The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(próbáljuk a jó lehetõséget nézni, hátha nem bugzódott be)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A Black Star mindezt ellensúlyozza, csak azt ugye elõbb meg kell szerezned (Azura szentélyét keresd Winterholdtól délnyugatra)
Grand méretû lelkeket sokkal egyszerûbb a Black Star-ba gyûjtögetni, NPC-bõl van sok, grand-lelkû kreatura sokkal kevesebb, és alacsony szinten veszélyesek (pl. mamut)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Fehérvégta Bárdja miért lélekkövet gyárt miért nem tölt vagy csak én nem jol latom a dolgokat ? Emberi lélekhez milyen lélekõ kell amibe bele lehet tõlteni ' Még kostolgatom a játékot '
Megoldottam a "Convenient horses" modifikációval, "köszi" a segítséget.
Textúrapakkok mehetnek, overhaulokkal viszont angol-magyar hibridet kapsz.
Valakinek van tapasztalata abban hogy mennyire lehet keverni a modokat és a magyarítást?
Szeretném feldobni a játékot pár moddal de nem szívesen buknám a magyar szöveget.
Kösz a helpet ha lesz 😊
Ahány ház, annyi baj legyen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Eddig szépen ott maradt ahol leszálltam, nem akarom, hogy utánam jöjjön, mert zajt csap és semmit nem tudok így megközelíteni észrevétlenül. A tippeket megköszönöm.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aztán Interesting NPCs és utána a Requiem Interesting NPCs Patch.
Azt SkyTEST és utána a SkyTEST Requiem Patch.
Ezeket most így ránézésbõl mondom, pl lehet SkyTEST Interesting NPCs elé kell, de lehet nem számít.
De mindenekelõtt futass le rajta egy BOSS-t.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezek vannak bent:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skyrim.esm
Dawnguard
Dragonborn
HearthFires
Update
Highrestexture pack 01 02 és 03
Requiem
SkyUI
SkyTEST Realistic Animals
Alternate Start
Immersive Battles
Immersive Brigands
Immersive Dawnguard
Immersive Dragonborn
Immersive Factions
Immersive Mercenaries
Immersive Patrols
Immersive Traveleres
Immersive Werevolves
Immersive Weapons
Requiem Dragonborn
Requiem Hearthfires
Immersive Patrols Merged All
Requiem Immersive Patrols Merged All
3DNPC - Requiem Patch
Requiem- Immersive Weapons
Requiem - Skytest Realistic animals
Interesting NPCs
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mindez két amatõr által csinálva, több mint csoda, na jó most már hárman vannak Azirokot is beszámítva. Ha végiggondolod, ehhez a három emberhez képest Tod és csapata sehol sincs. 😊
Szóval jó lett, nyilván minden rpg-ben ahogy mész elõre és használod a fejedet az alacsonyabb szintû ellenfelek könnyebbek lesznek, csak ez egy sandboxba sokkal észrevehetõbb ha ilyen rendszert használsz mint a requiem. A Beth elõnybe részesíti azt a verziót amikor a mezei banditát felváltja a szuper bandita és ott nem veszed észre. Ez is egy megoldás.
Volt pár korábbi megjegyzésem melyik mod kinek javasolt.
Jó ideje nem láttam már ezt a modot, ahogy feledésbe merült ez a játék is. Azt hiszem tartom amit korábban írtam, de el kell ismernem Oger tovább fejlesztette ezt a modot és most már korábbi gyengeségei is eltûntek. Azon játékosok, akik egyébként nagy tömegét alkotják a skyrim játékosainak zömmét, tehát az akciójátékosok számára javasolt ez a mod, kis betekintést ad az igazi rpg világába, abba milyen lett volna ez a játék ha hardcore rpgsek csinálják. Szóval tartom sok jó mod van de komplexitását tekintve egyik sem közelíti meg ezt. Más gondolkodást igényel, ha jól láttam vannak páran akik szívesen segítenek ezen mod használata során. Szóval sok sikert hozzá. És itt van az az ember aki hihetetlen munkát tesz bele, hogy a requiem a legjobb legyen, és a modjai.
Azirok
D9
Bakker!? <#wilting>#wilting>
D9
D9
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A thane ha jól tudom angolszász eredetû és nincs rendes fordítása, egy alacsonyabb rangú nemes lovagi kaszt volt. A kóborlovag nem annyira rossz, picit közelebb áll a Skyrimben való jelentéshez.
Engem meg egyébként legjobban az Égkoszorú zavar, persze nem is használom a fordítást. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én viszont azt vettem észre, hogy magyarul sokkal jobban megmaradnak a mondatok meg az összefüggések, mert hiába értem angolul is a szöveget, sokkal kevesebbet jegyzek meg, ami meg késõbb jól jönne a darabok összerakosgatásánál.
Viszont azt sajnálom, hogy pont Vik lefordította a "jarl"-t "herceg"-re, a "thane"-t meg "kóborlovag"-ra, pedig ezek a sajátos nyelvezet miatt maradhattak volna... De egyébként rettentõen jó lett, se elütés, se rossz fordítás, talán egy vesszõhibát ha láttam benne.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(Megrendeltem, holnap érkezik.) <#finom>#finom>
D9
Legfrissebb stabil SKSE kell hozzá (illetve talán 64bites oprendszer is, de ez nem biztos). Röviden: megváltoztatja a Skyrim memóriakezelését, hogy elsõre nagyobb memóriablokkot foglaljon le magának. A CTD-ket meg végtelen töltõképernyõket ugyanis az okozza, hogy a játék szarul kezeli ezeket a lefoglalt blokkokat, és ha kifut belõlük, akkor kilép. Na ennek szerintem nagyjából vége, teli lehet tömni a játékot textúrapakkokkal, maximum megakadni fog.
Saját próba: ugridstoload=7, High.Res+2K, SMIM, SFO (nekem ez okozta a legtöbb gondot amúgy), CoT, RLO, és még egyéb textúramodok, nem agyig teletömve, csak hogy már szép legyen + ENB. Fél óráig kellett 10x sebességgel röpködnöm össze-vissza, bejárva az összes tartományt, hogy végre kilépjen a nyomorult <#taps>#taps>
Jópárszor beakadt, több másodpercre is (gondolom ekkor töltötte meg frissítette a cellákat), de nem fagyott. Mondjuk ez extrém helyzet volt, direkt szivattam, szerintem normálisan játszva nem lehet kiakasztani. Stabil. Még az fps is több lett, pedig az ENB fogja a gépemet (de szép, úgyhogy használom).
Érdemes megnézni Gopher videóját is, tõle vettem a módszert, õ is így ellenõrizte, és nagyon elborult stressz-teszt kellett hozzá hogy megfektesse a gépet.
Ha minden igaz, akkor a következõ stabil SKSE-be is bekerül ez (illetve már van belõle alpha, csak ki tudja a modok mit szólnak hozzá).
Egyébként teljesen hagyományos angolt használ, semmi különlegesség nincs benne, nyugodtan nekiállhatsz. Amúgy meg csak a nyilat kell követni.
Szeretném én is angolul játszani, de az rpg-s tapasztalataim azt mondják, hogy ne tegyem. Hiába tudok valamennyire angolul, engem durván meg bír vezetni a sok szleng, vagy régies szóhasználat <#hehe>#hehe>