30713
TES
  • Calver
    konzol fel, klikk a kereskedőre, és "additem f 10000", rohangálás problémája megoldva.
  • mike01010101
    Köszi
  • JethroHUN
    jah Talos (sorry xd)
  • JethroHUN
    Amulet of Talon vagy/és Talon áldás az gyorsítja.
  • wedge31
    Talos amulett 20% gyorsitja, másról nem tudok.
  • mike01010101
    Egy kérdés: a kiáltások visszatöltődése nagyon lassú. Lehet valamit fejleszteni, hogy az gyorsabb legyen? Vagy az szinttől függ? (20-ason vagyok most)
  • JethroHUN
    Nekem 50 de konzolból felnyomom 100ra most nem akarom 5 vagy több szintet ezzel lépni.
  • Gubberx
    Enchantment? :D
  • shaba23 #8396
    nekem még csak 59 :) de lusta vagyok...
  • nasum
    Resumé 3-4 db hibásan egválasztott destruction perk miatt kezdjem előről....

Fegyverbő amúgy jön táposabb mostanság van ennyi az annyi ez csak az egykezes skill (pontonként +20% növelésével lehet erősíteni?)
  • Fpocok
    Enchant 100!!!
  • shaba23 #8393
    egy baj van csak a játékkal...marhára unom azt, hogy rohangálni kell vissza a városba eladni a cuccokat, ahol aztán persze senkinek nincs elég pénze, hogy megvegye azokat... tudom speech, de nem akarok pontot tenni rá, amíg nincs lehetőség újra osztani a perkeket.
  • bega82

A mace az a páncél áttörése miatt elég jó szerintem, az is lehet olyan hasznos adott esetben, mint a gyakoribb critical, nem?
  • cookac
    Nem csalás, miért lenne az? Ha baltával vered agyon azt sem te intézed el, hanem a balta. Én lusta vagyok alapból, nincs kedvem tűzlabdákkal dobálózni, inkább nézegetem hogyan ölnek a többiek :)

Van aki pl. fegyver sebzésre gyúr, a pajzsával löködi az áldozatot, és van aki inkább necro vonalon mozog. Én az utóbbit szerettem mindig.
  • Fpocok
    Első város. Whiterun. Gyakorlatilag azonnal megcsináltam a companiont. Felvettem a hunter csajtól a qstet. Most vagyok lvl43. Most adtam le :DD Mehetek kikúrálni magam a farkasból :D
  • SaGa Jr
    A nexuson találsz hozzá modot, de alapból nincs lövedék készítésre lehetőség.
  • Flora2
    Pontosan, én így tudtam megverni, szintén 12-es szinten mentem neki és nagyon féltem attól a trolltól. Ahogy megláttam, idéztem egy flame atronachot - onnantól kezdve Lydia és az atronach elintézték úgy, hogy a troll nem ért közelebb hozzám 3 méternél, és a kisujjamat se mozdítottam. Kicsit csalónak is éreztem magam emiatt. (Például mert a konjurálás nem is tartozik a karakterem profiljába... meg egyébként is. Ti nem érzitek magatokat csalónak, ha a kísérőitek intéznek el valakit, és ti hozzá se értek?)
  • SaGa Jr
    Az is marha rövid. Kevés a feladat, azok sem hosszúak, csak az nyújtja, hogy sok benne a szövegelés. Összevetve például a DB vagy a Thieves guild teljes feladat palettájával (ideértve az aprókat is nem csak az abszolút fő pontokat), az garantáltan tovább tart (20+ feladatról van szó, sőt inkább 30+-ról jó messze egymástól, különböző feltételekkel és gyakran korlátozásokkal).

A fő feladat egyetlen hosszabb pontja az Blackreach, de az is inkább a sok bóklászás miatt. Meg az legalább élvezetes, látványos és nem macerálnak közben a pikkelyes röpképes hüllők sem.
  • JethroHUN
    Nem nagyon.
  • Molnibalage
    Egy hülye kérdés. Eddig csak találtam különféle nyilakat. Készíteni nem lehet őket?
  • SaGa Jr
    Azért az nem mindegy, hogy sima bandit vagy bandit valami az ellenfél. Kinézetre és felszerelését tekintve jóformán alig van különbség közöttük (szinte mindegyik ugyanúgy hide cuccba, időnként félpucéran rohangászik), de az erőszintjük teljesen eltérő.
    Tulajdonképpen más ellenfelek, nem sima szintezett (mivel szintezés nincs valójában, hanem magasabb szint az más ellenfelet, más bandita típust takar, nem az alap bandita kap plusz szinteket hanem kompletten lecserélődik egy másik bandita típusra) banditák, hanem már külön kategória a banditákon belül.

Sokszor más taktika kell ha népes mob(sima banditák) és 1-2 erősebb bandita variáns van, mint mikor más az arány. Ki lehet tapasztalni és igazából úgy 30-as szint felett már nagyon meglepni nem tudják a játékost, legfeljebb kicsit izzasztani ha rossz taktikával esett nekik.
  • JethroHUN
    Buzogány, kalapács szerintem nem éri meg. nagyon lassú. Power attack is rengetek staminát emészt fel. Kard jobb, jóval gyorsabb + 30% crit chance, jobban megéri.
  • Molnibalage
    Fura. És legnehezebb szinten mentem fel a 7000 lépcsőn, ~ 26 szinten. 30-as sebzésű íjjal és egy vagy max. két alapperkkel az 1/3 HP-t lelőttem vagy 4-5 lövésből. Persze velem volt segítő. A maradék 2/3-ot egy sárkány verte le.
  • Richardix
    Félreértesz. Mondom a TÖRTÉNETI SZÁL.... tudod, sárkányok, dragonborn, a világ sorsa ésatöbbi.
  • Sir Quno Jedi
    Érdemes soul trap-os tőrt vagy valami fegyót csinálni, vagy venni és akkor harcos is kényelmesen tud köveket töltögetni, mellé használhat még egykezes durva fegyót.
  • cookac
    Ja, és még valami. Maxra kitolva a mage armor, alapból armor 240. Nos úgy vettem észre, hogy SEMMI jelentősége nincs, vagy nagyon halvány, hogy rajtam van vagy nincs. Megidéztem egy kutyát, kb. 2-3 harapással többet bírok 240-es armorral mint meztelenül. Én ezzel a mage vonalat letudtam, nincs kedvem átállítani heavy armorra. Inkább egy nord 2-H harcost tolok conjurationnal, sokkal gyorsabb minden...
  • SaGa Jr
    Nagyjából egyetértek, csak kard helyett egykezesből és kétkezesból is sokkal hatékonyabb fegyver a balta és a buzogány/kalapács. A kard tuningolva is kevesebbet tud összességében mint a másik kettő, bár tudom hogy szépek, meg státusz szimbólumok, de igazi bunyóban a balta és buzogány a nyerő. Jelentősen lerövidítik az ellenfelek életben maradását. :)
  • Sir Quno Jedi
    Vagy tüzes sebzésű íj, avagy fegyó. Nekem van egy törpe tőröm durva tűzsebzéssel, meg egy sima steel durva fagysebzéssel, nomeg egy elf tőr is, az meg soul trap-pal (saját gyártmány). Ezeket váltogatom dualban, helyzetfüggően. Már ha nem varázsolgatok. Lydiánál vannak a durva mágikus íjjak, ha messziről kell gyepálnia.
  • Magnum PI
    Nagyon jó kombó mágusnak az ice form shout és fire + storm wall. Az ilyen nagy dögöket lefagyasztom aztán alájuk gyújtok. Mire felálnak és elindulnak felém majdnem teljesen lemegyen a HP. Utána még egy kicsit rohangálok a tüzemben és kész is :D
  • SaGa Jr
    A gyógyítás restoration varázslat nem pedig conjuration. A conjuration az idézgetős cuccokat és lélekrablást tartalmaz.

A kő feltöltésének menete is ott van a FAQ-ban (Soul Gem-ek leírása, negyedik bekezdés)
  • Sir Quno Jedi
    Evvan, néha nagyon el tudják picsázni az embert a szintezett kis gagyik. Ezzel én is szívok.
  • Fpocok
    Az nagyon jó, meg a storm elementál is, az meg scrollos. Mindig veszek, ha látok.
  • SaGa Jr
    A troll kinyírásának alapja a tűz (jópár töltőképernyő témájaként olvasható alap információ, illetve némely könyvekből is kiszedhető infó).
    Az az egy amit nem regenerál vissza marha gyorsan (nem erős a troll csak eszement gyors a regenerációja ezért gyenge felszereléssel nehéz megverni).
    Már egy sima flame varázslattal és egy pajzzsal meg lehet szivatni őkelmét alacsonyabb szinten is. Bal kézbe pajzs, jobba flame varázslat azt had jöjjön. Mikor ütne akkor blokk és pajzzsal visszaütés, aztán mehet a láng.

A távolról lövöldözés és sima fegyverrel gyepálás csak akkor válik be ha már rendesen fel van tuningolva a fegyver skill-je a játékos karakterének, mert ezeket a bekapott sebeket gyorsan regenerálja.
  • Sir Quno Jedi
    Ja meg persze flame atronach sem ártott hozzá.
  • JethroHUN
    Ott rontottad el h destructuonra pazaroltad a pontokat. Alterationra raktad volna, dual castra, akkor a 150mptből lett volna 2 percra +armorod (oakflesh, stoneflesh, ironflesh) meg kardra nem raktál.Amúgy battlemage-t fejleszteni így kell heavy armor + alteration + meg 1H kard + restoration de mivem annyi a hp poti mint a nyű nem létszükséglet.
  • Magnum PI
    Azt általában venni kell. Skyrim-ban még nem használtam, de Oblivionban venni kellett.
  • cookac
    Elmondom én hogyan jártam, ebből le lehet vonni pár következtetést....

Abban a Fortban ahol az első sárkányt kell leverni lvl 1-en mindenkit gond nélkül levertem. Cleared. Aztán új spawn után immár lvl 22-es varázslóként gondoltam ismét körbenézek mi változott. Berongyoltam annak rendje és módja szerint, attronach+lydia+kutya+én, full buff, stb. Szarrá vernek.

Ha magammal törődök a kísérők halnak meg, ha gyógyítom őket akkor én. Vagy nagyon elkurtam vmit - ezt nem hiszem, nem apróztam szét a perkeket - vagy a készítők. Nem mondom, hogy imba vagyok, de ha sima banditák bőrcuccban így lealáznak, mi lenne később komolyabb helyeken spawn után?
  • Fpocok
    Fake? PS? Mod?
  • Sir Quno Jedi
    Én is 12 körül csináltam meg. Szerintem nagyon általános lett a karid. Elapróztad a pontokat szanaszét. Elején én tiszta mágus voltam (az úgy 30-ig egész jó). Mikor odaértem csak magicka-n és destruction-ön volt pont, illetve conjuration egész jól állt. Lydiával lenyomtuk, mint a csikket. Dupla "tűzdurrantás" betesz neki. :D Csak némi ész, meg távolság kell. Nálad is ha a stamina-ra és a helath-r enem teszel, akkor sokkal jobb mágus lennél, vagy fordítva, akkor meg harcos. A trolloknak amúgy sem jó ötlet szemből nekimenni, éppúgy ahogy a mammutoknak, vagy óriásoknak sem, mert közelharcban agyonbax konkrétan (jogos, ez egy ilyen szörny). Eleinte.
  • Magnum PI
    Nekem tegnap este volt egy olyan hogy valakit valahol semmilyen mágia nem fogott, de semmi. Volt nálam egy tőr ami 6ot! sebzett. Na azzal elkezdtem darabolni. Jó mágusként (440/100/100) kb. 30 perc + ugyanennyi health poti alatt levittem az életét 25%-ra, ekkor fogta magát elteleportált és felgyógyította magát olyan 40% és az így ment vagy 2-3x. 1 óra harc után visszamentem a dungeonban és kerestem egy kétkezes kardot ami 20-at sebzett. Persze felemelni alig tudtam, de stamina potikkal plusz türelemmel sikerült kinyirnom. Le is feküdtem utána alduni mert totál kiakadtam :D