Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mostanában egyre több peogramnál csinálja. Próbáltam úgy, hogy a program a telefonon van, aztán úgy, hogy az SD kártyán. Leszedtem az egész programot és aztán megpróbáltam újból letölteni, de akkor se ment. Valami ötlet?
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Persze, sokmindent le lehet cserélni olyanra, ami tud magyarul.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nekem néha csinálja csak,de ma is volt egyszer...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha valakinek ilyen gondja van ez megoldás lehet:
Hello,
I have a bug with my SGS Froyo 2.2:
If I put new albums on my sd-card, they are not added into MediaStore
after completing the MediaScanner.
I tried the app SDrescan, but it does not solve my problem - it only
executes a new media scan...
But if I delete the media-store in the android menu:
Settings->Applications->Manage Applications->All->Media Storage-
>"clear data"
and then execute an new media scan it works.
How can I clear the data of the Media Storage with the Android-API?
Greetz dudero
forrás
Aquir, azért köszönöm!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Új zenéket tettem fel az SD kártyára, régieket töröltem (PC-s kapcsolattal, commanderbõl).
Mind a PlayerPro mind a gyári lejátszó megtalálja az újakat de kijelzi a régieket is, hiába szkennelem újra vele, hiába törlöm a személyes adatokat, hiába unmountolom majd mountolom az SD-t, hiába uninstallálom a Player Pro-t, megtalálja a régi albumok infóit is (valamilyen indexfile-ból???). Lejátszani persze nem tudja mert nincs már meg.
Mi a francot lehet tenni??
Formázzam az SD-t??
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Én még rossz tesztet nem olvastam a Defyrõl, azért választottam ezt a készüléket .-)
Mint cibi17 írta, a HU menü hiányát két nap után észre sem veszed (nekem fura a tabom magyar menüje).
Filmet nézni telón? Hmmmm... ízlések és pofonok... Én is csak Youtube-ról klippeket néztem, azokkal semmi gond.
Proci: Vannak akik 1,2GHz-en használják, szerintem érezhetõ különbség nincs.
Magyarításra használhatod a MoreLocale2 app-ot, sok értelmét nem látom.
Motorola Defy
komolyra fordítva a szót, nincs még magyar menü, de hidd el, hogy semmiben nem hátráltat.. a programok sem magyarok, csak a beállítások menüben veszed észre egyedül a nyelv hiányát.
a tesztet pedig olvasd el megint, ha szerinted negatív 😊 fasza kis telefon ez, nekem semmi bajom nem volt vele eddig. annyit várok el tõle, amennyit lehet, elvégre nem egy 160 ezres telefont vettem.
videót még nem néztem rajta, csak yt-t, azt vitte szépen. én csak ajánlani tudom ezt a telót
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Nagyon megtetszett a Motorola Defy+. Megérheti azt a 70-75ezret? Viszont nem láttam még magyar menüset sehol - nem is várható? :S
Meg olvastam róla egy tesztet, ami kicsit negatív: "Sajnos videolejátszás terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Bár egy kisebb felbontású DivX AVI elindult, ám a 720p-s fájlokkal már nem tudott mit tenni, se MPEG4, se más formátumban." itt nem a 720p-n volt a lényeg, hanem ezen: se MPEG4, se más formátumban... -ez tényleg így van? egy filmet nem lehet rajta megnézni akkor, mert az omniámon jó. Nem gyenge az 1ghz-es procija?
+ nem lehet tudni, h vodánál kapható lesz-e a + is? (fõleg magyarul) - vagy hol érdemes megvenni? esetleg nincs vmi utólagosan rátölthetõ cucc, ha nem is 100%-osan magyarítaná?
köszi
Kigyomlalta Domi a felesleges cuccokat, igy amikor en alszom, akkor velem egyutt a telefon is. VEGRE! 😊
5let?
lehet egy teló restart nem ártana.. 😄
Elmesélnétek nekem a rootolás folyamatát illetve az elõnyeit,hátrányait?😊
Köszi
Újraindítottam a gépet és a telefont is. a Motorola Phone portal az látja a képpeket pl.
viszont amikor rádugom és a Windows telepíti az eszközöket akkor az MTP USB Eszköz valamiért sikertelen,már többször is próbáltam.
Segítsetek már:/
"defy-n próbáltam chainfire3D-vel + a 3 pluginnal mindháromnál csak az intro fut le aztán befagy. :/"
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Nekem az stáblista után fekete képernyõ,majd újraindul a telefon 2perc után.