2861
-
yardosimi #1621 köszönöm!! -
#1620 AdFree -
yardosimi #1619 Sziasztok!
Tud valaki olyan app-ot ajánlani, amelyik eltünteti a reklámokat?
Ha még a beállítás magyar nyelvű is rajta, az külön jó lenne!
Köszi! -
#1618 -
#1617 én ezt használom
https://market.android.com/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian&feature=order_history -
#1616 Hi, ékezetes sms-eket hogyan?
Vízbe ki mártogatta már?
TÉK! -
#1615 Nem tud annyit, kamu, kínai utángyártott. -
kid23 #1614 Mit szóltok a 3500mah aksihoz, pótfedéllel amit lehet hozzá kapni? -
#1613 válasz mappát, hogy hova töltse..
SD-re... -
#1612 Van wifi meg mobinnet is. a jatek kér valami utvonalat ahova letöltöte... ezt irja: please select folder containing game data file... -
#1611 ha data van kiírva akkor 3Gről vagy Wifiről töltene le adatot...
ha nincs internet szolgáltatásod Wifizz, ha van óvatosan mert 1-1játék akár 2-3Gb-ot is letölthet! :) -
#1610 Letöltöttem warezröl automatikusan feltelepitette. elinditom de kér valami data fájlt... hülye vagyok hozzá. angolul se tudok nagyon :D tudsz lépésröl lépésre segiteni mint valami fogyatekosnak? :) -
#1609 Marketről letöltöd, feltelepíted.
ha warezból töltöd akkor meg APK felmásol SDre és telepít. nagy ördöngőség nincs benne :) -
#1608 Sziasztok! Wargus (warcraft 2 clone) fut a defy-n? Ha igen akkor hogy kell telepíteni? -
kid23 #1607 Míg nem vittem szervizbe 2.3.4 volt rajta! Nem tudom mivel kapom vissza.
És ha egy új romot teszek rá a gyárit vissza lehet pakolni garancia miatt? -
#1606 el.
ha gyári 2.2 akkor Z4Root-al Unroot és csókolom..újra garis..
-
kid23 #1605 Köszönöm az infót! Ezek szerint teljesen új telót kapok. Lenne még egy kérdésem. Ha rootolva van a telefon a garanciát elveszti? -
#1604 Lefagyós hibánál sw frissítést kap a telefon, majd egy picit hosszabban teszteljük, kb 2-3 napig. Azok általában megjavulnak.
Újraindulós hibánál új fődarabot kap, azaz lecseréljük.
-
kid23 #1603 Na jó, elhiszem! De ha így van kérdezem Whiskymant, hogy ha bemegy egy telefon azzal a hibával hogy újraindulgat, mit csinálnak vele? Volt már sok ilyen probléma? Sikerült végleg kiküszöbölni ezt a hibát? Ugyanis attól félek megkapom a telót és nem egyből hanem pár nap múlva jelentkezik megint a hiba! -
#1602 Pedig így van, hidd el. :D -
kid23 #1601 Pfff! Ez az egybeesés kicsit hihetetlen! -
#1600 Annál a szerviznél dolgozik ahol ezeket az okostelefonokat javítják. :) -
kid23 #1599 Tisztelt Whiskeyman!
Hogy értetted hogy hozzátok kerül be??? -
#1598 Frissítette már valaki a defy+ a moto oldaláról az update manager segítségével 2.3.6 androidra ? -
#1597 Vigyázz majd rá!:D -
#1596 akkor hozzánk kerül be -
#1595 omg -
kid23 #1594 Tegnap bevittem én is a szervizbe. Röpke 2 hét és kész is -
#1593 Amúgy 9-cel régebbi telót kaptam gyári szám szerint. -
#1592 -
#1591 Az kemény, szerintem ez a gyári szoftver hibája. :S -
#1590 Beszéltem egy volt kollégámmal, neki is, és a haverjának is újraindulgat kb. heti egyszer a teló, nemplusz. -
#1589 Remélem, hogy ezzel már nem lesz gond. -
#1588 :DD lehetséges, hogy el volt baltázva valami az előzőben, azért lehet gyorsabb a mostani -
#1587 No, megvolt a csere.
Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy épelméjű vagyok, de mintha ez a teló "gyorsabb" lenne. Valahogy gördülékenyebbnek tűnik rajta minden egy pikoszekundummal.
Aztán az idő majd megmondja, hogy ez tönkre megy-é 2 nap után.
Ja, BÚÉK evribodri! -
#1586 Máhogy hol? Mindjárt viszem vissza a T-hez. (3 napon belül vagyok, mert ünnep volt a hétvége.) -
Bullitt #1585 Nekem a sima defy is újraindul néha magától... :D -
#1584 Amúgy ti bejelentettétek ezt a hibát? Érdekes lenne, ha a Moto úgy engedné ki a termékeit, hogy hibásak... -
#1583 jön be majd hozzánk Jancsy :) -
#1582 Elég durva, hogy itt egymás után 2 embernek is ilyen újraindulást produkál a vadiúj Defy+... :o
Defy-nél hangszóróhiba volt sokszor, Defy+nál meg úgy látszik újraindulás.