Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
loál😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vaxi
üdv 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Narxis
omg Jánozs! üdv a klubban. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Loál János
Hiz, csatlakozom egy Defy+ társaságában. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Firerock
A Go launcher cuccait használom,a Go meg tud magyarul😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Az szerintetek miért van, hogy néhány programot nem tud frissíteni? Letölti de már telepíteni nem tudja, mert: "Couldn't install on USB storeageor SD card"
Mostanában egyre több peogramnál csinálja. Próbáltam úgy, hogy a program a telefonon van, aztán úgy, hogy az SD kártyán. Leszedtem az egész programot és aztán megpróbáltam újból letölteni, de akkor se ment. Valami ötlet?

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

hzsolt
Mert az is Motorola app. De ilyen még a Music, a gyári tárcsazó, gyári üzenetkezelõ stb....
Persze, sokmindent le lehet cserélni olyanra, ami tud magyarul.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Firerock
jolvan akkor megnyugodtam! kössz

Narxis
Igen, mert olyankor max-on megy a proci bár durvának nevezném, de érezhetõen melegebb.

Firerock
srácok nektek is durván melegedig az aksi kb 20perc játék után?
nekem néha csinálja csak,de ma is volt egyszer...

Aquir
én a media storagehoz nem nyúltam, de akkor talán úgy gyorsabban meg lehet oldani, és akkor egy kis google kellett hozzá 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
No, ez segített:
Ha valakinek ilyen gondja van ez megoldás lehet:

Hello,

I have a bug with my SGS Froyo 2.2:

If I put new albums on my sd-card, they are not added into MediaStore
after completing the MediaScanner.
I tried the app SDrescan, but it does not solve my problem - it only
executes a new media scan...

But if I delete the media-store in the android menu:
Settings->Applications->Manage Applications->All->Media Storage-
>"clear data"

and then execute an new media scan it works.

How can I clear the data of the Media Storage with the Android-API?

Greetz dudero

forrás

Aquir, azért köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
A gyári androidos mediastore-ral van baj.

morcosqtya
Sajnos a Player Pro is a gyári zenelejátszó listái alapján dolgozik és miután MINDENT töröltem, így is látja.. 😞((

Aquir
hát nem tudom, én egyszer eljátszottam PlayerProval hogy kitöröltem a könyvtáram géprõl, majd visszatettem egy bõvebbet, és valahogy úgy változott hogy nem volt jó, aztán szerintem kitöröltem az egész könyvtárat, talán töröltem a program data és cache-jét az applicationsben, és asszem úgy lett jó

morcosqtya
Probléma:

Új zenéket tettem fel az SD kártyára, régieket töröltem (PC-s kapcsolattal, commanderbõl).
Mind a PlayerPro mind a gyári lejátszó megtalálja az újakat de kijelzi a régieket is, hiába szkennelem újra vele, hiába törlöm a személyes adatokat, hiába unmountolom majd mountolom az SD-t, hiába uninstallálom a Player Pro-t, megtalálja a régi albumok infóit is (valamilyen indexfile-ból???). Lejátszani persze nem tudja mert nincs már meg.
Mi a francot lehet tenni??
Formázzam az SD-t??

Firerock
namost nekem miután feltettem a programot csak a beállítások vannak angolul😊

hzsolt
A MoreLocale annyit csinál, hogy a régiókódot magyarra állítja, így amelyik programban benne van a magyarítás, az fogja tudni használni. A motorola programok nincsenek benne magyarul a romban.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Nahar
Talán 20-30%-át magyarítja, így (számomra) zavaró.

Motorola Defy

Nekem is fut, de eléggé akadozik...

és azzal az app-al tudná magyarul kezelni?

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

Nahar
Szia!
Én még rossz tesztet nem olvastam a Defyrõl, azért választottam ezt a készüléket .-)

Mint cibi17 írta, a HU menü hiányát két nap után észre sem veszed (nekem fura a tabom magyar menüje).

Filmet nézni telón? Hmmmm... ízlések és pofonok... Én is csak Youtube-ról klippeket néztem, azokkal semmi gond.

Proci: Vannak akik 1,2GHz-en használják, szerintem érezhetõ különbség nincs.

Magyarításra használhatod a MoreLocale2 app-ot, sok értelmét nem látom.

Motorola Defy

nem azt mondtam, h negatív a teszt, mert tök jókat írtak róla, de ez volt a negatívum... köszi 😊

Vaxi
szia. nem éri meg, mi mind hülyék vagyunk, hogy megvettünk egy rakás szart ennyi pénzért 😄D
komolyra fordítva a szót, nincs még magyar menü, de hidd el, hogy semmiben nem hátráltat.. a programok sem magyarok, csak a beállítások menüben veszed észre egyedül a nyelv hiányát.

a tesztet pedig olvasd el megint, ha szerinted negatív 😊 fasza kis telefon ez, nekem semmi bajom nem volt vele eddig. annyit várok el tõle, amennyit lehet, elvégre nem egy 160 ezres telefont vettem.

videót még nem néztem rajta, csak yt-t, azt vitte szépen. én csak ajánlani tudom ezt a telót

Sziasztok!
Nagyon megtetszett a Motorola Defy+. Megérheti azt a 70-75ezret? Viszont nem láttam még magyar menüset sehol - nem is várható? :S
Meg olvastam róla egy tesztet, ami kicsit negatív: "Sajnos videolejátszás terén már nem ilyen rózsás a helyzet. Bár egy kisebb felbontású DivX AVI elindult, ám a 720p-s fájlokkal már nem tudott mit tenni, se MPEG4, se más formátumban." itt nem a 720p-n volt a lényeg, hanem ezen: se MPEG4, se más formátumban... -ez tényleg így van? egy filmet nem lehet rajta megnézni akkor, mert az omniámon jó. Nem gyenge az 1ghz-es procija?
+ nem lehet tudni, h vodánál kapható lesz-e a + is? (fõleg magyarul) - vagy hol érdemes megvenni? esetleg nincs vmi utólagosan rátölthetõ cucc, ha nem is 100%-osan magyarítaná?
köszi

SimaSuna
DOMIUI-t hasznalom. CPU-t SetVSel-el beallitottam.
Kigyomlalta Domi a felesleges cuccokat, igy amikor en alszom, akkor velem egyutt a telefon is. VEGRE! 😊
Firerock
van valami trükk hogy jobban fusson?

Firerock
én újraindítottam de úgyis akad mint állat,egész friss a teló,1napja raktam újra,alig van rajta program,háttérben futó pedig fõleg!
5let?

Vaxi
na most vagy a teló reset, vagy a chainfire modul hiánya okozza, de akadásmentesen fut

Vaxi
mûködik, de akad, néha akad mint a fos

lehet egy teló restart nem ártana.. 😄

Aquir
lol

Vaxi

Aquir
mobilarena.hu topikjaiban benne vannak az elsõ hozzászólásban. Egy programot gépre letöltesz, usb-n keresztül lehet rootolni vele a telefont. Kicsit több jogosultságot kapsz, megváltoztathatod a processzor mûködését, stb. néhány ilyen app igényli a root jogosultságot, ha valami ilyesmire van esetleg szükséged, arra jó.

Firerock
Csáó!
Elmesélnétek nekem a rootolás folyamatát illetve az elõnyeit,hátrányait?😊
Köszi

Na most már legalább a stáblista lemegy, de a játék még mindig nem indul XD

Aquir
talán mert neked is Defy van 😊

Nekem még az intro se jön be...ráhattintok az ikonra, feketeség, aztán visszalép az asztalra...

Firerock
megoldódott😊

Firerock
Miért van az hogy nemtudom megnézni a fájlokat a gépen?Rádugom,és nem történik semmi,a telefon tölt,a Total commanderben ott is van az eszköz de ha rákattintok akkor azt írja hogy nincs ilyen eszköz.
Újraindítottam a gépet és a telefont is. a Motorola Phone portal az látja a képpeket pl.
viszont amikor rádugom és a Windows telepíti az eszközöket akkor az MTP USB Eszköz valamiért sikertelen,már többször is próbáltam.
Segítsetek már:/

Vaxi
nekem sem megy 😞

DJ RX7
sztornó.

:3

DJ RX7
linket a topikról mert én sem bírom elindítani!

:3

Firerock
én sem értem miért nem fér el itt
"defy-n próbáltam chainfire3D-vel + a 3 pluginnal mindháromnál csak az intro fut le aztán befagy. :/"

elõbb volt szó ott róla mint itt 😊

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

SimaSuna
és ide nem lehet? 😊
Másik topikba leirtam

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Firerock
Valaki próbálta már a GTA III-t?
Nekem az stáblista után fekete képernyõ,majd újraindul a telefon 2perc után.

Narxis
Írd le, hogy mi volt a baj. 😄

skymannn
Próblem elhárítva, megint csak én voltam gyökér. Komolyan nekem egy ezer éves vezetékes tárcsázós telót kéne tartanom 😄

skymannn
Nincs repülõmódba átállítva, most nézegettem amikor be- és kikapcsolgatom a repülõmódot kiírja egy narancs felkiáltó jellel h nem elérthetõ a t-mobile network. gondolom akk ez lehet a probléma, ezt leszámítva továbbra se tudom mit tudnék állítani rajta.