The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Az Oblivion és a morrowind ebbõl a szempontból forradalmi volt. De nem érzem, hogy csak a perk elég az attribok helyett. Persze ha a fajok kapnak egyedi jellemzõket akkor nem lesz rossz. De nagyon kevés dolgot lehet tudni. Természetesen a radiant story-ról meg a látványról áradoznak. Ezekrõl kevésbé. Mondjuk elnézve ezeket akik ott vannak tömegesen a hivatalos forumon, szóval nehéz minden réteg számára jó játékot csinálni. És az is érthetõ, hogy nagy eladási számokat szeretnének. Szerintem minden azon múlik tudják e perk rendszerrel helyettesíteni a speed, personality, strenght, etc, rendszert. Ha igen akkor minden szempontból jó lehet. És hát biztos hogy jó játék lesz.
Nagyon mókás figurák írnak ott egyébként, volt aki nagybetûvel kiírta S-K-I-L-L-S lesz a különbség, részletezve. Szóval rakás szerencsétlen, aki azt sem tudja mi volt az eredeti rendszer, hogy ez eddig is volt 😊 Szóval visszaírtam S-K-I-L-L-S is ability, proffesion it doesnt mean attributes it mean rather experiences. Hehe
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként nem mondasz hülyeségeket, csak lehangolót (annyit írogattad, hogy már belém beszélted és nekem is hiányozni fog a 8 attribútum...<#hehe>#hehe>)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyébként tény, hogy jobb a Da😮, ezt senki nem vitatta!
A Bioware pedig a történetben erõsebb, csak korlátozottabbak a játékai. Én mindenesetre a DAO-t megjelenésekor megvettem, sõt a kieget is eredeti áron + a magyar DLC-ékre is költöttem. Egyébként igen színvonalas honosítást sikerült tetõ alá hozni. A DAO2-rõl olvasottak miatt, valamint, mert nem adták ki magyarul, úgy döntöttem, hogy nem veszem meg és õszintén szólva még csak le sem warezoltam. A Witchert is eredeti áron vettem meg, megjelenésekor. Szerintem nem csak én vagyok ilyen, hogy a minõségért ad pénzt. Reméljük a Bioware tanult az esetbõl. Azért én is örülnék egy SW KOTOR3-nak.
Természetesen angol nyelvû játékokat is megveszek, ha kell, de ha magyarul jelenik meg, akkor úgy érzem, hogy támogatni kell a kezdeményezést. Sajnos, úgy tûnik, ez nem mindig elég.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"A stratégiák maradnak valamilyen szinten a pc-seknek" - Egy példa: Halo Wars. Xbox360. 😊 Mára már azok sem. Stratégiából pedig sajnos már annyi sincs mint RPG-bõl.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mondhatjuk hogy szegények vagyunk, de én inkább spórolok, hogy meg tudjak venni egy eredetit és nem töltök le semmit.
Messze nem olyan rossz a helyzet ahogy gondolod, minöségi rpg-re van és lesz is igény a DA2 ettöl nagyon messze van.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Annak ellenére, hogy Pc-s RPG-sek csalódtak és lehúzták a játékot a Bioware/EA páros nem egészen 2 hónap alatt 1 millió példányt bizony elpasszolt belõle (minden konzolra vonatkozik ez a szám természetesen, de így is egy szép kis szám, ha a profit oldalt is nézitek!)
Egyszerûen bele kell törõdni, hogy az RPG-sek nem képeznek akkora tábort, mint a casualok, így nem is nekik fejlesztik a játékokat!
Egyébként lábjegyzetknét megjegyzem, hogy a casulaok már csak azért is jobb közönség, mert nem sírják tele a fórumokat, ha valamit megváltoztatnak a játékon (természetesen a jelenlévõk ne vegyék magukra, de egy hozzáértõ nyílván jobban észreveszi az egyszerûsítéseket/hibákat, mint egy koca játékos)!
Although: Oké! Egyszerûsítenek! Majd meglátjuk mi sül ki belõle! ÉS tényleg érdekes kérdés, hogy kinézeten és speckó képességeken kívül még mi fogja megkülönböztetni a fajokat!
Remelem nem lesz igazam ezzel kapcsolatban. De ha ez a jatek is a konzolositas utjara lep, akkor megnezhetik magukat (lasd pl. DA1 -> DA2 esetet).
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez viszont jónak tûnik.
* 10 playable races to choose from.
* In-depth character customization that allows to change your character physique, give them a beard, and other more detailed changes to your characters body.
* No More Class Selection - Your class is now determined by which skills you choose to progress and what weapons/spells you choose to use.
* There are 18 skills, down from 21.
* 4 skills are removed: Mysticism, Hand-to-Hand, Acrobatics & Athletics.
* Armorer is replaced by Smithing.
* No Major/Minor Skills to choose from, so every skill increase will contribute to a level-up.
* No Birth Signs.
* Advancing a skill from 30-31 will contribute more to a level-up than advancing a skill from 10-11, making it better to focus on a smaller range of skills.
* You gain a perk every level.
* When leveling up, you can pick stamina-, health- or magic boosts.
* There's a soft level-cap at 50, but you can still level-up after this, but you'll gain no perks. (Highest possible level is estimated to around 75)
* Leveling is faster than in previous games.
* 5 Magic Schools: Destruction, Alteration, Conjuration, Restoration & Illusion.
* There's a total of around 280 Perks (Including Ranks).
* Perks will, among other things, decrease the sound of your footsteps, Disarm enemies, give you access to Unique Special Moves.
* You can Sprint, which drains Stamina.
* Backwards running speed has been reduced, and you can no longer outrun NPCs while running backwards.
* There are three Archetypes: The Warrior, The Mage & The Thief. (You will not choose these, they are merely there for categorizing.)
* Each Archetype have a crafting-skill. The Warrior: Smithing, The Mage: Enchanting, The Thief: Alchemy.
* There are only 3 attributes: Health, Magicka and Stamina
Mindenki vonja le magának amit akar ebbõl azt hiszem teljesen világos. Gyakorlatilag a perk rendszeren múlik ez jó lesz vagy sem. Bár még nem tudom hogy oldják meg a fajok közti különbségeket a látványon kivûl. Nyilván kell legyen faj specifikus is. Meglátjuk, lehet jó is lehet rossz is. Egyenlõre én nem hiszek benne, hogy tulajdonságok nélkül meg lehet jól csinálni. Arról nem is beszélve a health, stamina, mana. Ezek nem tulajdonságok! De reméljük a legjobbakat, mást úgy sem tehetünk.