30713
TES
  • Zan
    Nagyon köszi a tippet....már kezdtem nagyon ideges lenni!:)
  • JethroHUN
    Nekem kell, muszáj h tankoljon nekem.
  • Calver
    Oblivion-nal ellentétben itt biza megéri (ott magas restoration és fortify speed/athletics volt a nyerő), mert sokkal gyorsabban lehet vele haladni, mint kocogva... követő meg, meh, kell a fenének
  • JethroHUN
    Most minek a ló? :D a követőd nem tud lóra szállni, csak futhat utánad
  • bega82
    Kétpajzsos nem lehet szerintem, a jobb kezébe nem lehet pajzsot adni.
  • bega82
    Király!!! :)
  • Fpocok
    Ja köszi, nem láttam.
  • Calver
    állítsd be hotkey-re - berakod favorites közé, kikeresed, és 1-8 billentyűk közül a szimpatikusat megnyomod - úgy simán menni fog.
  • Calver
    már írtam #8436-ben, h igen.

lovakhoz: én úgy vettem észre, h Shadowmere ténylegesen sokkal gyorsabb, mivel baromi gyors a stamina regenerációja - így míg a többi hátassal "sprintelhetsz" 15-20 másodpercig, majd fél perc pihi, addig nála ez a pihenőidő durván 5 másodperc, és utána újra vágtathatsz előre teljes gőzzel. kellemes.
  • SaGa Jr
    Jó tudni (igaz eddig nem volt szerencsém hozzá, buzogánnyal és baltával, amikor meg karddal nyomultam akkor meg pajzs nem volt a karakteremnél).
  • Zan
    Miért van az,hogy nem tudom a sima flame varázslatot rárakni mind a két kezemre egyszerre,hogy dual-castolhassak vele? Eddig ment..most vagy lvl 7. Rányomta arra a perkre, hogy a fire spellek többet sebezzenek 25%-kal és azóta nem tudok mind a két kezemre beállítani a flame-et...!Ez egy bug? Mert a perk nem írja azt,hogy ez után nem fogok tudni dual castolni...! Csak a healing perket tudom mind a két kezembe berakni...szóval ezt most nem értem....!
  • Richardix
    Lényegében van egy kivégzés, amikor fejbe vágja a pajzzsal aztán karddal (vagy mással) megcsapja.
  • Fantusz
    50-es szintig nagyon gyorsan fel lehet húzni az íjászatot, ha a trénner a kisérőd, szinte ingyen kérhetsz tőle tréninget.

Kifizeted - tárgycsere - az inventoryjában ott lesz az arany jelentős része.
  • SaGa Jr
    Talán ha pajzzsal nyírod ki az ellent. Én még nem láttam hogy a pajzs bármilyen aktív szerepet betöltött volna. Ettől persze még lehet hogy aktívan közreműködik sőt akár saját kivégzési mozdulatai is lehetnek (ez most adott egy ötletet a kétpajzsos manusra ha egyáltalán megcsinálható, mert sebezni lehet pajzzsal is csak elég gyengén, már egy tuningolt fegyverhez képest, mert nem ez az elsődleges szerepe).
  • Fpocok
    Köszi.
  • SaGa Jr
    Calver:
    Igen, azokra emlékszem. Az áttolás ugyanakkor valahogy jobban passzol a kardhoz mint a nyaknyiszálás.

Egoraptor:
    Állítólag nagyon. Amennyiben az egykezes fegyvereket is fejleszted és a conjuration skill-t is úgy brutálisan erős sebzésű eszközöket kapsz (igaz ezekre enchant az nem pakolható külön). A két skill állítólag összeadódik a százalékok terén és így határozódik meg a fegyver sebzése (ezt én nehezen hiszem de az biztos hogy jobban sebez mint egy azonos nem idézett fegyver mert ezt a karakterem bőrén már tapasztaltam párszor), ráadásul minden fegyveres perk ami hatással van a normál fegyverekre az működik a bound változatra is.
    Conjuration fejlesztésekben ráadásul van olyan hogy ezek a fegyverek mindig automatikusan lélekszívók legyenek és idézett lényeket egy csapással hazaküldjenek. A nyílvesszőről találtam még csak konkrét sebzési adatot és az 15%-al erősebb mint a daedric/heroic nord arrow (legerősebbek).
  • JethroHUN
    Összeadódik ha erre gondolsz.
  • Egoraptor
    Igen és Enchanternek is jó mert lopja a lelkeket, azért gondoltam.

Köszi!
  • bega82
    Olyasmi nincsen benne, hogy a pajzsnak is szerepe van a kivégzésben? Vagy túl sokat akar a szarka???
  • Fpocok
    Nem láttam, hogy írt volna valaki... itt állok encsant előtt. GYORSAN. Mana regen stackel, ha több cuccon is van?
  • Lenssver
    Nekem a vérfarkasos kivégzés tecik, szépen szétszaggatom a népet:D
  • SaGa Jr
    A varázsló céhet. Be kell lépni és ott az első vagy második feladat bevisz.
  • PiszkosFred
    Szinte minden futarszolgalatnak van csomagkovetesi rendszere, amelyben nyomon tudod kovetni, merre jar. Csak a csomagazonosito kell hozza, amelyet kaptal a megrendeles soran.
  • Calver
    na ezt tényleg meg fogom nézni, mert viccesnek tűnnek
    nyaknyiszálást amúgy karddal is csinálja, imádnivaló. egy másik ami néha előjön és talán még viccesebb, amikor hátulról áttolja az egész kardot az unszimpatikuson
  • SaGa Jr
    Lőj mindenre ami él és mozog. Annál gyorsabban nem tudod fejleszteni az íjászatot. Használd minél többet, érj el minél több sikeres sebző találatot és akkor fejlődik. Ennyiből a lesből lövés nem a legjobb, mert ott szorzódik a sebzés tehát kevesebb sikeres találat kell a célpont kiiktatásához, így kevésbé fejlődik a skill. cserébe lesből lövöldözés fejleszti valamelyest a sneak skill-t is.

Amire akarsz. Mivel nem kell konkrét skill érték ahhoz hogy felvegyél és megtanulj varázslatokat így akármit használhatsz. Az alteration nagyon hasznos dolgokat tartalmaz (védelmek, változtatások) így érdemes fejleszteni oda is (elkölteni alkalomadtán pár perk pontot). A conjuration ágon segítőket tudsz idézgetni ami hasznos, de igazán hasznos úgy lesz ha eléred a dupla erejű és dupla létszámú idézéseket. Restoration bár rendelkezik pár nagyon ütős perk-kel, az alapszintű gyógyító varázslatai is elégségesek. Végül az illúzió is tartalmaz igen hasznos alkalmazásokat (rage/calm kettőse, paralízis ami a legerősebb varázslatok egyike szintén itt van, láthatatlanság és így tovább).
    nehéz egyértelmű győztest hirdetni.
    Mindegyiket lehet nyugodtan alkalmazni és majd amelyik igazán bejön arra teszel több perk pontot.
  • JethroHUN
    Perkkel közép táján van, alap elven körül, de függ a 1H skilltől és perkeitől is. Amúgy a legjobb tulajdonsága ha meg van a perk h az idézett lényeket azonnal elpusztítja 1 hittől.
  • Fpocok
    Köszi Calver. 2-t találtam ott...
  • shaba23 #8457
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbálom összerakni Gauldur nyakláncát, de a 3. helyre (az ásatás) nem tudok bejutni, mert kulcs kell a bejárathoz. A környéken áttúrtam mindent, de nem találtam kulcsot. Mit hagytam ki?:)
  • JethroHUN
    Attól függ hogy mien karit akarsz:
    - ha nyilazni akarsz akkor sneakre tegyél, meg staminára, az fontos, h sok legyen és stamina regens enchant és potik, kaják is. Mert az időlassítós perk azt fogyasztja. De elég durva 50%kal lelassítja az időt ha zoomolsz :D
    A Sneaktől pedig jó messziről tudsz osonva jó nagyot sebezni. De az illusion is jól jöhet, a hangtalan mozgás (Muffle spell) vagy a láthatatlanság miatt. De védekezésre is jó, calm, fear, ill. frenzy spellek.

- Vagy conjuration ha nagyon varázsolni akarsz, de íjhoz nem nagyon passzol a varázslás, mert ugye az íj két kezes szal el kell raknod ha castolni akarsz újra elővenni, jó 1 gombnyomás...
  • Ragnar360
    Látom kezd újraéledni a topik, nagyon helyes, a futár meg igyekezhetne már :)) aludni se tudtam rendesen, mert mondom reggel is jöhet...ez a baj, hogy összevisszaság van, nemhogy tudná valahogy az ember, most fel se tudok hivni öket, de majd csak megjön...
  • Egoraptor
    Idézett fegyverek mennyire jók ha megvannak hozzá a kellő perkek és magas a Conjuration skill is? Erről valaki vélemény?
  • mike01010101
    Köszi, a brotherhoodot még nem kezdtem el. De akkor majd megszerzem a mások lovat. RIP Frost.)
  • SaGa Jr
    Kétfélét láttam eddig de azok inkább tűntek standard kivégzésnek. Az egyiknél jó nagy lendülettel, hatalmas erővel fejbenyomta a célpontot, a másiknál oldalról rávágott a térdére és estében még fejbevágta.

De produkált már kivégzésként lefejezést is a buzogány (hogy miként képes erre az passz de csinálta már). Farkas meg egyéb négylábú ellen háromféle kivégzést láttam eddig, ahol az egyiknél belevágja a nyitott pofájába az állatnak a buzogányt és teker rajta egyet, a másiknál térddel belerúg és így megemeli hogy aztán felülről lesújtson rá, míg az utolsó típus mikor alkarral alányúl a nyakának, megemeli és oldalról rávág a nyakra/fejre.
    Humanoid lények ellen mellkas vagy fej szokott cél lenni (nagy erővel odavág és vagy összerogy ettől az ellenfél mint a rongybaba, vagy eldől mint egy darab fa) vagy láb és fej kombináció.

Baltával még nem tudtam előcsalni kivégzést/hátbatámadást.

Hátbatámadásból meg egyértelműen a tőr a király. Nyaknyiszálás egyszerűen hihetetlen látványos.
  • nasum
    Na döntöttem újrakezdem, pár kérdés és nem zavarok egy ideig ígérem :)

Marad, az 1kéz pajzs, illetve néha 1-1 fegyver per kéz. Destructiont hagyom.

1, hogy lehet az íjászatott a leggyorsabban fejleszteni?
    2, mire tegyek milyen varázs ágra a fent maradókból? oda ahol gyógyítani lehet vagy az undeadosra, az okat még eddig nem is néztem.
  • Fpocok
    mana regenes encsantok stackelnek?
  • JethroHUN
    A telekinesis varázslatot vegye meg mindenki, voltam olyan dungeonban ahol elérhetetlen helyre volta berakva egy egy jó kis kard. Meg a waterbreathinget is.
  • PiszkosFred
    Detto. Annyit tennek hozza, hogy azokst is cipelem ritka esetben, hiaba olcso es nehez, amelyikbol uj enchantot tudok nyerni. Tobbi limlomot hagyom ott, ahol talaltam.
  • Gubberx
    Tegnap jártam ugyanígy, 1 órán át kerestem mindenhol, és kiderült hogy hazament(ott van a kastélyban ahol az első sárkányos küldit kaptad a nagy teremben)
  • Calver
    ha nagyon nem találod, konzolba:
    player.moveto 000A2C94
    ez instant odatesz hozzá.
  • JethroHUN
    Nézd meg mi az ID-je, nekem is volt ilyen hogy egyszerűen eltűnt.
    player.moveto ID (ez oda visz hozzá) vagy ezt player.placeatme ID (ez eléd rakja)