2861
-
#2621 Új verzió! -
#2620 CM10-en nektek se működik az Adaway? Mikor telepítené a host fájlt azt írja nincs elég hely. -
#2619 Azt már leváltottam. Ezt használom: Link
Ezzel: Link
Nálam jól működik de ez stabilabb: Link
Én amikor az utóbbit kipróbáltam akkor build.prop-ból hiányoztak azok amiket leírtak, hogy benne kell lennie. Manuálisan is be lehet írni de nem volt hozzá kedvem. -
#2618 És amikor beállítanák új fiókot,a bejelentkezés után leáll a fiókkezelő,a kezdőképernyő alig akar bejönni.
Valakinek van valami ötlete hogy mi okozhatja ezeket a problémákat? -
#2617 Kipróbáltam. Elég sok FC-m van. és nincs internet. Se mobilnet,se wifi, azt írja hogy csatlakoztatva,de nem kékül be a statusbarban a wifi jel,csak szürke -
#2616 annyiért már teljes házat kapok:D -
#2615 ahoz szét kell szedni a házat.
10-15$ körül lehet venni, talán a posta is ingyen van..
-
#2614 Hogy hívhatják angolul azt a fölső,Jack aljzatot védő műanyag szart angolul?
Megnézem e-bayen hátha kapok. És ha kapok akkor be lehet azt szerelni valahogy? -
#2613 Köszönöm:) -
#2612 ezen az oldalon van áprilisi is :) -
#2611 gapps -
#2610 Valaki tudna egy jó Gapps-ot adni hozzá? -
#2609 Jelentem,fent vanStefan romja 1 oraja.
TitaniumBackup-al visszatoltam a kedvenc appokat.En apex launchert hasznalok,nagyon szupi testreszabhatobb( elotte MIUI launcher ōrült voltam :) ) ès gyors is.
Nagyjabol belaktam,programok vannak rajta boven,amiket minden nap hasznalok es van 240-260 szabad memoria.
Jelenleg is a kis Döfyrōl irok,operat hasznalok,es gyors.
Aki gondolja pakolja fel :)
Egy mondatot tudok idezni Zocitol:
"Minden telefon mas es mas,a Defy is.Lehet hogy,ami az en telomon szuperul fut,a tieden epp hogy lepked..Ki kell probalni :) "
-
#2608 hát attól függ. nekem 2300mha-s ceruza akksim van. nyilván feltölti az 1350-es akksit és még marad is :) -
#2607 és teljesen lemeríti a ceruza aksit? -
#2606 kifogyott az eladó, ezért nem számmít most.
ceruza akksit feltöltöd, berakod ebbe a kütyüházba és usb kábelon keresztül töltöd a telót..
-
#2605 És "May not ship to Hungary - Read item description or contact seller for details"
ez nem gáz? -
#2604 Tokot én is vettem,kettőt!
Ez a vésztöltős cucc hogy működik? -
#2603 nem mondod? :D
akinek esetleg szüksége lenne tokra.
Manóval ilyet vettünk.
Nekem naracs, Manónak meg neonzöld...nagyon baba.
Valamint vésztöltőt is vettünk.
ilyen kék színben.
a 2 tok, a 2 töltő volt összesen 1000ft. ingyen postával :) -
#2602 már csak 4 óra:D -
#2601 6óra???
4perc alatt lejött :D -
#2600 mondjuk 6 óra amire lejön, jó cucc ez a 4shared:D -
#2599 felraktam. gyors, minden frankón betöltött.
akkiról majd csak holnap.
Mobilarénán hallottam már StefanBraun munkájárol, össze is spanoltam vele.
csak ajánlom! :) -
#2598 Köszöntem:D -
#2597 Zocinak már fent van az előbb említetted rom.Most dolgozik, én most pakolom fel :)
Kicsit belakom és írok véleményt :)) -
#2596 Köszöntem,ha már valaki felrakta írhatna egy tapasztalatot.
Te melyiket használod Zoci? -
#2595 wipe data, install zip, wipe cache, wipe dalvik....reboot -
#2594 Cm7-ről mi a telepítés menete? -
#2593 Új rom, aki MIUI kedvelő, az próbálja ki :)) -
#2592 szar, csak EDGE hálózat van :/ -
#2591 SOC-ot helyettesítő APK
működik. :) -
#2590 Nekem wajk romja van fent.Elég tűrhető, néha laggol, de sok szabad memó marad és az akksi is tűrhető :)
Várok új MIUI-t -
#2589 Köszi, én teszem fel, egyelőre elvagyok 105kacsa ROM-jával amit linkeltem korábban. :) -
#2588 Csak vigyázz vele,párocskámnak bootloop lett :) -
#2587 Van újabb QCMX !
29.12 Revert to .9 kernel (for audio tests and stability), fix root permissions on CMFileManager, adb can be disabled now, bootmenu now has only one custom recovery option. -
#2586 nem, CM9-NIGHTY-120716-defy -
#2585 CM9-ből a "végsőt" használod? -
#2584 CM9 sztem teljesen jó így 1 hét használat után. Stabilitásával egyáltalán nincs gond (konkrétan egyszer sem fagyott meg), egyedül a gombok háttérvilágítása bugos, de ennek az előnye, hogy legalább nem fogyasztja pluszban az akksit :)
CM7 1 napig volt (meg előtte pár évig másik telefonon), de az többször is megfeküdt (bár valszeg user error, mert csak sokadik újraindítás után kapta meg a gapps-ot, ez lehet nem tetszett neki).
Nem érzem, hogy sebességben nagy különbség lenne cm9 és cm7 között. Nem mondom, hogy röccenésmentes, de vállalható és nekem a chrome és a group kezelése a névjegyeknél illetve a többi plusz fícsör simán a cm9 felé dönti a mérleg nyelvét.
Cm10-re pedig nem is pazaroltam időt, ott hiszek a negatív visszajelzéseknek, hogy JB nem való defy-ra. -
#2583 A Christmas HD fogyasztotta eddig a legtöbbet ami 2% volt 1 nap alatt, általában pár nap után meg szoktam unni aztán lecserélem vagy egy másikra vagy egy sima képre. -
#2582 nem fogyaszt többet?
van 1-2 tetszetős, de nem merem használni..