Motorola Defy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
üdv! érdekelne a Defy+
Tmobiltól vennénk,apámnak kell valami új telefon,igazából semmire nem használná telefonáláson kívül.Viszont egy normális megjelenésû telefonra van szükség,nagy(relatív nagy,a rendes fizikai gombosokhoz képest,jelenleg nokia e52 van neki) jól látható kijelzõvel.Mennyire könnyû új rendszert tenni rá,magyarosítás miatt érdekelne,mivel azt mondták nem tud magyarul!CM7 gondolom van hozzá
Esetleg tapasztalatok érdekelnének még ,mennyire "strapabíró"? vannak e típus hibák
Firerock
És ez a 9-es ez lesz Defy-ra? Mikorra várható?
Van egy kis félelmem ezekkel a fõzött romokkal.
Mi történik akkor hogyha valami olyan baja lesz a telefonnak amitõl nem lehet bekapcsolni(szóval mûködik hibátlanul aztán valamelyik alkatrész elromlik ami gátolja a mûködés). Még van egy év gari a telefonra,viszont nagyon sok jót írnak ezekrõl a Romokról.

Mennyire nehéz ezeket felrakni,és mennyi esély van rá hogy visszavonhatatlanul mûködésképtelenné válik a telefon tõle?

Sok kérdés volt,remélem tudtok segíteni😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Narxis
Nem akartalak megalázni, bocs...

Egységes, de nem mindegyik telefonra érhetõ el. Itt van mely telefonokra érhetõ el: Link

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Firerock
értem!
Köszönöm,mondjuk Lol nélkül kevésbé lett volna megalázó...

És ezeknek a CM-eknek mindegyik telefonra külön verziója van vagy ez ez egységes dolog?

Narxis
lol, nem ICS. Az majd a CM 9 lesz. Ezek a ROM-ok mindig az aktuális androidra épülnek, egy önkéntes közösség fejleszti. Csak a 7.X verzió még az android 2.3.X-re épül, a CM 9 pedig majd a 4.0-ás androidra épül.

Firerock
éértem!
Az tulajdonképpen egy ICS? Nem értem ezeket a dolgokat,megköszönném ha valaki felvilágosítnaa😊

DJ RX7
cyanogenmod 7.2 nightly build 😄

:3

Köszönöm a válaszokat!

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

Firerock
ez micsoda ez?😊

Narxis
Csak legyen már végleges verzió! 😄

Narxis
LOL, ez tök jó!

DJ RX7
legújabb 7.2-es nightly-ban beépített rom frissítõ!

whiskeyman
nem
egyelõre nincs típuscsere

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

DJ RX7
köszi!

[HUN]FaTaL
Belépsz a gmailbe és bal oldalon címtár.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Olyat csináltok, hogy ha valakinek javíthatatlan a Defy-je akkor Defy+ra cserélitek? Csak mert olvastam egy külföldi sráctól, hogy beküldte a Defy-jét, CM7 volt rajta de mindegy volt mert be se tudta kapcsolni aztán egy Defy+t küldtek neki vissza. :o

whiskeyman
Beázásért garanciavonás jár!

Von Dutch
A beázásért garanciát vállalnak. Mindenképpen. Az IP67-es védelemnek meg kell felelnie.

Aquir
én gépen a gmailben a contact-ok között néztem hogy miket mosott össze rosszul többszörösen (a SIM-eseket nem jelenítette meg jól), aztán létrehoztam egy egységes külön telefonszámos névjegyeket, és szinkronizáció után már azt használom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
kicsit off:

hogyan tudom megnézni, hogy a gmail-os account-ra miféle telefonszámokat szinkronizált a telefon? merre tudom ezeket kezelni?

whiskeyman
Ha nem szinezõdött el az indikátormatrica, akkor javítás. Nem lesz kicserélve semmiképpen, csak akkor ha javíthatatlan.

a mosógépen volt. vizet még nem látott. nem tudom hogy mehetett be pára de az aksin lévõ matrica nem szinezõdött el.
Firerock
bevitted a vízbe? vagy csak a fürdõszobában volt?

Sziasztok. Jan 4-én vettem meg a defy+ omat. Minden szép és jó de vasárnap este mentem fürdeni és bevittem magammal zenéz hallgatni. 10 perc után a vaku elkezdett villogni magától és újra indult a telefon. A Kijelzõn belülrõl párás lett. Szárítottam hajszárítóval a pára eltûnt de a vaku és a beszédhangszóró meghalt. Még az elsõ pár napban is recsegett de gondoltam majd elmúlik. Fülpiszkálóval kipucoltam akkor jó volt kb 2napig. Tegnap vittem szervízbe és felküldték pestre. Mire számíthatok? kicserélik a telefont? vagy ha csak hangszórót akkor ugrott a szigetelése?
mondjatok valamit mert nagyon idegesít. Köszönöm
SimaSuna
RSD lite-al új SFB-t flashelsz..
Köszi!

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

DJ RX7
srácok probálom visszahozni megint a halálból a defy-m kéen a recovery-bõl egy restore, de md5 mismatch.

mit tehetek ez ellen? :S

dunga
Köszi, kezdem is.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

SimaSuna
Szabof1.
dunga
Így a vizsgák után van idõm telepítgetni. Melyik leírás alapján csináljam a cm7 telepítést?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

aate
aate
Most kerestem de nem találom de láttam. De a neten sok olyan van amin nincs JCB logó, de hasonló. Limk
itt a videón a felpattintós :

Hol? Linket pls<#vigyor3>

aate
Lehet külön venni.

Ilyen JCB tokot nem lehet külön venni?
Bár mondjuk akkor senki nem venné meg ezt a JCB Editiont...

Narxis
CM7 mindent megold.

dunga
Egyre többet laggol, egyre hosszabb idõre. Általában az újraindítás után megvan 1-2 napot, de aztán újra elkezdi. Gyári 2.2 van fenn. FR, fw reinstall, avagy CM7 megoldaná a problémát?

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Narxis
lol

szerintem nincs miért hisztizned nekem 3és fél honapot volt szervizbe a teló...

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

SimaSuna
már nincs határidõ.

Vodafone 547-nél pl van aki már 6 hete vár a telefonjára...mert Csájnából jön hozzá cucc...
Narxis
Biztos elküldték a gyártónak. Lehet kapsz egy újat.

nem tudom de nem fogom annyiba hagyni ha visszakapom!
Aquir
nincs határidõ a szervízre? Van ahol X hét után kárpótlást KELL adni a fogyasztó felé

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Whiskeyman! Lassan belelépünk a 3 hétbe!!! Ez már nem vicces!!! Egy hete hívtam a T-t azt mondták még nem kapták vissza! Most akkor mi van?
SimaSuna
majd jön a CM9 és lesz -.-"
hzsolt
Bár több helyen is írták pletyka szintjén, a Motorola nem jelentette be, hogy tervezné.
Sõt a napokban bejelentett "Defy+ JCB edition" is 2.3-al jön.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

vénfarok
hello, nem tudjátok, hogy mikor lesz Ice cream sandwich defy plushoz? (vagy nem is lesz?)

dunga
Köszi az infot. Remélem, nem lesz semmi baja.

Ma reggel nekem is pont ez volt.
Nem játszottam ugyan, de nem raktam este töltõre lustaságból a telót.
Éjjel hallom egyszercsak: pitty. Jóvan, lemerült, oszt kész.

Reggel melóhelyen dugom a töltõre. Fehér LED.
Nyomkodom: semmi.
Hagytam békén.

Fél óra múlva Motorola logo, induló zene, pin kód kérés....