30713
TES
  • nasum
    Amit máshogy csinálnék amúgy, hagynám a destructiont a francba, és a conjurationra raknék, a gyógyítás miatt.

Kérdés tegnap nézelődtem a skill tree-n ami nem világos még, faq-t olvastam, hogyan tudom feltölteni a soul gemeket, ennek mi a menete?

A conjuration ágon van a soul trap varázslat vagy azt külön kell venni?
  • Solid Snake
    easter eggs :)
  • Calver
    sehol sem rontottad el - amellett a troll mellett szimplán érdemesebb elfutni, ha nem csináltad már meg a fél játékot, akkor várhatóan nem leszel elég erős hozzá.
  • Fpocok
    Nekem volt olyan, amit nem tudtam megölni. Simán elmentem másik qstre és később visszatértem oda.
  • Belkar
    Hát nem tudom én azt simán lenyilaztam 10-es szinten. Belelőttem párat és 50% élete lement utána eléggé megizzadtam és elhasználtam az összes potionom de kinyírtam. Mondjuk Lydia meghalt de nem igazán érdekelt :D Ja és persze adepton. Szerintem ha nagyon nem megy akkor várj még egy-két szintet.
  • nasum
    Üdv!

Tegnap elgondolkodtam, komolyan hol ronthatom el, ha elrontottam egyáltalán a dolgot.

Mentem fel a 7000 lépcsőn és az egy darab hegyi trolal, 30!!! perig küzdöttem ezer potion miegymás és az istenért nem döglött meg.
    Osonva kapott íjat, aztán mana erejéig tűzgolyót így vettem le kb a 4ét.
    Visszafutottam a csajhoz amíg ütötte kapott 2 powert, aztán stamina maxratölt, ő 50% on és az istenért nem feküdt meg.

A karakterem amivel egyre többet küzdök:
    (lvl 12) 140magic 150 health 130 stamina

Egykezes 14et sebző, balta amit a királytól kaptam, 30as pajzs, 14et sebző íj, heavy armor törpe páncél 34 védelm ha minden igaz.
    (szerintem nem sebzek eléggé)

Amire tettem eddig, Nyíl: zoomolás + critical talán 3 perk, smithing 2 a törpepáncél miatt. 1 kezes 3 perk vagy 4, Destruction 3v4 dual, adapted half magica meg meg valami. 1et a lopakodásra mert a backstab tetszik majd. És van meg 2 szabadon elkölthetőm. nem felelőtlenül szórom jobbra balra.

Ennek ellenére küzdös nagyon, lehet a fegyverem gyenge, kevés a stamina, pajzzsal lökök 2őt ütök 3at és máris 0 onnan se futás se ssemmi.

Alap nehézség adapted, nem szeretném lejjebb venni.

Ennek tükrében ötletek? Valamit nagyon elkúrtam, vagy várni még lesz erősebb fegyver stb, előre is köszi.
  • VanDaal
    Köszönöm szépen!
  • Magnum PI
    Mágus vagyok, miért kovácsolnék? Már minden olyat disenchanteljem ami nekem kellett. Házat is vettem. Be is rendeztem.
  • JethroHUN
    Majd elolvad (ha az ice spikera gondolsz) ha nem akkor jó kis bug :D de sztem vedd fel/le a cuccaid
  • Fpocok
    Hogy tudom kivenni a 10 kilós jégdarabot a karakteremből? Újraindítottam és még mindig ott van...
  • JethroHUN
    Jah, kovácsoláshoz is úgy kell neki fogni, h minden buffot összeszedsz mert jóval erősebb cuccot tudsz csinálni mint ha csak 100as smith skillel (de amúgy a smith skill növeli a kibányászható érc számát most 50es nekem és már 3 oret kapot 2 helyett)
  • Sir Quno Jedi
    Quickmenube teszed, onnan aztán kiválasztod ráklikkentéssel és akkor már a z gomb azt tolja (vagy y, billfüggő).
  • Sir Quno Jedi
    Naná. Vannak daedric fegyók, kovácsolhatsz is. Asszem daedra heart, ebony ingot és még valami olcsó szar kell hozzájuk.
  • VanDaal
    Bocs, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de a whirlwind sprint kiáltást hogyan kell aktiválni? Az unrelenting force simán megy, de ezt valahogy nem akarja csinálni.
  • Fpocok
    és bega82
    Ettől tartottam. Tehát akkor a legjobb encsant érdekében grand soul gem + encsant poti + encsant növelő itemek... ???

Múltkor találtam a general shopban egy olyan robet, amit máig hordok. 6000 pénz volt.
  • shaba23 #8349
    a kovácslható deadric cuccok közt van fegyver? Mert lecserélném a 2x 1h glass war axe-kat, de egyenlőre nincs jobb, a 100as dragon meg nem ad csak armort :(
  • Molnibalage
    Ez tuti? Vettem már meg cuccot csak azért, hogy disenchanteljem. A kovácstól meg nyersanyagot kell venni, mert sehol nem találasz alapanyagot kovácsoláshoz elegendő mennyiségben.
  • JethroHUN
    Nem lehet.
  • bega82
    Szerintem nem.
  • Fpocok
    Egy felencsantolt ruhadarabot át lehet encsantoltatni másra?
  • Magnum PI
    Ami engem zavar (mágusként), hogy a kereskedőknél csak tucat cuccok vannak. Már a játék eleje óta ugyanaz a köpeny van rajtam (a mage-s küldik után kaptam) mert egyszerűen venni nem lehet jobban, a küldetésekért meg szinte mindig kardot kapok. Minden kereskedődnél ez a -17% magic need, +75/100% magic regeneration. Ezt már a játék elején meg lehetett venni, valamint minden 2 polcon ott van a barlangokban is. Van egy rakat pénzem és semmit sem tudok vele kezdeni. Azért egy két kereskedőnél lehetne valami táposabb cucc néha. Kicsit bánom hogy mágus lettem :(.
  • bega82
    Most ez akkor mind szép és jó, de a korábban emlegetett crashelésekkel mi van? Meg én nem voltam otthon tegnap, ma este megyek haza, akkor mikor elindítom, egyből le fogja tölteni ezt a peccset kérdés nélkül? Vagy ezt meg tudom valahogy akadályozni?
  • Spaceghost
    Köszi, nem is értem hogy kerülte el a figyelmemet :S
  • JethroHUN
    Kattints valahova máshova, és akkor jön föl egy ablak: és ott Remove
  • Calver
    másik helyre kattintasz, akkor feljön egy ablak, ahol el tudod tüntetni.
  • Spaceghost
    GYIK-ben nem találtam, de egészen apró problémám van. Hogyan lehet a térképen leszedni, ha bejelölök egy helyet? Mert addíg amíg nem jelölök mást ott marad a jelölés a régi helyén, de nem akarok folyton jelölgetni. Ha újra rákattintok a jelölt helyre akkor se szedi le.
  • SzirmosSzisza
    Elkenődött a szemfestéked
  • JethroHUN
    A destructiont nem tápolták... Nem ártott volna nehézséghez állítani, mert kb easy-adeptre van belőve a sebzése. Experten semmit nem ér. Röhej h az enchantolt, superior elven fejszémmel többet sebzek, pedig csak 48 a 1H skill, igaz kesztyűből még +30% sebzés :D meg +2*20% perkből.
    Destructionnal hiába 60 felett megvan az össz bónusz sebzés perk, de minden ellenfélbe ne kelljen már 300+ mana-t beletunkolni hogy meghaljon. elég gáz... 40 óra után rohadtul nincs kedvem újra kezdeni h legyen játszható karim.

De a conjuration az király, forst atronach már nagyon erős. :D
  • mousee
    Zsír, szerintem ez mehetne valahova a fórum képe alá linkbe :)
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    maradni nem szvsz, de kisfarkassá válni, aztán amikor lehetőséged van rá, kigyógyulni, nos azt érdemes.
    ingyenes trainelés pedig úgy néz ki, h trainelsz, felveszed csapattársnak az illetőt, majd "visszakéred" tőle a pénzt.
  • Kimi23
    The Elder Scrolls V: Skyrim - Megjelent PC-re az 1.2 patch
  • steweee
    nekem még meg sincs, nem játszom a játékkal, de igazán szétnézhetnél a skyrim-nexuson. teganap láttam erre ott modot, jelentősen de (leírás szerint valószínőleg)balanszosan felerősíti a mágiás támadásokat, mivel az X-edik ember vagy akinek feltűnik hogy az alapjátékban ez gyenge lett....
  • koschwarz
    "As many of you know, Steam updated Skyrim today. I have no official word on what it contained, but it appears the update was only designed to ensure that Steam couldn't be bypassed by launching the game directly from TESV.exe. However it also breaks any modifications to that .exe file, including the popular Large Address Aware patch."

ha esetleg nem vótmá
    a lényeg, hogy ma peccs, de az a baj, hogy lehet az lesz benne, hogy a steam-et nem lehet megkerülni azzal, ha direkte a exe-vel indítjuk a játékot, ami azért geciség, mert ami modok ezzel az exe-vel működnek, lehet hogy nem fognak működni.
  • farferi
    Valaki írta, hogy azért is érdemes vérfarkasnak maradni, mert csak így lehetünk a Companions vezetője és akkor ingyen trénelnek a tagok.Nos én vérfarkas vagyok, Kodiak szellemét megszabadítottam, elvileg én vagyok a főnök még sem ingyenes a trénelés.Vagy félreértettem valamit?
  • MCSeid
    Hali!
    Kéne egy kis segítség: Hol lehet csatlakozni a tolvaj guildhez? mert erre még nem nagyon sikerült rájönnöm...
  • SovereignXY
    Kérdés. Csak nekem tűnik úgy hogy nem nagyon van balance az enemy-k közt? Mármint varázsló karakterrel vagyok. Szimpla bandita két 2es szintű varázslattól megdöglik. Egy bandit thug, highwaymanbe meg kéne vagy 8 de addigra simán kinyír.

33as Harcosom kb ugyan ez. 280as armor mellett pl egy falsworm brairhart vagy mi a tököm úgy lemészárol mint a szart. A nála gagyibbak meg 2 csapás után elhúllanak.
  • Pretorian
    Helmet nélkül no more blocky faces és detailed faces modokkal:

• Pretorian
    Ja az én. Csak csont fekete a szemem, meg fekete a warpaint is körülötte, szóval ebben a helmetben olyan mintha csak egy lyuk lenne a szemeim helyén, szerintem kurvajól néz ki.
  • Molnibalage
    Ha legnezebb szinten tolod akkor HP-t legalább 200-ig told fel. Nord karakter erősen ajánlott, hogy legalább a fagylehellet ellen legyen ellenállás. Igyekezz sziklká mögé bújni. Néha lőj íjjal. Ha leszáll a sárkány és te vagy a célpont, akkor hátra arc és futás, sprintelve + használd a gyor futás kiáltást. Próbáltam körbefutni a sárkányt, de simán lekövet a fejével. Ha lesszált és mást üt, akkor roham kétkezessel vágre rá nekifutva, ha tudsz és utána még 1-2-őt. Aztán hátrálj, mert ha visszaüt, akkor helló... Pajzzsal még nem próbáltam védekezni.

Fira reistance potion mindig legyen nálad, kotyvasztani könnyű. Már alacsony alkímiával + tápoló kezstűvel - elég gyakori tárgy - is 20% körüli ellenállst lehet szerezni. Egyik perk pajzsos blokkolásnál ad elementek elleni ellenállást.
  • Although
    A céhes questek relatíve rövidek. És kicsit gyengébbek mint az oblivionba voltak. Legalábbis a brotherhood, mágus biztosan. És a harcos céh questjétől sem voltam elragadtatva. De nem rosszak azt azért nem lehet mondani.