2861
  • dunga
    Köszi szépen!
  • DJ RX7
    stable 7.1-re mehet fel
  • dunga
    Azt vágom, csak nem kell előtte BOOT-os verzió?
  • DJ RX7
    mindig a legfelső a legfrissebb
  • dunga
    Kéne kis help.
    CM7.1-re innen mehet akármelyik fel egyből?
    Előre is köszi!
  • Narxis
    Szívesen. :)
  • Roland1985
    Köszönöm, akkor előbb megpróbálom ezt, és ha mégsem lesz jó, akkor visszaállítom és újra visszaküldöm, hátha kapok már egy jót is! :)
    Köszönöm a segítséget!
    Üdv!
  • Narxis
    Nem tudom, hogy a Defy+nál milyen ROM-okat lehet feltenni, de ha lehet CM 7.2-t akkor érdemes kipróbálni.
  • Roland1985
    Narxis!
    Köszönöm, hogy reagáltál!
    Az lenne még a kérdésem, hogy a szervizben mit csinálnak vele?
    Adnak egy másikat, ami ugyanígy sz@r, sőt még az is előfordulhat, hogy már a 2.3.6 lesz a következőn? Mert ha jól tájékozott vagyok, arra még nem lehet másik romot sem tenni, bár lehet, hogy téves az információm.
    Ennek most ez áll a Build number sorában: 4.5.1-134_DFP-125
    Lehet, hogy jobb lenne, ha nekiállnék erre feltenni azt a CM 7.2-t és attól jó eséllyel megszűnik ez a hiba?
    Aztán ha mégsem, akkor visszaállítom és utána szerviz?
    Érdemes lenne egy próbát tenni szerinted?
  • chilisos
    Már le :(
  • Narxis
    CM 7.2 jó kezdésnek. Én WIUI-t használok ami egy kicsit ez is meg az is. :D
  • BenceYCE
    Fóliát lehúztad már róla? ;)
  • BenceYCE
    Akkor mit ajánlnál helyette? Nézegettem mindenfelé, de nem tudtam eldönteni, h CM7.2 vagy MIUI kéne nekem. Neked melyik jött be és miért? Illetve melyikben mi nem tetszett?
  • chilisos
    Lehet az lesz...
  • chilisos
    Hát gondoltam, csak nem tudom hogy, mert még farmergombot, kulcsot, pénzt nem látott :D
  • aate
    Ami megtudja karcolni az a üveg vagy a keményebb homok szemcsék.
  • aate
    Én próbáltam a defy üvegét megkarcolni ollóval csavarhúzóval és nem sikerült !
  • Narxis
    Valamivel megkarcoltad, magától nem lesz olyan. :D
  • chilisos
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy a képernyőm tele van karcokkal? (elég mély karcok) És azt veszem észre, hogy napról napra több van rajta.
    Pedig eléggé vigyázok rá... Soha nem volt még pénz, kulcs vagy bármi fémes mellett a zsebemben. Néztem haverok Defy-ét, nekik max 1 karc van rajta. De még öcsém gorilla glass nélküli HTC-jén sincs karc, pedig használja rendesen...
  • Narxis
    Szerviz. Az én személyes véleményem az, hogy a gyári MOTOROLA android rendszer szar. Sima Defy-nél is voltak ilyen hibák.
  • Roland1985
    Ismét üdv mindenkinek!
    Sajnos a probléma nem múlik magától, ezért szeretném újra megkérdezni, hogy nincs-e valakinek ötlete az előbbiekben említett témával kapcsolatban? Eléggé idegesítő az újraindulgatás, főleg, amikor hívás előtt történik, mert mikor bekapcsol újra, nem jelzi ki, hogy kerestek, mindig csak utólag tudom meg...
    Esetleg a SIM-kártyát nem szereti? Alig másfél éves vodás kártya a teló pedig gyári független.
    Amúgy néha csinál olyat is, hogy visszakapcsol, de a térerő ne jön vissza...:S
    Lehet földhöz vágom mostmár, aztán megjavul! :D
    Azért előbb meghallgatnék humánusabb ötleteket is, ha esetleg valakinek volt már hasonló problémája, hogy hogyan sikerült megoldani!

Köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni!
  • skymannn
    Valakinek van valami ötlete miért nem jelez ki a telefonom egyetlen egy számot se, mindegyik ismeretlen számként írja ki még ha benne is van a telefonkönyvében a telefonnak. Állítólag az android verziója miatt nem írja ki. Valaki járt már ebben a cipőben? A beállításokban mindent engedélyeztem tuti nem amiatt van. Remélem valaki tud segíteni, előre is köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Én itt vettem a telefonom, bár gyártói garival. De maximálisan korrekt volt az eladó.

Igaz a bolti garanciáról nem tudok nyilatkozni. Szerintem szánd rá azt a 6 ezret a gyártói garira.
  • Ekos
    Vásárolt már valaki innen?
  • Roland1985
    Sziasztok!
    Olvastam már, hogy többeknek volt gondja Defy Plus hívás közbeni újraindulással... Nekem ez már a második teló, mert az első is ilyen volt, visszaküldtem, kicserélték, oké.
    Egy hétig oké, aztán elkezdte ez is.
    Tudtok valami megoldást erre?
    Én arra gondoltam, hogy talán valami hülye program miatt, de csináltam Factory data reset-et és a probléma ugyanúgy fennáll:
    Mikor hívnak néha gondol egyet és újraindul. Van, hogy a hívás csörgése előtt, van hogy beszélgetés közben és van úgy, hogy kér pin kódot, van úgy, hogy nem.
    Volt már esetleg valaki, akinek mondjuk főzött rommal megjavult?
    Vagy egyéb ötlet?
    Vagy küldjem vissza megint? De még hány sz@rt küldenek???

Kérlek írjatok!

Köszönöm előre is mindenkinek!

Roland
  • whiskeyman
    nem, IGO Defyre
  • Narxis
    jaaa
  • [HUN]FaTaL
    Motonav
  • Narxis
    wtf?muti már
  • whiskeyman
    van direkt Defyre optimalizált változata is...nekünk van is a szervizben
  • aate
    iGO (My way) 8.4.2.13924.. ezen a néven keresd.
  • aate
    Nem ez a telod felbontása( 854x480) de 800x 480-as amit találsz a neten.
  • redbull0304
    Akkor ez a pontos sorozatszama es mukodni is fog?
  • [HUN]FaTaL
    854x480
  • aate
    iGO 8.4.2.13924.. 800x 480 a felbontás számít !
  • redbull0304
    Tud valaki ajánlani Igo-t magyar nyelvű müködő verzió érdekelne! Pontos verziszámot mondjatok lécci, hogy pontosan rátudjak keresni! Köszönöm! :)
  • Narxis
    Szerintem inkább SE Ray-t vegyél...
  • hzsolt
    Szerintem megéri a többletpénzt.
  • SimaSuna #1903
    DEfy jobban moddolható :)
  • DJ RX7
    nem