Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hzsolt
szerintem ez varhato volt.
A GB defyre valoszinuleg a zold kamera miatt nem erkezik meg. Walternak is nagyon kellett kuzdenie, mire egy olyan 2.3-as romot osszehozott, ami Soc es Bayer kamerara is jo.

En a Defy+ ra sem vartam az ICS-t, amikor bejelentettek, es hozzatettek, hogy ennek mar van minimalis hardverkovetelmenye, az android eleteben eloszor.

Atrixra pedig kiadjak az ICS-t, azt csak felreolvastad.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Narxis
Fõzött ROM-ok is sokszor a gyári ROM-ra épülnek. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ RX7
és az mit számít ha a szar gyári helyett van 120-féle, fajta fõzött rom? 😄

:3

SimaSuna
én nam panaszkodom 😊 kopkopkop 😊
Narxis
xda-n azért sokan panaszkodnak más hibákról is.

SimaSuna
4napja használom. semmi baja. Kamera bug van csak...
de leszarom 😊
Narxis
xda Defy fejlesztõ topikjában megtalálod, de szerintem még túl bugos.

Am. azt hallottátok, hogy se GB update nem lesz Defy-re se ICS Defy+ra? 😄 Ilyen mocskosgeci céget se láttam még. Defy-re nem is vártam már frissítést de, hogy Defy+ se kap semmit az durva, sõt a 2 magos Atrix se.

smv
Visszavonom a kérdéseimet, közben mégis lett idõm visszaolvasni így már látom h mizu... 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Mármint látom a vidit, csakhogy ez tölthetö-e mar valahonnnan... 😊 Meg mennyire bugos...

smv
ICS van már defyre?😊 És ha van akkor nagyon lassú-é?

SimaSuna
20k. kb
Üdv!
Sikerült elég szerencsétlenül leejtenem a Defym, szóval egy kijelzõ+üveg csere szervizben mennyibe kerülhet?
Köszi
Narxis
Azt mondják videólejátszás laggos FM Rádió meg nekem need ha nincs net és mobilnetemen nem tudok netes rádiókat hallgatni. 😛

SimaSuna
FM-et soha nem hallgattam. Winamp shoutcast-ot szoktam.

Videó meg megy, azzal nem volt gond 😊
Narxis
FM Rádió és videólejátszás is?

DJ RX7
ja és go launcher-t használok. 😄

régebben írtam, hogy túl sok beállítást kínál fel a cm7 és bonyolult. ma már vannak olyan funkciók amit hiányolok belõle. soha többé miui. 😄

DJ RX7
úgy van beállítva a widget-t, hogyha bekapcsolom a mobilnetes adatforgalmat csak akkor áll fel 3g sávra. amúgy meg 2g-n van mindig, mert egyetemen van wifi, mobilnetet csak akkor használok útközben ha valami fontos dolog van vagy utazáskor, vonaton.

SimaSuna
😊

Szögezzük le azt amit minden fórumon elmondok.
(Este/éjszaka oké a repülõ v 2G) DE
nappal ezek a mocskos android kis droidok zabálják az akksit.
1-1,5nap az átlag használat mellett az ami a BEST. Ha ettõl több, akkor az már nem okostelefon 😊

ui: vállald be. (amit ajánlok hozzá az a Nova Launcher) csak mert a sajátja kicsit korlátozott 😊
DJ RX7
én még nem merem bevállalni.
most jelenleg. 7.2 rc1-es kang-al tolom. elég durva, mert a telót ha kikapcsolom, 2g módban óránként kb 1%-ot esik az akku szintje. persze ha átállok 3g-re, játszok vagy netezek akkor 2-3 percenként eltûnik 1% és olvad a hátlapja. 😄

DJ RX7
közben megtaláltam. ha valakit érdekel még a changlogot itt tudja nyomon követni.

SimaSuna
1 napja van a telón.
kamerán kívül minden faja 😊
DJ RX7
valaki próbálta már az ezt: CM9-ICS-MR1-120210-jordan-2.2-Quarx.zip???

innen tölthetõ.

SimaSuna
minjá fel is rakom 😊
Narxis
BS player, ingyenes marketen.

Van egy sima defym és le szeretnék rajta játszani egy kodak mini HD kamerával felvett ".mov" formátumú filmet de sajnos nem tökéletes, picit mintha lassított felvételben nyomná le. Próbáltam moboplayer,mx player is de sajna nem tökéletes. A kérdésem hogy tudtok-e ajánlani valami megoldást rá?(átkonvertálás,kodekletöltés,másik lejátszó)
Köszi!

Narxis

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
próbáld ki. <#idiota>

sziasztok. megjött a szervízbõl a telefonom. hangszóró csere volt mert beázott és meghalt a hangszóró(defy+). Most akkor ugrott a vízállósága? Mert a hangszóró felett látszik egy kis fémes felület, gondolom azon lehetett a vízzáró membrán?
Narxis
Ja és thx.

Narxis
Hát ez szomorú bár sejtettem az xda-s hozzászólások alapján.

DJ RX7
mind1. downgrades módszerrel állok vissza 2.2.2-re.

most próbáltam ki legújabb jan. 31-es CM9 Nightly-t. Ebben is van beépített rom frissítõ. Sajna ez a verzió még visszaküldi a telefont az õskorba, hogy kb. csak sms és telefonálás. nem érdemes még. ez fõleg Narxis-nak szól.

hzsolt
csak azert erdekes a kerdes, mert ha sbf-bol telepitettel 2.3-at, akkor nem biztos, hogy visszamehetsz 2.2-re. ha nem azonos a jelenlegi, es a flesselendo rom bootloadere, akkor elbaszod a telefonod

DJ RX7
#1714!!!!

Hello srácok!

Szeretnék a Defym-re CM7-et rakni, de teljesen kezdõ vagyok ilyen téren. Találtam egy magyar leírást ahol részletesen le van írva, de Froyo az alap feltétel a dolog elkezdéséhez, de az én telefonom Gingerbread van. Ilyenkor mi a teendõ?

Elõre is köszönöm!
DJ RX7
eddigi összes létezõ. 😄
2.2.2 gyári, cm, miui es még 2.3.4 kiszivargott beta.

Köszi a válaszokat!

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

hzsolt
Milyen rom volt korábban a telefonodon?

DJ RX7
sziasztok!

kitöröltem valamit titanium backup-ban amit nem kellett volna és most elszállt a telefon kamerája. vissza kell flasheljem rá a gyári 2.2.2 gondolom, hogy menjen.
hogyan álljak neki, mert ha leszedem a a NORDIC.sbf vagy CEE.sbf és RSD Lite-al nekiállok újratelepíteni akkor telepítés után teljesen fekete képernyõt kapok és egy teljesen más 2.3.4 bétá-ról való downgrade módszerrel tudok csak visszaállni 2.2.2-re ami sokkal hosszabb és bonyolultabb folyamat.

mit rontok el?

hzsolt
nem úszod meg az újratelepítést, mert a szervízben újratelepítik a romot, szóval minden programot újból telepítened kell.
Azokat is, amik az sd kártyán vannak. Az sd kártyás tárolásnak akkor van értelme, ha kifogytál a belsõ memóriából.

Ha az újratelepítést akarod megúszni, akkor az elõbb javasolt Titanium backup progit használd, vagy a qtADB programot.
Mindkettõhöz rootloni kell a telefont.

Narxis
A legbiztosabb ha Titanium Backup-pal csinálsz mentést. Szerintem mindent nem lehet áttenni SD-re vagyis minden részét a játéknak.

whiskeyman
na visszakaptad már a Defyd?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Hello! Ha a telefonról átrakom az alkalmazásokat SD-re, akkor marad valami az adott progiból a telón? Azért kérdem, mert ha a szervízben lenullázódik és utána belerakom a kártyát, akkor mondjuk egy Angry Birds megmarad úgy ahogy volt(pl. minden 3 csillag)? 😄

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Narxis
CM9-et használja valaki?

Aquir
és alacsony akkuidõre mit mondanátok? az Alap rendszerben (nincs app túlhasználás) vagy a hardverben lehet a hiba?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
CM7-re van valamilyen mód a lekerekített sarkokra? Úgy mint MIUI-nál.

DJ RX7
kemszi2
semmi másra ha rajta múlna a dolog még a mai napig 6310-es nokiát használná.
Ja de még egy dolog fontos bluetooth,az autóban a kihangosítóhoz
jah tényleg a gugli account,de most azon nem múlik a dolog csinálok egy fiókot neki aztán annyi,minden szinkronizációt tiltok
Aquir
az elején google accounttal kezdõdik a telefon beállítása (gondolom ki lehet hagyni), de biztos másra nem kell neki? 😊 Ez egy jó kezdet androidos telefonnak, amit jobban is ki lehet használni
ha keményre ejted a kijelzõ képes törni de ez nem annyira jellemzõ