30713
TES
  • Kly
    Valóban, hasznos kis oldal, jómagam is rendszeresen olvasgatom. Egy ideig kinn is volt a linkje bannerban, aztán végül kivettem, de most visszateszem akkor.
  • Deer
    Bár látszólag íjász, igazából mágus. Származását tekintve pedig altmer nemesház lánya, aki elszökött otthonról és erre jó oka volt.
  • Nagydög
    A jatekban tudomasom szerint nem. Konzol parancsokkal valszeg megoldhato.
  • Deer
  • whisper
    Egy gyors kérdés. Ha az eloszott pontokat újra lehet osztani?
  • Deer
    Karakterem:
  • Fritz Von...
    Így-így. Én eddig két dolgot néztem csak meg. Az egyik, hogy az "Old World" könyves quest másnál is bugos-e, vagy csak nálam (másnál is). A másik pedig az volt, hogy lehet-e találni dwarven metalt. :)
  • sanyiiiii
    "it was recently announced that Skyrim has sold over 3.4 million copies in just 48hrs, not including digital sales"
  • MerlinW
    Egyiket sem érdemes böngészni, magadtól érdemes rájönni mindenre, az adja a játékélményt:)
  • SaGa
    Azokat már nem is adtam el, fogytak használat közben is.
  • SaGa
    Érdemes mind a kettőt böngészni. Az uesp.net-es oldal bővebb egyelőre. Ott a Morrowind és az Oblivion oldalak is nagyon szerteágazóak, a modolástól (komolyabb modok leírása, modolási tanácsok, TESCS használati útmutató, stb) a questek leírásáig minden megtalálsz...
  • SaGa
    Ez igaz, de nem mindegy, hogy egy komplett banda esik neked, vagy csak a főnökük, mert a többiek szertefutottak...
  • Molnibalage
    Ez sem rossz, bár van egy másik hasonló oldal.

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Quests

Gőzöm nincs, hogy melyik a bővebb.
  • JethroHUN
    Tudom, de ahogy nő a szintem, úgy jelennek meg a egyre magasabb szintűek. Most ha 1 alap banditát 1 hitelek, akkor minek az enchant? A bandit thugon már nem hat.
  • Molnibalage
    Azokért sem adnak sokat...
  • SaGa
    Nem a te szinted számít, hanem az ellenfeleké. Azaz minden ellenfél, amelyik 12 alatti. elfut...
  • JethroHUN
    Én is találtam Akavri katanat (unique-t) csak az enchant rossz rajta. lv12-ig 30sec ig menekül bármely ellenfél. lv17es vagyok, sokat érek vele. :(
  • SaGa
    Szerintem érdemes lenne berakni a bannerbe az uespwiki Skyerim oldalára mutató linket:

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim

Rengeteg infó fellehető és folyamatosan bővül...
  • Papi20
    kár ez így elég gagyi....főleg hogy egy quest során szerzel egy jó fegyót és jóideig nem kell lecserélni semmire....azért köcce!:)
  • SaGa
    Csak unenchantot tudsz csinálni, amikor az enchant bekerül a listába, a cucc meg megsemmisül...
  • JethroHUN
    Jah, eléggé butított a meggyőzés. Obliban vmi tárcsa volt és megfelelő irányba kellett fogatni. Itt meg rányomok és vagy sikerül vagy nem.
  • SaGa
    Csarébe a vas vesszőt (meg a helyi rosszarcú, koponyasisakos fazonokét (forsworn) 0 aranyért veszik a boltban eleinte. Később nem tudom, mert ahogy sikerült acél meg ork vesszőket szerezni, nem szedtem össze ezeket...
  • SaGa
    Kiegészíő infó:

A speech növekszik a kereskedéskor (kijavították az Obli hibát, itt nem a darabszám, hanem az összérték számít), a könyvek elolvasásával és a sikerese intimidate/persuade használaakor. Ez utóbbiakra igencsak kevés lehetőséget láttam eddig. Konkrétan egyet a whiterun-i kapuőrnél...
  • JethroHUN
    Nem, engem is érdekelne ilyen lehetőség.
  • Molnibalage
    Azért egy 0.1-es tömeg belefért volna. 100 lenne 10 font. Nem vészes.
  • Papi20
    Köszi a helpet!

Még annyi hogy fegyóról vagy armorrol nem lehet az enchantot leszedni vagy kicserélni?
  • Molnibalage
    És is ezért kérdeztem. :)

Tök jópofa dolgokat lehet megtudni a pletykákból. Ki kivel van, kinek az ellensége, hol tűnt el XY, stb.
  • SaGa
    De azért az oblivion hülyesége se hiányzik, ahol egy nyílvessző olyan nehéz, mint egy tőr...
  • Maximus4
    Köszönöm
  • JethroHUN
    #6452 neked is
  • Nagydög
    En csak vegig szoktam nyalni a szemoldokom.
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nettlebannel kell megcsapni a gyökereket, akkor elhúzódnak, de sppigranok fognak majd megjelenni kifelé menet
  • SaGa
    Beszélgethetsz amennyit jólesik, a speech az eladásoknál nő és attól függ, milyen értékben kereskedtél.
    Az obliban van külön speechcraft skill, amit a beszélgetésekkel tudsz növelni (pontosabban a minijátékkal, a beszélgetéseken belül), de itt összevonták a Mercantile-lal, ami ott az üzleti tranzakciók darabszámától függ....

Nem tudom, hogy itt is megvan-e az az Oblivion exploit: ha egy 100-as köteg nyílvesszőt egyben adsz el, kapsz 1-2 pontot, ha egyenként, akkor darabonként adja az 1-2 pontot. Nem értékfüggő a dolog, hanem darabszámot néz.
  • yesname #6450
    Nem, nem. Kérdezni egyet és hallgatni, hallgatni, hallgatni, bólogatni, bólogatni, bológatni.

Amúgy a nyílakkal az a legnagyobb baj azon kívűl, hgoy overpowered, hogy nincs súlyuk. Masteron durván könnyű a játék (legalább is nekem).
  • Maximus4
    Itt,hogy lehet átjutni?

Ez a küldetés:
  • syberia2
    speechet hol tudom fejleszteni?
  • meteoreső
    Egy küldetés megoldása érdekelne.
    A templomból küldtek egy föld alatti nagyon szép helyre.
    Fel kellene mennem a fáig de egy ASTA nevű szőkeség azt mondja nem mehetek fegyverrel.
    Viszont a NETTLEBANE nevű fegyver quest tárgy így nem is engedi lerakni.
    gyökerektől meg sehogy se lehet felmenni, ugráltam kúsztam másztam de semmi. Valaki esetleg ?
  • koschwarz
    ahogy a való életben is: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni :D
  • bega82
    30-as speech kell hozzá. Odamész a kiszemelthez, és ha megszólítod lesz olyan opció, hogy: "Szia cica, van gazdád?"

(Amúgy nem tudom. )
  • PiszkosFred
    Az alap ar az 5000, 8000, 12000 vagy 25000 lehet, varostol fuggoen. Ezen felul van berendezes, szinten par ezrekert. Akar mindet is megveheted, ha van penzed.