Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
omg yeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Aquir
nekem októbertõl van meg a telefon és nem karcolódott, csupaszon van végig a zsebemben, gyorsabb is megnézni rajta valamit úgy. csak akkor tettem tokba amikor táskába tettem. a kijelzõt meg amikor fény felé tartom látni rajta a zöld-vörös színeltolódást amit nagyon halványan ver vissza

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
ics cm9-ben kamera.

:3

Firerock
tudsz adni egy linket?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
Vegyél egy tokot, én a minap vettem 2 ezer HUF-ért. Fém, rápattintható. Igazából én a kamera miatt vettem, mert utáltam, hogy teljesen hozzáér ahhoz amire teszem, féltem, hogy egyszer megkarcolódik. A tokkal meg kapott annyi vastagságot, hogy bárhova letehetem(persze így is vigyázok rá), meg már az 1 év alatt sikerült 4-5 alkalommal leejtenem sajnos, de szerencsére semmi baja, még egy karcolás se lett pedig padlócsempére ejtettem többször.

Narxis
Igazából nem karcálló csak karcállóbb mint egy sima/átlagos telefon.

Firerock
Hát igen,én erõteljesen használom a telefont😊
Egy pillanatig nem bántam meg hogy ilyet vettem,kihasználom a strapabíróságát az biztos😊
Pedig tulajdonképpen a vízállósága miatt vettem,mivel horgászom,és elég sokat vagyok vízparton,csónakban.
Ehhez képest már letört a tetejérõl a Jack dugó védõ mûanyag😞

robotnyk
én egy éve cseréltem telefont (nem témába vágó, csak nézelõdtem a fórumban), de még asztalra sem tettem le úgy hogy ne lett volna tokban, vagy valamilyen puha ruhán 😊
Firerock
ez jó kérdés😄
Mondjuk költõi túlzás volt,de hetente párszor biztos leesik😄

robotnyk
hogy lehet egy telefont naponta leejteni? 😄
Firerock
nekem sem karocolódott meg soha,sõt naponta egyszer legalább elejtem,és még bírja(kipkopp)

Loál János
A vicc, hogy én sem tudom, hogy karcolódott meg, mert simán a zsebemben csücsült, és nem volt a zsebemben pl. gyémánt mellette.
Netes videókat nézve pláne ötletem nincs, komolyan. Kulcscsomóval, meg homokkal dörzsölik, és semmi. <#nemtudom>

Este rakok fel képet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

SimaSuna
nemtudom, hogy Ti mit csináltok vele...de nekem volt aprópénz a zsebembe telóval, svájci bicskával karcolgattam...zsebbõl kiesett a betonra de semmi baja...
Loál János
Fú, má aszittem valami újabb.

#1792: Mondjuk azt már tapasztaltam, hogy a Gorilla Glass karcállósága ellenére sem karcálló. :-) De ez azért elég durva. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Narxis
Durva.<#wow1>

Firerock
Van már használható GTA III verzió?

Aquir
refresh

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Firerock
403 - Forbidden

aate
Strapa mobil...? : képDefy+landolása linóleumon,szerviz javítás 30 e Ft.(kijelzõre garancia nincs) neten szerzett kijelzõ házi barkácsolással kb 12-14 e. <#falbav>

Aquir
hm nézegetem háttéren, nekem jobban tetszene az elmosódott élek nélkül (személy szerint), meg az nem is vesz el kicsit a térbõl

DJ RX7
így?

Aquir
nem azért, de nekem esztétikusabbnak tûnik az elõzõ mivel a képen levõ cseppek a készüléken levõkkel együtt hangsúlyozzák a strapabíróságot, ezért én legalábbis nem tenném jobban háttérbe

DJ RX7
itt egy feltúrbózott változat:

melyik legyen?

Firerock
jó lett!

DJ RX7

DJ RX7
meg a fõzött romokra link, meg leírások. 😊
ha holnap lesz idõm összedobok egy bannert és összeszedem a linkeket is.

Már megvilágosodtam én is.
Meg a Sima Defy-ben is 1Ghz ra fel lehet vinni a CPU-t (mert korlátozva van csak gyárilag) és így már totál értelmetlen a Defy +.. Jobb az aksi aztán bang

SimaSuna
meg egy link a Mobilaréne Mélyvíz topikból 😊
Meg a Dozo.dreamer.hu weboldalamról 😊

Köszi! 😊
DJ RX7
mit szólnátok egy banner-hez meg 1-2 hasznos linkkel alatta? 😊

SimaSuna
sima Defy-re sokkal több használhatóbb ROM van 😊
Üdv!

Most rendelnék Defy-t de nem tudok dönteni, hogy Defy vagy Defy+ legyen. Megéri a + azt a plusz árat?

Illetve milyen ROM-ot érdemes rátenni?

aate
Ginger 2.3.6 jött rá, semmi nem veszett el még a beállított launcher is megmaradt.

SimaSuna
nemhinném...
bár ey backup mindenképp érdemes 😊
Vaxi
megnéztem, nekem most kijelezte a teló. kérdés, hogy ha ezt felrakom, repül minden a telóról? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

aate
Állítólag Defy+-ra érkezett frissítés...valakinek jött már ?

[HUN]FaTaL
Akkor lehet, hogy hardverfüggõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
nekem ez 10-ezésvel mér:/
5let hogy hogy lehetne átállítani? Én is csak a statusbart használom!

[HUN]FaTaL
link

Tud statusbar kijelzést is, én pl. csak azt használom, mert ez tetszik a legjobban. De százalékonkét mér a widgetje is.

http://goo.gl/gd6Zi5

redbull0304
Sziasztok. Létezik olyan akkumlátor widget Ami egy százalékonként csökken nem pedig 10 százalékonként?

Na, magához tért 😊

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Sziasztok!
Ma kaptam vissza a szervizbõl a Defy-t, de a Market még mindig a régi és nem akar frissülni. Ilyenkor mit kell tennem?
A szerviz elõtt pedig már az új volt rajta, akkor magától frissült.

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

Narxis
Defy-re én se vártam, Defy+ra vártam.

Narxis
Link

Opera Mobile nem mûködik Epsylon új buildjén? Mert az elég komoly, fõ böngészõm.

Aztán persze FM Rádió és a Kamera ami fontos nekem. Kamerával egy csomót szórakozok amióta feltettem a Paper Camera-t, Magic Hour-t és a Camera Zoom FX-et. Nagyon jó képeket lövök vele. 😊

hzsolt
Azért gondolom Te is érzed, hogy van különbség, egy közösség által készített ICS rom és egy hivatalosan kiadott ICS rom között...
Nem azt írtam, hogy a defy képtelen az ICS-re, hanem azt, hogy a hírekbõl várható volt, hogy nem lesz hivatalos ICS rá.

Sajnos (vagy épp nem sajnos) a Motorola sokféle hardvert használ a telefonjaiban, ami megnehezíti az új Android verziók portolását a készülékekre. Remélhetõen ezen változtatnak, legalábbis az év végi bejelentés ezt sugalja. Illetve nem tudni még mi lesz a Google felvásárlás után, ami szintén itt van a nyakunkon.
De az biztos, hogy ezek a változások már csak a jövõ készülékeire lesznek hatással.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SimaSuna
milyen BUGra gondolsz? 😊

Kamerán kívül nem vettem észre semmit..
Narxis
Még eszembe jutott a Google telefonja is, hardverileg is jó és tuti kap 2 fõverzió frissítést is + a bootloadert is kinyitják? Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos.

Nekem az ICS akkor lesz használható Defy-n ha annyi bugja lesz mint a CM7.1-nek.

SimaSuna
egy értelmes ember kb 10perc alatt felrakja a Defyre az ICS-t. (jó ugrik a garancia))?...hahah NEM)
kb 10perc visszarakni a 2.2-t és a kutya se veszi észre, hogy mi volt fent. Tapasztalatból írom, jópár Defy-t csináltam már meg 2.3.7re és 4.0.3ra 😊
Narxis
Atrix-ról PH!-n olvastam a Motorola frissítési körkép hír hozzászólásainál, de ha jön akkor jön. Mondjuk mire kiadják úgyis kint lesz az 5.0 JellyBean. 😊

Sony Ericsson vagyis most már inkább Sony powa. Õk nem szívóznak, vagy pedig high-end Samsungok, pl. Galaxy 2 vagy majd a 3.