Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tmobiltól vennénk,apámnak kell valami új telefon,igazából semmire nem használná telefonáláson kívül.Viszont egy normális megjelenésû telefonra van szükség,nagy(relatív nagy,a rendes fizikai gombosokhoz képest,jelenleg nokia e52 van neki) jól látható kijelzõvel.Mennyire könnyû új rendszert tenni rá,magyarosítás miatt érdekelne,mivel azt mondták nem tud magyarul!CM7 gondolom van hozzá
Esetleg tapasztalatok érdekelnének még ,mennyire "strapabíró"? vannak e típus hibák
Van egy kis félelmem ezekkel a fõzött romokkal.
Mi történik akkor hogyha valami olyan baja lesz a telefonnak amitõl nem lehet bekapcsolni(szóval mûködik hibátlanul aztán valamelyik alkatrész elromlik ami gátolja a mûködés). Még van egy év gari a telefonra,viszont nagyon sok jót írnak ezekrõl a Romokról.
Mennyire nehéz ezeket felrakni,és mennyi esély van rá hogy visszavonhatatlanul mûködésképtelenné válik a telefon tõle?
Sok kérdés volt,remélem tudtok segíteni😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egységes, de nem mindegyik telefonra érhetõ el. Itt van mely telefonokra érhetõ el: Link
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszönöm,mondjuk Lol nélkül kevésbé lett volna megalázó...
És ezeknek a CM-eknek mindegyik telefonra külön verziója van vagy ez ez egységes dolog?
Az tulajdonképpen egy ICS? Nem értem ezeket a dolgokat,megköszönném ha valaki felvilágosítnaa😊
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
egyelõre nincs típuscsere
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hogyan tudom megnézni, hogy a gmail-os account-ra miféle telefonszámokat szinkronizált a telefon? merre tudom ezeket kezelni?
:3
mondjatok valamit mert nagyon idegesít. Köszönöm
http://www.flickr.com/photos/chilisos93
mit tehetek ez ellen? :S
:3
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
itt a videón a felpattintós :
Bár mondjuk akkor senki nem venné meg ezt a JCB Editiont...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Vodafone 547-nél pl van aki már 6 hete vár a telefonjára...mert Csájnából jön hozzá cucc...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sõt a napokban bejelentett "Defy+ JCB edition" is 2.3-al jön.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Nem játszottam ugyan, de nem raktam este töltõre lustaságból a telót.
Éjjel hallom egyszercsak: pitty. Jóvan, lemerült, oszt kész.
Reggel melóhelyen dugom a töltõre. Fehér LED.
Nyomkodom: semmi.
Hagytam békén.
Fél óra múlva Motorola logo, induló zene, pin kód kérés....