30713
TES
  • MerlinW
    Mit nem értesz?:) 30 lépés távolságból háttal bulleyes-t lőtt:)
  • Fpocok
    Ez mi ez a videó? Nem értem.
  • francois
    Aha már megvan, pont most fejeztem be:)
  • IXEMGabeo
    úristen ez még Robin Hoodot is meghazudtolta
  • zozoalma
    Ha az alap nem patchelt játékkal játszol lehet ilyen gondod
  • skymannn
    De a kérdés még mindig adott. Hogy a mocskos életbe jött rá erre? :D
  • plu604
    azért ENNYIRE szerintem végigjátszás után sem lehet unatkozni. :D
  • skymannn
    wait wut?
  • TVelvet
    én valamiért nem tudom forgatni a dolgokat inventory screenben, másnak is volt ilyen problémája?
  • bega82
    Nem, asszem ez a Vultas vagy hogy hívják... a Farkas nem ennyire rusnya.
  • bega82
    Én nem raktam fel a rage drivert, sőt a hivatalos 11.10-est sem, nagyon sok rosszat olvastam róla. Szóval nekem még a 11.9-es van, és azzal nincs semmi gondja a Skyrimnak.
  • bega82
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ameddig nem csinálod végig a Companions küldetéseket, addig tényleg zavaró, hogy ott van a zsákodban, és nem lehet kidobni, mert quest item. De utána az egyiket felhasználod majd (többet nem árulok el, majd meglátod ), és a többit már engedi majd kidobni utána
  • Voltan
    Radeon 5850-re milyen drivert érdemes feltenni a Skyrimhez? Most per pill. a custom Rage driver van fent, gyanítom, hogy az nem a legjobb a célra...
    Köszi előre is!
  • Belkar
    Néhány screen :)

• francois
    Egy picit azért féltem Glenmorilban. Viszont most nem tudom mi a frászt csináljak azzal az 5 fejjel...
  • zozoalma
    Jaja biztos volt magyar a fejlesztők között nemhiába lett Farkas a neve :D
  • jarlaxxe
    A középsön a jobbszélsö csóka...
  • bega82
    Íme a kőkemény gladiátorkiképzés eredménye:

Ez pedig "meló" után, egy lefejezés végeredménye:

• bega82
    Sikerült, köszi.

Citizens of Skyrim! Behold... Spartacus, champion of Capua!!!

• Calver
    konkrétan az dönti el.
  • PTW
    én egy ilyen csapdával öltem meg egy bosst, amivel szemben kb esélytelen lettem volna. azt az elégedettséget ami az arcomra ült, miután a porba hullt a dread lord :D
  • bega82
    Köszönöm.
  • jarlaxxe
    Befolyásolja.
  • shaba23 #6741
    az, hogy kihez viszem a megszerzett broken azura start befolyásolja hogy mi lesz belőle, vagy később lehet majd választani?
  • Belkar
    Nyomva tartod az F betűt és forgatod a kamerát.
  • PiszkosFred
    Ismeros szitu, bar nem sokon mulott. Egyebkent nagyon sokszor adodik barlang/banya melyen, hogy 3-4 jol felszerelt ellenfel beszelget egymassal. Igen am, de alattuk/korulottuk ott az olajos fold, amelyet nagyon sokan nem szoktak hasznalni. Ilyenkor egy flare a foldre, es robban az atyauristen is :) Az sem hulyeseg, amikor a megtalalt csapdakat ujra aktivalod, es arra tereled az embereket... Apro kis trukkokkel siman lehet egalizalni a kezdeti letszamfolenyt.
  • 0Fritz0
    A középkori fantáziavilág burning man fesztiválja:

• bega82
    Nem lehet valahogy úgy screenshotot lőni, hogy kézben van a fegyver, de szemből látszódik a karakter?
  • zozoalma
    Hát ha jól emlékszem Giant és mamut az grand vagy greater
  • athlay
    Na kezd alakulni a karakter...100as destruction, 100as illusion, 100as enchant, 50-es conjuration, szépen darálom az ancient sárkánykákat is :D

Kérdés 1: Most Morokai + Archmage robe van a fickón, érdemes lehet ezt lecserélni valamilyen enchantolt páncélra? (A gyűrű meg az amulett kimaxolt destruction csökkentő, azon gondolkozom, hogy esetleg a Moro helyett lehetne még egy kixaolt desruction csökkentő tiara)

Kérdés 2: Milyen moncokból lehet grand soulokat nyerni?
  • zozoalma
    aktiv questeknél ha nem lovon hanem gyalok mész a clairvoyance spellt ajánlom mutatja az utat :D igaz körbevezet a fél világon xD
  • Belkar
    De készülj fel mert nekem egy fél órába telt mire megtaláltam az ösvényt és közben megtámadott 2 medve meg egy sárkány...
  • IXEMGabeo
    :D:D mekkora ötlet hallod:D ez beteg
  • jarlaxxe
    Nem ez Daedric questekhez tartozik.
  • shaba23 #6730
    kösz
  • Belkar
    El kell menni Azura oltárához és ott adja egy nő.
  • shaba23 #6728
    Ezeket a főküldik adják?
  • berlinboy6329
    Ezt az star nekem is be kellene szereznem.De a térkép bal oldalán van:C

Én meg addig nem akarok,mig a jobb oldalon vannak küldetések,azt fedezem fel először.Brutál,h benne van 24 órám kb. és még SEHOL sem tartok.Csak úgy ömlenek a questek.

Windhelm spoilerkérdés,csak az olvassa,aki megcsinálta a White Phial(v mi a neve) küldit.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ilyen üvegcse cuccot kell elvinni vmi csávókának,de meg van repedve ezért szart se ér,ad érte 5 aranyat..Az a küldi..Mikor visszamentem jött egy sárkány.A városba..nektek is volt?

Mose vagyok Winterholdban,gondoltam elnézek,mert a thieves guild elküldött.Kell a Nightingale bow,úgyhogy nekik dolgozok..Aztán szétszerelem a 4000-ret érő staffot,amit találtam és reménykedek,hogy meg tudom az íjat enchantolni...

Everything that fails to resist is stunned for 10 seconds...Staff of Paralysis..Azuraval jól működne.
  • Calver
    konzolba: player.moveto A2C94
    és ollé, megtaláltad Lydia-t.
  • Calver
    egyik verziója igen, másik verziója szintúgy újratölthető, de csak emberekből. akiknek grand soul-juk van. és sokkal többen vannak, mint a dögök. szerintem a választás meglepően egyértelmű.