The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagy oszzak meg egy örömhir, most kaptam meg a pick-pack pont értesitést, holnap délben átvehetem a cuccot. Én old-school vagyok, szeretem ha a kézben és a polcon a játék, sose vennék steamen meg ha felennyiba kerülne se. De ez magánvélemény.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

skyrim xbox vs ps3

nyert: ps3

link
Kurvara nem erdekel, melyik jo, vagy melyik jobb! Egyszeruen nem ohajtom oket.
Na, off vege!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
a steam-mel semmi gond nincs, mondhatjuk, hogy egy eléggé kiforrott cucc, sõt, kényelmes.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Steam és a szar még köszönõviszonyban sincs egymással de nem baj...

Why so serious?

Fpocok
Origint nem venném egy kalap alá a STEAMel. Nem ugyanolyanok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kezdek venulni es haklissa valok. Origin, Steam, Ubisoft ize. Jatekot kivanok toluk venni, nem verszerzodest kotni. maradjon a kiado tavol a gepemtol, amennyire ez lehetseges.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Nem tudom mi bajod a STEAMmel. Nekem automatán indul a géppel.

yesname
?

Semmi baj a steammel, sõt...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Gaz lesz, de akkor tenyleg itt fog allni bontatlanul a polcon, en meg a warezzel jatszok.

Fpocok
Pedig nem fogod tudni elkerülni.

Kicsit gaz lenne az eredetit crackelni, de nem akarok meg egy plusz szart a gepemre.

grebber
Igen ha majd megcrackeled!

Next PC upgrade: 2022

Gubberx
Ha nem játszol a játékkal 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lehet valahogy kikerulni a Steamet?

En egy 120-as SSD-rol lecsippentettem 40 GB-ot, ezen csak a Skyrim es a Steam lesz.
Igy elso hallasra nagynak tunik a meret, de ha elkezdenek csorogni a kiegek-modok, biztos vagyok benne, hogy nem marad uresen...

ATI-nál nem lehet tudni. Fõleg Nvidiára optimalizálva jönnek ki elõször a játékok. Ez a majd kiderül kategória.
yesname
Ne is mondd. Én is mire felszabadítottam csomó helyet SSD-n. Trükközgetni a Winnel, hogy legyen hely. Úgy gondoltam évb elején, hogy erre játékot sosem fogok. Aha, persze...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Érdemes elõtte a legfrissebb video driverre frissíteni, vagy az pont hogy bekavarhat?

Még itt is van a játékból(és legalább akciós). Csak itt annyi a különbség,hogy nem kapsz dobozt. Csak egy kódot amit beírsz a steambe,letöltöd és élvezed 😊

http://virtualgame.shop.hu/

ezek a számok tetszenek:
Skyrim számokban
Ok, regisztri kitisztítva, felesleges fájlok törölve a rendszerbõl, meghajtó töredezésmentesítve . . . és mások.
Kilövésre kész . . .
(Bár nem hiszem, hogy akár csak az ATI 4850-el komolyabb kompromisszumra kényszerülnék, de hozzuk ki a maximumot, ha lehet.

Ha jól értesz a gépekhez, akkor ez nem neked szól, de ha annyira nem, akkor ajánlom ezt ahhoz, hogy kicsit gyorsítsa rajta (nekem segített):
link
Teppik Amon
Kiszivárgott az algoritmus!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
not

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Ausztráliában már hivatalosan megvehetõ.
http://xbox360.ign.com/articles/121/1212049p1.html Munkahelyi géprõl nem tudok url-t beszúrni normálisan.

A linkelt cikk lényege dióhéjban: RAdiant story-ról és questrendszerrõl van benne szó röviden: Vannak természetesen scriptelt questek és vannak olyanok, melyeket a játék random generál.

Ez utóbbiak gyakorlatilag soha nem fogynak el, így végtelen játéklehetõséget nyújt a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jan5650
Én pl. Akárhányszor rendeltem a CDG-bõl, másnap reggel 9 elõtt mindig ott volt a csomag, olyan is volt, hogy már 8 elõtt telefonált 😄
yesname
3 óra múlva már jönnek a PC-s screenshotok és vélemények is.

PiszkosFred
Maradjunk annyiban, hogy a futarszolgalat ugyanugy kiviszi aznap pestre is, mint videken barhova. Naluk nem aznap reggel 9-kor kezdodik a munka 😊 Amig a pestiek megkapjak esetleg mar delelott, addig videkiek delutan 2-4 kozott. GLS-nel volt olyan, hamarabb ert ide hozzam a debreceni log.kozpontbol a rendelt aru, mint a pesti ismerosnek a pesti kozpontbol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jan5650
Nem hiszem, hogy más lenne, mivel már raktáron van náluk több napja!
Szóval nem nagy kunszt becsomagolni, és átadni délután a csomagküldõnek, este szétszórja a megyékbe, holnap reggel a megyei központból behozza hozzánk 😄
yesname
Azért durva, hogy szinte mindenhol elfogyott elõrendelésben, csak 576-ban van már ha jól tudom.

Fpocok
Mondjuk ahhoz is bátorság kell, hogy megjenelés elõtt egy nappal megrendelni a retail verziót 😄

yesname
Igen, de vidék az más szerintem. Ez Budapestre vagy arra a helységre értendõ, ahol az üzlet van.

jan5650
Elvileg fel volt tüntetve, hogy :

A játék november 11-tõl megvásárolható üzleteinkben. Utánvét esetén a kiszállítási idõ megegyezik a megjelenési dátummal!

Ha nem így lesz felgyújtom az egészet 😄
vagy ha nagyon gyorsan kell, akkor még mindig ott a steam
Fehercsoki
Igen de annak a vidékhez semmi köze, úgy vettem észre, hogy 576ot sokan nem szeretik és nem onnan rendelnek (én sem, volt már rossz tapasztalatom náluk), szóval valószínûleg lesz kapacitás az összes rendelést feldolgozni és lehetõleg 11.-ére kiküldeni.

Fpocok
Hát. Azt mondta, hogy 576tõl rendelte. Én EGYSZER rendeltem tõlük, de csak megjelenés utáni napok szállították ki. CDG mindig kihozta aznap.

Fehercsoki
Nem neccesebb egyáltalán, ugyanúgy 1 nap alatt odaér bárhova az országban.

Fpocok
Persze ez nem biztos, csak ugye neccesebb vidékre vinni...

bélanéni
Úgy lett volna stílusos, ha 11:11-kor írom, basszus! <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Lehet hogy 11 óra 11 perckor kapod <#beka2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fpocok
Hát ha ma rendelted meg, akkor nem hiszem, hogy holnap ott lesz. Két napot írnak. Bár ki tudja.

Gubberx
Maximum az ideg vet majd szét egész hétvégén és aludni sem tudsz majd ha esetleg nem ér oda 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jan5650
Most rendeltem meg, szóval ajánlom nekik hogy Holnap 8-kor kopogtasson a Futár mert különben irgumburgum 😄
yesname
Vidékre is? Az szép.

bélanéni
Azt írják a rendelõ oldalon, hogy a megjelenés napján kiviszik.

Fehercsoki
Õk is futárszolgálattal szállítanak,szóval elvileg igen kiviszik,de akkor siess a rendeléssel, hogy még ma fel tudják dolgozni.

yesname
100% megbízhatóak, viszont hogy mikor kapod meg ezt tõlük kéne megkérdezned. Szerintem pénteken nem, mivel akkor jelenik meg hivatalosan.

jan5650
Köszönöm szépen, kimerítõ volt a válasz 😄

Azt hiszem ideje megrendelni a játékot.
De ahogy nézem már csak az 576-nál van belõle. Van valami tapasztalatok róluk? Ha esetleg házhoz szállítással kérem a játékot másnapra akár már vidékre is kiviszik mint pl. a CDGalaxis esetében?

yesname
Elvileg igen. Az elért acsik pedig ugye a steam acon jegyzõdnek és a játékállásokat stb. és szinkronizálja a steammel, mert (ismét elvileg) Skyrim támogatja a SteamCloud-ot.

Fehercsoki
Én valami olyasmit olvastam régen, hogy a térkép kisebb de a valós bejárható terület nagyobb lesz. (rákerestem, hogy hol mondták de nem találtam meg)