Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Defy és a Nexus S 74.900, a Mini Pro 78K (bolti garival 58 volt!) és mielõtt valaki jobb árakat kezdene írogatni, olyan helyrõl ami normális 2 év garit ad, megbízható ÉS részletre el tudom vinni ennyiért
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Így marad olyan áron a készülék, ami felveti, más árban hasonló nem érné meg jobban? Az igazság az, hogy a Defy csak a strapabírósága miatt jönne be, hiszen sem a proci/GPU nem egy csúcs benne, a gyári támogatása kb. 0, QWERTY-t nem tud ... Ennek fényében beúszott a képbe ismét az XT720, az Xperia Mini Pro és a Nexus S. Utóbbi függetlenben 2 év garival 10x7.5K most valami akcióban.
Egyik sem strapabíró. Azt X720 még picit gyengébb, a támogatása kb. ugyan az 😊
A Mini Pro ciripel és kicsi a felbontása, de erõs a proci.
A Nexus S nem QWERTY, és NINCS benne SD kártya foglalat, cserébe elég erõs, nagy kijelzõs, gyárilag 2.3.3 ...
Nagyjából (+/-2K) ezek egy árban vannak.
😄D
Manage applications
All applications
Camera
Storage -> Clear data.
Cache -> Clear cache (nem ez segít majd rajtad hanem az elõbbi)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Majd indítsd újra!
S jó lesz meglásd!
Csak a Storage-nél tudok törölni, de szerintem nekem nem ezt kell. (16.00kb)
Ott kel törölni, ahol a kollega mondta. 😊
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Ha valaki le tudná írni nekem részletesen, hogy hol és mit töröljek ki, azt megköszönném!
Mégegyszer köszi!
Az alábbi kérdésemre szeretnék tõletek választ kapni. Ha vaku-val csinálok fényképeket a telefonommal, akkor egy fekete kép lesz az eredmény.
Nem tudom, hogy ez egy bállítási probláma vagy mi....
Korábban nem csinált ilyet, mondjuk akkor 2.1-es android volt a telon.
Ha valaki tud valami orvosságot rá, akkor kérem írja meg.
Válszotokat elõre is köszönöm!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Ugyanazt produkálja, mint nyáron, azaz egy mûholdat lát, de nem kapcsolódik hozzá.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Frissíteni a számítógépen lehet a Motorola Software Updater nevû progival.
Ma vettem ilyen telefont és az elsõ gondom hogy nem tudok se másolni, se beírni telefonszámot a telefonkönyvbe valami Valid Account miatt!
Erre mi a megoldás?
Illetve az Androidos rendszert hogyan tudom a legegyszerûbben frissíteni rajta?
Van valami solving method? Nyár közepén a frissülés után nem volt jó vagy két hétig, aztán megjavult.
Beragadt, vagy procit állandóan használó app nincs fenn, a SetVsel használ 1%-ot, 2G mód be van kapcsolva, fényerõ auto-n van. Az akku Volt értéke úgy 3.600-3.800 között van.
Vsel értékek: 300/20 - 600/30 - 1000/50
Wifi és GPS állandóan ki van lõve...
Szal en mtudom mi lehet a gubanc. Mégis vmi app? De mivel derítsem ki h melyik? próbáltam a Watchdog-ot, van annál jobb? Vagy netán az akksi élettartama csökkent? Esetleg kapcsoljam ki az auto fényerõt? De hát éjjel is merül 12%-ot amikor nem használom.
Vmi tipp?
hogy tudnám beállítani a defy-n az ingyenes tmobile-os facebook-ot? 2.2 szoftver van rajta.
elõre is köszönöm!
:3
Lehetett ez az ok.
Mert voltam Ausztriában olyan 1300-1700m magasan és nem bírt fókuszálni, teljesen homályos képeket csinált. Aztán egyszer csak jó lett...
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Bõvebb infó és letöltési link az XDA-n
Olyan gondom lenne egy T-Mobilenél vásárolt Defy vel, hogy amikor megérkezett a telefonra a 2.2.2 Froyo frissítés, akkor a Motorola Update programmal sikerült frissítenem és jól is mûködött egy darabig a teló (kb. 1-2 hónapig).A héten viszont egy lefagyás után indítanám újra és a piros motorola jel nagyon sokáig volt a képernyõn, aztán nagy nehezen átlépett az android felíratra, de onnan nem lép tovább, hanem sok idõ után újraindul. Próbáltam a recovery módban a factory resettel újra indítani, de az sem segített. Végül, gondoltam az RSD Lite progival vissza teszek egy gyári ROM verziót, de sajna ezzel is kudarcot vallottam. Erorral és FAILAL végzõdik a progi, többszöri próbálkozás után is, a teló meg a bootloaderben maradt.
Fel lehet még éleszteni a telót valahogyan?
Másnál is elõfordul, hogy 100%os töltöttségnél automatikusan bekapcsol a mobilnet? Este felrakom tölteni és hajnalban eléri a 100%ot, reggel pedig arra kelek hogy vígan megy a mobilnet... Nem tudom ezt valahol beállítani?
akkor ezen már a 2.2 Froyo van
Azért kérdem mert most jött vissza teló szervizbõl igy 5 hónap után
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Más: energiagazdálkodással lehet bûvészkedni, de általában inkább egyéb programok keverhetnek be egymásnak. Akadás sajnos elõfordul még Defy-nél is, ez sem egy tökéletes gép.
Amit nem értek pl. hogy egy "Mega Jump" (gyro-t használó kis játék) miért melegíti fel piszkosul a procit (és ezzel a hátlapot) 10 perc után, majd szaggatni kezd és ki is fagy.. stb.
Tegnap kaptam meg a Defy-t!Elõször feltöltöttem és elkezdtem használni a telefont.Gyönyörûen mûködött, de ma amikor 10%-ra merült hirtelen annyira belassult a telefon, hogy nem hittem a szememnek.
Töltõre tettem és kicsit késõbb ismét ránéztem a telefonra.Több mint 10% volt már az akksiban és ismét tûrhetõ sebességet produkált a telefon.
Ha az akksiban nagyon kevés van, akkor a telefon magától energiatakarékos módba teszi magát?
Olyan sok beállítás nem kell bár én rootolnám és feldobnék egy setVsel-t és a magyar fejlesztésû AutoKiller Memory Optimizer-t. Ez nem egy sima taskkiller mielõtt a hozzáértõbbek lehurrognának, csak új értékeket ad meg a rendszernek, hogy mennyi app legyen betöltve, mennyi fusson a háttérben stb. Én érezhetõ gyorsulást vettem észre a gyári ROM-nál ezzel, de ami leginkább tetszett, hogy az akku tovább bírta egy feltöltéssel. Ha a Motorola nem lenne faszfej és kiadná a Gingerbread-et akkor talán már tényleg el lehetne hagyni az ilyeneket, bár az akku kímélése miatt még akkor is megfontolandó.
Ha pedig a legtöbbet akarod kihozni a telódból és nem félsz egy kis szoftveres barkácsolástól akkor CyagonenMod 7 ROM-ot teszed fel.