2861
-
#1581 Reset után ugyanúgy csinálja, hétfőn vihetem vissza. :-| -
#1580 Ok, htx. -
#1579 érdemes volna egy FR mindenekelőtt....
aztán az ultoljára telepített alkalmazásokba szétnézni, bár gyanús, hogy csak hívásnál hotbootol...
-
#1578 Csak híváskor csinálja, 2 napra rajta lógok, nem történt semmi ilyen eddig, sőt, tegnap hívásokat is intéztem (3-4-et), ma kezdte el ezt.
Akksi félig van. -
#1577 Hlp, plz, lassan az ideg szét.....
Híváskor újraindul a teló, ha én indítom, szinte azonnal, ha engem hívnak, akkor pár csörgés után.
Újraindulás után nem kér PINkódot sem, visszaáll a térerő, stb. Csak híváskor csinálja, 2 napra rajta lógok
Pár alkalmazást raktam fel, kizárólag merketről. -
kid23 #1576 Érdekes kivettem az aksit meg a simet és most megy!
De szerintem pár perc és restart :-( -
#1575 OMG akkor ez egy durván hibás példány! -
kid23 #1574 ÁÁÁ visszaállítással se jó!!! Már a motoblur regnél újraindult! -
kid23 #1573 Mem. kártyához hozzányúl? -
#1572 Settings - Privacy - Factory Data Reset és a Reset Phone, majd Erase Everything -
kid23 #1571 Hol tudok rendszert visszaállítani?
Hátha!
Ha nem akkor hétfőn t-mobile szerviz. A garancia úgy is friss. -
kid23 #1570 2 féle mem. kártyával is ezt csinálta. Most 8gigás class 10-es van benne de a gyárival is ezt csinálta -
#1569 Frissíteni is lehet, Defy+ ra a legfrissebb hivatalos android 2.3.6 ha jól tudom. -
#1568 milyen memóriakártya van benne? esetleg formázd le
vagy a SIM kártyád milyen állapotban van? esetleg cseréltesd ki
-
kid23 #1567 Találkoztál már ilyen problémával?
És azt hol tudom visszaállítani? -
#1566 Factory Reset, gyári beállítások visszaállítása... -
kid23 #1565 Fr mit jelent? Én még kezdő vagyok. -
#1564 user error lesz.
FR kell neki és menni fog sztem...
72órás cserébe én kicserélném max...
-
kid23 #1563 Sziasztok! Tegnap vetten egy DEFY+-t! Sok jót olvastam róla, ezért bíztam benne hogy jó lesz. Be...ptam!!! Kifogtam egy sz.rt!!! Bizonyos időközönként újraindul! Valamikor egy óra múlva valamikor 2 percet bír és újraindul! Valamikor lezárom felül és úgy is újraindul a zsebembe!
Android verzió 2.3.4
Van esetleg valakinek ötlete mi lehet vele? Esetleg tudna segíteni?
Köszönöm előre is!!! -
#1562 -
#1561 loál:) -
#1560 üdv :DD -
#1559 omg Jánozs! üdv a klubban. :D -
#1558 Hiz, csatlakozom egy Defy+ társaságában. -
#1557 A Go launcher cuccait használom,a Go meg tud magyarul:) -
chilisos #1556 Az szerintetek miért van, hogy néhány programot nem tud frissíteni? Letölti de már telepíteni nem tudja, mert: "Couldn't install on USB storeageor SD card"
Mostanában egyre több peogramnál csinálja. Próbáltam úgy, hogy a program a telefonon van, aztán úgy, hogy az SD kártyán. Leszedtem az egész programot és aztán megpróbáltam újból letölteni, de akkor se ment. Valami ötlet? -
#1555 Mert az is Motorola app. De ilyen még a Music, a gyári tárcsazó, gyári üzenetkezelő stb....
Persze, sokmindent le lehet cserélni olyanra, ami tud magyarul. -
#1554 jolvan akkor megnyugodtam! kössz -
#1553 Igen, mert olyankor max-on megy a proci bár durvának nevezném, de érezhetően melegebb. -
#1552 srácok nektek is durván melegedig az aksi kb 20perc játék után?
nekem néha csinálja csak,de ma is volt egyszer... -
#1551 én a media storagehoz nem nyúltam, de akkor talán úgy gyorsabban meg lehet oldani, és akkor egy kis google kellett hozzá :)
-
#1550 No, ez segített:
Ha valakinek ilyen gondja van ez megoldás lehet:
Hello,
I have a bug with my SGS Froyo 2.2:
If I put new albums on my sd-card, they are not added into MediaStore
after completing the MediaScanner.
I tried the app SDrescan, but it does not solve my problem - it only
executes a new media scan...
But if I delete the media-store in the android menu:
Settings->Applications->Manage Applications->All->Media Storage-
>"clear data"
and then execute an new media scan it works.
How can I clear the data of the Media Storage with the Android-API?
Greetz dudero
forrás
Aquir, azért köszönöm!
-
#1549 A gyári androidos mediastore-ral van baj. -
#1548 Sajnos a Player Pro is a gyári zenelejátszó listái alapján dolgozik és miután MINDENT töröltem, így is látja.. :((( -
#1547 hát nem tudom, én egyszer eljátszottam PlayerProval hogy kitöröltem a könyvtáram gépről, majd visszatettem egy bővebbet, és valahogy úgy változott hogy nem volt jó, aztán szerintem kitöröltem az egész könyvtárat, talán töröltem a program data és cache-jét az applicationsben, és asszem úgy lett jó -
#1546 Probléma:
Új zenéket tettem fel az SD kártyára, régieket töröltem (PC-s kapcsolattal, commanderből).
Mind a PlayerPro mind a gyári lejátszó megtalálja az újakat de kijelzi a régieket is, hiába szkennelem újra vele, hiába törlöm a személyes adatokat, hiába unmountolom majd mountolom az SD-t, hiába uninstallálom a Player Pro-t, megtalálja a régi albumok infóit is (valamilyen indexfile-ból???). Lejátszani persze nem tudja mert nincs már meg.
Mi a francot lehet tenni??
Formázzam az SD-t??
-
#1545 namost nekem miután feltettem a programot csak a beállítások vannak angolul:) -
#1544 A MoreLocale annyit csinál, hogy a régiókódot magyarra állítja, így amelyik programban benne van a magyarítás, az fogja tudni használni. A motorola programok nincsenek benne magyarul a romban. -
#1543 Talán 20-30%-át magyarítja, így (számomra) zavaró. -
chilisos #1542 Nekem is fut, de eléggé akadozik...