The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kérdés, hogy mire terjedjen ki pontosan? Teszem azt, valaki bugreportol: "A cyrstal dragon caverns végén élõ jetinek bugos a lootja, ha elveszed tõle Jack Jaggerjack legendás kardját, nem tudod többé teljesíteni a questet, továbbá automatikusan kidobatod magad a Brjüknard-házból." Hülye példa, de mint ahogyan látható, ez egy meglehetõsen nagy spoiler, ugyanakkor a játékmenetet befolyásoló hibabejelentés is egyben. Ehhez hasonló hozzászólások estében megkérdõjelezhetõ a tartalom elrejtése/törlése.
#2806: A helyzet jelen állása szerint, nekem sem lesz lehetõségem a játék kipróbálására most hétvégén, mi több, az elkövetkezendõ két hétben is kénytelen leszek mellõzni a Skyrimet.
Scientia potentia est.
576
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval van/volt 1db plusz 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az õ példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni.
http://cdgalaxis.hu
Vagy keveset rendeltek belõle, vagy tényleg vitték mint a cukrot.
Itt, http://virtualgame.shop.hu/index
nem rossz áron és full angol semmi hegesztés nem kell hozzá.
És még akciós is ha jól olvasom.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én igenis szeretem látni a karakteremet inventoryban és szeretem ha az inventory és a többi része úgy néz ki mint valami batyu/journal akármi.
kb az lesz az elsõ mod amit letöltök ami ezt átalakítja
...
Lesz lópáncél a játékban? 😊
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_steam_jatekok_a_legjobb_aron_nezz_be/hsz_1-50.html
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
igazából nem nagyon jártam utána, nem tudom, hogy a havok behaviour mennyire mod-friendly de ha igen, akkor max ezt is feltúrbózzák a modderek.
Éngem mondjuk nem érdekel, pénteken jön a doboz, telepít és külvilág elfelejt. Csak ne állítsanak be valamit olyannak, ami nem is.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ezentúl ha lehet választani inkább Steam.
Felraktam, jó driver nélkül =ocsnmány
Jó driverrel 3 perc alatt három fagyás = uninstall, erre a szarakvásra se idõm ,se kedvem.
Reális gépigényt jó dolognak tartom. De azért én még mindig abban bízom, amit látok, tapasztalok ( van a játékra keret, de rosszul járni nem akarok... Arra meg, hogy felrakom aztán 1 hónapot várok, hogy minden klappoljon meg semmi szükségem, akkor már inkább várok a vétellel, illetve ezt megelõzendõ kipróbálom).