdezhetem, és kapok rá választ, hogy most akkor egy most vásárolt Lumia 640 -re lehet -e tört játékot telepíteni?
Ha igen, annak van valami következménye? Áruházból észreveszik?
Vagy hogy van ez? Mert írnak mindenfélét a net-en és én már nem igazodok ki rajta. Viszont teljesen új dolog számomra.
Most csöppentem bele. De eddig 100% elégedett vagyok a telóval.
HA lehet, valaki adna ötletet, tanácsot, hogy s mint kell rá tenni?
Köszi. -
Én ennyiért vettem egy 635öst magamnak, ami elég nagy, elég gördülékeny és megy rajta a fb+messenger, de viszont cserébe nincs rajta előlapi kamera (nincs selfiezés), nejemnek meg 25ért vettem 532 dualsimet. Azon van előlapi kamera, 4 colos. De vannak ebben a rangeben 5 col körüli lumiák is. Igazándiból ezeket kell eldöntenie:
- mekkorát akar
- dualsim legyen e
- legyen e rajta vaku (hátul)
- legyen e előlapi kamera
Merthogy felbontásban mind ugyanazt tudja, gördülékenységben is, stb, szóval a friss modellek között kb a fenti 4 tényező a különbség a 30k körüli szegmensben. -
masoma #5288 sziasztok! Kishúgom szeretne venni 30e-ből telefont. Én mindig a felsőkategóriás eszközökre esküdtem, szóval ebben az árkategóriában sosem voltam otthon. Valaki tud ajánlani valami megbízható telót? Gondolom a lényeg hogy gördülékeny legyen rajta a fbmessenger meg a böngészés. Android fórumra írtam először, de ott azt tanácsoltál wp topicban érdeklődjek ezen az árfekvésen. Előre köszi a segítséget! -
Haladhatnanak mar, augusztus elejen elloptak a 930-am, azota meg iphonet hasznalok, de mar felkotom magam:D -
Egy bő két hetet számolj rá :) -
eddigi tapasztalatok alapjan, ha 6-an bejelentik a ket uj flagshipet, akkor azokat mikor lehet megvenni akar amcsibol is? -
Nem tudom jó ötlet-e nekem nekiállni :D -
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Windows 10-ről visszaállitottam 8.1-re a telefonom, majd az azonositásnál a biztonsági mentés résznél az utólagos visszaállitást választottam, azonban a beállitásokban sehol nem találom az erre vonatkozó opciót, és az internet se segitett sokat. Van olyan esetleg aki tudja, hogy tudnám utólagosan leszedni onedriveról a biztonsági mentést?
Köszi előre is a választ! -
ebay, aliexpress. dx.com -
kl24h #5281 Október 6-án jönnek az új Windows 10 készülékek -
szép
The Elephone "Vowney" has a QHD display and 3GB of RAM for $299 and it runs Windows 10 Mobile
-
Lumia 920-ba akksi csere mennyibe kerülne? Weboldalt árlistával nem találok. Hihetetlen gyorsan lemerül a telefon, és közbe megfő, fél óra explorert nem bír ki 100%-os töltésről. -
A fenébe #5278 Hát Botond, nagyon köszönöm a jó tanácsot - de ez nyílván nem normális működés, az általad javasolt megoldás meg csak helyi érzéstelenítés és tapasz lehet (azért jobb ötlet híján éjszakára kipróbálom). Köszönöm
-
Hát nem tudom mi okozza ezt nálad, de éjszakára én úgy oldom meg a kikapcsolást, hogy átrakom repülő üzemmódba, és akkor ugyanúgy nem sugároz meg fogad semmit, és az aksit is alig érezhetően meríti, viszont az ébresztő ugyanúgy megszólal rajta. -
Nekem meg döglődik a 925-öm,spontán wifi ledobálások (pedig azt jelzi,hogy csatlakozott),van olyan hogy napokig nem működik a vaku,aztán magától helyre jön,aztán megint nem működik. Spontán fagyások,20 percig magatehetlen a telefon. Kezd idegesitő lenni a telefon,és nem tudom mit tegyek,várjam meg a 10-et,vagy kezdjek el gyűjteni az új windows phone-ok egyikére? Eladni esélytelen ezt a telefont,20-25 ezer forinttal próbálják kiszúrni a szemem,már aki egyáltalán megvenné -
A fenébe #5275 Fijugg! Néhány hete lettem boldogtalan tulajdonosa egy Nokia535-nek - azóta: ha kikapcsolom, önállóan újraindul, kb 5 másodpercig bekapcsolva marad, aztán 5 másodpercig kikapcsol - majd kezdi előlről. Már letöltöttem a frissítést is (állítólag ez már kiküszöbölte az újraindulást) nekem még sem sikerült! Nyílván az akku sem bírja ezt sokáig. HELP és köszönöm -
Baszki, lehet az az ikon volt pipálva...de más albumokat meg jó sorrendben játszott mindig. Nem értem :D -
kl24h #5273 Októberben jönnek a Lumia-zászlóshajók
bardocz: Nincs beállítva hogy véletlenszerűen játssza le? -
Propertiesben? Jól van kitöltve, ott van a számoknál, hogy hanyadik, meg a fájlnévben is benne van, mégse jó. -
Rendbe kell rakni az ID3 tag-eket az mp3 fájlokban... Ha ott rendesen ki van töltve a "track number" szekció akkor biztosan jól fogja lejátszani.. Ha üresen van hagyva akkor a progik megpróbálják fájlév alapján sorba rendezni és ez okozhat gondot... (szerintem) -
Vannak zenéim, amit gépen mindegy milyen programba húzok be, sorrendbe játssza le. Telefonon viszont hiába rakja az albumnál jó sorrendbe, össze vissza hjátza le, van, ami a onemusicban működik, van ami ott nem, csak a gyári zeneprogramban, van amit meg csak vlc-ben tudok rendesen sorban lejátszani. Ez mitől van? -
martoncsaba97 #5269 Persze, dátum/idő stimmel, hely van a telón is s az sd kártyán is...csak a 6tag-el csinálja, mást letölt s fel is telepíti csak ezt nem.. -
Van hely? Dátum/idő stimmel? -
martoncsaba97 #5267 Igen, megvolt de nem segített :( -
Telefon újraindítás megvolt már? -
martoncsaba97 #5265 Valaki találkozott hasonló problémával? Vagy tud rá megoldást? (Lumia 735, WP 8.1 - Update 2) -
Nekem rosszabb mint az előző volt. 3mp mire előjön a zárolási képernyő, eltűnnek appok a kezdőképernyőről, én nagyon szívja az aksit. Meg eléggé melegedett tőle a telefon (535)