30713
TES
  • gabo91
    kovácsolást hogyan toltad fel 70-es szintre?
  • bega82
    Tegnap 21-es szintű lettem, 70-es a smithing, 62-es a one-handed. És light armorban nyomulok, az viszont még csak 39-es... pedig állandóan stamina hiányban küszködök, ezt valahogy fejlesztenem kéne, de nem tudom hogyan. Mármint nem tudom, hogy lehetne gyorsan fejleszteni... próbáltam, hogy hagyom, hogy üssenek, de az nagyon uncsi, nagyon lassan fejlődik tőle. Trénelni lehet valakitől light armort?
  • bega82
    Oksa, köszi.
  • SaGa Jr
    Csak tuningokkal (tárgyakból, varázslatból, italokból adódó bónuszokkal). Ha eléri a 100-as értéket egy skill, akkor nem fejleszthető tovább.
  • Nagydög
    Nem vagyok biztos benne, hogy ennek van ertelme. Harc kozben tul keves, ha meg nyugi van, akkor folosleges. Azert szokott nalam lenni.
  • bega82
    Egyébként 100 fölé is mehet egy skill értéke?
  • syberia2
    és ezeket hogy szerezted? Hol találtad a varázslatot hozzá?
  • bega82
    Értem, köszi!
  • Nagydög
    A lof..nak nem olvasol, rinyalas helyet?
  • SaGa
    Vegetable soup: 720 másodpercig, másodpercenként 1 stamina és health...
  • SaGa Jr
    Smelter-ben kell ami úgy néz ki mint egy nagy búbos kemence. Nem mindenhol található (Whiterun-ban például van egy a kovácsnál, meg még pár helyütt bányák környékén és egyes településeken előfordul. Legyen mellette szened is (charcoal).
  • SaGa Jr
    Nem kunszt, csak készíts egy jó erős stamina regeneration lötyit és itasd meg a karaktereddel. De tárgyak is előfordulnak hasonló képességgel, meg kajából is nyerhető hosszan tartó stamina regeneration és talán valamelyik istenség is mintha az áldásával ilyesmit biztosítana. Mivel a stamina regeneráció alapból is igen gyors így nem kell rajta sokat emelni ahhoz, hogy a sprinteléstől például egyáltalán ne fogyjon.
  • mnorbi
    forgeba se lehet pedig mar 70 es a smithingerm.... hogy lehet ingot ot csinalni ? pl steel vagy iron stb oreaol
  • SaGa Jr
    Hunor 1:
    Kellően magas speech mellett van egy perk ami lehetővé teszi, hogy 500 pénzzel beszállj a boltokba (egyenként kell megejteni mindegyiknél). Ekkor nő a boltosnál lévő pénzmennyiség és az árui is némileg javulnak.

A második meg az eddig elkapott betegségek számát mutatja. Hogy éppen aktuálisan mérgezett vagy beteg vagy azt a magic menüben tudod megnézni alul az utolsó opciónál ahol minden rajtad lévő hatást mutat.

berlinboy6329:
    A nigthingale bow eleve mágikus, szóval enchant már nem tehető rá- Ez többek között ugyanakkor egy olyan íj, aminek ereje (illetve a benne lévő hatásé) attól függ, hogy mikor megkapod mekkora szintű a karaktered. 25-ös vagy 30-as szint felett éri el a maximális erejét.
  • SaGa
    Igen...
    Megjegyzem, annyira nem zavar (illetve akkor zavart, amikor le kellett pofozni a kocsmában pusztakézzel a bárdot és nem tudtam "letenni" a két spellt, így csak ácsorogtam, majd visszatöltöttem...), mert már az Obliviont is úgy játszottam, hogy ha nem mágus karaktert indítottam, annak semmilyen spellje nem volt. Az alap, mindenkinek járó kettő se. Ehhez kellett egy mod, remélem ehhez is lesz ilyen.
  • bega82
    Végtelen stamina??? Azt hogy csináltad?
  • shaba23 #6788
    Hát ez az...jó is az, amikor necces helyzetben ököllel kezdi ütni az ember a mobot, mert előtte varázsolt:)
  • SaGa
    Nekem ez működött:
    Az inventoríban kijelöltem a kardot a jobb kézre, a tőrt a balba (később találtam egy tűzsebzéses egykezes bárdot, akkor a tőrt lecseréltem erre). A Favoritokba csak a kardot tettem be. 1-es gomb: kard, 2-es gomb íj. A 2-es gomb egyszeri megnyomására előkapta az íjat, másodszorra meg a kardot és a tőrt (bárdot). Az 1-es lenyomására is a két fegyvert. Az a trükk, hogy az R-rel (vagy a támadás gombokkal) kell nyitni, előhúzza az utoljára használt fegyvert, utána lehet váltogatni.

Ha valami spellt (gyógyítás) is gyorsgombra teszel, azt mindig a balkézre veszi elő ilyen helyzetben, így később újra be kell tenni a bal kézbe a második fegyvert...
  • Nagydög
    Na ni, te meg elsz, Tamas?!
  • Nagydög
    Koho kell hozza. Ugy remlik, nem minden kovacs muhelyben van, de Whiterunban a kapu mellett levoben tuti.
  • Hunor1
    HI.
    Amikor az esc benyomásával előhívjuk az infó táblát akkor a középső stat adatoknál van 2 meghatározás amit nem értek:

1, " stores invested in " 0 (lehet akkor valami üzletbe/boltba befektetni áríval feltölteni?)

2, " diseases contrasted " 3 ( hö..??? most akkor megharaptak vagy mi?? egyelőre nem sok kedvem van vérfarkas/vámpír lenni! )
  • SaGa
    Az első faluban a kereskedőtől...
  • Fehercsoki
    Hát ez sajnos elfeküdt, akkor ennyi volt a segítő? Nem tudok semmit tenni hogy megmaradjon? Sokszor volt olyan, hogy csak legugolt de most úgy tűnik vége, és egyébként a kutyámat sem találom.
  • mnorbi
    hogy tudok csinálni pl steel vagy corrundum ingotot ? milyen szakma vagy hogy ?
  • Fabio Capello

• gabo91
    Egyszer ha leesik magasról, kap egy nagy ütést stb. túléli, ill. ha csak legugol akkor nincs gond. Ha elfekszik és eltudod venni cuccait, akkor R.I.P.
  • Fehercsoki
    Akkor mi történik ha meghal a segítőm? Mehetek tovább, úgyis újraéled?
  • Although
    :)
  • torma1
    Sziasztok!

Tudtok valami jó kis ruhát,páncélt ami jól néz ki egy női karakteren? Ami jó dögössé teszi? Eddig nem nagyon volt normális ruha ami jól is nézett ki rajta.
  • Psychedelic #6775
    2 percig vannak, de olcsó idézni öket, szóval teljesen jók. :)
    Mondjuk pl a Master petek elég nagy csalódások voltak. Egyrészt nagyon sok manába kerülnek, 300-350, bár el nem tünnek azok már, viszont nem halhatatlanok, és egy nagyobb csata közepén lehet nem a legjobb, ha 6-700 manát el kell nyomnod 2 petre, pláne nekem még 1-et idézni is necces lenne. Arrol nem is beszélve hogy 3-4 sec megidézni a Master petet :)

Ez a 2 Dremora lord legnehezebb fokozaton is simán legyalulja pl az óriásokat vagy mamutokat és csak 100 mana idézni 1-et és nem is tart 3-4 secig a cast, a Master summonoknak meg esélyük se volt 1 óriás ellen. És még csak jól se néznek ki, pont olyanok, mint a többi atronach.

De pl a Master destro spellek se vmi fényesek, azokat is 3-4 sec mire elcastolja, és kb semmivel nem jobb dmg, mint amit 75-os skillnel kap az ember.

Ezeken kicsit többet dolgozhattak volna.
  • heady
    Mennyi ideig vannak veled? Conjuration gondolom eléggé magas szinten lehet.
    Btw tényleg nagyon jól néznek ki :)
  • Fpocok
    Lvl26on találtam meg a két másik healing spellt. Eddig csak healing-em volt.
  • Ragnar360
    pfff apam, ez aztan jol nez ki :)
  • Fpocok
    Én azért vigyázok erre, mert is annál rosszabb, amikor valami fontosat elspoilereznek az embernek...
  • Psychedelic #6770
    Testőreimmel :)

Meg egy kis video arról milyen dmg-et tolnak. :)
  • skymannn
    Srácok, már nem szükséges a spoiler :D
  • sirdond
    találtam az egyik útszéli viskóban egy treasure map-et, szám szerint a hetediket. ahogy néztem összesen 10 darab van, de merre található a többi és milyen kincset őriz?
  • Fpocok
    lol.
    Ahogy leírtam, megoldottam. Rájöttem...
  • Fpocok
    Valaki segítsen, mert elakadtam.
    -Asztal, 3 féle út, hülye bot, arénázó elementálok. Többi a SPOILER MÖGÖTT:
    [spoiler] Benne vagyok az álomban. Ugye három felé kell menni, kettőt megcsináltam, de amikor csatáznak az elementálok, azt nem tudom. Gondoltam counterelni kell az elementált, próbáltam mindent, de nem vágom. Segítsetek! Másik kettő út kész.
  • Fpocok
    Ja. Akkor jól láttam :D
    [spoiler] konzolparanccsal odateremtett egy íjat?!?!