Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Power control widget-en nincs alapból ilyen gomb, annak a gombjait nem lehet állítani.
A lehúzható felület tetején lévõ szabályozógombokat már tudom variálni, de ott sincs olyan, ami a gombok háttérvilágítására vonatkozna, ez defy specifikus beállításnak tûnik.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Adott:
- zöld szemû defy
- cm9 defy (nem a legújabb, CM9-NIGHTY-120716-defy)
Minden pöpec és ok, kivéve, hogy a képernyõ alatti gomboknak nincs háttérvilágítása, kivéve, ha menüben húzgálom a fényerejét, de amint kilépek kikapcsolnak.
"Auto" mód nincs a menüben, amit itt javasolnak.
Nincs valami ötletetek esetleg?
Emiatt nem nagyon akarnék újabb verziót feltenni, fõleg, hogy azt nem látom biztosan, hogy ez javítva lett-e.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Megoldást találhatsz ITT.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Még a telepítés elõtt már a Cm10 recovery alján is ezek a feliratok jelentek meg:
E: Can't mount /cache/recovery/command
E: Can't mount /cache/recovery/log
E: Can't open /cache/recovery/log
E: Can't mount /cache/recovery/last_log
E: Can't open /cache/recovery/last_log
Mit tegyek most? Jelenleg nem mûködik a telefonom.
viszont ha az új fajta fájlrendszerût használom akkor is ez kell. Jól értelmezem?
Hol találom a Cm7-es kernelt?
Nem akarja szinkronizálni a telefonkönyvet ez a sz*r
jaaa, igen. az 1.11.18as builtra lett ráépítve 1-2 cucc.
de utánnakérdezek, hogy nincs-e kedve frissíteni a dolgokat 😊
App drawer testreszabhatatlansága gond lehet azoknak akik sok appot tesznek fel.
Egyébként valóban gyors.
Drawer akadozhat kicsit de a fõképernyõ szupergyors és smooth, stabil is eddig...
Errefel: 1.11.18 van fent... ???
valamit elcsesztem???
- A lockscreen-n rajta volt a naptár, benne a következõ eseményeimmel, mellette az aktuális idõjárás.
- Lezárt telóval is elérhetõ notification bar.
- Ha jött SMS/Email akkor notification bar-n volt elõnézet. (Imádtam)
- Bõvített Google Search, amiben jók voltak a kártyák. Figyelte az eseményeim. Mentem idõre egy találkozóra és villamoson ültem egyszer csak rezgett a teló és mutatta hogy szálljak le a villamosról a következõ megállónál majd forduljak balra mert ott a tali helye. Ez is mind a notification bar-n.
- Gyáriban kurva jó launcher (tudom hogy gingerbread-re is letölthetõ a JellyBean launcher, de az szar).
- JB Gmail alkalmazás nagyon átgondolt. Most visszatérve a régire annyira parasztos mintha 98-ban lennék netscape-l 😊
- Gyári böngészõ nagyon fasza.
Hirtelen ennyi jut eszembe. A lényeg hogy a JB nagyon fasza és amint lenne stable és nem lassú azonnal dobnám vissza.
Én most tervezem visszarakni a 7.2-t
Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy elõször is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition mûveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetõséget választva;
b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott fõzött romot.
Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erõltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi fõzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-rõl akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!
vagy gtalk nincs, vagy a gmail nem indul el/nem frissít vagy van de akkor meg control nincs.. bef***sok mindjárt ...
Rakás szar.. tegnap óta nem aludtam, egész éjszaka ezt csesztem...
(CM7.2?)
a videófelvételt nem néztem. akkor ezt elfelejtettem. sorry.
Gappsból az ICS-s kell..
Itt ezt írja:
(a videojavítás link meg nem érhetõ el)
http://logout.hu/bejegyzes/domerator/domiui_dsj_1_11_25_reloaded/hsz_1-50.html
Ekkor még a recovery-ben (ez a CWM? Clockworkmod??) installálom a MIUI zipet??? Majd apps? de melyik? hol a zip??
Anno azt írták, hogy MIUI/CM átváltáskor vissza illik tenni a CEE froyo 2.2-t...
Ekkor unroot stb... hamarabb gyújtom fel magamat mint ezt újra végigzongorázzam (bootloop-tól félve remegõ kézzel, stb)
Hol a ROM?
Hol az apps?
Még rakok fel egy MIUI Controlt, amit CWMben kell felrakni, azzal moddolható a statusbar.
DoMIUI
MIUI Controll ala Zoci
egy reboot a Google bejelentkezés után ajánlott, frissít majd a market 😊
szóval
-wipe cache
-wipe data
-install zip - rom
-install zip - gapps
-install zip - controll
és megy 😊
aztán jöttek a frissítések..
fogyott a memória, és lassabbak lettek a reagálások...
nemrég megjelent egy CM10 + MIUI keverék...hát azt hittem lehidalok. Pörgõs gyors rendszer. Hittem én naívan, de NINCS térerõ.
szóval gyors kontakt a rom készítõjének. (Dec17én adta ki, 2órára rá már jeleztem...azóta semmi válasz, semi update)
Megelégeltem, még anno Mobilarénán spanoltam egy sráccal, aki a ICS MIUI-t pofozgatott...így feltettem.
Mi meglepõ a rendszer kibaszott gyors, nagyon pöpec. 1 darabig biztos MIUI marad 😊))
DoMiui 11.25-s verzió 😊
Néztem is mi a fenéért nem állnak át sokan CM10-re...
Én megvárom a január közepét / végét a 10-essel, aztán Quarx mesteren múlik, hogy CM10 marad, CM7-re visszaváltok vagy MIUI-val kísérletezgetek...
A CM7.2 az ugye Gingerbread?