The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És egyébként ez hogy fog mûködni játékon belül? Megveszem a játékot, csinálok egy steam accot, hozzáadom a játékot. Elindítom, és amit megcsinálok egy acsit a játékon belül felugrik egy ablak, hogy "ügyes vagy, kész az acsi" ?
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Achievements
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Bocsánat elõre is a hülye kérdésért:
Lesznek a PC-s változatban Achivementek amiket Steam-en vagy Games for windows-on belül szerepelni fog ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
És ezek miben mutatkoztak meg végeredményként? Staminában, magickában, healben, teherbírásban. Ugyanezek itt is meg vannak. Csak msot nem a strenghtre teszel pöttyöt ha többet akarsz cipelni stb., hanem a staminára. Egyszerûsítettek ez tény, de véleményem szerint csak kifelé. (Én is jobb szeretném a külön attribokat, de azok végeredménye ugyanaz.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Legalábbis szerinted. De ne kezdjük elölrõl.
Terület lehetséges, hogy kisebb lesz, de a szabadság az egyértelmûen megvan. Oda mész ahova fel tudsz mászni. Szerintem Olbihoz képest naggyából 70%-a lehet Skyrim területe térkép alapján. De a játékban a feldolgozási méretarány megint csak kérdéses.
Dungenok: Obliban hiába volt 36x, ha minden dungeon ugyanúgy nézett ki és tök egyszerûek voltak. Inkább legyen 150, de ne ugyanazokba a dungeonokbe járkáljak.
Azt viszont én is remélem, hogy nem csak egy asztalterítõnyi bejárható területet kapunk.
Nézegettem a térképet és egyszerûen sajnos biztos vagyok benne fele akkora lesz mint az oblivion
egy kis összehasonlítás.
Oblivion map
Skyrim
Egy adatott tudtam szerezni eddig. Kb.130 dungeon a skyrimbe....Az oblivionba 367 körül volt.
Mindig figyelni kell mirõl nem adnak ki sok infot mert az lehet a gyengeségek egyike. És sajnos linkelni vagy hazudni is szoktak a fejlesztõk kinek hogy tetszik. Ugye próbálták megmagyarázni hogy a karakter rendszer nem visszalépés hanem fejlõdés vagy legalábbis nem rosszabb mint az obliba ez ugye nem igaz.
De ami a térképnél is eszembe jutott az a FNV-nél való mellébeszélés. És tartottam tõle hogy itt is így lesz. Mivel látszólag a térkép nagyobb mint az Fallout 3-é de annak bejárható része ugye a fele a térképnek.
Ha ehhez hozzávesszük az egyik nagy véleménykülönbséget a topikban. Miszerint a Fallout 3 szintekkel együtt erõsödõ ellenfeleit sokan nem szeretik. És ezt sikerült elérni a Bethesdánál hogy álljanak le róla. így arra a következtetésre jutottam valószínû hasonló lesz az FNV-hez egy kicsit. Tehát indulásnál be lesz korlátozva a terület. És így megkapjuk talán az egyetlen dolgot az FNV-hez hasonlóan amiben gyengébb volt a Fallout 3-hoz képest lineáris mozgást eredményezett leszûkített mozgási területtel indulásnál, tehát a szabadság érzet ami az Obliba volt itt se lesz, szerintem. Szóval remélem nem lesz igazam. Habár az FNV-nél bejött sajnos. de itt láttok esélyt hogy ne legyen igazam. Elvileg kaptak ezért támadást tehát remélhetõleg csak a dungeonokra meg a térkép széleire korlátozzák a mozgástér szûkítést. De meglátjuk. Nagyon remélem hogy nem fogom kisebbnek érezni mint az Oblit. 😞 Bár az Oblivion tényleg hatalmas területtel rendelkezett és még 1 évvel késõbb is értek meglepetések ahol nem jártam mert rejtett ajtó vagy egyébb vezetett oda 😊
nem isemrem a sorozatot , de az lenne kérdésem hogy ebben vagy régebbi részekben volt felirat angolul ? érem az angolt de ha el tudom olvasni ugy jobb sokkal.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
“The vibe of the game is that it’s something that you can play forever,” Howard said.
The game’s Radiant quest system randomly generates new tasks based on your progress in the game. An innkeeper might ask you to hunt for bandits in a place you haven’t found yet, or an aspiring alchemist could request that you collect 10 undiscovered flowers for his work. Howard claims that the options are endless.
In addition to these minor tasks, Howard says you’ll be able to do extra work for each of the game’s factions, like the Dark Brotherhood and the Thieves Guild. Once you complete the scripted quest lines for each group, you can go to their respective hubs and pick up randomly generated missions to steal gems or assassinate shopkeepers across Skyrim’s massive world.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerintem jo lesz ez, tenyleg kulon lesz szedve a varazslo, a battlemage, a nekromata, aki zombikat idez es azok vegzik a piszkos munkat, az ijasz, a tolvaj vagy harcos a ket egykezes fegyverrel/torrel, a sima warrior kard+pajzzsal, a vadallat warrior ketkezes nagy fejszevel, a tank, aki inkabb tuleli az ellenfeleit mint sem bedaralja, stbstb.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg mindenképp ragaszkodsz a mágushoz, akkor disznópörzsölõt ignorálod.
Jelzem, hogy még te is csak videókat láttál, élesben lehet, hogy mást hatást kelt a pörzsölõ.
Szerintem ez hamarosan elég sok fórumon téma lesz.
Túl erõs a destruction. A videók alapján pl a tûz úgy mûködik, mintha egy lángszóró lenne a kezed és amíg el nem fogy a mana folyamatosan tudsz perzselni vele. Egy baromi erõs lényt is lezúzol viszonylag alacsony szinten. Sok feltöltésben látszik, hogy a harc arról szól, hogy perzsel, messzebb szalad, perzsel . . . ez nem tetszik. Ráadásul ugye magától visszatöltõdik a mana. Itt még lesz mit kiegyensúlyozni. Pl ne tudjon már akkor a karakter hátrafele is ugyanolyan gyorsan szaladni, mint elõre. Mert így hátrafutásban a normálisan felém futó óriást simán lehagyom és közben szembepörkölöm.