30713
TES
-
#6483 Valóban, hasznos kis oldal, jómagam is rendszeresen olvasgatom. Egy ideig kinn is volt a linkje bannerban, aztán végül kivettem, de most visszateszem akkor. -
#6482 Bár látszólag íjász, igazából mágus. Származását tekintve pedig altmer nemesház lánya, aki elszökött otthonról és erre jó oka volt. -
Nagydög #6481 A jatekban tudomasom szerint nem. Konzol parancsokkal valszeg megoldhato. -
#6480 -
whisper #6479 Egy gyors kérdés. Ha az eloszott pontokat újra lehet osztani? -
#6478 Karakterem:
-
#6477 Így-így. Én eddig két dolgot néztem csak meg. Az egyik, hogy az "Old World" könyves quest másnál is bugos-e, vagy csak nálam (másnál is). A másik pedig az volt, hogy lehet-e találni dwarven metalt. :)
-
sanyiiiii #6476 "it was recently announced that Skyrim has sold over 3.4 million copies in just 48hrs, not including digital sales" -
#6475 Egyiket sem érdemes böngészni, magadtól érdemes rájönni mindenre, az adja a játékélményt:) -
SaGa #6474 Azokat már nem is adtam el, fogytak használat közben is. -
SaGa #6473 Érdemes mind a kettőt böngészni. Az uesp.net-es oldal bővebb egyelőre. Ott a Morrowind és az Oblivion oldalak is nagyon szerteágazóak, a modolástól (komolyabb modok leírása, modolási tanácsok, TESCS használati útmutató, stb) a questek leírásáig minden megtalálsz... -
SaGa #6472 Ez igaz, de nem mindegy, hogy egy komplett banda esik neked, vagy csak a főnökük, mert a többiek szertefutottak... -
#6471 Ez sem rossz, bár van egy másik hasonló oldal.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Quests
Gőzöm nincs, hogy melyik a bővebb. -
#6470 Tudom, de ahogy nő a szintem, úgy jelennek meg a egyre magasabb szintűek. Most ha 1 alap banditát 1 hitelek, akkor minek az enchant? A bandit thugon már nem hat. -
#6469 Azokért sem adnak sokat... -
SaGa #6468 Nem a te szinted számít, hanem az ellenfeleké. Azaz minden ellenfél, amelyik 12 alatti. elfut... -
#6467 Én is találtam Akavri katanat (unique-t) csak az enchant rossz rajta. lv12-ig 30sec ig menekül bármely ellenfél. lv17es vagyok, sokat érek vele. :( -
SaGa #6466 Szerintem érdemes lenne berakni a bannerbe az uespwiki Skyerim oldalára mutató linket:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim
Rengeteg infó fellehető és folyamatosan bővül... -
Papi20 #6465 kár ez így elég gagyi....főleg hogy egy quest során szerzel egy jó fegyót és jóideig nem kell lecserélni semmire....azért köcce!:) -
SaGa #6464 Csak unenchantot tudsz csinálni, amikor az enchant bekerül a listába, a cucc meg megsemmisül... -
#6463 Jah, eléggé butított a meggyőzés. Obliban vmi tárcsa volt és megfelelő irányba kellett fogatni. Itt meg rányomok és vagy sikerül vagy nem. -
SaGa #6462 Csarébe a vas vesszőt (meg a helyi rosszarcú, koponyasisakos fazonokét (forsworn) 0 aranyért veszik a boltban eleinte. Később nem tudom, mert ahogy sikerült acél meg ork vesszőket szerezni, nem szedtem össze ezeket... -
SaGa #6461 Kiegészíő infó:
A speech növekszik a kereskedéskor (kijavították az Obli hibát, itt nem a darabszám, hanem az összérték számít), a könyvek elolvasásával és a sikerese intimidate/persuade használaakor. Ez utóbbiakra igencsak kevés lehetőséget láttam eddig. Konkrétan egyet a whiterun-i kapuőrnél... -
#6460 Nem, engem is érdekelne ilyen lehetőség. -
#6459 Azért egy 0.1-es tömeg belefért volna. 100 lenne 10 font. Nem vészes. -
Papi20 #6458 Köszi a helpet!
Még annyi hogy fegyóról vagy armorrol nem lehet az enchantot leszedni vagy kicserélni? -
#6457 És is ezért kérdeztem. :)
Tök jópofa dolgokat lehet megtudni a pletykákból. Ki kivel van, kinek az ellensége, hol tűnt el XY, stb. -
SaGa #6456 De azért az oblivion hülyesége se hiányzik, ahol egy nyílvessző olyan nehéz, mint egy tőr... -
#6455 Köszönöm -
#6454 #6452 neked is -
Nagydög #6453 En csak vegig szoktam nyalni a szemoldokom. -
#6452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nettlebannel kell megcsapni a gyökereket, akkor elhúzódnak, de sppigranok fognak majd megjelenni kifelé menet -
SaGa #6451 Beszélgethetsz amennyit jólesik, a speech az eladásoknál nő és attól függ, milyen értékben kereskedtél.
Az obliban van külön speechcraft skill, amit a beszélgetésekkel tudsz növelni (pontosabban a minijátékkal, a beszélgetéseken belül), de itt összevonták a Mercantile-lal, ami ott az üzleti tranzakciók darabszámától függ....
Nem tudom, hogy itt is megvan-e az az Oblivion exploit: ha egy 100-as köteg nyílvesszőt egyben adsz el, kapsz 1-2 pontot, ha egyenként, akkor darabonként adja az 1-2 pontot. Nem értékfüggő a dolog, hanem darabszámot néz. -
#6450 Nem, nem. Kérdezni egyet és hallgatni, hallgatni, hallgatni, bólogatni, bólogatni, bológatni.
Amúgy a nyílakkal az a legnagyobb baj azon kívűl, hgoy overpowered, hogy nincs súlyuk. Masteron durván könnyű a játék (legalább is nekem). -
#6449 Itt,hogy lehet átjutni?
Ez a küldetés:
-
syberia2 #6448 speechet hol tudom fejleszteni? -
meteoreső #6447 Egy küldetés megoldása érdekelne.
A templomból küldtek egy föld alatti nagyon szép helyre.
Fel kellene mennem a fáig de egy ASTA nevű szőkeség azt mondja nem mehetek fegyverrel.
Viszont a NETTLEBANE nevű fegyver quest tárgy így nem is engedi lerakni.
gyökerektől meg sehogy se lehet felmenni, ugráltam kúsztam másztam de semmi. Valaki esetleg ? -
#6446 ahogy a való életben is: beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni :D -
bega82 #6445 30-as speech kell hozzá. Odamész a kiszemelthez, és ha megszólítod lesz olyan opció, hogy: "Szia cica, van gazdád?"
(Amúgy nem tudom. ) -
#6444 Az alap ar az 5000, 8000, 12000 vagy 25000 lehet, varostol fuggoen. Ezen felul van berendezes, szinten par ezrekert. Akar mindet is megveheted, ha van penzed.