30713
TES
-
#26955 A franc esne bele végre azt hittem kreálok egy rendes karaktert erre amikor a külön kiszemelt rucit akarom feltenni rá olyan rajta mint a szita:(
lesne valaki rá ötletet? Elvileg kéne hozzá egy harisnya is ha igaz
+18
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/a2yxmt5trjppq42f649y.png -
erno92 #26954 Értem. Köszönöm szépen. Nagyon hálás vagyok neked :D
Közbe gyűjtőm a trófeákat is. És egy trófeát és egy helyet nem kapok. A trófea neve Díszes Mézboros palack, a hely ahol van az Mézelő Kifőzde. Ez merre van? -
#26953 Mert lopós küldiket kell csinálni hozzá.
uespwiki
Kérj küldetéseket Vextől meg Delvintől. Célpont-városok: Solitude, Markarth, Whiterun, Windhelm. Ha Riftenbe akarnak küldeni, az nem érdekes, hacsak nem csak pénzt akarsz halmozni. Minden városban meg kell csinálni 4 küldetést, és akkor beadják a bónuszt. Ha minden bónusz megvan, akkor kapod meg az Under New Management-et.
Érdemes gyorsmenteni a küldetések kérése előtt, és egyszerre kettőt megcsinálni ugyanabban a városban (egyet Delvintől, egyet Vextől). -
erno92 #26952 Genndy légyszi válaszolsz az én kérdésemre is? -
#26951 Darabokban van, ahogy a nevek mutatják. Ami kell, azt tedd föl. Ha minden kell, akkor az 5 pakk.
Városokból csak Riften van külön pakkban, de a Townsban azt hiszem az /architekture-on belül ott vannak a városok (De nem biztos. Nem városokra, hanem építőanyagokra vonatkoznak a textúrák, emiatt lehet hogy ömlesztve vannak).
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.15. 12:06:55 -
#26950 Vagy egyáltalán melyik linket érdemes leszeni?
-
#26949 Kéne egy kis segítség
Kíváncsi lennék rá mit bír a vga karim ebben a játékban és gondoltam feldobnám Hd grafba a dolgot
Ezt a kiegészítőt lestem .
Jól látom hogy lehet olyat is csinálni vele hogy város részenként felfrissíteni?
Hogyan kell ezt feltelepíteni? -
erno92 #26948 Sziasztok
Megcsináltam A sötétség visszatér (Darkness Returns), de nem adja a következő fő küldit az Új vezetés alatt (Under New Management). Miért? Vagy mikor fogja ezt adni? -
#26947 A daedra hercegek küldetéseit nyugodtan megcsinálhatod, hátrány nem származik belőle, de ezek között a küldetések között van néhány, amelyek teljesítése akkor kérdéses, ha valóban szerepjátékként csinálod a küldetéseket, s nem a sötét oldalon állsz.
A kannibalizmus, ártatlan ember feláldozása nem lovagias cselekedet - nem kötelező minden küldetést megcsinálni, amivel nyakon vágnak -
erno92 #26946 Vagy egyre nehezebbek a küldetések, vagy én kezdek kijönni a formából :(
Nem tudom megszerezni Calcemo Farmer nyelv forditásos naplóját :( -
#26945 Biztos hogy megkapod, a felület része.
15 van asszem. -
erno92 #26944 Bocsánatot kérek. Megkaptam. Sok daedra herceges küldetés van? -
erno92 #26943 Ezt a csomómintát amit írtál nem kapok. Lehet, hogy velem van a baj :( -
erno92 #26942 Akkor nyugodtan megcsinálhatom és nem lesz befolyással a többi küldetésre? Tudnál egy linket adni, hogy mik a Daedra herceg küldetések? Az a küldi is ebbe a kategoriába tartozik, ahogy egy botot kapok és egy Daedrát tudok megidézni vele?
-
#26941 Daedra herceg küldetés. Nem leszel vámpír, hanem kannibálkodhatsz. Nem lesz hatása a kinézetedre, nem fognak félni tőleg az NPC-k.
Fölül a csomóminta jelzi a küldetés típusát. Ennél éppen egy Oblivion-jel. A többi is elég jól kitalálható, de a wiki-n van jelmagyarázat (a játékban sajnos nincs). Wikin a "Knot" szóra kell keresni.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:51:41 -
erno92 #26940 A Halál Ize kaland miről is szól? olyan mint a vámpirizmus vagy mi? hogy ha megcsinálom fognak félni tőlem az NPC-k? -
#26939 Ez igaz. Mondjuk a küldetés vége után vissza lehet változni vámpírnak.
Illetve van még egy (bár ez sem kimondottan céh): a Dawnguard DLC-ben is dönteni kell a két oldal között, és adott karakterrel csak a választotton lehet végigvinni a küldetésszálat.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.14. 10:32:55 -
#26938 Illetve - bar nem frakciokrol van szo -, vampirkent a Companions sztori nemi ideiglenes "lemondassal" (is) jar a jatekos reszerol. -
erno92 #26937 Értem. Köszönöm szépen genndy. -
#26936 Nincs. Polgárháborúban van csak a két szál ami kölcsönösen kizárja egymást. -
erno92 #26935 Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan céh itt a céhek közül ahová, hogy ha belépek más céhbe nem tudok belépni?
Köszi -
#26934 Köszönöm genndy sokat segítettél. Amit akartam azt megtudtam. -
#26933 Elírtam a Patch verzió számát ez a jó: Unofficial Skyrim Patch-19-2-0-5a -
#26932 Ennek fuss neki még egyszer, mert ilyen nincs.
Van a legfrissebb alapjáték (1.9.32.0.8) meg az Unofficial Skyrim Patch (2.0.5a). Ennek a kettőnek működnie kell együtt, és a fegyverállványok is jók. Ami a magyarításban van unoff.patch az is az 1.9.32.0.8-hoz készült, de az is jó, nincs benne ilyen hiba.
Azt már meg se kérdezem hogy ugye eredeti a játékod... Ha nem, akkor hagyjuk is, mert úgy nem kutatok hibát (példa: probléma a játékkal, millió ötlet, ezt próbáld ki, azt tedd föl, még mindig nem jó, nagy nehezen kiderül hogy természetesen warez verzió. Modlista bemásolása után híre-hamva sincs az Update.esm -nek... köszönjük szépen, én ott abba is hagytam a bug-gyomlálást). -
#26931 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Felraktam a Unofficial Skyrim Patch-19-2-0-3 verziót mert korábbi verziónál sem működtek a fegyver állványok a házaimba. (Gondoltam ezzel a verzióval működni fog.) Amint kikapcsolom egyből működik a fegyver állvány. Van valakinek valami ötlete mit lehetne csinálni? Ha kikapcsolom ezt a javítást egyből elkezd sírni a program, hogy tönkre fog menni a mentésem a hiánya miatt. Előre is köszönöm a választ. -
#26930 Jobb fölső ikonok alapból nincsenek, a SkyUI-hoz tartoznak, de én se találtam jelmagyarázatot. Meg kell nézni az aktív hatásoknál éppen mi van rajtad és abból lehet következtetni. Azért elég jók a szimbólumok. -
#26929 Serana - sajnos, vagy nem sajnos - vámpírként eltöltött sok évszázad után nem gyógyítható tökéletesen.
Sikeres kigyógyulás után is úgy viselkedik, mint előtte, panaszkodik a napfényre, vörös a szeme, használja a vámpiric drain varázslatot, viszont nem lesz képes a főhőst vámpír lorddá változtatni, és bloodcursed nyilakat sem kérhet tőle (ennek akkor van jelentősége, ha a főhős is vámpír)
Az ikonok valamelyik modhoz tartozhatnak, nézz be a varázslatok-aktív hatások menübe, s jó eséllyel kiderül melyik ikon mit is jelent.
Nem rossz az, ha a buffokat kijelzi a játék, a harc közben bekapott negatív módosítók milyenségével általában nem szükséges foglalkozni (úgyis észre veszed ha egy sárkány tüzet, vagy jeget lehel, szükség esetén a megfelelő védőitalt kell meginni - amelyek hatása szintén ikon formájában követkető) -
#26928 Nagyon erzekeny a beszelgetesekre adott valaszokra a folyamat Serana eseteben. Csak akkor lesz elerheto az opcio, ha korabban a megfelelo valaszokat/valasztasokat adtad/valasztottad. -
horthy #26927 Serana-t hogyan lehet kikurálni a vámpirizmus-ból valahogy nem akar összejönni ? Néztem egy youtube-s felvételt Serana kikurálásáról milyen párbeszédre klikkelt a játákos de akkor se jőtt össze ' Pár nap mulva megjelent Dawnguard-ban Serana szemei mindig vámpirosak voltak sött a csatában az áleterö elszivást sem felejti el egyszoval használja ugyanazt mint a vámpirok '
Másik kérdés hol van jelmagyarázat a képernyö jobb felsö sarkában megjelenö ikonokrol " effekt-ek " nemtudommicsodákrol piás állapot stb-re gondolok nem értek minden jelet ? -
#26926 Tuti el leszel vele sokáig.
Nekem 160 órát ír a steam és még hátra van a főküldi utsó harmada, a tolvaj és bérgyilkos céh, a daedra shrine-ok jórésze, a dlc-k és a Falskaar. :)
Egyszer még remélem megélem, hogy kiveséztem... -
Vincentcloud #26925 Igen, reménykedtem benne hogy el lehet vele játszani egy darabig :D Jelenleg úgy vagyok vele hogy ha ezzel végeztem jöhet az ESO, de az nem mostanában következik be -
#26924 Sehol se vagy (de jó értelemben). 250 óra körül számíts csak az alapjátékkal, ha mindent meg akarsz csinálni. És akkor még jönnek a DLC-k (bár azok ennyire már nem hosszúak, max. 30 óra egy, de inkább kevesebb). -
Vincentcloud #26923 15 óránál járok, de a főszálat gyakorlatilag el se kezdtem, elindultam bele a világba, majd lesz valahogy :D
-
#26922 Ahha értem már, szóval akkor itt még annyi megkötés sincs mint más egyéb rpg-k ben, na ez durván nekem való lesz, köszi szépen hogy bővebben leírtad :) -
#26921 - fő küldetés
- polgárháborús vonal
- Dawnguard DLC küldetéssorozata
- Dragonborn DLC küldetéssorozata
- Companions küldetéssorozat
- Mágusok céhének küldetései
- Tolvajok céhének küldetései
- Bérgyilkosok céhének küldetései
- Deadra-küldetések
- mellékküldetések
A szerepjátszást többé-kevésbé a játékosra bízzák a fejlesztők, a harcos példádnál maradva nem tiltott, hogy az összes céhnek tagja legyen a karaktered, de akkor akciójáték-szerű kalandor lesz.
Egy harcos lehet független kalandozó, vagy a Companions tagja, de ha közben a tolvajok céhének és a bérgyilkosoknak is dolgozik, már kicsúszik a szerepéből - mágusokhoz meg az menjen, aki valóban varázsló (bár itt van egy baki, mert az egyik mellékküldetés miatt kénytelen csatlakozni a mágusokhoz, ha azt teljesíteni szeretné - Gauldur amulet).
A játék annyira szabad, hogy még a főküldetést sem kötelező csinálni, s akkor is többszáz óra játékidőt eltölthet benne a játékos, egyszerűen el kell döntened, mit szeretnél
Nem egykarakteres a játék, ha egyetlen karakterrel szeretnél mindent megcsinálni, az említett 40-50-es szint fölött már elég monotonná válik, eléred a "félisten státuszt" nincs igazi kihívás, könnyedén leversz bárkit, aki az utadba kerül.
Én pl. a polgárháborús vonalat több karakteremmel is figyelmen kívül hagytam, egyik oldal sem volt szimpatikus, persze azért norddal voltam a felkelők, imperiallal a császári oldalon (ugyanazok a küldetések), tolvaj-bérgyilkossal még a főküldetést sem csináltam, s a daedrák feladatit is szelektáltam, nem mindegyik illik az adott karakter profiljához, főleg, ha az illető egy lovag...
Majd eldöntöd merre indulsz, az nem zavarjon meg, ha a fejedhez vágnak nem kívánt küldetéseket, nem kötelező teljesíteni.
Mindkét polgárháborús fél agitál, hogy csatlakozz hozzájuk, céhekhez is megkapod a belépő küldetéseket - ha nem szimpatikusak, hagyd figyelmen kívül.
Főleg a daedra hercegek lephetnek meg a kéréseikkel, náluk a jutalom valami egyedi tárgy, s a küldetéseik is érdekesek lehetnek, csak hát ők alapvetően nem a jóságukról ismertek.
-
#26920 A foszal esemenyei a jatek tartalmanak kb 10-15%-at teszik ki (de lehet, hogy meg ez is tulzas). Nincs olyan, hogy "vege" a TES jatekokban. Az, hogy bizonyos sztori lezarodik, befejezodik, az egy dolog, de a vilagban van ilyen esemyn sorozatbol tobb tucatnyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.09. 13:22:31 -
Nos #26919 A főszál szerintem max 20 százaléka a játéknak, ha megvannak a kiegek is. De lehet, hogy kevesebb. Én úgy csináltam, hogy az első karakterrel megcsináltam a főszálat, a harcosok céhét, és a felkelők oldalára álltam - ez egy harcos enchantos karakter volt. A második karakterrel (legalábbis amivel játszottam is jó pár órát) megcsináltam a tolvaj és assassin guild küldetéseit, és a birodalom oldalára áltam, valamint a vámpírvadász oldalt is ezzel csináltam. A harmadik karakterrel a mage guildet toltam és össze-vissza bóklásztam. A negyedik egy sötételf volt, akivel a Dragonbornet akartam végigtolni, de közben meguntam kicsit a Skyrimet. Nem is a világot, hanem a dwemer alagutakat. Soha nem szerettem őket, de amikor a negyedik játéknál valamiért hosszan kellett volna bóklásznom egy ilyenben, akkor elegem lett. Azóta várom, hogy kijöjjön már valamelyik overhaul. -
#26918 Szóval mondjuk én általában a szerepjátékokban feltápolt harcosokat szoktam kinevelni, tehát akkor itt majd a játékban hogyha kimaxoltam a közelharci képességeimet, és a főszál végetér, tekinthetem majd lezártnak a játékot? -
#26917 Nincs teljes végigjátszás.
Nagyon kevés kivételtől eltekintve szabadon mozoghat a karaktered a világban, nagyon sok a mellékküldetés, s vannak olyanok, amelyek végtelenítettek.
Az ellenfelek respawnolnak bizonyos idő elteltével, s a főküldetés teljesítésével nincs "game ower", sőt igazából alig változik valami.
A játékosra van bízva, hogy milyen stílusban játszik, lehet akciójátékosként kaszabolni, mindent elvállalni, vagy szerepjátékosként csak azokat a feladatokat, amelyek nem mondanak ellent az adott karakter stílusának....
Vannak, akiknél cél a karakter kimaxolása, mások több (harcos, mágus, settenkedő különböző variánsai) karaktert is indítanak, de egy-egy karaktert csak 45-50-es szintig visznek.
Modokkal a Skyrim jelentős mértékben alakítható, bővíthető, de első lépésben az alapjátékot érdemes megismerni, s majd később, az igényekhez igazítva modolni (modokkal bevitt szövegek természetesen nem lesznek magyar feliratosak) -
#26916 Ok köszönöm :) Amúgy már alig várom. Gondolom a teljes végigjátszás lesz vagy száz óra :)