2861
-
#2541 Miket hiányolsz a legjobban?
Én most tervezem visszarakni a 7.2-t -
Nyiri #2540 Visszaraktam a CM7.2-t. Mit mondjak. Kurva nagy visszalépés feature-k alapján :( Rohadtul hiányzik már most a JellyBean, de hát az annyira lassu hogy használhatatlan. -
#2539 "A gyári romot kell telepítenem, hogy visszatérhessek CM7-re vagy MIUI-ra?"
Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy először is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition műveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetőséget választva;
b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott főzött romot.
Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erőltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi főzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-ről akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket! -
#2538 Ha vissza akarok térni cm7-re cm10-ről akkor mi a teendő? -
#2537 Hát ezt nem hiszem el...
vagy gtalk nincs, vagy a gmail nem indul el/nem frissít vagy van de akkor meg control nincs.. bef***sok mindjárt ...
Rakás szar.. tegnap óta nem aludtam, egész éjszaka ezt csesztem... -
#2536 Ok.
-
#2535 akkor kell az RSD, és a 2.2-es CEE... -
#2534 CM10 van fent... -
#2533 ha CM7.2 van, akkor felesleges. mert ext3-as nem ext4-es mint a CM10nél :) -
#2532 Hagyjam akkor a 2.3.4 CEE-re ideiglenes áttérést??
-
#2531 jaja -
#2530 gapps-gb-20111111-signed.zip?
(CM7.2?) -
#2529 ZIp-et flashelsz fel recoveryben :)
a videófelvételt nem néztem. akkor ezt elfelejtettem. sorry.
Gappsból az ICS-s kell..
-
#2528 videofelvétel nem megy??
Itt ezt írja:
(a videojavítás link meg nem érhető el)
http://logout.hu/bejegyzes/domerator/domiui_dsj_1_11_25_reloaded/hsz_1-50.html
-
#2527 2nd Boot van fent a defy-n... namost én ha recovery-ből (Stable Recovery) nyomok egy wipe data / factory reset-et akkor is egy CM-el fog indulni (elvileg).
Ekkor még a recovery-ben (ez a CWM? Clockworkmod??) installálom a MIUI zipet??? Majd apps? de melyik? hol a zip??
Anno azt írták, hogy MIUI/CM átváltáskor vissza illik tenni a CEE froyo 2.2-t...
Ekkor unroot stb... hamarabb gyújtom fel magamat mint ezt újra végigzongorázzam (bootloop-tól félve remegő kézzel, stb) -
#2526 Ez egy zip.
Hol a ROM?
Hol az apps? -
#2525 Ez melyik androidra épül? -
#2524 ez mondjuk az, de saját témával :)
-
#2523 mezei miui :)
-
#2522 tudnál rakni pár screenshotot a romról? -
#2521 szóval tiszta telepítéssel ajánlom a felrakást. Annak aki CM10-et használt.
Még rakok fel egy MIUI Controlt, amit CWMben kell felrakni, azzal moddolható a statusbar.
DoMIUI
MIUI Controll ala Zoci
egy reboot a Google bejelentkezés után ajánlott, frissít majd a market :)
szóval
-wipe cache
-wipe data
-install zip - rom
-install zip - gapps
-install zip - controll
és megy :) -
#2520 minjá feltöltöm :)
-
#2519 Tudnál hozzá ide dobni mindent (linkeket, support, info)? -
#2518 eddig megelégedetten használtam a CM10-et. büszke is voltam rá..
aztán jöttek a frissítések..
fogyott a memória, és lassabbak lettek a reagálások...
nemrég megjelent egy CM10 + MIUI keverék...hát azt hittem lehidalok. Pörgős gyors rendszer. Hittem én naívan, de NINCS térerő.
szóval gyors kontakt a rom készítőjének. (Dec17én adta ki, 2órára rá már jeleztem...azóta semmi válasz, semi update)
Megelégeltem, még anno Mobilarénán spanoltam egy sráccal, aki a ICS MIUI-t pofozgatott...így feltettem.
Mi meglepő a rendszer kibaszott gyors, nagyon pöpec. 1 darabig biztos MIUI marad :)))
DoMiui 11.25-s verzió :) -
#2517 CM7 egy kiforrott rendszer, nálam is sokkal stabilabb volt a telefon 7.2 alatt.. :(
Néztem is mi a fenéért nem állnak át sokan CM10-re...
Én megvárom a január közepét / végét a 10-essel, aztán Quarx mesteren múlik, hogy CM10 marad, CM7-re visszaváltok vagy MIUI-val kísérletezgetek... -
#2516 Igen az. -
Nyiri #2515 Én úgy döntöttem hogy hétvégén felrakom a CM7.2-t Ez a 10 még nagyon bugos vagy nem elég a telóm hozzá. Zabálja az akksit. Reakció idő néha másodpercekben mérhető.
A CM7.2 az ugye Gingerbread? -
#2514 azt nem írta, hogy CM10-e van.
De ahogy írtad igen. Tiszta telepítéssel érdemes visszaállni :)
-
#2513 Arra, hogy custom kernel után CM-re MIUI-t rakni nem életbiztosítás... legalábbis nem illik anélkül, hogy vissza ne tenné előtte a gyári 2.2 froyo?-t (CE?).. -
#2512 mire gondolsz?
wipe cache
wipe data
install zip
kb ennyi :) -
Nyiri #2511 Valami HOWTO vagy ilyesmi van? -
#2510 itt :) -
Nyiri #2509 Azt hol lehet leszedni? -
#2508 felrktam Domerator ICS-s MIUI-ját. Hát ég és föld a mostani JBhez képest. sokkal stabilabb, gyorsabb mint a JB :)
-
#2507 Ünnepi szünet. -
#2506 15 napja volt a legutóbbi frissítés.. Tudunk valamit hogy mivan most? -
#2505 Hívás közbeni újraindulást tapasztalt -e valaki? -
#2504 Sziasztok, volna két kérdésem:
1. A Defy Plus-ban van magyar menü?
2. Avi, Dvix formátumokat lejátszik a teló?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#2503 mutassam a garipapírt? :D
bekapcs gomb miatt adtam be. új burkolat, új gglass..
új IMEI-m is van :) -
#2502 Na neeeeeeeeeee. Egy rossz bekapcsoló gomb miatt kaptál teljesen új telót? Vagy csak a karcos burkolatot cserélték? Nem lehet inkább utóbbi. :P
Ha ennyi hiba miatt adnak újat akkor én is beküldöm. :D