5743
  • kl24h
    #5743
    Hamarosan jöhet az Andromeda
  • bon
    #5742
    Részemről már mindegy, hét elején hozzák az iphone8-at, lumia 950-est váltok vele.
  • kl24h
    #5741
    Mégsem engedi el a Microsoft a mobilokat
  • zso839
    #5740
    Sziasztok!

    Lumia 950 DS telefon újraindítás után eltünteti a 2. sim kártyához tartozó telefon csempét, a kezdőlapról és az alkalmazáslistából is. Ezt akkor is megcsinálja, ha mindkét sim kártya a készülékben van.
    A másik hiba, hogy a böngészőben megnyitott lapot nagyon kicsi méretben mutatja, egyszerűen nem lehet se olvasni, se tovább lépni, csak akkor, ha a böngészőt bezárom,majd újra megnyitom.
    Van valakinek ötlete a fent említett hibákkal kapcsolatban?

  • mgenya911
    #5739
    outlook.com ra jelentkezz be és ott kell legyenek a microsoftos kontaktok, onnan exportáld.
    Ha hiányzik 60-80 névjegy az meg lehet, hogy a sim kártyán volt?
    Utoljára szerkesztette: mgenya911, 2018.04.15. 15:52:01
  • 0ppika
    #5738
    Az a problémám hogy át akartam költözni androidra.
    Onedrive-ból exportáltam a kontaktokat csv fájlba, majd azt beolvastam a google fiókba, ment is, csak pár nappal később vettem észre hogy alapból onedriveban hiányzik 60-80 névjegy.
    Hiába megyek rá a kézi szinkronizálásra, se onedriveba se google fiókba nem tölti fel a telefonban meglévő névjegyeket. Persze bluetooth-on se mennek át...
  • 0ppika
    #5737
    Üdv!
    Hogyan tudom a telefonban lévő névjegyeket feltolni onedriveba vagy akár gmail fiókba?
  • zso839
    #5736
    Szia Bon! Köszönöm az infót.
  • bon
    #5735
    Ismért hiba a legutóbbi frissítésben, majd javítják.
  • zso839
    #5734
    Sziasztok! Lumia 950 DS telefonon (win 10) nem tudok pdf fájlokat megnyitni (illetve megnézni),állandó hibaüzenetet kapok. Találkozott már valaki hasonló problémával vagy ez csak készülék beállítási probléma lehet?
    Utoljára szerkesztette: zso839, 2018.03.02. 23:51:33
  • kl24h
    #5733
    A Windows Mobile utódja az Android?
  • Thomas2121
    #5732
    sziasztok! Lumia 650 tel, win 10.. pdf fájl, emailben, csatolt fájlként kapott pdf-t Edge böngészőben nyitja meg azonnal, h tudnám,h ne böngészőben...
    Van feltelepítve pdf program. asszem mindent megpróbáltam már, fiók,böngésző,beállítások végignéztem sokszor...
    Köszönöm :)
  • hgabi84
    #5731
    Üdv.!

    Amit le enged törölni, azt nyugodtan letörölheted. Amiket nem enged - pl.: Office, azt azért nem, mivel a rendszer része.
  • Peter1
    #5730
    Üdv!

    Az után szeretnék érdeklődni, hogy azokat a programokat (Word, Excel, Xbox, PoewPoint, Podcast, Audible) amiket nem használok és csak a helyet foglalja le lehet-e törölni? A készülék egy Lumia 550, Win 10 rendszerrel. A telefont telefonálásra, SMS-re
    FB-re és Twitterre használom 95%-ban. Illetve még egy olyan kérdésem is lenne, hogy amiket pl. a FB és Twitter letölt használat közben azt lehet-e törölni. Az Android rendszeren (amikor még régen használtam) volt ilyen app (CCLeaner)

    A válaszotokat előre is köszönöm.
  • Dante73
    #5729
    Értelek, mi több, megértelek. Nálam a moliplayer az, ami bevált. próbáld ki, egy HR után. Ne gondold, hogy a másik két nagy jobb. Vagy veszel 200 körül valami csilivilit, ami egy darabig smooth, meg apámtöke, vagy ez van. Ugyan ennyiért veszel egy droidot, azzal is a fogad fogod szívni... szifont meg nem vennék... Az játéktelefon, marha drágán. (Hogy mit értesz hüvely alatt, nem tudom, gondolom egész mást mint én...)
    Mint írtam, nem hülyéztelek le. De ha 90 embernél nincsen gond, akkor az a 10, akinél rossz, az vagy peches, vagy valamit benéz.
    Még 1x mondom, ha egy HR után, a moliplayerrel is ezt csinálja, akkor hardveres lehet a gond, irány a szervíz.
  • bajgunar
    #5728
    Bocs, messengerben kapott videót nézném (ezt előbb nem írtam) amikor szétesik a videó képe. Amit gépen nézve persze hibátlan. Meg elforgatod, visszaforgatod messengert, és szétmeny a messenger ablaka. Nem jön vissza a bill, eltotlódik a fél képernyő, stb...

    Jah igen. Tök hülye vagyok! Bocs, h itt panaszkodtam.
    Végülis a teló K.jó!!!!! Végülis hogy??? Jah úgy!, hogy NE tegyél rá semmit!!! Se fb, se messenger, se időkép, se jófogás, semmi hitvány, minimalista app-ot, mert NEM fejlesztik rá, s az eleve sz@r! De a teló K.JÓ!!!! Hardverileg, kijelzőileg, akksilag, tökéletes! Fúú, micsoda meglátás! Eddig erre én hülye, rá se jöttem! Nem is tudod se elállítani a menüt, se a csengőhangot (na jó erre egy lehetőséged van! 21.század! , de még csak az ikonokat se. Egy éppkézláb, működő második gyártótól származó app ugyan nincs rá és nem is lesz. De a teló, ahogy gyárilag megveszed, bekapcsolod, és megy, az elvégre hibátlan. Ebbe tök igazad van! Csak ne is csinálj vele mást. Igaz sokmindent nem is lehet, de még azt a keveset se, meg ne is merj rátenni semmit, mert az meg nem hibátlanra fejlesztett szoftver.
    Elvégre mekkora király már! Egy szutyok divx-et AC3-al még véletlenül sem tud lejátszani nemhogy a mono hangszóróján, de még fülesen sem! Úgy, hogy legyen hangja! PFf. Ejj de patent! Ehez tegyél fel szoftvert, ami persze kula, mert nem fejlesztenek rá, csak ilyen kezdetleges szarokat. Tök jó! Igazad van, a teló K.jó!!!! Még egy sz@ros banki alkalmazást se lehet megoldani rá rendesen, mert nem tudsz rajta hirtelen utalni, annyira szar.
    Végülis én voltam a hülye, h ezt a sz@rt vettem. Mert erre nincs és nem is lesz semmi. Nem is lehet és nem fogod vele azt csinálni, amit Te szeretnél! Csak annyit lehet vele csinálni, amit gyári állapotban. Ennél többre ne is számíts. Se hang, se kinézet, se menü, se egyéb szoftver, semmi. Ez aztán felhasználóbarát.
    Mind1, tök hülye vagyok. Bocs, hogy itt panaszkodok és rinyálok. Teljen le ez a két hónap.... Úgy visszaadom lenornak, mint a huzat. Átmegyet T-hez, és veszek vmi hüvelyt.
    Persze itt meg a lenor a f@sz, mert ua-ért a telóért, elkérne tőlem 18k-et havonta! Előre meg 36k-et! 2év hűséggel! T-nél meg 0-val ideadnák, és 12k-vel havonta, szintén 2 évre! Echte ue a tarifával. PFf.
  • Dante73
    #5727
    A szétesés miatt a CCplayert én törölném, esetleg csinálnék egy mentés utáni HR-t... Valami belezavar, ha így viselkedik... Olyan nincsen, hogy 100-ból 90 embernek jó, és azok a hülyék, mert 10-nek meg vacak... (Nem lehülyéztelek, csak azt mondom, valami tuti bezavar nálad)
  • hgabi84
    #5726
    A Facebook-problémáidról annyit, hogy a nem a Microsoft fejleszti az alkalmazást, így nem a telefon és nem a telefon gyártója tehet az általad felsorolt hibajelenségekről...

    Szóval nem is itt kellene/kellett volna panaszkodni, hanem a fejlesztőnél. Az meg, hogy már nem fejlesztenek, megint a fejlesztő önkényes döntése volt.
  • bajgunar
    #5725
    Ha hiszed, ha nem. SEMMI nincs elállítva, mókolva, bűvölve a telefonon. (persze nem is lehet).
    Jah DE! Kikapcsolva a szinkronizálgatás, az auto feltöltögetés háttérben tárhelyre, meg az össze-vissza pc egyébre csatlakozás. Felesleges auto-n települt programok törölve. Csak ami kell az meghagyva + ami rajta van: Fb, messenger, jófogás, ccplayer, township2 (game). Wifi beállítva, adatforgalom, egy szaros csengőhang (mert ebből is csak egyet!!! lehet mindenkire), kisfiamról kép háttérképnek és itt ki is merült a menü, a kinézet és minden egyéb testreszabás, amit lehet!
    Semmi nincs vele csinálva. Simán kilép messengerből írás közben. Aztán ~fél perc, mire belép. Haverék meg csak nevetnek rajta, hogy mennyire LASSÚ mire előjön. Pedig be van nyomva állandó futásra háttérben! Fb is... Egy kalap f*s.
    Képeknél messenger.... PFf. Megnyitod messengert, s elkezdesz egy üzenetben visszanézni képeket... ~6-7.-re jönne egy videó! Erre kilép!!! Majd ~fél perc mire bejön messenger. Nah újra! Hátha!? De szintúgy kilép, mire a videóhoz érsz! Pedig szar 9Mb-os videó!!! Meg simán nézel videót, elforgatod a telót, és ~szétesik a kép! A fél videót látod! Vagy tök sötét.
    PFf. Egy szónak is száz a vége. Ez egy foshalmaz ez a telefon! Nem kell védeni, nem vagyok én se mezei user, se low, se kezdő. Ez úgy ahogy van sz@r! Nem vagyok atom Pro user se. Azért valamennyire vágom a pc-t is, meg droid-ot is, meg mókoltam már eleget mind szoftveresen meg hardveresen is. De ebbe a telóba meg "belenyúlni" se lehet. Úgyhogy....
    (meg nem is akarok, mert garis. s inkább így ahogy van visszaadom lenornak).
    Peace
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.05.31. 22:42:13
  • hgabi84
    #5724
    Épp ma volt használva legutóbb a messenger szintén 640-en. Több órás használat során sem volt semmilyen hibajelenség - kép megtekintése során sem. Nem fogom fel, hogy aki ennyire panaszkodik a Windows-mobiljára, miket művelhet, hogy nála így viselkedik.

    "Kezdek sporolni egy hüvelye. Kinéztem a Máté 9-et." -> Ezt meg végképp nem értem, miért kell itt közzétenni, ebben a fórum topikban...

    Egy rövid friss hírt megosztanék azért - ez legalább ide passzol, és sokakat érdekelni fog szerintem -> A Microsoft új Windows Phone készülékek kiadását tervezi
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.05.31. 21:06:01
  • bajgunar
    #5723
    Fuu, de egyre jobban utalom ezt a Lumia 640-et...
    Messenger kula. Kilépeget ha képet néznél vissza. Aztán egy perc mire megint belép.
    Fb is fos. 10 percig teker a hsz közzététele. Aztán vagy nem teszi közzé vagy kétszer is.
    Bt-t kikapcsolom, erre telefonálnék és süket!!! Nézem mi van? Erre bekapcsolja a bt-t. Hiába kapcsolom ki. Hivásnál benyomja. Resettel lehet kikapcsolni. Utána jo amig megint be nem nyomod bt-t. Ha benyomod, onnantól meghülyül.
    A legujabb frissites ota meg egyre lassabb. Fb is messenger is.
    Egyedül a navi jó, meg már beszél is.
    De ez a telo.... Ritka szar.
    Soha többet winphone.
    Kezdek sporolni egy hüvelye. Kinéztem a Máté 9-et.
  • paj01
    #5722
    8.1 el szerettem a telot. Az app hiány engem nem zavart, az alap dolgok amik kellettek megvoltak. A bill király volt, a here maps is az offline navigacioval, hónapok után is gyors maradt a rendszer ellentétben a hasonló árú droidokkal. Dual simes jó ár/érték arányú telefon(volt) Mennék vissza 8.1 re csak hát a fránya messenger nem megy rajta:/ De lehet mégis downgradelek aztán majd webalapu messengert használok vagy valami...Elég fail ez a w10m.
  • hgabi84
    #5721
    Ez nem hiba, hanem az Outlook Mail alkalmazás gyárilag úgy van beállítva, hogy akkor szinkronizáljon, amikor belépsz. Módosíts a szinkronizálási beállításain. Mely beállításokkal próbálkoztál konkrétan? "Elemek érkezésekor" -> ez a helyes beállítás.
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.05.06. 10:43:09
  • Predtom0O
    #5720
    Rendben,megpróbálom.Köszönöm!
  • bajgunar
    #5719
    Annyi a baja, hogy gmail-es fiók. Csinálj egy hotmail-est, és arra irányíts át mindent gmail-ből. Akkor jelezni fogja.
  • Predtom0O
    #5718
    Sziasztok!

    Lenne egy kis problémám.A telefonon bárhogy állítgatom az e-mail fíok beállításaiban a frissítést, SOHA nem jelzi,hogy e-mailem érkezett és mikor megnyitom az e-mail fiókot csak akkor kezd el frissíteni.Számomra nagyon bosszantó mert munka miatt fontos lenne.A beállított fiók egy gmailes fiók.Valaki találkozott ilyen problémával?Esetleg valami megoldást erre tudna valaki?Nagy segítség lenne! (Lumia 950xl)
  • bajgunar
    #5717
    Nemhogy tapasztaltam, ue a cipőben járok! Egy nagy büdős sz@rkupac ez a telefon!!!
    Mielőtt megvettem, mindenhol csak a jót/ajánlott/k.jó telefon-t olvastam róla, így e mellett (L640) döntöttem. Már bánom azt a pillanatot, h megvettem! Ez egy kula. Semmi nincs rá, ami meg van az meg fizetős! De annak is a háromnegyede meg nem megy! Lecserélném én is másra! Nézegettem, lehet Huawei lesz idővel belőle. Mert ez csúcs. Kb fél perc mire a sz@r messenger beindul! Pedig semmi nincs más rajta. (mert mivel nincs is rá semmi, ami meg van fizetős.) Aztán elkezdesz gépelni (gépelni? szenvedni), majd kilép!!! Vicc, vicc, vicc. Én már ki is kapcsoltam a javaslatokat, mert olyanokat szúrt be néha, hogy nevettem rajta (zagyva dumát), s inkább betűnként beírom. Amit persze minden másodikat javítok, mert nem oda "nyomok?", amire. A csúsztatással is... Lehetetlen írni. Azt is kinyomtam, mert felidegesített. De h fb is kilép... nem frissít, messenger is elmaradott. Játékok sincsenek. Nem tud lejátszani egy rendes videót (ac3-at végképp).
    Első héten még tetszett, azóta szídom az egészet. Persze miért nem cseréltem le? :/ Nem nagyon játszok, meg amit chat-elek, már megszoktam. De rettenetesen sz@r.
    Ez a telefon ~5Ft-ot nem ér!!! Búcsúbana céllövöldében ~2 pálcás kategória.
    Mindíg csak bízok benne, hogy most frissítik a win-t, hátha jó(bb) lesz... De nem. :/
  • paj01
    #5716
    Sziasztok, Lumia 640et frissítettem W10-re mert ugye messenger már nem megy 8.1-en. Sokat használnám de w10 alatt valamiért elképesztően béna a billentyűzet/szövegbevitel. Frissítés óta valahogy nem olyan reszponzív a bill, meg pontatlannak érzem, mellé megy, nem veszi be a betűket stb. Arról nem is beszélve hogy szöveg javaslatok azok kb nincsenek is. Mikor elkezdek chatelni eleinte feldobál javaslatokat bár azok is használhatatlanok aztán idővel meg semmit sem. Rendkívül idegesítő. 8.1-es bill olvasta a gondolataimat, szinte egy kézzel tudtam vele chatelni, szerettem, ez meg egy fosrakás. Próbáltam frissíteni a billt, a nyelvet, az érintést, amennyire tudom up to date minden de továbbra is idegölő. Ha nem tudnám hogy 8.1 alatt milyen fasza pontos volt az érintés azt gondolnám hardware hiba de ez egyértelműen w10 hiba. Valaki tapasztalt hasonlót? esetleg megoldás? MS hogy tudta ezt így elkefélni?Minek változtattak azon ami már jó volt? Tényleg mindent megtesznek, hogy elüldözzék az embert erről a platformról.
  • hgabi84
    #5715
    Sziasztok! A Creators Update lassan, de biztosan érkezik a kompatibilis mobiltelefonokra. Itt olvashatóak az újdonságok.
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.04.26. 21:38:48
  • adamfesto
    #5714
    Sziasztok! 1320-as Lumiámat nem engedi automatikusan frissíteni 8,1-ről 10-re. Mit tehetek ha frissíteni szeretnék? Köszönöm a válaszokkat!
  • hgabi84
    #5713
    Nah, okés. :)
  • Daermon
    #5712
    Stornó. Hazaértem megcsináltam... elmozdította billentyűzetet véletlen :D
  • Daermon
    #5711
    Elvileg minden üzenetnél.
    Ilyen a massanger pl
  • hgabi84
    #5710
    Szia!

    Melyik alkalmazásnál? Az egyik lehetséges megoldás, ha a szövegmező és a billentyűzet közötti területet érinti meg - ilyenkor a billentyűzet eltűnik, amíg a szöveg át nincs ellenőrizve és vissza nem kattint újból a szövegmezőbe az írás folytatásához.
  • Daermon
    #5709
    Sziasztok!

    Páromnak Lumia 535öse van, win10-el. Az a gond, hogy a teló billenytyűzete kitakarja fél képernyőt és igy nem látja mit ír egy üzenetben, sms-ben, mert a bill a szöveg felett van. Ki-be kapcsolás se oldja meg.
    Ötlet?
  • hgabi84
    #5708
    Gratulálok hozzá, használd egészséggel! :) Egyszer majd én is kipróbálom, de egyelőre még a 640-et sem laktam még be teljesen. :)
    Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.03.23. 03:19:13
  • Gauge
    #5707
    Beszeretem egy 950xl telcsit. Mindenkinek ajánlom. Jól optimalizált, rendkívűl praktikus...meg egy 640xl után is tudott újat hozni.
  • hgabi84
    #5706
    +1 :)
  • Gauge
    #5705
    Akkor ezek szerint nem nézted meg végig a videót. Ez bizony continuum.
  • bon
    #5704
    Ez csak egy képernyő kivetítés nem más, ez nem Continuum, ahhoz kell a hardver is.