30713
TES
-
#26915 Az alapjáték magyar lesz, a DLC-k nem. -
#26914 DLC-k nincsenek magyarítva, csak az alapjáték.
Azok a párbeszédek, amelyek kizárólag a DLC-khez tartoznak, angol felirattal maradnak, de a szöveg többsége magyar.
Fontos tudni, hogy mondatonként változhat a felirat, tehát, vagy teljesen magyar, vagy angol - így azért könnyebben érthető, még az angol szöveg is. -
#26913 Én is azt rendeltem...az elég sok minden az mit takar? Például a párbeszédek magyarul lesznek? Meg a történet érthető lesz? -
Vincentcloud #26912 Nem, de elég sok minden -
Zohar #26911 Sziasztok, ha a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition-t veszem meg steamen, és feltelepítem a magyarítást, az egész játék magyar lesz? Köszi! -
#26910 Nyugodtan járd a választott utat, csak szóltam, hogy az a szellemfarkas nem sokat segít (még idézőnek sem), az a leggyengébb summon, kb 5-ös szinten már egyetlen csapással végeznek vele.
Volt idézős íjász karakterem is, ami nem a leghétköznapibb hős
Az íj kétkezes fegyver, s ha megidézi lefoglalja mindkét kezét, másik varázslatot nem tud addig használni, amíg a fegyver a kezében van...
Előtte viszont igen, s egy settenkedő, illuzionista idéző veszélyes ellenfél.
Az idézett íj deadrikus fegyver, magas a sebzése, nincsen súlya, s a nyílvesszőkkel sem kell bajlódni (99 nyílvessző kitart, addig, amíg nem kell újra idézni), enchantolni ugyan nem lehet, de van hozzá suol trap perk, ami hasznos - összevásárolod a kisebb lélekköveket, gyűjtögeted a tőröket, s enchantolhatsz.
Sneak, íjászat, idézés, enchant.... illuzió csak ha szimpatikus -
Vincentcloud #26909 Íjjal nyomulok arra is raktam minden pontot eddig, tényleg csak azért akarom megtanulni azt a spell-t mert tetszik, de gondolkodom egy idézős íjjászban -
erno92 #26908 Ja. Sajnos ezt észre vettem. A Dawnguard DLC küldijei angolul vannak :D -
erno92 #26907 Megvan. Köszi szépen Fantusz és PiszkosFred. Meg persze Robo kutyának is a multkori miatt :D
És arra tudjátok a választ h az Unofficial Heartfire patcht-al miért nem megy a játék? :D
Utoljára szerkesztette: erno92, 2014.08.08. 18:02:49 -
#26906 Ha a magyarítás feltelepítése után rakja fel a Unofficial Skyrime Patch-t nagyon sok mondat ismét angol felirattal fog megjelenni
-
#26905 NO COMMENT Törölni:) nem ide:) -
#26904 Esbern Voice Fix Download.
Az öreggel két beszédhiba is előfordulhat, ami a főküldetés elakadását eredményezheti.
Az első bug a most is említett ajtó mögött tevékenysége, a másik a béketárgyaláson fellépő hiba...
-
#26903 őőő
egy kis probléma mit lehet ezzel az üzivel kezdeni?
Mintha a steam okoskodna -
#26902 Igen. Ha esetleg gond lenne, legyen honnan visszatolteni, ne csak a quicksave, hanem egy uj, direkt letrehozott mentes is. -
erno92 #26901 Köszi megpróbálom. Nem vagyok túl gyakorlott a játékok és minden más téren. Mi is a backup save? Biztonsági mentés? -
#26900 Akkor marad a konzolos "setstage mq202 180" parancs. De elotte backup save. Lap aljan az allapotok -
erno92 #26899 Az is fel van rakva. USP
És az unofficial dragonborn és dawnguard patch is. És az unofficial Heartfire is (de az nem mükődik)
Mégsem megy a küldi. Valami ötlet még? :( -
#26898 Az boven jo, az a legfrissebb. Akkor esetleg az Unofficial Skyrime Patcht probald meg, hatha az segit - bar fogalmam snics, hogy mukodik egyutt a magyaritassal. Majd genndy megmondja :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.08. 17:20:33 -
erno92 #26897 Hányas update patch kell? És a magyarítás fel van téve nekem, úgy is lehet még újabb patch-et felrakni? Nem emlékszem már, hogy hányas patchot raktam fel, de ezt írja a játékban: 1.9.32.0.8 (SKSE 1.7.1) -
#26896 Vagy frissited a jatekodat, vagy leszedsz erre egy modot. Amibe belefutottal, egy reges-regi idegesito bug, amelyet mar a kesobbi patchekben kijavitottak, ezert kellene frissitened. -
erno92 #26895 Sziasztok. Az előző problémám sikerült megoldanom. De most még egy küldetés problémával találkoztam. A Patkány útja című küldetésben mikor megtaláltam Esbernt és elbeszélgettem vele, úgy-e elvileg ki kéne nyissa az ajtót. Ott mondogassa nekem, hogy menjek be meg minden, de az ajtó nem nyílik. Mi lehet a probléma? -
#26894 Van sok kombinációs lehetőség a játékban, azt sem merném kijelenteni, hogy a mágusok közül egyik. vagy másik irányvonalon fejlesztve jobb, vagy rosszabb lesz a karakter.
Játékostól, játékstílustól függően lehet fejleszteni különböző képességeket, nem mindenkinek szimpatikus a destruction, az idézés, vannak settenkedő-pártiak, és olyanok, akik szeretnek fegyvert lóbálva az ellenséges tömeg közepén mészárolni.
Mindegyik járható út, volt köpönyeges mágusom, aki kizárólag a varázsló tudományával élve harcolt (semmi fizikai páncél vagy fegyver), marcona harcos, aki egyeltalán nem varázsolt, settenkedő, tőrrel íjjal gyilkoló méregkeverő - egyiket sem helyezném a másik fölé a rangsorban.
Vannak persze különbségek, amelyek főleg akkor jönnek ki, ha alacsony szinten belevág a játékos a karakterétől idegen céhes küldetésekbe, pl. egy csuhás mágus, de még egy rosszul lopakodó könnyű páncélos íjász is megszenved, ha a Silver Hand-dal keveredik közelharcba a Companions küldetéssorozatban (magasabb szinten nem gond, de azért volt sok karakterem, mert nem szeretem a mindent-játszó stílust, minden karakteremmel valahol 40-50 szint között abba hagytam a kalandozást)
-
bega82 #26893 A destruction-ös mágus az igazi, az maga végzi a piszkos munkát! :D Abban egyedül azt nem szeretem, hogy nem lehet csupán egy "ágra" hagyatkozva nyomulni - ahogy én szeretem a karakter identitásának megfelelően - , mert pl. egy fire mage-el is muszáj néha másféle mágiához nyúlni, ha durván rezisztens ellenféllel akad össze. És akkor ilyenkor nyomatom a "karakteridegen" jég- meg villám spelleket. :) -
#26892 Meg lesznek idézős kiáltások is, illetve bizonyos céhek küldetéseit végigcsinálva is kap ilyet a karakter. -
#26891 Familiaris idézés egy nagyon gyenge varázslat, a bretonok kezdéskor megkapják, illetve a többi faj is megszerezheti, de gyakorlati hasznát ők már nem nagyon veszik.
Az idéző erős karakter - talán a legerősebb a játékban - de csak akkor, ha megfelelően erős segédeke idézésére képes, s az említett farkas kb. addig ér valamit, amíg eljut a kezdő mágus az első településig, s ott vásárol erősebb varázslatot.
három út közül választhat: necromanta, vagy elementál idéző, fölösleges mind a kettő.
A harmadik lehetőség a fegyver idézés (egykezes kard, kétkezes fejsze, íj) kombinálható, s így lehet közelharci csatamágus, vagy kihagyva ezt a lehetőséget különböző mágiákban jártas "tiszta mágus", stb.
Bármelyik úton jár a karaktered, azokban az ismeretekben lesz igazán hatékony, amelyekhez nem csak a magas skill, de a fontos perkek is megvannak.
Egy harcos is megtanulhat idézni, de neki fölösleges hóbort, sokkal hatékonyabb lesz, ha a szakterületére koncentrál (ebben nincs ellentmondás, mert mint írtam lehet idéző csatamágus, de akkor arra kell "nevelni")
Perkek nékül még a dremora lordot is nagyon könnyen lecsapja egy erősebb ellen, perkekkel felvértezve sokkal hatékonyabbak (megnövelt sebzés, tovább "élnek", sőt kettő idézhető egyszerre) -
Vincentcloud #26889 Igazából nem akarok varázsolgatni egyedül a healt használom, illetve láttam egyszer egy spell-t ami szellem/astral (nem tudom mi a pontos megnevezése) farkast idézett azt szeretném megszerezni
-
#26888 Érdemes lehet, de a kövek eléggé szét vannak szórva a térképen, sokat kell mászkálni egy-egy újért. Meg nem kimondottan skillekre vannak specializálva.
Ha varázsolni akarsz, akkor válaszd a három közül a Mágust, az jó, mert elég univerzális buff, aztán ha találsz új követ akkor megnézed hogy hasznosabb-e számodra. -
Vincentcloud #26887 Nos sikerült, az újratelepítés után még tölteni is gyorsabban tölt, annyi kérdésem lenne, hogy elvileg a játékban bármilyen irányban szabadon fejlődhetünk, az elején a kövek csak a tanulás gyorsaságát befolyásolják, érdemes váltogatni a buffok között, ha tegyük fel 1 ágat akaork a varázslatokból felhúzni? -
#26886 Köszi a gyors választ :) -
#26885 Csak azzal működik normálisan. -
#26884 Srácok van valami jó kis modocska ami emberi alakot kreálna a vámpíromnak? Mondjuk azokkal a csökevényes szárnyak nélkül.?esetleg lehet külön ruházni pl?
Feldobtam ezt a cuccost de ezek szerint ez egy ruhadarab és nem test variálló -
#26883 Sziasztok! Ma rendeltem meg a játékot! A magyarosítás az a legfrissebb eredeti verzióval is működni fog? -
Vincentcloud #26882 olvastam neten ezt a konzolba player.kill parancsot és új mentést, ha beírom meghal a karim és be se tölt a játék, úgyérzem marad az újratelepítés
-
#26881 Szuz rendszer/Skyrim inditaskor krealj egy vadonat uj karaktert, azt mentsd el (lehetolseg a szokes utanig menj el vele), majd utana probald beolteni a masik savegame-t, amelyiktol fagysz. Hatha.
#szerk: reinstall eseteben a doksibol is takarits ki mindent, ne csak a steamappsbol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.07. 13:28:31 -
Vincentcloud #26880 Rendben, legyen honosítás, a skyui-t csak kíváncsiságból raktam fel, de ki is kapcsoltam, viszont ha simán steamből indítom sem működik, a sima mentésnél is crashel a játék, ha egy mod sincs bekapcsolva akkor is, és az SKSE telepítése előtt nem csinált ilyet, amiatt gondoltam az újratelepítést
-
Nos #26879 Lassan igazán kijöhetne a Skywind, vagy az Enderal, mert erős Elder Scrolls hiányom van. Na meg ott van még az Andoran, bár lehet, hogy az elsőre csak oroszul lesz. -
#26877 Felesleges újrarakni, ne az SKSE launcherével indítsd és kész.
Be fogja olvasni, csak semmi mod nem fog működni ami az SKSE-re épül. Pl. a magyarításban benne lévő SkyUI sem (ami nem is kell kötelezően, csak inkább mondom).
Nem magyarosítás. Magyarítás. Esetleg honosítás. -
Vincentcloud #26877 Sziasztok, ha újrarakom a játékot skse nélkül akkor a mentéseket be fogja olvasni a játék? Ugyanis felraktam a magyarosítást vele a skyui-t és azóta ha menteni akarok crashel a játék updateltem az skse-t meg próbáltam modok nélkül, de ugyanúgy crash a vége -
#26876 Át kell rendezned a modorgban vagy a nexusszal a frissítések sorrendjét és az megoldja a gondot.
kicsit lejjebb pár oldalal hátrébb pont nekem volt ilyen gondom.
-
erno92 #26875 Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Tudnátok segíteni?
Szóval a probléma az lenne, hogy én az Elder Scrolls Skyrim V-öt magyarul játszom, és van egy küldetés hibám. A Sárkány Ébredésénél ugyebár meg kell ölni a sárkányt és utána átvizsgálni és kideríteni, hogy honnan jött. A gondom az lenne, hogy a sárkány maradványainak az átvizsgálása után nem történik semmi, az NPC-t elszaladnak és a küldetés még mindig ugyan csak az, hogy vizsgáljam át a sárkányt. Szerintetek mi lehet a gond? Tudtok rá megoldást?
Üdv.: Ernő