The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben már játszottam egy keveset a játékkal. Most hogy erõs vason tudom futtatni, szeretnék megint neki látni. Olvasgattam a különbözõ modokról. Leginkább azok érdekelnének amik grafikailag még inkább emelik a játék minõségét, vagy amelyek realisztikusabbá teszik a játékot.
Nem szeretném agyon tûzdelni modokkal a játékot, de a segítségetekkel, 1-2 fontosabbat szívesen kipróbálnék.
Ehhez kérném a segítségeteket. Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
ezt viszont kapd le szvsz, h ne egye meg a procidat annyira, látványbeli különbséget úgy sem fogsz észrevenni tõle
"The trees move. Do you not see it?"
Procit felhuzom 2,6-ra (fosmobo) és highon (árnyék medium ha kell, ugyis ronda mind1 h ultra v med) AA nélkül 720p-be FXAA-val süvíteni fog!<#eplus2>#eplus2>
Ellenvetés?<#idiota>#idiota>
Sztem stabil 35 FPS meglesz, controllerrel meg az több mint jó.
fõleg mikor belemegyek a questekbe
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
2 GHz dual core processorral már elcammog a játék, szerintem a videokártyád is elbírja, de a grafikai modokat felejtsd el, sõt úgy általában a modokat hanyagold.
Rizikós a konfig, viszont ha megduplázod a RAM-ot, 4 GB-al szerintem már játszható a Skyrim.
Nekem az AMD Phenom X2 550 (3.1GHz) processor, 4 GB RAM, HD4890 videokártyával a játék közepes beállításon szaggatás nélkül fut, van fönt néhány mod, de a grafikai modok (textura pack) megölik a játékot, így azokat hanyagolom
c2d e6600 (2.4) 2gb ram és hd5770.
Van valakinek hasonló, hogy tudjak viszonyítani?
Sõt, mi több, az unofficional patchek is okozhatnak bugot, ha a magyarítás után teszi fel a játékos, a végeredmény egy angol-magyar "vegyesvágott" lehet
Egyébként bannerben a Modok fül, meg Nexuson a Top100-ból szemezgess.
Köszi elõre is.
Wot: Totti93
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehetne egy modot magyarítani? Ez a mod a "Realistic Needs and Diseases" lenne. Elõre is köszönöm!
player.addspell 4efc1
majd,
player.removespell 4efc1
és a láb nem füstölög tovább. 😄
Frosbite-ot már a kezdetek óta használok és csak most jött elõ ez a füst cucc.
A ruha a West Wind Combat Series craftolható változata.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/48573/?
Szerintem az egyik legjobban eltalált ruha mod.
#25895: füstöléstõl függetlenül, milyen páncél ez? mert kifejezetten kellemesen néz ki
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vissza töltöttem egy régebbi mentést és ott még nincs ez a probléma, viszont a legutóbbi mentés 70 óránál tart, szóval elég sok minden oda veszne ha onnét folytatnám. Néztem neten megoldásokat rá de egyik sem vált be.
Itt egy kép róla:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_27_in5fl77dyf.bmp
Voltam már szentélynél, ittam betegség kigyógyító potit, stb.
Van ötletetek?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Astridnál van egy tõr, a testvériség kiirtásával kb annyi a jutalmad, plusz 3ezer arany.
Játék-taktikailag problémás az, amit szeretnél, a polgárháborús küldetéssorban sem lehet tetszés szerint átállni egyik oldalról a másikra.
Nem állítom, hogy ez így rendjén van, alkalmasint kényszerbõl kell tovább lépni bizonyos utakon, ha haladni szeretne a hõs (vérfarkassá válás, polgárháborús választás, Testvériség tagként, vagy az ellen, Paarthurnax)
A kérdésedre válaszolva.
Azért mert mondjuk kaphatok esetleg valami jó fegyvert ,páncélt, aranyat.
Lehet hogy nem voltam eléggé figyelmes és nem láttam hogy ezzel a testvériség tagja leszek.
Amúgy meg abszolút nem szoktam kritizálni játékokat ,de ezt akkor is hiányosságnak látom,hogy nem dönthetek késõbb másképp.
Mindegy, kifizeted a vérdíjat és kész, vehetsz majd házat.
Ha már a Testvériség ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kunyhóban van választási lehetõséged, ha ott Astrid kérését teljesíted, bizonyítod neki, hogy te is bérgyilkos jellem vagy, s a szentélybe már testvérként léphetsz be...
A Skyrim játékmenetének egyik sajátossága, hogy gyermekeket nem
lehet megölni, sõt bántani sem.
Ha Testvérként lépsz elõször a Szentélybe, Babete élménybeszámolóját hallgathatod, nem kikerülhetõ jelenet, ha a bérgyilkosokat kiírtani érkezel, nincs ott a gyerek.
Egy elkezdett küldetéssort jogodban áll nem csinálni, túlbonyolítást azonban nem kellene elvárni (elõbb bizonyítod Astridnak a rátermettségedet, majd megölöd az egész csapatot - miért is? mi a célod ezzel?)
Meg az is kemény hogy ha meg is lehetne ölni õket akkor sem engedi a játék hogy segítõt levigyek magammal mert hát azért elég nagy falat nekem ez a pár harcoska.<#lookaround>#lookaround>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az élete lemegy ,de utána újra full életerõvel újratámad.
Ha elvesztetted a lovat, akkor fast travelt használj, ott meg kell jelennie (ha van ott istálló, akkor ott lesz).
Ha ott sem találod a lovat, akkor jó eséllyel elpusztult mikor otthagytad.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vagy mod: Convenient Horses. Ebben asszem lehet fütyülni amire odajön.