30713
TES
-
#6764 Mit nem értesz?:) 30 lépés távolságból háttal bulleyes-t lőtt:) -
#6763 Ez mi ez a videó? Nem értem. -
#6762 Aha már megvan, pont most fejeztem be:) -
IXEMGabeo #6761 úristen ez még Robin Hoodot is meghazudtolta -
zozoalma #6760 Ha az alap nem patchelt játékkal játszol lehet ilyen gondod -
#6759 De a kérdés még mindig adott. Hogy a mocskos életbe jött rá erre? :D -
#6758 azért ENNYIRE szerintem végigjátszás után sem lehet unatkozni. :D -
#6757 wait wut?
-
#6756 én valamiért nem tudom forgatni a dolgokat inventory screenben, másnak is volt ilyen problémája? -
bega82 #6755 Nem, asszem ez a Vultas vagy hogy hívják... a Farkas nem ennyire rusnya. -
bega82 #6754 Én nem raktam fel a rage drivert, sőt a hivatalos 11.10-est sem, nagyon sok rosszat olvastam róla. Szóval nekem még a 11.9-es van, és azzal nincs semmi gondja a Skyrimnak. -
bega82 #6753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ameddig nem csinálod végig a Companions küldetéseket, addig tényleg zavaró, hogy ott van a zsákodban, és nem lehet kidobni, mert quest item. De utána az egyiket felhasználod majd (többet nem árulok el, majd meglátod ), és a többit már engedi majd kidobni utána -
#6752 Radeon 5850-re milyen drivert érdemes feltenni a Skyrimhez? Most per pill. a custom Rage driver van fent, gyanítom, hogy az nem a legjobb a célra...
Köszi előre is! -
Belkar #6751 Néhány screen :)
-
#6750 Egy picit azért féltem Glenmorilban. Viszont most nem tudom mi a frászt csináljak azzal az 5 fejjel... -
zozoalma #6749 Jaja biztos volt magyar a fejlesztők között nemhiába lett Farkas a neve :D -
#6748 A középsön a jobbszélsö csóka... -
bega82 #6747 Íme a kőkemény gladiátorkiképzés eredménye:
Ez pedig "meló" után, egy lefejezés végeredménye:
-
bega82 #6746 Sikerült, köszi.
Citizens of Skyrim! Behold... Spartacus, champion of Capua!!!
-
#6745 konkrétan az dönti el. -
#6744 én egy ilyen csapdával öltem meg egy bosst, amivel szemben kb esélytelen lettem volna. azt az elégedettséget ami az arcomra ült, miután a porba hullt a dread lord :D -
bega82 #6743 Köszönöm. -
#6742 Befolyásolja. -
#6741 az, hogy kihez viszem a megszerzett broken azura start befolyásolja hogy mi lesz belőle, vagy később lehet majd választani? -
Belkar #6740 Nyomva tartod az F betűt és forgatod a kamerát. -
#6739 Ismeros szitu, bar nem sokon mulott. Egyebkent nagyon sokszor adodik barlang/banya melyen, hogy 3-4 jol felszerelt ellenfel beszelget egymassal. Igen am, de alattuk/korulottuk ott az olajos fold, amelyet nagyon sokan nem szoktak hasznalni. Ilyenkor egy flare a foldre, es robban az atyauristen is :) Az sem hulyeseg, amikor a megtalalt csapdakat ujra aktivalod, es arra tereled az embereket... Apro kis trukkokkel siman lehet egalizalni a kezdeti letszamfolenyt. -
#6738 A középkori fantáziavilág burning man fesztiválja:
-
bega82 #6737 Nem lehet valahogy úgy screenshotot lőni, hogy kézben van a fegyver, de szemből látszódik a karakter? -
zozoalma #6736 Hát ha jól emlékszem Giant és mamut az grand vagy greater
-
athlay #6735 Na kezd alakulni a karakter...100as destruction, 100as illusion, 100as enchant, 50-es conjuration, szépen darálom az ancient sárkánykákat is :D
Kérdés 1: Most Morokai + Archmage robe van a fickón, érdemes lehet ezt lecserélni valamilyen enchantolt páncélra? (A gyűrű meg az amulett kimaxolt destruction csökkentő, azon gondolkozom, hogy esetleg a Moro helyett lehetne még egy kixaolt desruction csökkentő tiara)
Kérdés 2: Milyen moncokból lehet grand soulokat nyerni? -
zozoalma #6734 aktiv questeknél ha nem lovon hanem gyalok mész a clairvoyance spellt ajánlom mutatja az utat :D igaz körbevezet a fél világon xD
-
Belkar #6733 De készülj fel mert nekem egy fél órába telt mire megtaláltam az ösvényt és közben megtámadott 2 medve meg egy sárkány... -
IXEMGabeo #6732 :D:D mekkora ötlet hallod:D ez beteg -
#6731 Nem ez Daedric questekhez tartozik. -
#6730 kösz -
Belkar #6729 El kell menni Azura oltárához és ott adja egy nő. -
#6728 Ezeket a főküldik adják? -
#6727 Ezt az star nekem is be kellene szereznem.De a térkép bal oldalán van:C
Én meg addig nem akarok,mig a jobb oldalon vannak küldetések,azt fedezem fel először.Brutál,h benne van 24 órám kb. és még SEHOL sem tartok.Csak úgy ömlenek a questek.
Windhelm spoilerkérdés,csak az olvassa,aki megcsinálta a White Phial(v mi a neve) küldit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen üvegcse cuccot kell elvinni vmi csávókának,de meg van repedve ezért szart se ér,ad érte 5 aranyat..Az a küldi..Mikor visszamentem jött egy sárkány.A városba..nektek is volt?
Mose vagyok Winterholdban,gondoltam elnézek,mert a thieves guild elküldött.Kell a Nightingale bow,úgyhogy nekik dolgozok..Aztán szétszerelem a 4000-ret érő staffot,amit találtam és reménykedek,hogy meg tudom az íjat enchantolni...
Everything that fails to resist is stunned for 10 seconds...Staff of Paralysis..Azuraval jól működne. -
#6726 konzolba: player.moveto A2C94
és ollé, megtaláltad Lydia-t. -
#6725 egyik verziója igen, másik verziója szintúgy újratölthető, de csak emberekből. akiknek grand soul-juk van. és sokkal többen vannak, mint a dögök. szerintem a választás meglepően egyértelmű.