30713
TES
  • Nagydög
    Ha vert szivsz, akkor rendezodik a kulalakod, ugy remlik. Akkor is radtamadnak?
  • caps lock
    Szivesen megtenném,de a legsúlyosabb vámpírkórban szenvedek és amint bármilyen településnél látótávolságon belül érkezek(hiába vagyok láthatatlan)az egész falu rámtámad.
  • SzirmosSzisza
    Kérdezősködj a kocsmákban pletykák után és lesz majd róla szó.
  • caps lock
    Hello!Arra volnék kiváncsi,hogyha csatlakozni szeretnék a sötét testvériséghez,ők automatikusan felkeresnek e ha elég hírhedt leszek,mint az oblivionban,vagy nekem kell utánajárnom.
  • Jakuza001
    Nalam is neha csinalja, de nagyon ritkan, talan egy nap ha egyszer elofordul (real time). Azt eszrevettem, hogy akkor tortenik ez meg, amikor futok, tehat tobb gomb van lenyomva a billentyuzeten egyszerre es valami beszedhang, kialtas stb tortenik.
  • JethroHUN
    Dragonborn testvíreim!
    Asszem rossz karit fejlesztettem... ilyen h battlemage az nincs. Legalábbis Destruction-nel semmiképpen. Az a baj h hatalmas a manna igénye és ahhoz képes nem hatékony. Aki battlemages-ezni akar akkor Alteration vagy ami még jobb Illusion. Ez op, calm és fury spellek. Eszméletlen jók. Calm: 30secig menekül előled egy ellenfél addig meg csapdoshatod karddal. Fury: egymásnak uszítja az ellenfeleket, kipróbáltam a novice-t és sokkal jobban boldogultam mint destructionnal.
    Destructionban is ki kell húzni a 3 elemet, pedig a tűz csak azok ellen jó amik érzékenyek rá, vampire, frost troll stb. Többire ott az Ice spike, közelharcosok ellen jó. Mágusok ellen meg shock.
    Ellenben az Illusiont kihúzva minden ellen jó (kivéve sárkány, de azt meg megoldja az ember)
  • Nagydög
    Ugy kezdtem, hogy feltoltam minden beallitast maxra, gondolva, hogy az i5 2500k+GTX560Ti megeszi reggelire, de nem. Eleg darabosan ment, aztan par perc utan kilepett. Hogy melyik beallitas ludas a kilepesert, azt nem tudom, de a gyari ultra beallitasokkal azota sem fordult elo.
  • Sir Quno Jedi
    Van ugyanilyen frost csizma, csak ez 40%-os, az meg 30%-os stb. Van egy rajkat rezkó potim, ráiszom, az ad 15-20-30-40% plusz rezkót, akkor pláne laza.
  • Jakuza001
    Nekem meg a Dwarf gepek craftolasi lehetosege, hogy azokat lehessen vinni tarsnak magammal. :D

Amugy en nem vagyok egy nagy Elder Scroll rajongo, sokkal jobban szeretem a nem action kozpontu RPGket, AD&D szaballyal, mint pl a Baldurs Gate vagy a Neverwinter Nights. Nem is jottek be az Elder Scrolls jatekok a Daggerfall ota pont emiatt.
    De azt kell mondjam, hogy a Skyrim par apro hibatol eltekintve, nagyon jol sikerult darab. Pozitiv iranyban csalodtam benne.
    Csak ket dolog zavar, hogy a szintlepes hozza van kotve a craft rendszerhez es hogy a sarkanyokat olyan egyszeruen lelehet daralni egy warriorral, mintha egy mosomedve lenne. :D
  • Mozes
    Milyen felbontásban nyomod ilyen konfiggal?!
  • SzirmosSzisza
    Frost Dragon ellen is ? ;D
  • bega82
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Köszönöm, ezt értem! De mi a helyzet az enchanttal? Ha enchantnál ezt használom fel, akkor elkészítek egy cuccot, és megmarad az Azura's Star, és készíthetek vele újabbat? Vagy erre nem lehet felhasználni, csak töltögetni bele a lelkeket, és kiürült mágikus cuccokat feltölteni a segítségével?
  • Although
    Esetleg másnak is történik olyan hogy időnként kiugrik a Skyrim? Mindenféle hibaüzenet nélkül? esetleg ötlet mi okozza?
  • Sir Quno Jedi
    Én is úgy vagyok, hogy 100 az életerő, mint első szinten, így bárki bármilyen durvább varit rámlő és eltalál vele (esetleg mellettem robbanik a közelben), akkor breton ide, avagy oda, úgy meghalok, mint a pinty. Igaz ez harcosokra is, azok is agyonbasznak. Viszont nem érnek el élve ugyebár... Van rajtam tűzvédő csizmi pl. és amúgy is van rezkóm ugye, agy simán magam elé lövöm akár a dual castos overpovered fireball-t is és ÉN nem halok meg, de ők repülnek szanaszét, mint a győzelmi zászló. Naja Lydiára baromira vigyázni kell azért, hogy ne murdeljen meg, pedig már ő is blades és blades fullamorban feszít... :D

Amúgy sárkányok is, hiába van csak 100 életerőm, elég sokáig kell folyamatosan tűz alatt tartaniuk ahhoz, hgy rendesen sebződjek. Ugyekérem.
  • Fantusz
    A történetre figyelve, és az előzményeket ismerve nem olyan bonyolult az Azura Star story.
    A "tiszta" lélekkövekbe NPC-k lelkét nem lehet befogni, de necromata oltáraknál egy bizonyos időben végrahajtott szertartással létrehozott fekete lélekkövek képessé válnak NPC lelkek befogadására. (Oblivion).
    Az Azura Star eredetileg egy tiszta, újrafelhasználható lélekkő volt, de egy sötét mágus a halhatatlanságot keresve bezárta a lelkét az Azura Star-ba, Black Star-rá változtatta a követ.
    Tied a döntés, hogy visszaviszed a paphoz, aki megtisztítja, vagy a mágushoz viszed, s akkor fekete lélekkő marad. Utóbbi a gonosz választás, de úgy minden befogott lélek Grand lesz.
  • TVelvet
    kellenének lábnyomok a hóban :(
  • Sir Quno Jedi
    Figyu, ha már hozzádszintezte, akkor visszamész 10 szint múlva és beaprítod.
  • Fehercsoki
    Itt is lehetsz vezető.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól tudom kiürül, miután elhasználod.
  • Deer
    Azért nem semmi, mennyire addiktív ez a játék. Az Oblivion nem volt ilyen számomra. Grafikailag a hó megvalósítása tényleg nem túl szép, de ott eszi meg a fene. Van annak hangulata, amikor este hóesésben a puszta közepén bandukolsz.
    A konfigom Intel E5200, Ati 4770, 4Gb RAM. Ultra High beállításokkal fut.
    Antialiasingot levettem 4x-re. Fraps szerint átlagban 30FPS, nagy ritkn visszaeshet 20-ra.
    Viszont zavar, hogy nem látom a céhbeli rangomat. Előző 2-ben ez tetszett nagyon, meg, hogy akár a vezető is lehettél.
  • bega82
    De a kérdés továbbra is az, hogy csak az enchantolt fegyverek feltöltésében újrahasznosítható, vagy magánál az enchantolásnál is?
  • tigeroo
    Azuras' Star = gyakorlatilag egy újrahasznosítható Grand Soul Gem
  • bega82
    Igen, ez a karim tényleg ilyen!
  • tigeroo
    a buffok miatt mindenképp.
    holnap tudok megint csak játszani a játékkal sajna, de én amúgy valami absorb potira gyúrok (ha létezik egyáltalán)
  • Hunor1
    olyan szituval találkoztam hogy feladtam... kisérőmmel belebotlottam egy erődbe. banditák lakják " Fort Dunstad" a sima banditákat legyőzzük, de a vezérüket nem tudjuk! harcos norddal megyek egykezes-blokkolós-íjász képességere gyúrva . megvannak a lassító perkek is stb. de ez a manus hevy platte armorban 2X1 kezes valamivel / bazz még azt sem tudtam megállapítani hogy mivel harcol../iszonyat gyorsan mozog, akorákat üt hogy minden akciója után poti hegyeket kell elhasználnom. tuningolt elf kardal is hiába csépelem meg sem érzi, egyszerüen rommá ver seperc alatt....

Nem lehet hogy ez egy küldetés-figura és ha csak belebotlunk akkor nem lehet leverni csak küldiben?
  • bega82
    Egy kicsit térjünk már vissza ehhez az Azura's Star dologhoz! Tegnap este is volt róla szó, de nekem még mindig nem világos teljesen...

Hogy most akkor mi a különbség, ha az egyikhez viszem összerakni, vagy a másikhoz? Meg ez akkor az enchantolt cuccok feltöltésében lesz "kimeríthetetlen", vagy inkább úgy fogalmazok, hogy újra felhasználható, vagy magánál az enchantolásnál is... ez utóbbi gondolom nem valószínű, mert az úgy túl imba lenne!
  • tigeroo
    akkor a te karaktered olyan mint cohen a barbár (terry pratchett írótól):

amikor megkérdezik tőle hogy mi a legjobb a magányos barbáréletben, a sok talált kincs, a megmentett és felajánlkozó szüzek, vagy maga a kaland amikor leöl egy sereg trollt, ő kicsi gondolkodás után kinyögi hogy "puha wc papír"
  • Atrax47
    Hali. Ha van 2 fegyerem és össze akarom hasonlítani őket akkor az inventoiban lent mutatja hogy a kezembe levőhöz képest milyen pl 54+3.
    De ebbe beleveszi azencsantot is vagy ez csak az alapfegyosebzése?
  • zozoalma
    Hát én a paralizis poti miatt alchemyzek csak bár eddig nemsokat csináltam elég kevéske receptet találtam ami hasznos , poisonos fegyót még nemis láttam :D
  • Tovi
    Aki ijasszal nyomul, az megtanulta az alchemy skilleket? Jo volna gyartani eros mergeket, de nem tudom megeri-e???
  • Psychedelic #6814
    75-ös Conjurational kapod, simán a Conjuration trainer árulja a mágusoknál a könyvet. És 100-as skill + perk kell ahhoz hogy 2 lehessen.
  • koschwarz
    király vagy! ezt a hozzáállást szeretem.

néha egy-egy szó is ellőhet meglepetést.
  • Tomy Lee
    Hozzáteszem pár perces művelet volt talán szerencsés voltam:-)
  • bega82
    Ja, értem. Mondjuk én spellekkel nem foglalkozok ezzel a karimmal, kifejezett "buta" aprítógép!
  • Tomy Lee
    Most én is röhögtem magamon mivel én se tudtam ezt a kulcsos dolgot és már 2× is random forgattam de kinyíltak:DD
  • zozoalma
    A Végtelen staminát ugy értsd hogy spellből töltöm vissza sprint közbe soha a büdös életbe nem fogy el :)
    CSata közbe is egész hasznos gyorsabb nekem pl mint potikkal rohangálni :D
  • SaGa
    Izé...

Az első ilyen feladatot rögtön a játék elején megkapod. Ott a tolvaj naplóját is megszerzed, ahol olvasható, hogy a karom egy kulcs. Ha már kulcs és egy kombinációs zárral találkozol, akkor - szerintem - magától értetődő, hogy jobban is megnézed...
  • gseldon
    Csak, hogy röhögjetek egyet: vannak ezek a sárkánykarmok, amik kulcsként szolgálnak egyes ajtókhoz néhány dungeon-ban, van belőlük sok különböző színű. Az ajtót, amit nyitnak lényegében egy 3-as kombinációs zár őrzi, ami rossz kombinációnál valami csapdát aktivál.
    Én már vagy 4-5 ilyen ajtót kinyitottam a szisztematikusan a 27 lehetőséget sorra probálós módszerrel, mikor valaki írta, hogy meg kéne nézni a karmok hátulját is :DDD
  • SzirmosSzisza
    Nekem is van rohadt sok (meg pár enchantolt kesztyű is) csak nem akarom elkezdeni a sok lvl up miatt :/
  • bega82
    Meg fogsz lepődni, de kovácsolással!
    Amúgy tényleg, agyba-főbe költöttem a pénzemet az iron ignotokra (vagy ingot vagy miafasz), bőrből meg mindig van elég a rengeteg leölt róka meg farkasprém miatt, és kovácsolgattam ezerrel.
    Most már 50 feletti sebzése van mindkét kardnak, ami a kezemben van!