The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
RO2.
Szar lett, de legalább csak PCs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Oké na a Fallout New Vegas még elmegy mint pc-s játék 😄

Nem errõl beszéltünk a téma az volt hogy nincs konkrét pc játék fejlesztés. Csak a konzolok pc átiratai. A Skyrimról is ordít hogy konzolos játék. Pc lassan utoljára, ami tipikus pc játék, a Dragon Age origins lehetett ami pc-nek nevezhetõ. Még a Witcher 2 sem igazán pcs-nek nevezhetõ de azt legalább tényleg pc-re fejlesztették ennyi volt a mondandó rövid lényege. Persze hogy kiadják ezzel is keresnek. Csak nem külön fejlesztõket alkalmaznak hanem kódfordítókat. És így leszarják azért a warezt mert nyereség, amit a pc-vel keresnek ilyen módon. Szerintem ennyi röviden.

grebber
Ennek a 3nak nem sok köze van a haldokláshoz.Én inkább örülnék hogy bármi is jön pc-re!

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Hát jah a witcher 2 is marha jól fogyott, ha jól emlékszem. Am lehet megtartanak x darabot azoknak, akik a boltba személyesen veszik meg majd pénteken, bár lehet, csak én gondolom rosszul.
Sir Quno Jedi
Vagy csak nem írták ki, hogy elfogyott (mondjuk ezen az áron nem csodálom, hogy máshol fogy el elõször). Mind1, ezt pénteken beszerezni nem 1xû, ha meg hétvégén nem tolhatom, akkor megette már fene. Kivárok. Leszarom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kly
Részemrõl rendben van a dolog, a megjelenést követõen ideiglenesen bevezethetjük a kötelezõ spoiler-tag használatot.
Kérdés, hogy mire terjedjen ki pontosan? Teszem azt, valaki bugreportol: "A cyrstal dragon caverns végén élõ jetinek bugos a lootja, ha elveszed tõle Jack Jaggerjack legendás kardját, nem tudod többé teljesíteni a questet, továbbá automatikusan kidobatod magad a Brjüknard-házból." Hülye példa, de mint ahogyan látható, ez egy meglehetõsen nagy spoiler, ugyanakkor a játékmenetet befolyásoló hibabejelentés is egyben. Ehhez hasonló hozzászólások estében megkérdõjelezhetõ a tartalom elrejtése/törlése.

#2806: A helyzet jelen állása szerint, nekem sem lesz lehetõségem a játék kipróbálására most hétvégén, mi több, az elkövetkezendõ két hétben is kénytelen leszek mellõzni a Skyrimet.

Scientia potentia est.

rtfmZoli
576 Kbyte-on még van
576

Sir Quno Jedi
Miva??? Elfogyott?? Elõrendelésben??? Nóóóómális??? Hát gyártsanak annyit amennyire igény van! Ha még az elõrendelõknek sem tudnak eleget gyártani, akkor adják fel, ez az üzlet nem nekik való! ÉS EZEK sírnak, hogy jajawarez?!?!?!?!?! Hmmm... Meglátjuk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egyáltalán nem átláthatatlan. Ezért is vannak kategóriákra bontva. Rögtön nem kell annyit görgetni. Külön tetszik, hogy minden tárgyat 3d-ben közelrõl megsasolhatunk. A karakter az inventorybanra, pedig szükség volt az Oblivionban, mivel nem lehetett körbeforgatni a kamerát, de a Skyrimben már lehet. Az inventory rpg-sebbé tételére, pedig ott vannak a modderek. Nekem tetszik.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Benne van a pakliban, de amit eddig lattam videokat, annyira nem veszes a dolog. Meg kell majd szokni, az ketsegtelen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az a megjelenés utáni ár. Egy órája hívtak a boltból és mondta, hogy 8500 Ft-ról 8900 Ft,ra ment fel az ára, és képeslapot már nem tudnak adni hozzá. Ami viszont érdekes, tekintve már október 14-én elõrendeltem. Bár jó lenne, ha a futár kiszállítás elõtt felhívna, mert nem biztos, hogy otthon leszek késõ délután.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Még ezt lehagytam az utolsó mondat végérõl: Konzolport ide, konzolport oda.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem akartam már beírni, mert akkor megint én vagyok a pc fanboy. Jó pc játék, még ha single is, érdekes módon gyorsan elkel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ede0001
És még azt mondják haldoklik a PC játékipar. BF3, CodMW3 és most Skyrim. Szerintem ez is jó bevételt fog hozni a konyhára.
Jakuza001
De legalabb atlathatatlan, foleg ha mar sok nalad a cucc es felorat gorgeted le az itemlistet. 😄

deniro2
Látom közben az ára is felment a pc-s verziónak, mert 9,5k-t írnak, eredetileg pedig 8,5 volt és a reklámban még mindig ez az ár van😊

Én akkor még eredeti vásárlással nem foglalkoztam.... Szóval errõl nem is hallottam.

Gamerõl 3 font.

A game.co.uk oldalon meg lehet rendelni, a sima 29.99 font, a postakoltseg fogalmam sincs mennyi Magyarorszagra...

PiszkosFred
Oblivion is elfogyott anno villamgyorsan, bar ott par napon belul jott utanpotlas.

ede0001
Én is pólósat rendeltem, de azért kíváncsi leszek, hogy milyen méretût adnak.
Na ezt is fölírják, akkor a naptárba azthiszem! Ilyen még nem nagyon fordulhatott elõ.

Laza
Engem fél órája hívott onnan a srác mert ugyan rendeltem tõlük, de emailben már visszamondtam (a CDG-s pólós miatt 😊 ), és elfelejtette lehúzni, így még úgy szerepeltem, mint akinek kell ... de most kihúzott 😊
Szóval van/volt 1db plusz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

csocso14
Platinumshopban is el kelt mind, szóval szerintem viszik 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

ede0001
A Skyrim PC változata sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az õ példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni.

http://cdgalaxis.hu

Vagy keveset rendeltek belõle, vagy tényleg vitték mint a cukrot.
PiszkosFred
En orulok neki, gyors es konnyen kezelheto, keves benne a sallang.

Ezen az oldalon amit linkeltél orosz játékok vannak.

Itt, http://virtualgame.shop.hu/index

nem rossz áron és full angol semmi hegesztés nem kell hozzá.

És még akciós is ha jól olvasom.

BEAST
A menu pontosan miben is tesz hozzá a játékélményhez? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jakuza001
Hat ez eleg kiabrandito.

deniro2
Lucky you

PiszkosFred
Olyasmi, egyszeru lesz a menu mint a fakocka.

PTW
nem. boxon akinek kezében a játék az nyomhatja. csak PC-sek vannak 11/11 re "korlátozva"

Jakuza001
A videokbol nekem nem ez jott le.

RocKY2
hello az überkonzolnál elõrendeltem xboxra a játékot. nemrég küldtek smst hogy áttudom venni. szerintetek liveról nem bannolnak hogy elõbb kezdek vele játszani mint a hivatalos megjelenés?

Arra írtam jó pár nap siránkozás volt hogy bizony a grafika nem lesz az igazi 😊Pedig ez tényleg az egyik erõssége lesz. Persze lehet mondani sokmindent leegyszerûsítettek meg konzolos nagyon de pont a megjelenítés ami über brutál lesz 😊

PTW
sajnos igen. nekem ez kb az egyetlen dolgo ami nem tetszik ez a buta UI. egyáltalán nem rpg-s.
én igenis szeretem látni a karakteremet inventoryban és szeretem ha az inventory és a többi része úgy néz ki mint valami batyu/journal akármi.

kb az lesz az elsõ mod amit letöltök ami ezt átalakítja

Néztem már én is, van is egy oldal ahol lehet rendelni. Csak sajnos kér felhasználónevet meg jelszót :-)

PTW
feleségnek ultimate-konyha-szett lesz most lópáncél helyett

Jakuza001
Ilyen arcade console item inventory lesz ebben, mint amit a videon lattam hogy csak nevek baloldalt es jobboldalt csak megjelenitti az itemet es slussz-passz ?

Ezért érdemes várni GOTY verziókra - nem csak, hogy addigra már játszhatóak lesznek a játékok de nem fizetsz többet a szaros DLCk-ért.Mondjuk a Skyrim esetében mindegy, bugokat úgy is unofficial patchekkel fogjuk írtani, az egyéb tartalmakat -kiindulva az obli és az fo 3 esetébõl- meg úgyis megvehetjük külön.
...
Lesz lópáncél a játékban? 😊

[HUN]Crassus
ezt ismeri valaki?

http://hardverapro.hu/apro/eredeti_steam_jatekok_a_legjobb_aron_nezz_be/hsz_1-50.html

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PTW
én azért örülök, hogy sokat javult fallouthoz képest az új anim engine miatt. most is bõven elmarad attól amilyen szintet egy ilyen játék megkívánna, de ég és föld.

igazából nem nagyon jártam utána, nem tudom, hogy a havok behaviour mennyire mod-friendly de ha igen, akkor max ezt is feltúrbózzák a modderek.

yesname
Amúgy az animáció valóban tré, ahogy a videó alatt írta egyik srác. Én is nélztem 1-2 streamet néhány percet és az anim inkább áll közelebb az Obli szintjéhez, mint ahhoz, amit ez az összevágott promó videó sejtet.
Éngem mondjuk nem érdekel, pénteken jön a doboz, telepít és külvilág elfelejt. Csak ne állítsanak be valamit olyannak, ami nem is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

PTW
teljsen egyetértek a második felével. kurvára felháborító, hoyg manapság az a tendencia, hogy a megjelent játékok nagy része játszhatatlan, mert félkész cuccot adnak ki és a (jobb esetben) vásárlót használják beta-teszternek.

Witcher 2: Boltból megkaptam... 1. DVD-t alig bírtam feltelepíteni folyton hibát írt ki.... Ennyit az élményrõl, pedig alig vártam.

Ezentúl ha lehet választani inkább Steam.

Solid Snake
<#taps><#eljen>
Rage:

Felraktam, jó driver nélkül =ocsnmány
Jó driverrel 3 perc alatt három fagyás = uninstall, erre a szarakvásra se idõm ,se kedvem.

Reális gépigényt jó dolognak tartom. De azért én még mindig abban bízom, amit látok, tapasztalok ( van a játékra keret, de rosszul járni nem akarok... Arra meg, hogy felrakom aztán 1 hónapot várok, hogy minden klappoljon meg semmi szükségem, akkor már inkább várok a vétellel, illetve ezt megelõzendõ kipróbálom).

Fpocok
Rage nálam is maxon ment, pedig nincs jó gépem. Viszont ezen nem csodálkozom: Baromi ronda volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!