2861
  • Firerock
    engem meg mocskos módon megszivattak... Az volt a szerencséjük hogy kedves volt a kiadónő,és tudom hogy nem ő tehet róla
  • SimaSuna #2500
    +++Cordon Electrics+++

Voda szervízben leadtam 11.30-án a telót, hogy a bekapcsoló gomb nehezen nyomható le.
    Kolegina (igen kolegina) felírta, hogy karcos burkolat, karcos kijelző.

12.12-n azaz ma smst kaptam, hogy elkészült. 3 perce vettem át.
    Teljesen új Defy-t kaptam, fólia van a kamerán, a vakun és a kijelzőn. Sértetlen burkolat.
    DE.
    Az akkumlátorom tetején elszineződött a levonó, így az akksiról megvonták a garanciát.
    de max respect a CE-nek :)
  • Firerock
    Akkor beviszem a sufnishoz:)
  • SimaSuna #2498
    10euróért függetlenítik neten..
  • Nyiri
    Nekem ma a szemem láttára (úgy hogy megnéztem mennyi az idő) 34%-ról ugrott le 18%-ra az akksi :D

Amúgy nekem a CMX sima DEFY verzió egyáltalán nem gyors. A csak a fasza feature-i miatt tartom meg. Minden más visszalépés :(
  • Firerock
    Csáó
    Adott egy Motorola Defy Mini telefon és függetleníteni szeretném. Érdekelne hogy én ezt meg tudom e csinálni itthon,vagy ez is csak függetlenben létezik mint a sima Defy.
  • SimaSuna #2495
    én is JB-t használtam.

csak most 2.1s GB ROMot, eredeti prototípust :)
  • Narxis
  • XenHai
    Hülyeség a hivatalosan támogatott telefonok között van gyengébb is mint a defy ! Egyébkén defy+ használható a cmx már jó ideje nyúzom már.
  • SimaSuna #2492
    látszatra nekem sincs...
    csak a mi vasunk már kevés hozzá :/
  • Firerock
    nekem nincs gondom a JB-vel
  • SimaSuna #2490
    Quarx csinálja a Cm7-t, a Cm9-t a CmX-t és ezt..azért nem robot Ő...

+ saját vélemény, hogy a 4.0.4 még elfut, de a JB és a 4.2 már sok a Defynek...
  • Firerock
    én erre gondoltam
  • SimaSuna #2488
    miért nyaralna?

06-Dec-2012 az utolsó módosítása...

jó helyen keresgetsz te? :)

itt nézelődj
  • Firerock
    Quarx nyaral?
  • Firerock
    Azt már megcsináltam,számomra semmitmondó adatok jöttek ki:/
  • Narxis
    Sima app, letöltöd az apk-t és telepíted. Megmutatja részletesen, hogy mi mennyit fogyaszt és, hogy mi ébreszti fel deep sleep-ből a telót.
  • Firerock
    És azt hogy kell használni? Miért lesz jobb nekem?
  • Narxis
    BetterBatteryStats vagy mit kell telepíteni, xda-n van topikja és onnan szedhető az ingyenes verzió.
  • Nyiri
    Nincs. Az enyém is egyre szarabb. Régivel (4.3) bírt 1.5 napot most meg mintha direkt sütné ki az akksit.
  • Firerock

Ez egyre rosszabb:(
    Valaki valami 5let?
  • Narxis
    Én pedig a legfrissebb WIUI GB-t használom és sztem rohadt jó. :P Aroma Installerben szinte minden appot kiszedtem, kapásból 320MB szabad RAM-mal indultam. :D Utána Holo Launcher Plus fel és fagyasztottam a MIUI Launcher-t, aztán SwiftKey fel és fagyasztottam a beépített keyboard-ot is. Szóval elég jól személyre szabható. Böngészőnek opera, zenelejátszónak jetaudio plus és stb.
  • SimaSuna #2479
    Somi félét és StefBraun-t próbáltam.
    engem nem fogott meg.

Wajk meg a legutolsó romot összecsapta...tele hibával :)
  • Narxis
    Ott van még a WIUI és a Mokee. Azok keverékek, nem? WIUI inkább MIUI CM cuccokkal, Mokee meg fordítva.
  • SimaSuna #2477
    Mobilarénán sajnos sokszor a számok miatt döntöttek, mert "pillanatnyilag" hűde jó rom, majd később jött a szarozás.
    Eddigi tapasztalat alapján olyanok próbálják meg az antutut vagy a quadrantot használni, akik ezekhez a kis/finom beállításokhoz is nagy marhák...
    Akinek nem inge :)
    senkit sem megbántani, vagy minősíteni nem szerettem volna...
    De amikor az illető arra nem képes, hogy utánna olvasson dolgoknak, az már kicsit gáz.

Jó pár ROM van mögöttem..CM és MIUI terén is...
    jelenleg a GB kernelesek a leggyorsabb romok, JB-ből Quarx-é a stabil, bár van még mit finomítani rajta.
    Régen volt CMIUI a CM és MIUI keveréke, ez mára sajnos már nincs...pedig nekem jobban mejött mint a CM7 :)
  • morcosqtya
    #2472: ilyesmi miatt óvatosan írj le másokat, mert akad majd aki èpp ezen kijelentèsed alapján ítèl meg (ès ìr majd le) tèged... :)

Annyira legyèl csak nyitott, hogy hidd el: van aki nem e-pèniszkènt kezeli a telefont (hisz akkor S3-at vagy MI2-t venne nem defy-t) ès nem kompetitív cèllal használ benchmarkokat hanem komparatívan a beállítások eredmènyènek ellenörzèsère, a tweak változók hasznosságának kvázi objektív èrtèkelèsèhez.
    A müszaki döntèseknèl kièrtèkelèshez van szüksèg, amihez meg egy nem 2-3 èrtèkes skálára (jó/közepes/rossz) hanem finomabb beosztásra, èrtèkhalmazra.
  • morcosqtya
    Nem is erre való. A saját ROM-od beállításához, tweakelèshez nyújt viszonyítási alapul szolgáló számszerüsített èrtèkeket. Senkivel nem versenyezel.
  • SimaSuna #2474
    ezeknek már az elején sem hittem.
    2 ugyan az a Defy, ugyanazzal a ROMmal, 2 különböző értéket mutatva...nem hiszem, hogy gyorsaságot mutatna.
    ez ilyen 3D mark hülyeség. Attól hogy 3-4000-s pontjaid vannak még lehet, hogy egy alap Voda845 lepipál...

szóval értelmetlen, mert rajtad kívül mindenki másképp használja a telóját..
  • Narxis
    Megmutatja, hogy milyen gyors egy ROM.
  • SimaSuna #2472
    soha nem értettem, hogy mit értelme van az antutunak és a quadrantra.. :)
    aki ezek alapján választ ROMot, az leírta magát előttem :)
  • morcosqtya
    AnTuTu BM-on tegnap átmenetileg irreálisan magas pontszámokat lehetett elérni (RAM, 2D, 3D, CPU, I/O-P). Bug volt-e vagy kísérletezgettek a számítási algoritmussal nem tudom, de 7-8ezer pontokat értem el mb525-el.. mostanra visszaállt.
  • morcosqtya
    Új Quarx nightly-nál (nov.28.) wipe cache és dalvik cache ajánlott a flashelés előtt és után is! Ezek után a csengőhangok elmehetnek, de újra beállítva legalább nem áll fenn az említett "csengési bug".
    Azaz nem feltétlenül kell a wipe data / factory reset.
    (bár akinek van rá ideje meg kedve rosszat nem tehet vele...)
    Nyilván mindig a tiszta telepítés (lenne) a legjobb...
  • Firerock
    htx:)
  • SimaSuna #2468
    link

XDA-n a 8-10. topik :)
  • Firerock
    linket tudnál adni?:) Nem találtam sehol
  • SimaSuna #2466
    külön van :)
  • Firerock
    Ennek az új Cm 10.1-nek külön topicja lesz/van XDA-n?
  • morcosqtya
    *-"itt"

CM10.1 kapcsán egy kis FAQ:
    - nem kell sietni felrakni még, nem mindennapi használatra van csak tesztelni. Szinte semmi nem működik még vagy hiányosan, illetve manuálisan.
    - igen, defy-re is felmegy (mb525) zöld lencsésre (SOC module camera - Jordan) és pirosra (BAYER) is, továbbá defy+-ra (mb526) is, MIUTÁN QUARX debian custom kernelt használunk (2nd boot óta) minden telefon 526-osként jelenik meg a rendszerleírásnál..
    - Wipe Data kell előtte, azaz törlődnek az appok, amit lehet archiválni kell sajnos.. (SMS! stb)
    - GAPPS: tudtommal talán lesz hozzá GAPPS (minimal?) JB 4.2, ami tovább optimizálja a helyzetet. Addig GAPPS JB 07-26 minimal.

Más:
    - AnTuTu Benchmark-ot updateljétek, remek GUI, bugfixek, vadiúj OpenGL teszt motor, 3D benchmark gyönyörű lett.
  • SimaSuna #2463
    jaja :)
  • morcosqtya
    még semmi, és a gapps-t is flashelni kell hozzá majd.
    Csak a link és az info miatt dobtam a postot, hogy betegyétek a könyvjelzőbe..
    Karácsonyra lesz it 4.2 JB... :)