The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a metacritic-en elég jól látszik, még vannak akik szeretik az igazi rpg-t és nehéz õket hülyére venni. Annyi lesz egyre nehezebb lesz magunknak való dolgokat venni. Ebben igazad van az élet minden területére igaz. De a lengyel srácok bizonyították lehet minõséget is eladható módon megvalósítani. Reméljük a Bethesdas srácok nem okoznak csalódást. Egyébként pont tõlük ott van a jó példára a Fallout New Vegas, hogy mondjak valamit. Szóval nincs teljesen igazad..még 😊

Van igazsága Molnibalagenak is! De az eredményt majd egy demoban vagy a játékban látjuk. Az biztos a látvány másodlagos azok számára akik az rpg-t a történet, a karakterfejlõdés, a világ megvalósítása miatt játsszák. Azok akiket a látvány érdekel játszanak akciójátékokkal. De ne vegyék el az rpg-t azoktól akik azt szeretik. Eddig ebben az évben van egy jó példa és egy rossz. Witcher 2 és a Dragon Age II. Meglátjuk ez hova fog tartozni. Mindenképp megveszem, de ha csak egy csillogó mázat fogok kapni akkor nagyon dühi leszek. 😊

PiszkosFred
Minel hamarabb elfogadod azt a tenyt, hogy a mai jatekok egyre egyszerubbek es egyre latvanyosabbak, annal hamarabb nyugszik meg a lelked, es teszel kevesebb kart magadban. Lehet haborogni minden egyes jatek bejelentes utan, lehet fejet falba verni az elso videok lattan, de megvaltoztatni nem tudod ezt a folyamatot.

Akar tetszik akar nem, a Bethesda mindig is megprobalta a maximumot kihozni a TES sorozatabol. Ez a sajat gyerekuk, a legnagyobb nev a csaladjukban, ha megjelenik, garantalhato a minoseg es a szinvonal. Az, hogy 5 evente megjeleno ujabb es ujabb reszek egyszerusodnek, ez globalis dolog. A vilag evre evre hulyul el, sajnos tartani kell a "lepest" ezzel a jelenseggel.

Nincs ebben a videoban semmi olyan, ami miatt eret kellene vagnod. Mubalhenak erzem a reszedrol, de am legyen, elfogadom amit irsz, max nem ertek egyet vele.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondjuk mivel az alap Oblivionnal nem játszottál annyit, gondolom ez is szerepet játszik abban, ha nem látsz különösebb változtatást.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ízlések és pofonok. Nekem tetszik, Neked nem. Nincs is ezzel semmi baj 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Molnibalage
Már bocs, de kit érdekel ilyen parasztvakítás, hogy csillagképes skilltree van? Attól, mert a primitívet szépen becsomagolják, attól még primitív marad. (Ezzel nem azt mondom, hogy ez az lesz, amennyben igen, akkor a kijelentés áll.)

Az inventory meg látványos, csak áttekinthetetlen lesz, mert ha van nálad 60-80 féle kis és könnyû tárgy, kicsit sokáig tart görgetni.

Tipikusan az van, amit írok. Grafika mindenekfelett, valódi fejleszést nem igazán látok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem kicsit lesz durva. Az EA meg menjen el és nézze meg, hogy kell minõséget készíteni! De mehet a lengyel csapathoz is.

Érdemes megnézni az egész videót, mert vannak benne új dolgok. Az inventory 3:35-tõl, a csillagképes dolog rögtön utána, 4:15-tõl látható.

Az csak a játék elején volt egyszer, és akkor valóban a csillagképedet választottad ki 😊
Most ez úgy néz ki, hogy mondjuk sétálsz az erdõben, meg akarod nézni, hogy valamelyik képességed éppen akkor hányas, és nem olyan lesz, mint a 4-ben, hogy olyan felületen lesz, mint az inventory, hanem csillagképekben.

Keresek róla egy videót, mert sztem így annyira nem tiszta😊 hátha van olyan, amit még nem vettek le 😊

Büdös Bohóc
-a képességek csillagképekben való ábrázolása

nem néztem még meg a videókat alább, de ez mintha már lett volna a 4-ben is 😊 Még az elején kiválasztottad, hogy mely csillag szülöttje vagy és attól függõen pár extrát kaptál, ennyi.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Érdekes, én telefonon nézte ott lehetett, most gépen nem, és már telón sem, gyorsan leellenõriztem.
Mitõl állat? Ismételten csak azt tudom leírni, hogy NEKEM mitõl állat:
-nagyon jól meg van oldva a dual-wielding, tetszik, hogy akár különbözõ varázslatokat is elnyomhatsz a két kezedben, vagy egyet erõsebben
-én a grafikától is összefosom magam, fõleg, hogy boxon megy, és mivel nekem az van, örülök, hogy ilyen minõségben ki tudják rá adni
-tetszik az újragondolt dialógus-rendszer, vagyis hogy nem töri meg a játék menetét
-bejön az inventory újragondolása
-a képességek csillagképekben való ábrázolása
-az új engine miatt végre nem a gamebryo undorító mozgásanimációi vannak, így tps nézetbõl mozgás közben is jól néz ki a karakter 😊 meg normális lett az összes animáció
-a sárkányok nagyon élethûen viselkednek a demó alapján
-egy kicsivel talán élesebben elkülönülõ helyszínek, mint Oblivionban

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Molnibalage
Én nem. Egyébként mitõl olyan állat. És gyak. szemre semmi komoly fejlõdést nem láttam az elsõ videó alapján a TES IV-hez képest. Más grafika. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én meg tudom nézni morzsi mindkét videóját.

BoneDragon
Le is szedték..

Azta bazdmeg!!! Hát mi a tököm ez basszus! Az államat keresem még most is, annyira állat lesz ez a játék! Ha az oblivionba beletettem majd' 500 órát, bele sem merek gondolni, hogy ezzel mennyit fogok játszani. Egyszerûen zseniális, le a kalappal!!

Nah lesznek gyorsabb futás/idõlassítás is, szóval nem kell majd dobálni a tûzlabdákat. 😄

Úgy tûnik az inventory jó lesz, oblivionban nagyon szar volt.

PTW

Part 1

Kly
Errõl a lovaglásról mesélj egy kicsit. Van lóháton küzdelem?

Scientia potentia est.

PTW
az elöbb többek között: lovaglás, HUD úgy mint real time térkép kizoomolás (majdnem elcsöppentem), párbeszédek/city jobs......

PTW
aki siet http://www.justin.tv/e3_11#/w/1305211008/2

itt elkaphatja az élõ közvetítés uccsóü részét

Nem követ az sokáig, hanem kinyír! Mondták, hogy akár a játék elején is megjelenhetnek és nem script alapján tevékenykednek! Szóval belefuthat az ember olyan helyzetbe, amire nincs felkészülve és akkor csak a reload vagy a futás marad....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hát dragonborn...
muszáj lesz neki <#hehe>

How much can you take,before you snap?

stunnolni egy sárkányt?...<#rolleyes><#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez az RPG egyik szépsége... ha nem vagy felkészülve, akkor annyi!

broman191
Hiába "csak" DX9, ütni fog PC-n is, a részletesség a helyén van, egy esetleges késõbbi DX11 patch is szóba került, persze nagyon nagy csodát valószínûleg nem fog tenni, ha érkezik is, feltehetõleg a megjelenéshez képest több hónap múlva. Mindenesetre a Skyrim-nek nem hiszem lesz olyan gondja, mint pl. a Crysis2-nek hogy mire jönne a sokat emlegetett DX11 patch, addigra már a többség elfelejtette hogy egyáltalán létezik a játék... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

túlzásokba ne essünk 😄
inkább egy minotaur,pusztán a több xp miatt

broman191
+ királylány 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

egyszerûen elképzelhetetlennek tartom,hogy egy sárkánynak ne legyen odúja telis-tele arannyal és legendás páncélokkal,kardokkal,gyûrûkkel,stb...

koschwarz
mi más lenne?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
le a kalappal, a havas táj kiba szép lett. pedig xbox gameplay volt mi?

broman191
Mi van akkor, ha szegény hajléktalan? <#hehe>

beszaladok a barlangjába, ha nem jön utánam enyém a loot, ha jön,akkor meg úgy is leszáll. problem solved 😊

broman191
Szerintem nem elképzelhetetlen...úgyis lesz valami megoldás rá, barbár karinak is, kegyetlen rossz lenne, ha a sárkány csak repkedne, követne, aztán nem tudnál vele mit kezdeni. 😄

viszont valami harci üvöltést el tudnék képzelni,ami stunolja a sárkányt és leesik 😄
vagy túl nagyok az igényeim?

broman191
Ha a tornyokon kívül is fognak kellõen alacsonyan repülni, ahhoz hogy közelharci fegyverekkel megvágd/csapd õket, akkor nincs gond. 😊

broman191
Sárkányokkal ígyis-úgyis szükséges lesz harcolni, tehát a barbárral is kell távoli harcos megoldás arra hogy leszedd õket. Mármint a kõdobálásnál hatásosabbra. Kivétel ha valami Hulk vagy, és nagy szikladarabokat tudsz dobálni rájuk. 😄

felmászok egy olyan toronyba,mint ami a videóban is van és ugrás közben "levágom" a szárnyát, pl 😊

de,ha már ezen múlik,akkor inkább megtanulok íjjal harcolni,minthogy varázsolnom kelljen.
részemrõl nagyot fogok csalódni a bethesda-ban,ha nem lesz pure fighter karakter.

koschwarz
állítólag elõször a levegõbõl le kell szedni õket valahogy. ha nem tudsz varázsolni vagy nyilazni, akkor nem tudod leszedni a levegõbõl. ha barbár harcos vagy, minek neked sárkányizé 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

broman191
Ha kasztonként változna a megkapott képesség, akkor azt már híresztelték volna esélyesen, viszont eddig szó sem volt róla, így valószínûleg a szintedhez mérten kapsz amit kapsz, aztán használod-e vagy sem az rajtad múlik. Végülis arról már volt szó régebben, hogy kifejezetten kõkeményen elkülönülõ kasztrendszer nem lesz. Legalábbis az elõzõ részekhez képest. Belegondolva hegyvidéki bunkó barbárként mit is kezdesz egy feléd repkedõ sárkánnyal (mivel közelharcos vagy)? Megdobálod kövekkel? <#buck><#hehe> Mert ugye maguktól nem szállnak le, csak amikor már megsérültek, ergo kell valami megoldás az ilyen kariknak is, és erre ott vannak a sárkányos képességek. Úgyhogy mint sárkányszülöttnek, kasztfüggetlenül, belefér hogy megidézel egy vihart aztán a villámok megcsapkodják a szerencsétlen sárkányt, a földön pedig kezdesz vele amit akarsz, amivel akarsz, a bizonyos kasztos karid képességeire támaszkodva. Hasonló képességek nélkül úgy néz ki, hogy valamilyen távolsági fegyvert nem árt rendszeresíteni, ha a sárkányokat a földre akarjuk kényszeríteni. 😊 Persze kíváncsi leszek mit kezdenek a sárkányok, olyan helyzetben, ha érzékelik hogy abszolút nem tudod õket megsebezni a levegõben, mivel nincs rá alkalmas megoldásod - már ha lesz ilyen helyzet - akkor vajon leszállnak-e hogy le tudd csapkodni õket? Ha nem, akkor...FAIL? 😄

Én is amúgy, tele voltam mindenféle karddal, meg 8600 üveg health potion-el 😊

reméljük,hogy nem az utóbbi, én inkább fighter karakter szoktam lenni,mint mage. és nem, a battle mage nem megoldás 😊

Erre sztem még egyikünk sem tudja a választ 😊

ez eddig is tiszta volt. csak azt mondták,hogy pl a tûzleheletet is ilyen módon lehet megszerezni. meg a viharidézést,vagy mi is a neve, csak egyszer néztem és nem jut eszembe.
de ezek inkább mágus képességek és pl az én magekiller thief-assasin (vagy a koszos,hegyvidéki bunkó barbár) karakterem ne okádjon tüzet,meg idézzen villámokat. tehát arra lennék kíváncsi,hogy kasztnak megfelelõ tulajdonságokat lehet majd kapni a sárkányokból,vagy kivétel nélkül minden kaszt azonos képességeket kap majd?

broman191
A sárkánylélek elszívása karaktertõl független, nem kell hozzá mágusnak lenni. Ez amolyan alapvetõ dragonborn képesség. 😊

Molnibalage
A TES III anno annyira vontatott volt a GI/II-höz képest, hogy egyszerûen meguntam. Statikus világ, emberi útjelzõtáblák és minden NPC kilométeres, olvashatatlan apróbetüs sabolnszövege. Azon felül olyan hülye neveket tettek bele, amiket képtelenség volt megjegyezni.

A TES IV-et szeptemberben vettem meg csak a Nehrim miatt. Amit olvastam a IV-rõl és tapasztaltam a III-ban, az teljesen elvette a kedvem. Szintigazított lények és egyéb marhaságok. Idõm sem volt játszani sokáig és most sincs nagyon.

Ez meg már ugye ízlések és pofonok 😊
Az tény, hogy az Oblivion-nak nem volt valami húdenagy a fõszála, de sztem 1szer lazán végig lehet tolni (3-szor csináltam meg <#smile>) A Shivering Isles viszont már kifejezetten tetszett, volt benne elég fantázia, azt próbáltad?
Ha szabad kérdeznem, akkor mi tartott vissza attól, hogy végignyomd?
(nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok <#smile> )