The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PTW
nekem is be van rendelve mégsem töltöm, le, mert boltból elhozott dobozból felinstallált élményt nem adnám semmiért. nagyon snassz lenne simén letölteni kicsomagolni és feltenni, elveszne az az érzés amire 5 éve várok 😄

arányjavítás miatt persze simán, de akkor már túlnagy lenne a kísértés 😄

PTW
szerintem gépigény szempontból a legtöbb utóbbi években megjelent játék "alulmúlta" úgymond megát. az egyetlen cím ami igazán gépizzasztó volt az a witcher valóban, esetleg crysis 2.
Rage esetében sokkal inkább az volt a probléma hogy szarul írták meg és ronda volt a texture popping miatt stb, de nem futott szarul egyáltalán ( közepes gépemen egy 512 es 4850 atival, 4 giga ram mellett miután patchelték full maxon ment).

ez nem is fog már nagyon változni az új konzolok megjelenéséig, és ha úgy nézzük ez egy nagyon jó dolog.

Hát ezek a kivégzések nagyon jók és hangulatosak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Nem értem, hogy az, hogy letölti vki miért ütné azt, hogy meg is veszi? Már be van rendelve a játék, de tuti le is fogom tölteni mert:
1. Csak szombatra hozzák ki pik-pak pontba
2. Az arányt növelni kell kõkeményen bármi áron 😄
Erre például tökéletesen alkalmas a virágbolti demó, ha lesz belõle. Kiróbálod, ha fut veszed, ha nem nem dobtad ki a pénzed az ablakon.

Nekem nem rossz gépem van, de okulva a ez évi AAA játékok kezdeti futási problémáiból (witcher 2, rage) próba nélkül én már semmit nem merek venni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jakuza001
Vagy hozsannazni,hogy milyen jo, meg ha esetleg szar is lenne valami. 😄

Na ez a pc-s verzió. És most lehet folytatni a siránkozást milyen szar!!!!

Csak szólok, hogy warezra éppúgy van patch....<#smile>

Gubberx
Engem ma küldtek kényszerszabira pénteken 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

PTW

Dékáni szünet van a Skyrim megjelenésének napján (pénteken). Ez nem lehet véletlen.

Pénzem az van, de ha nem megy jól a játék, ha élvezhetetlen lesz, akkor nincs értelme megvenni :-)

Gubberx
katt inkább linkebne mert a videó beszúrás fura dolgokat mûvel :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Te szegény, úgy sajnállak, hogy nincs 10e forintod és a kifogásokat keresed, miközben a 70e forintos luxus videokártyádat leszarozod... <#idiota>
azért megnéznék már egy pc videót 1920*1080-ban
Ah ez jó hír 😊

PTW
normál install dvd-s változat a bolti

Sáska
Ha a Steam store-ban veszi meg az ember, akkor mikortol indithato a jatek? Pentek reggel 5-tol (a szamlalo szerint)?

De tényleg a dobozba a játék lesz vagy csak a steames csomag mert akkor inkább letöltöm kevesebbért.

Szerintem, jobban fog futni ha van egy core 2-sed legalább. nekem 2.4 van és ez bõven elég lesz egy HD4870-el szerintem. Az FNV is nagyon szépen fut. Kell 4Gb ram az tuti. De ez szinte alap már. Nem aggódóm hogy minimumon kellene futni. A Witcher 2 is szépen elment közepesen és felette is.

tibor16
Eeegen, tudom - minden tisztelettel - az Oblivionnal is angolul játszottam ki elõször. Az is minimumon futott akkor, - valószínû ez is úgy fog. Ha tartani akarnám a tempót, minden évben lehetne gépet venni. Az akarat meg volna, csak több lenne az "alátét"...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

yesname
Pedig használja. Már az Oblivion is használta sok magot, ha engedélyezted neki 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Magyarosítás az legalább 5 év 😊Ne várj rá 😊

tibor16
Szintén zenész - alighanem, elõször majd megnézem én is, fut-e a gépemen, talán még a magyarosítást is kivárom, csak akkor fogom felrakni, megvenni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PTW
ez a quad core dolog meg alapból egy baromság. életben nem fog ez a játék 4 magot használni

Egy kérdés!! Ezt is úgy adják ki mint az FNV-t hogy csak a steamhoz szükséges fájlok vannak rajta vagy rajta a játék?

PTW
Recommended Specs

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
4GB System RAM
6GB free HDD space
DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher (i.e GTX550Ti); ATI Radeon 4890 or higher).
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation

Minimum Specs

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
2GB System RAM
6GB free HDD Space
Direct X 9.0c compliant video card with 512 MB of RAM
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation

hehe Ez kicsit erõsebb mint az enyém és nem aggódom. Ha optimalizálják rendesen közepesen nagyon jól fog futni. Az FNV nekem gyakorlatilag full közelbe fut és ez is kb az a szint lesz. Talán jobb egy kicsit de közepesen biztos jól fut majd.

Nekem ennél gyengébb. Menni fog. De hát szedd le, próbáld ki, ha megy normálisan akkor megveszed, ennyi 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én is azon filózok hogy megvegyem-e a játékot, mivel nincs olyan erõs gépem :-( Konfigom : Core 2 duo 3,1, 4 giga ram, GTX560-as videókari.

Gubberx
Milyen géped van jelenleg?

Nincs még de már tölthetõ.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PTW
hírvígóögén. nem kell hozzá 150 ezres gép, de ez már számtalanszor ki lett tárgyalva

MrSpock
Nem az a probléma hogy 10ezer lenne,és egyszeri kiadás,hanem akinek mondjuk nincs,mint neekm pl 150ezer ft egy gépre !(proci-lap-memo-vga)amin el is fut. Maga a játék már aprópénz ahhoz képest. Pedig ezt még én is simán megvenném,mert nagyon vártam már,mondjuk hogy minek nem tudom hisz úgysem bírok vele játszani. De majd egyszer talán.😊

Go Jeff Go!!!!

Crack még nincs.

Fehercsoki
Releaselogon nincs fent.

Csak szólok:

The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.CLONEDVD-P2P

PiszkosFred
Nem lesz ebben hiba úgy érzem, csak tegye mindenki spoilerbe az oda való dolgokat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor legalább annyit írjanak le az elsõ játékosok, milyen érzés a Skyrim-mal nyomulni, állejtõ-e a grafika, bejön-e a harcrendszer, izgalmasak-e a questek, stb...Ne csak a hivatalos kritikák alapján dönthessen a leendõ vásárló, hanem azok véleménye alapján, akik testközelbõl látják a portékát.<#kacsint>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

PiszkosFred
Nem hiába PREload. Letöltöd most amíg nem töltik ezrek, és majd péntek 00:00:01-kor aktiválod, és 00:01:00-kor már játszol. Többiek meg várják a postást, futárt.

PTW
egész pontosan így van, éjfél után aktválható

PiszkosFred
Kevés, de kiegészítõnek tûnõ DLC-k, ezt direkt hangsúlyozták. Ritkábban fognak jönni, de olyasmire kell számítani, mint a New Vegas és Fallout3, akár 10+ extra órát biztosító DLCk. Aztán majd kiderül.

PTW
ezúttal kevesebb de sokkal tartalmasabb kifejezetten *kiegészítõt* ígérnek és nem DLC-ket. bloodmoon, shivering islands nagyságúakra lehet számítani szerintem. már dolgoznak az elsõn egyébként

MrStokes
A kepen szereplo preload opcio alapjan en azt mondanam, hogy elore letoltheted, de jatszani majd csak 11-en a hivatalos megjelenest kovetoen tudsz vele.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred
Hát egyeztetni kellene a házigazdával, és kijelölni egy határidõt, ameddig spoiler tag használata kötelezõ lenne, azok védelmében, akik késõbb szerzik be. Kb egy hét minimum. Aki nem használja, a komment törlése kíméletlenül, akármennyire is hasznos infót írt.

Mik várhatóak a játékhoz, normális kiegészítõk, vagy idióta dlc-k?

Tuti, hogy megveszem, mert egy ilyen játék megérdemli, hogy eredetiben játsszuk, de sajnos, hogy csak néhány hét múlva, mert most nem jutna rá idõm.Már az Oblivion-t-t is imádtam.
Csak annyit kérek, akik 11-étõl belevágnak a nagy kalandba, véleményezzék a játékot, osszák meg velünk a tapasztalataikat és szúrjanak be néhány saját screenshot-ot is, hogy képet kapjunk a játékról!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

34.99 font az ara, a Store menupontban megtalalod.

PiszkosFred