Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
én sokáig CM7eztem, de a MIUI világa megfogott 😊
CM7 semmiben nem különbözik a gyáritól. A MIUI "iPhone" klónként emlegetik 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
CM7 - 2.3.7
MIUI - 2.3.7
CMIUI - 2.3.7
ezek a frissek. csak a kernelek változtak 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gyári 2.2.2 Froyo van a defymen, 3 hete van meg a telefon. Pár napja kínlódok a Bluetooth - al, nem tudok a laptop - ra és ról semmit küldeni és fogadni, de nem mûködik másik telefonnal sem. Elindul a dolog, de harmadánál szétkapcsol.. :-(( Mit lehet tenni, hogy mûködjön ? És ha igen, ne csak ne csak 120 másodpercig tegye......
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ti mennyi netet fogyasztotok egy hónapban?
Szerk.: Ja elõfizuval veszed, akkor nem szóltam, csak mindig elfelejtem. 😄
#1294: Ez a Snowfall jól néz ki. Nem eszik az aksit nagyon a live wallpaperek?
http://goo.gl/gd6Zi5
Galactic_Core_Donation
Amit megvennék app azok a live wallpaperek, a Galactic Core Donation, meg ez a Snowfall meg még van pár. Ezek nagyon durván szépek.
telóról bankolok, meló közben itthoni gépet babrálom, SMS/WhatsApp, hétvégente ha melózok telón nézem az F1/WTCC/V8Supercars közvetítéseket...
persze megy a modding, hogy milyen háttérkép legyen, milyen ikon pakk meg widget...
Eddig CM7 volt a nyerõ..de meguntam...sok sok dolog kellett a széptéshez. Aztán jött a MIUI...
Wajk féle, de sok sok FC miatt lemondtam róla...de megjelent a CMIUI a CM7 és a MIUI gyermeke...Na az már ment. Se FC semmi. Minden príma. Jöttek újabbnál újabb verziók. De az utcsó nem lett jó. Kamera appnál mindig Fc..megtaláltam a Pikachu Edition ROM-ot. Ez lett nekem a Best.
Lehet iPhone koppintás de nem. csak nézz rá egy CM7 és egy MIUI telóra. a CM7 sötét, hideg. a MIUI meg színes 😊
na mindjárt rakok is fel képet a telóról 😊
De persze nem fogom eldobni telót ha nem lesz, én is elvagyok ezzel, úgy konkrétan nem hiányzik semmi.
2.3.7van nálam 1,3Ghz bár most visszaeresztettem 1.1re... Amit akarok tudja.
0-24 korlátlan net, távvezérlés, néha 1-2 játék...
Nagyon sokkal többet nem fog tudni a telefon...csak grafikailag változik, illetve 1-2 új fícsör lesz..
Sajnos a support nem nagyon jó a Motorolának....
így várhatunk jó sokáig.
Januárban kaptam meg a telót 2.1-el. Áprilisra igérték a 2.2 lett belõle május...szóval..
A dolphint nem tudom, nem használom, mert sok helyen azt olvasni, hogy pár verzió óta kémkedik.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Single column nézetnél kisebb képminõségnél meg még kisebbre.
#1272: Egyik sem és mindkettõ. A Mini mobilnethez van inkább, az Opera szerverén keresztül jönnek az adatok tömörítve.
A mobile pedig egy teljesértékû böngészõ saját renderelõ motorral és egyéb funkciókkal.
Data Saver: Ahogy angolul oda van írva, különbözõ helyekrõl történõ nagy méretû fájlok letöltését függeszti fel. A böngészõ esetében a nagy "Letöltések" tartoznak bele, ez nem az oldal-letöltéseket jelenti, hanem nagy fájl-letöltéseket az adott böngészõkön keresztül.
Most (reggel 8-órás 100%-tól) 40%-on áll, egy(max másfél) netezés operamini után (2G)
stat:
Phone idle:50%,
Mobile standby, 33%
Display 10%,
Opera mini 3%,
Android 2%