Leginkább unatkoznak a Facebook-tagok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tél.
Edzõterem, uszoda?
Pénz.
A Te problémád az, hogy kórosan átlagosnak látod magad, pedig minden ember egyedi - Te magad is.
Igen, mindenki le tudná írni azt amit Te, csakhogy nem úgy mint Te - szóval ideje nekiesni annak a blognak! <#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
"Köszi, de már vagy 3000× leírtam, hogy antialkoholista vagyok. Egyébként mit kell csinálni egy virtuális sörrel?" – nincs válasz.
"Sz. István meghív, hogy csatlakozz a Farmville-hez."
"Már kismilliószor megmondtam, hogy nem játszok! Mit nem lehet ezen megérteni?"
"M. Mónika hív, hogy csatlakozz te is az Utáljuk együtt a Rockereket fórumhoz."
"Kedves Mónika! Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de nemhogy rocker vagyok, hanem kimondottan rockzenész. Egy ilyen klub jelenléte eleve irritál, a meghívást meg egyenesen személyem elleni támadásnak veszem. Mivel ezekbõl úgy tûnik, egyáltalán nem ismersz, a továbbiakban nincs értelme ismerõsöknek mutatkoznunk, ezért ezzel törlöm is a kapcsolatunkat. További jó mulatást a közös utálathoz!"
Most mondja már meg valaki: ennek mi értelme van? Hogy lehet erre recskázni órákon keresztül, napokon keresztül?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Nem kell mindjárt oltogatni.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
balee66: itt erõsen motivációhiány a gond, nem a lehetõségek.
De ezen a facebook sem volt változtatni.
Könyvtárba járok, szoktam olvasni.
Nem rég azt is elhatároztam, hogy írni fogok a blogomba, de rájöttem, hogy teljesen felesleges, mert semmi olyasmit nem tudnék leírni amit más ne tudna...
Ettõl függetlenül tényleg nem kell 24/7 fifázni, hanem ki lehet menni a gyepre is.
Ami viszont mindenképpen kicsapja a biztosítékot nálam:
1. fiatal srácok az xbox elõtt ülve nyomják a fifa aktuális részét, és így "fociznak". Pár száz méterre arrébb ott az igazi füvesített pálya, lehetne igaziból is focizni.
2. farmvill, farmorama, én kicsi tanyám, stb.... elõtt ülnek, és várják mikor lehet kaszálni az árpát, a valóságban, az udvarban a kert, meg csupa gaz.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Az olvasás tényleg jó dolog (akár neten is) és ha könyvtár tag vagy, nem is drága, csak a mai világban ez nem menõ.
Hangszeren játszani tanártól tanulni drága.
Ha sportolni akarsz és nem a parkban haverokkal hanem rendes körülmények között, drága.
De tény, hogy lehet magadnak elfoglaltságot találni.
Én nyomban 3 délutánomat kitöltöttem iskolai szakkörökkel (orosz nyelv, kémia, mikroelektronika, bár ez szünetel az angolóráim miatt). És az orosz kifejezetten hasznos tevékenység, a kémia meg hát majd a kémia érettséginél lesz jó 😊
De ha tényleg ennyire életunt vagy, mint ahogy most ezek közül egyik sem érdekel vagy utálod, tényleg nehéz találni valamit. Feladom. De ne fogd arra, hogy nincs lehetõség.
Bár én nem vagyok már tini, 22 vagyok, de örülök, ha dolgozhatom, legalább addig is van mivel elfoglalnom magam.
Értsd: Ha nincs párja, elmehet magának vadászni egyet.
Mi a baj a napi 5-6 órával? Félsz, hogy megunod? 😊 Vicceltem.
De ha szerinted csak 1 dologgal lehet kitölteni a hét minden napját, (mert mindenra csak azt kérdezed, hogy 'minden nap?') úgy persze, hogy unalmas.
Néhány dolgot felsoroltam, pedig ennél sokkal többminden van, csak ezek az általánosabbak, meg amik pár perc alatt eszembe jutottak.
Ha ezek közül még mindig a FB a legjobb opció, akkor velem van a baj.
Én biciklizni szoktam, mást nem sportolok.
Olvasni ritkán szoktam, mert nem érdekel igazából semmi sem.
Filmek közt nincs olyan, ami érdekelne.
A mozit utálom, színház nincs a közelben, táncolni nem tudok, bár gondoltam rá, hogy jó lenne tanulni valamilyen táncot...
Sz.gépes játékok nem érdekelnek, origami, makett, modell nem érdekelnek, unalmasak mind.
Sport (akár szervezett keretek között, akár haverokkal focizni, akár egyedül futás, bicikli), olvasás, filmezés, mozi, színház, tánc, biliárd, beszélgetés a családdal, bandázás a haverokkal.
És még az egyedi hobbikat még fel sem soroltam. sz.gépes játék, origami, makett, modell, stb. bármi. Esetleg tanulni valamit, ami a hobbihoz kapcsolódik
Most csak azokat soroltam fel, amik hirtelen eszembe jutottak, ezek nagyrésze még ingyenes is.
Aki tinédzserként unatkozik, az kapja össze magát, és örüljön neki, hogy sok szabadideje van, kötelezettségek nélkül, és becsülje meg, mert késõbb egyre kevesebb lesz. Foglalkozzon a családjával, és/vagy azokkal a dolgokkal, amit szeret, ne a FB-on lógjon.
Nekem valahogy soha nem okozott gondot elfoglalni magam, nem tudom, h másoknak miért olyan nehéz...
Az viszont tuti, hogy az unatkozásnak egy nagyon mély bugyra lenne, ha én fészbúkoznék, vagy ha egyáltalán regisztrálnék rá...
Vadászni? Mivan?!
Haverokkal biliárdozni -> minden délután?
Ha valaki tud értelmes idõbeosztást javasolni egy átlagos fiatalnak Facebook-ozás helyett, akkor elfogadom, hogy hülye, aki unatkozik. Egyébként nem.
Tudom tudom fuss... De ha nem szeretek futni?
Tudom tudom gyúrj... De ha leszarom a gyúrást (ami mellesleg nem is sport)?
Kb ennyi a kurva nagy lehetõség.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Egyébként mondjátok már meg, a sok fiatal mégis mi a jó fenét csináljon délutánonként? Sok lehetõség nincs.
Szerintem is a del-ban volt a legésszerûbb. Az fb-nek nem a suliban van a helye.. ha már nincs életed és esténként is az fb elött hegyezed a cerkád mert nincs barátnõd, akkor maradjon is ez a betegséged otthon.
Biztos ezeket keresték volna a facebookon. Biztos.
Ezeket az iskola belsõ weblapján is meg lehet tenni.
Honfoglaló verseny jó ötlet.
vagy csináltak volna honfoglaló versenyt ki gyûjt a suliból több pontot stb.
legegyszerûbb a del-ban......
nem tudják elfoglalni magukat.
a farmville-rõl nem is beszélve. legcéltalanabb és legprimitívebb játék amit ki lehet találni.
(mai napon ~8-11-ig)
1. facebook /241 lekérés/
2. google.hu /142 lekérés/
3. iwiw /138 lekérés/
4. live.com /83 lekérés/
5. youtube /78 lekérés/
a google.hu, és a live.com az szerintem csak azért szerepel a listán, mert kezdõlapnak vannak állítva.
A felhasználók nagy része valószínûleg észre sem venné, ha hirtelen minden más szervert lekapcsolnának 😊
Letiltotta, de az infóterembõl és a könyvtárból is, mondván a facebooknak nem a suliban van a helye (teljesen logikusan). Azóta a gyerekek - aknakeresõznek. Eszükbe se jut, hogy a faszbukon kivül van élet.