The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
A Skyrim-nél nagyon belejátszik ebbe az árba, hogy azt a sárkányt valami iszonyat költséges legyártani, aztán az artbook sem olcsóság ahogy a minõségét elnézem, persze a sárkányt meg sem közelítheti...nélküle csak töredéke lenne a kiadás ára. 😊 A Death Island cuccosokat ahogy elnézem ellenben, a legtöbbjük létezik eleve, csak rányomtak egy DI logót...bár ott van az a 19,20 amelyet valszeg nem a sarki boltból szerezhettek be...érdekes az ára mindezek fényében. Az egyik valaha létezett leggazdagabb spec kiadás az biztos, érdekes hogy ennyibõl kihozták. <#pardon1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

How much can you take,before you snap?

Laza
Egyértelmû, hogy lesz úszás ... nincs olyan, hogy Elder Scrolls úszás nélkül!
Hozzá tartoznak a világhoz a víz alatti barlangok, dungeonok, stb.
Nem kérdéses.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

QuakeCon video
"please don't record the demo" <#nevetes1>.

broman191
A fodrozódás ugyanolyannak tûnt mint az Oblivion-ban, ha ezen nem változtattak nyilván marad az úszás is... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Teppik Amon
de hogy mi is van a gyûjtõi változatban:

In addition to including the eagerly awaited game, this premium version of The Elder Scrolls V: Skyrim also includes:

Alduin Statue. Created in conjunction with the IP Factory, this collector’s only statue stands 30.5cm tall and is made of high quality PVC. Modelled from actual in-game 3D digital files, it showcases Alduin, the World Eater. He stands perched atop one the game’s many dragon walls that teach the player the lethal language of dragons.

‘The Art of Skyrim’ Official Art Book. Featuring over 200 pages of striking, full-colour illustrations, sketches and models, this stunning 23.8cm x 30.8cm coffee table book showcases the characters, creatures, environments and weaponry of Skyrim. With a foreword by game director Todd Howard and commentary from Bethesda Game Studios artists, readers will be guided through the game’s iconic visual style.

‘The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim’ DVD. This documentary DVD contains exclusive, behind-the-scenes footage, including interviews with the Bethesda Game Studios team as they take you from concept to creation and provide insights into the story, gameplay, setting, legacy of the Elder Scrolls franchise, and much more.

“We always say that we make the games we want to play. We can also say we create the collector’s editions we’d want to own,” said Pete Hines, VP of PR and Marketing for Bethesda Softworks. “We all want one of these!”

The extremely limited Collector’s Edition will be available through pre-order and retailers for $149.99 (US), €149.99 (Europe), £129.99 (UK) and A$199.99 (Australia).

mocskos amcsik mikor szoknak le az 1$=1€ -ról? Szánalmas.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Prince23
Ezt csak azért írtam, mert konzolos verziót teszteltek. és ki tudja, sandbox lévén lehet nem lehet majd átúszni a területeket😄 de ez valóban elég hülyeség lenne, ha igazam is lenne 😊

Van ráció abban, amit mondasz! Igaz kicsit rosszindulatú elgondolás, de abszólut benne lehet a pakliban a dolog! Remélem, hogy nem neked lesz igazad és lesz úszás!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Király, nekem is magasan az a kedvencem 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Prince23
Na a wateres rész is humbuk lehet, épp csak megmártózott benne. ki tudja, lehet nem is lehet úszni benne, meg stb. azért ment csak a partjára az okos fejlesztõ bá 😄 ciki lehet volna ha vmi ilyesmi kiderült volna élõben xd

Farkas fejberúgás, mert lecsapása tényleg látványos volt, na meg a fagyasztásos szívátdöfés is! DE a többi tényleg nem érdemelt ekkora ovációt!

Van aki ennyire tud lelkesedni...<#nevetes1> (vagy kapott valami pénzmagot, hogy lelkesedjen).

Egyébként meg ez egy Quake Con volt.... ID software célközönsége nyilvánult meg szerintem (nem voltak valami nagy agytrösztök: Folyamatos Water!Water!WAter! Meg a Rape Her, Kill Them ordítások is ezt támasztják alá...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
ezekre a nézõk elkezdtek élvezni. éljenezték, mintha sosem láttak volna kivégzõ animációt. istenem, de hülyék :s

Jah és hivatalosan is megerõsítve, hogy lesz Dark Brotherhood frakció (személyes kedvencem!)

Kinyír egy farkast (valamilyen speckó kivégzéssel)
Belemegy a vízbe (fodrozódás nagyon hangulatosnak és realisztikusnak tûnik)

És tovább nem láttam, mert letiltották addigra a videót!<#nevetes1>

Ugyanazokon a helyszíneken mászkál, mint az e3-as videókban. Unalmas.

broman191
Elég fizetett statiszta jellegûek az tény, nekem is tetszik a game, csak azért ilyenek valahogy nem jönnek elõ belõlem...fõleg nem azért mert fúúú meglengetnek egy kardot. 😄

A közönség mindenen röhög, lol.

broman191
Bõvebben? 😊

tévedsz
broman191
Ezért felesleges volt meríteni a kamerát, kikapcsolhatta volna amikor kérték, E3-as, lejárt anyag. 😊

wedge31
Gameplay a QuakeConrol.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Teppik Amon
Tamagochi? Coool! <#idiota>

broman191
Csak sárkánytojás, neked kell felnevelned. Vagy lesz egy finom nagy rántottád. <#idiota>

Teppik Amon
óóó én is ilyet akartam, de 40Kért..háttt. Attól függ mi van a könyvben, meg hogy élõ sárkány jár-e hozzá! <#zavart2>

broman191
Úgy néz ki nagyon a presztízsre mennek ezzel a kiadással, az árat úgyis megfizetik akiknek erre a kiadásra szükségük van...

grebber
Magyaroknál ha lesz nem tudom mennyibe fog fájni de kint 150 eurót írtak rá!

Next PC upgrade: 2022

40k? atyaég 😮

Szép szobor ... tényleg! Megnézni 1x, 2x jó, de ki nem raknék egy ilyen giccses dolgot a polcra! A másik dolog meg az ára....

Fehercsoki
Nagy divat mostanában hogy 40 ezreket elkérnek egy collectorsért csak mert beleraknak egy szobrot,sajnálom mert collectorst akartam venni,de nekem ennyit nem ér meg

grebber
40ezer ft lol ,mibõl van az a szobor ezüstbõl?

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fehercsoki
Engem is érdekelne,de inkább a vérfarkasok,oblivionból jól ki lettek hagyva.

Szerbusztok!
Vámpírízmusrol nem tudunk valamit?
pl. lesz nem lesz?
tetszett ahogy a zebrával elgázolja a gyalogost. nem tudja vki hogy mi annak a modnak a neve ? betenném a sajátomba is...

broman191
Hihetetlen ahogy van, sírva nevetõs... 😄

Hát ez kúva nagy😄 Zene annyira gagyi, hogy az már jó, és így együtt😄 Áhhh néhol hangosan felnevettem😄 0:55 hogy menekül a csávó xD Meg mikor festenek, hát késsz...😄
Ez tény... Elmebeteg a zene is és a karater is....<#nevetes1>

nem azt mondom,hogy tetszett a zene,de szerintem tökéletesen beleillik abba a szatírikus képbe 😊

<#ticking> Nemtudom, hogy a karakter, a tevékenysége vagy a zene a zavaróbb (szerintem az utóbbi, de a kari se gyenge ebben a tekintetben).

Ui.: szerintem ettõl a zenétõl pár percen belül bárki felköti magát, vagy minimum gumiszoba...

van, aki már nagyon unatkozik Cyrodiil-ban 😄

Teppik Amon
<#eljen>
Én is gondolkodtam rajta hogy felrakom az Obliviont megint. De aztán az X2-X3 akciós volt a steamen 😄

😊

MerlinW
Szintén zenész, 150+ óra de én egyszer sem játszottam végig a fõszálat😊

[merlinw.org]

koschwarz
"Hallottunk történeteket játékosokról, akik 200-300 órát játszottak korábbi játékainkkal, úgy, hogy befejezték volna a fõ küldetést."

2006 óta játszom az oblivionnal, manapság persze nem sokat, de a fõküldetést eddig 1x, ismétlem egyszer vittem végig, lol.

a fõküldetés eleve kb. 30 óra lesz állítólag...úristen, manapság már egy 10 órás single is nagy szám 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Aztabüdösmindenit! Az elsõ képtõl lepadlóztam... Ez az élõhalott baromi jól néz ki és az a fejsze, kard <#guluszem1>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

grebber
Új videó

De szerintem csak nekik ,mert szerintem a benne lévõ összes jelenetet láttuk már!

grebber

Köszi!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Ha látnád a népet a hivatalos forumon nem csodálkoznál.😊 De egyébként tényleg úgy néz ki nagyon élvezik a módolhatóságot, mintha úgy lenének vele az alapot adjuk, többit meg majd módoljátok 😊 Csak az a baj a régi jó moderek eltûntek, talán most visszajönnek, meglátjuk. Lehet Artmood is visszajön a Skyrimre meg páran akik egész jó modokat csináltak régen 😊 Mert erre nem építenék a Bethesda helyett. Szánalmas a felhozatal gyakorlatilag alig van lore friendly mod már.