Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy pillanatig nem bántam meg hogy ilyet vettem,kihasználom a strapabíróságát az biztos😊
Pedig tulajdonképpen a vízállósága miatt vettem,mivel horgászom,és elég sokat vagyok vízparton,csónakban.
Ehhez képest már letört a tetejérõl a Jack dugó védõ mûanyag😞
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mondjuk költõi túlzás volt,de hetente párszor biztos leesik😄
Netes videókat nézve pláne ötletem nincs, komolyan. Kulcscsomóval, meg homokkal dörzsölik, és semmi. <#nemtudom>#nemtudom>
Este rakok fel képet.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
#1792: Mondjuk azt már tapasztaltam, hogy a Gorilla Glass karcállósága ellenére sem karcálló. :-) De ez azért elég durva. :-|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ha holnap lesz idõm összedobok egy bannert és összeszedem a linkeket is.
:3
Meg a Sima Defy-ben is 1Ghz ra fel lehet vinni a CPU-t (mert korlátozva van csak gyárilag) és így már totál értelmetlen a Defy +.. Jobb az aksi aztán bang
Most rendelnék Defy-t de nem tudok dönteni, hogy Defy vagy Defy+ legyen. Megéri a + azt a plusz árat?
Illetve milyen ROM-ot érdemes rátenni?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
5let hogy hogy lehetne átállítani? Én is csak a statusbart használom!
Tud statusbar kijelzést is, én pl. csak azt használom, mert ez tetszik a legjobban. De százalékonkét mér a widgetje is.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Ma kaptam vissza a szervizbõl a Defy-t, de a Market még mindig a régi és nem akar frissülni. Ilyenkor mit kell tennem?
A szerviz elõtt pedig már az új volt rajta, akkor magától frissült.
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
Opera Mobile nem mûködik Epsylon új buildjén? Mert az elég komoly, fõ böngészõm.
Aztán persze FM Rádió és a Kamera ami fontos nekem. Kamerával egy csomót szórakozok amióta feltettem a Paper Camera-t, Magic Hour-t és a Camera Zoom FX-et. Nagyon jó képeket lövök vele. 😊
Nem azt írtam, hogy a defy képtelen az ICS-re, hanem azt, hogy a hírekbõl várható volt, hogy nem lesz hivatalos ICS rá.
Sajnos (vagy épp nem sajnos) a Motorola sokféle hardvert használ a telefonjaiban, ami megnehezíti az új Android verziók portolását a készülékekre. Remélhetõen ezen változtatnak, legalábbis az év végi bejelentés ezt sugalja. Illetve nem tudni még mi lesz a Google felvásárlás után, ami szintén itt van a nyakunkon.
De az biztos, hogy ezek a változások már csak a jövõ készülékeire lesznek hatással.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Nekem az ICS akkor lesz használható Defy-n ha annyi bugja lesz mint a CM7.1-nek.
kb 10perc visszarakni a 2.2-t és a kutya se veszi észre, hogy mi volt fent. Tapasztalatból írom, jópár Defy-t csináltam már meg 2.3.7re és 4.0.3ra 😊
Sony Ericsson vagyis most már inkább Sony powa. Õk nem szívóznak, vagy pedig high-end Samsungok, pl. Galaxy 2 vagy majd a 3.