30713
TES
-
syberia2 #6443 csajozni hogyan kell benne?:D -
#6442 Igazából 6800, vagy több... mert full üres, és egy romhalmaz. Ennyi G-t elkölteni azért h legyen 1 láda amibe pakolhatok... hát -
#6441 Amúgy a ház árak változnak városonként? Mert eddig 1 helyen láttam, hogy vehetek, de az 5000 arany kicsit sok. -
#6440 speech-el is nagyon lehet, csak sokat kell beszélgetni -
torma1 #6439 Már most az elején azért vagyok 15-ös szintű mert lopásom 71-es! :-)Nagyon gyorsan lehet így fejlődni! -
SaGa #6438 A felhasogatott tüzifával lehet pl a hosszúíjakat tunningolni. -
torma1 #6437 Mindkettőt! Attól függ kinek segítettél! A bárd a társam. Szerintem mindegy mert egyforma az összes társ tulajdonsága! Ami egy nagy ökörség szerintem! -
#6436 Csak azokon a tuskókon lehet, nem tom mire jó. De egyszer hallotam a Whiterun fogadóban Huldatól hogy ha pénzt akarok akkor vigyek neki fát. Majd próbáld ki. -
#6435 viszont lehet vele ingyen trainelni
nálam mindjárt maxolódik a pickpocket, mert, hát... nem igazán szeretek trainelésért fizetni -
#6434 Csaknem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Svent viszed? vagy azt az elfe íjászt is lehet hívni? -
#6433 A favágás mire jó? A farakásokon kívül lehet bárhol fát vágni? -
torma1 #6432 Nem baj had jöljenek a bérencek! Eddig 3 jött csak! A lopott cuccokat eldobálom mert sok helyet foglalnak! Így is van 10k aranyam! A segítöm segít cipekedni! :-) Tök jó hogy már az első faluban lehet társat találni!:-) -
bega82 #6431 Bnőm kicsit megsértődött, mert a közös képünk, ami hosszú ideje a hátterem volt a telón "lecserélődött"... erre:
:D -
#6430 Lopásból nem lesz sok pénze az embernek, a craftolásból, transmute ore spellel jó munkás ember vasbúl gyártja az aranayat -
#6429 Rám jövögetnek az assák, pediglen sosenem loptam semmitsenem. -
SaGa Jr #6428 Hát pedig elég szájbarágósan elmagyarázták a dolgot. Sőt ha a feladatot kijelölöd akkor még azt is megmutatja a nyíl a térképen, hogy hová menj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keresd fel a városi vezető komornyikjának a szobáját. Ott találsz az egyik kredencben (vagy kredencen) egy üzenetet, azt olvasd el, tedd el majd erről beszélj a komornyikkal. Ekkor meg lehet egyezni vele hogy elkerülhető legyen a botrány. Ez adja a további lépéseket. -
#6427 Az frankó, akkor lett egy kis kezdőpénzed, mehetsz is mágusakadémiára akkor ;D -
#6426 a pickpocket :D majd küldik rád a Hired Thug-okat -
torma1 #6425 Én egy szál mágus ruhába szalatgálok amit az elején találni!15-ös szintű vagyok de csak riverwoodba meg egy két barlangban voltam! Igaz széjjel loptam magam! 75-ös a tolvajlási képességem! -
#6424 Köszi!
Ez nagyon jó leírás :] -
Papi20 #6423 Sziasztok!
Már mindenütt kerestem de nem találtam megoldást erre....Imperial Legion küldetés amikor Riftenben(asszem)kell bizonyítékot keresni(Find Evidence)a korrupcióra.De azt se tudom hol kezdjem a keresést....Lécci segítsetek!
Köszi! -
haxoror #6422 Heavynek is van perkje ami a lassítást megszünteti. -
cookac #6421 Ha valakit érdekel a kovácsolás és enchant, hogy mi van akkor ha....
páncél + fegyver kovácsolás -
SaGa Jr #6420 Már kaptál rá választ. Egyébként igen, elrontottad, van ilyen. Ha nem vagy elégedett az eredménnyel tölts vissza egy korábbi állapotot.
Megoldás meg az alábbi linken:
megoldás -
SaGa Jr #6419 Azért ez függ az armor skill értékétől és hogy milyen perk-ek vannak meg, illetve milyen minőségűre lett feltuningolva a páncél.
90-es light armor skill, egyező páncélszettért járó perk-es bonuszok és csúcs minőségű kovács tuning után, egy teljes glass készlet (csizma, sisak, kesztyű és vért, pajsz nem számít bele) bőven 200 felett ad védelmet.
Az Elven nagyjából 10-15%-al gyengébb, a dragonscale olyan 10-15%-al jobb.
Könnyebb, egyedi páncélból a thieves guild spéci páncélja (nightingale armor) vagy az ancient shrouded armor (dark brotherhood erősebb páncél) legendary/flawless kovácsmunkával, a már fent említett armor skill szinten és perkekkel a 300-at közelíti illetve át is lépheti talán 100-as skill esetén (a legjobb könnyű páncél még így is a dragonscale marad csak az nehezebb mint az előbb említett két spéci öltözet).
Elnézegetve a heavy armor-ok értékeit azok úgy saccra 75-100%-al többet tudhatnak (ha jól tudom majdnem 600 körül van a vége), csak erősen észrevehetően lassítják cserébe a karaktert. -
#6418 Következő patch mikor várható? Tudni erről valamit?
Kezdtem egy nyilas/tolvaj/enchant karaktert de marhára nem tetszik
így a mágusom után, szóval valószínű hanyagolni fogom.
Nyilaknak meg pl. nem kellene elfogyniuk, semmi értelme, mert olyan olcsó
+ ingyen is lehet szerezni ahol az NPC-k céltáblákra lövöldöznek.
Na de majd hátha lesz mod. Mert így értelme nincs, csak idegesítő inkább. -
#6417 Nem is tudtam, hogy ezeket el lehet kapni. -
#6416 Ő lett a női karakterem felesége XD
-
SaGa #6415 Nem kell mindent megkóstolni...
Pár cuccot elegendő, aztán ha van már ismert képességű összetevőkből annyid, hogy tudj valamilyen löttyöt készíteni, akkor fogod az ismeretlen hatásút és berakod harmadiknak a két ismert mellé. Az esetek túlnyomó részében felfedezel a már ismerteknél második harmadik hatást, illetve az ismeretlenekről is megtudsz valamit.
Érdekes löttyöket lehet így kikutyulni.
Alapanyagot venni nem kell, mindenből lehet találni eleget.
El kell kapni a röpködő lepkéket, szentjánosbogarakat, összeszedni a növényeket, egyebeket és mehet a kutyulás. -
#6414 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy csináltad azt a küldit?mikor odamegyek a köcsög börtönbezárt csávóhoz,csak az az opció van,h mágiát tanuljak...A láncot eladtam a csávónak,visszalopni meg nem tudom,mer' arra gondoltam,h ha nálam lenne,akkor megjelenee más beszédopció is
-
#6413 Tegnap nekiestem egy óriásnak, hogy töltsek egy grand gem-et, 10 perc kínlódás és egy raklapnyi poti elhasználása után megfeküdt. 100 méterrel arrébb találtam egy feltöltöttet egy ládában... nem anyáztam ám:) -
Nagydög #6412 Ha van benne lelek. Ha nincs, akkor a "soul trap" valamilyen formajaval szerezned kell bele. -
#6411 inventoryban a fegyveren nyomsz 1 T-gombot és kiválasztod azt a soul gemet amivel tölteni akarod. Soul gemet pedig a soul trap varázslat segítségével, rányomod 1 ellenfélre, majd kinyírod és töltve is van.
Emberek lelkét csak black soul gembe lehet. pl a farkas az petty, de minél nagyobbak annál nagyobb soul gem kell. -
#6410 igen, de a hosszú fegyverek lényeg, hogy azért tudod tartani a távolságot. egy sima tőrös vagy kardos ellenfélnek ha ügyes vagy, csak a levegőt kellene csapkodnia előtted. -
Droughert #6409 3posttal lejjebb? -
torma1 #6408 Sziasztok!
A varázsfegyvereket hogy kell feltölteni? A lélekköveket? -
#6407 experten? o.O akkor nálam a hiba.. mert heavyben+spellel 200 armor és néha azonnal deathblowval kinyír egy ellenfél. -
syberia2 #6406 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!inkább spoilerben írom, nehogy baj legyen:) Az egyik küldinél (the cornered rat) Esbernel kéne beszélnem, de miután elmondom neki, becsukja a kis ajtóját, és nem lehet újra beszélni vele. Ez valami bug, vagy mi? Egyébként melyik mondatokat kell kiválasztani, hogy elsőre kinyissa az ajtót?
+ Honnan tudom, hogy melyik fő küldetés melyik mellék?
-
SaGa Jr #6405 Ja hogy arra gondoltál. AZ úgy stimmel. :) -
#6404 Én elven/glass light armorban-ban nyomom. Abban is 100+ az össz. armorom, elég az.