Annyi a Stargate Universe-nek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár ,hogy elkaszálták igaz az elsõ évad elég gagyi volt 4 részt leszámítva ,de a 2. évad elég jó volt és itt már sokkal jobban hanyagolták a testcserés nyálcsorgatást. A sztori is egyre érdekesebb lett a Destiny valódi célja a rejtélyes idegenek ,most a fél évad záró ûr csata. Szóval nagy kár érte ,ha az elejét nem csinálták volna olyanra amilyen akkor legalább 3 évados lett volna szerintem.

Basszus, pedig én nagyon szerettem ezt a sorozatot. Ez volt az egyetlen ûrhajós sci-fi sorozat ami most ment, nagyon kár. Az Battlestar Galactica pedig, tudatában az eredeti végnének a kutyát sem fogja érdekelni(szar úgy nézni egy sorozatot, hogy tudjuk; két isten/angyal szórakozik unalmában). <#levele>
Jaja, igazad van 😄

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Magiszter
Kétszer... illetve ha jól rémlik, simán meghalni is halt már meg legalább egyszer, csak újraélesztették szarkofággal <#vigyor>

Egyszer meghalt Daniel Jackson (Igaz utána felemelkedett, majd késõbb feltámadt) 😄

"Az SG1 és a SGA is olyan volt, hogy minden részben megmentették az egész univerzumot, és mindig mindenki megúszta. Ez az adatok szerint csak nekem volt már baromira unalmas, meg a készítõknek."

Nem ez volt a baj. Hanem hogy egy nyálas unalmas drámát csináltak scifi helyett.
Amikor egy scifi rész arról szól, hogy az ezredes ellensége az ezredesként kiadva magát megdugja az ezredes feleségét akitõl különben is éppen válófélben van és ezen depresszios az ezredes...

Ez lehet hogy jó rész lenne egy született feleségekben vagy egy brazil szappanoperában, csak az a tippem hogy azok meg nem egy ürhajón játszodó scifit néznek.
Innentõl kezdve két szék közé a pad alá esete, akinek ez tetszene az nem néz scifit, aki meg scifit néz az nem vágyik erre.
Mellesleg az elsõ pár rész jó volt, meg most az utolsó 2-3 is, de a maradék egy kinszenvedés.

Végre, ideje volt, az elõzõ sorozatok sárba tiprása zajlott!

Nem volt semmi gond az SGU-val, csak nem az volt, amire a rajongók vártak. Az SG1 és a SGA is olyan volt, hogy minden részben megmentették az egész univerzumot, és mindig mindenki megúszta. Ez az adatok szerint csak nekem volt már baromira unalmas, meg a készítõknek.

azért egy normális zárást összehozhatnának a végére még így is.
gondolok pl csak egy. dupla epizódra, amikor a civilek hazajutnak, esetleg páran az ûrhajón maradnak és mennek tovább az õsi cél felé, kapnak hozzá egy fix csapatot, és megoldják a folyamatos közlekedést anyabolygó felé. így, le is zárható, meg nyitva is marad.
A sorozat koncepciójával nem lett volna gond, csak sajnos minden új csavarral el lett cseszve egyre jobban.
Ennyit ér ha a jól bevált koncepción változtatnak egy sorozat tekintetében.
← ElőzőOldal 4 / 4