Annyi a Stargate Universe-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"sokan az SG-franchise lábbal tiprásáról beszéltek" - teljesen a szívembõl szólt. Szégyen, inkább a játékot fejezték volna be ebbõl a pénzbõl ...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"hát ki más döntsön arról, hogy egy amerikai sorozatnak mi legyen a sorsa, ha nem az amerikaiak? " - Nem tudom hány országban adják a sorozatot, de vegyük bármely másik sikeres sorozatot. A TV csatorna fizet érte, hogy leadhassa ergo õ egy vásárló. A valamit is magára adó szolgáltató oda figyel a vásárlóira. Akkor miért is csak az amerikaiak döntsenek? Valahol igazad van döntsenek õk, mi választunk mit veszünk meg illetve nézünk meg. Csak ott a baj, ha egy szûk "látókörû" választékból kell választani.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
(remélem azért nem merült fel benned, hogy a stargate universe itthon vagy máshol kirobbanó siker lenne.)
"Azt nézzük, amit õk akarnak és nem fordítva "
te lehet, hogy azt nézed, de a többség azt nézi, amit õ akar. maximum azt nem fogja, amit a többség amerikában nem akar.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ez mit jelent? nem ismerem a pontos adatokat, de ezen sorozatok költségvetése szerintem nem olyan, hogy értelmezni lehessen azt, hogy sokkal több.
Azt meg nem is ertem, hogy vkinek az tetszik ha dramaznak egy scifiben (plane ha az SG) tobb reszen keresztul. Az eltevesztette a csatornat.
Joforman csak konfliktus kezelesrol szoltak a reszek...
Az Sg1 kicsit unalmas volt mar de az Atlantisba meg szerintem lehetett volna otletet vinni. Ehelyett megprobaltak csinalni egy BSG klont ami eleg szarra sikeredett, bar a BSG is csak felig meddig jott be. De ez csak az En velemenyem....
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://www.idokep.hu/hirek/quantum-radar-delayed-choice-eraser
Kb azért néztem mert nem volt jobb de ahogy nézem ez a No Ordinary Family lesz helyette nekem.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
azt hiszem mindenki érti azért, hogy mirõl beszélek, vagy mások, amikor ezzel a savetheworld szöveggel jövünk. arról van szó, hogy a korábbi két sorozat egy alapvetõen jó, de X rész után rettentõ unalmas sémára épült. jómagam is végignéztem 15 évadot, szép volt, jó volt, de picit elég volt már a végére.
függetlenül attól, hogy épp egy embert, egy csapatot, egy bolygót, vagy egy galaxist mentettek meg...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az elsõ évadot még darálva néztem és úgy annyira nem tûnt fel viszont a 2.-nál
hétrõl hétre követni nagyon unalmas érdektelen volt.
Alteran galaxis káoszban (ori központi irányítás nélkül káosz van ott).
saját galaxisunk többnyire lucian szövetség uralkodik.
Zsoltika nem hiába írta hogy ezt elbuktad.
de még hogyha konkrétan a Föld meg mentését vesszük figyelembe e téren is elégé necces azt szajkózni hogy minden rész világmegmentésrõl szólt. <#ejnye1>#ejnye1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én a V köv évadját várom most januártól, ott valahogy mûködnek ezek a komoly karakterek. Van rejtély, meg világmegmentés, meg kavarás, de valahogy van értelme is. Az ilyen inváziós filmeknek jövõre amúgy is szezonja lesz.😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az meg, hogy inteligensebb lett volna az SGU mint a többi SG, nevetséges sokkal butább volt és pont azért, mert a régi SG mesék voltak és ezekben van hülyeség
az SGU meg felnõtesebb és ebben van hülyeség akkor melyik a nagyobb baromság?
Nakvadagenerátort összekötni a piros zöld kék kristállyal és féregjáratot csinálni a kapuból? Vagy az idõutazásos részt egy állítólagos überokos többdiplomás doktor Einstein relativitás elméletével magyarázza, vagy az utolsó részben a komputer pár roncsból leszimulálja, hogy azok dronok és azok ott vártnak addig amíg valami nem jön (mi a hajó távollátó?), nem volt okosabb csak annak akart látszani egy ostoba sorozat volt, amivel nincs baj (pl: SG1) ha annak készül, de ez meg tök komolyan vette magát, hiszen tök természetes, ha férjem hazajön egy másik faszi testében, akkor simán kurok vele. Ez a sorozat mint inteligenciájában, mint emberi természetbõl egy nagy 0 lett
onnantol kezdve, bar szorakoztato volt, nem volt kulonosebben semmi misztikus benne. ill, ahogy valaki mar leirta, az SG sosem volt igazan sci-fi. inkabb urben jatszodo fantasy...
Régebbi sg sorozatokban legalább folyamatosan fedezték fel a dolgokat jöttek be újítások és ezt izgalmasan is oldották meg. Az összes régebbi sg-ben az õs technika mindíg cool volt. Itt meg mint egy harmadosztályú fröccsöntött vacak minden. És lehet mondani hogy régebbi õs technológia, de attól még nem kell hogy ratyi legyen. Star Warsban is megoldották hogy a régi repülõk eszközök stb se tûntek ótvarnak.
Aki meg azt mondja hogy minden részben megmentették a világot az se sokat látott..
Lehet hogy a történet kicsit bugyutább volt ezektõl de az tény hogy 1000x szórakoztatóbb. Aki meg mindenben a realitást keresi az ne sci-fit nézzen!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nothing Ever Changes
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Viszont volt benne egy pár húzás, ami megölte a science-fiction-t. Röviden: a sci-fi gyakran csupán a dráma eszköze volt. Sok rész inkább hasonlított egy Grey's Anatomy-ra, mint egy sci-fi-sorozatra...
Ezen kellett volna változtatni, és akkor jó sorozat lett volna.
Ja, meg a szereplõk... egyik tenyérbemászóbb, mint a másik. Egyedül Rush volt szimpatikus.
Aki azt mondja hogy az SGU jó dráma volt, az még nyilvánvalóan nem látott jó drámát. Illetve a dráma nem arról szól, hogy más hogyan szenved, ez csak egy kategória. 😊
Ez a sorozat sajnos minden szempontból bukta volt.
Egyébként hogy kötekedjek még jobban, a stargate eleve "csak" scifi fantasy volt (álá star wars), nem pedig scifi.
Ja és jöhetnek az Atlantis filmek. Joe "Sheppard" meg Jason "Dex" már hiányzik. 😄 Na meg Rodneyrõl már ne is beszéljek. 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nekem inkabb a szereplokkel volt bajom amugy, carlyle-on kivul a tobbi engem nem igazan gyozott meg a szineszi kepessegeirol...
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Errõl jut eszembe, hogy az SGU-ban jó bigék voltak, yo! :Ð
https://twitter.com/foodlfg
Jó, tudom, hogy én vagyok kisebbségben, mert engem még érdekelt volna, de az sehol sem csapódik le jól bennem, hogy bizalmat szavazok egy sorozatnak és akkor félúton lelövik, meg sem próbálják befejezni.
Ezt csinálták a Firefly-al, most a Capricával.
Miután lefosták a fejem (többször is), hogy várják el, hogy megbízzak bennük és esetleg pénzzel is értékeljem a sorozataikat. Nem fogom.
(persze ettõl függetlenül más problémáim is vannak még, nem csak ezért nem fogom...)
https://twitter.com/foodlfg
Atlantist nem fejeztésk be, elvileg egy film jött volna....
Volt róla szó - hogy folytatják talán az Atlantist....... mivel az stargate egy nagyon jó irány a scifi vonalon, valószínü hogy tovább viszik.... ekkora volumenû témát nyílván nem meszelnek el teljesen.
Az Universe a forgó kapujával és az egyéb nem oda illõ dolgaival sok sg fant megbotránkoztatott.
Már akkor is azt mondta mindenki, hogy az Atlantis-t kell tovább vinni...
Hátha..... 1-2 év és lesz valami. Az atlantis film sok részletét már leforgatták.