30713
TES
-
Ragnar360 #8564 aki szokott linkelni kepet kephusthuról mondja mar meg miért szivozik most ez velem?:) 2 böngeszöbe is probaltam, bevagyok jelentkezve, es feltöltes vegen ezt irja: hibas fajl xy.jpg -ez megvan veszve aahh, egyszerre többet akartam, de utanna csak egyet se enged feltölteni... -
#8563 "R"-el kell aktiválni. -
#8562 Nem is kell lennie. -
#8561 Azt áruljátok már el, hogy mi a bűbánatnak kell nektek az a rengeteg arany?
Megérteném, ha azért menne a sirám, mert az extra cuccokat nem lehet megvenni, de gondotok, hogy a craftolt cuccok tömegét nem tudjátok eladni.
Kereskedőktől bármit meg lehet venni árucserével, aranyat költeni csak trénerekre, házakra kell.
A Legyen ön is milliomos egy másik játék -
#8560 Extract the the zip to your skyrim/data.
Nekem ilyen mappám nincs is ott, hogy textures, az csak
Skyrim - Textures.bsa van -
#8559 Azt kérdezném, hogy miért irja a második betanult kiáltásra, hogy kell hozzá egy sárkány lélek is? Három sárkány ölésben vettem részt, melyek lelkét megszereztem. Egy kiáltást egy jégbarlangban tanultam be, egyet meg az egyik sárkány fészkén. (A másik kettőt nem ott öltük)
Bocs, hogy nem olvasom végig a tobb mint 100 oldalas fórumot. :( -
Richardix #8558 Grafika... Ha szerinted ez a játék nem szép, akkor mi az? -
#8557 Igen, azzal én is így voltam.
Nekem megérte a könnyebb játékmenet mert kevésbé voltam frusztrált.
Valamit valamiért.
Különben Skyrim-ben nem használok ilyesmit, nem telik meg egyből
mint Witcher 2-ben. Legalábbis mágusnál nem volt gondom mert pizsamában
mentem fegyver nélkül tehát az sem nyomott extra súlyt. Viszont új
karimnál lehet fel fogom tenni. Majd még elválik. -
#8556 A Witcher2 második végigjátszásánál tettem fel a 'feneketlen' batyu modját ... óriási volt a különbség a kettő között ... a 2. játékban igencsak el voltam eresztve lóvé és főzet ügyben ... ez összességében könnyítette is a játékot, hiába játszottam azt nehezebb fokozaton :) -
#8555 Húúú, szép példány - otthon lekapom :]
Ez lesz vagy a 15. aktív mod :D -
#8554 Én már csak a legnagyobb értékűeket szedem úgy fel, hogy azért én és a kísérőm tele legyünk pakolva, majd egyszer elugrom a boltba eladni, a többit beteszem a ládába.
Nekem csak addig volt fontos a pénz, amíg nem lett meg egy ház, ahol lepakolhatom a cuccokat, hogy ne kelljen cipelni a sok szart :) -
#8553 Kijött egy nagyon ütős víz mod -
#8552 Létezik már mod ami szintlépésenként 25-el gyarapítja a teherbírást.
Ajánlom figyelmedbe 2. végigjátszás során ;) -
#8551 Ennek csak az az értelme, hogy ne legyél elszállva manival ... mivel az értéket auto számolja. Jobb lett volna ha a tárgyak értéke van maximalizálva? :)
De erre az előbb említett Morrowindes megoldás volt egyébként a legjobb. -
#8550 Nem tudom mennyi időm van a játékban, de részemről én inkább már nem szedek föl semmit, csak ami upgrade, vagy disenchant, csak hogy megspóroljam a rohangálással töltött hosszú perceket. Az nekem nem játék, hogy vendort keresek akinek pénze is van. -
#8549 A Morrowindben volt nagyon jól kitalálva, hogy egyszerre lehetett eladásra ill vásárlásra bejelölni az árucikkeket, így hiába volt egy árusnak csak 1000 pénze, nem kellett 1000-ért odaadni a 2000-es holmit, hanem kivettem tőle még 1000 értékben egyebet, és azt utána külön eladtam neki :) okosan kellett üzletelni :)
Ezt már az Obliból is hiányoltam. -
#8548 Az árusok pénzmennyiségét inkább a karakter szintjéhez illett volna kötni. Vicces hogy a nagyobb szintű játék során találhatsz olyan tárgyakat ami egymagában ér 750-nél többet és egy átlag árusnak Speech skillek nélkül kb. ennyi pénze van... ezen a ponton lettem agyhalott. -
#8547 Engem jobban fáraszt, hogy többször kell megjárni a boltot, mert a kísérőm és Én együtt egy fél dungeonnyi cuccot tudunk csak elhozni. Mégsem tennék fel olyan modot, amitől végtelen cucc lehet nálam.
Bár már nem szedek fel minden szart, mint eddig, mert meglett az 5k a házra ill van még plusz 5k-m azóta. De nem kellett árusokat keresgélnem, a lentieknél mindent el tudtam adni.
Eleve nem szeretek egy alapjátékot modolni ... úgy szeretem játszani ezeket, ahogy azt eredetileg kitalálták ... max majd a második karakternél. Nem véletlenül van náluk ennyi pénz ;)
De mindenki úgy játszik ahogy akar ... van pl aki csítel ... csinálja csak a saját örömére :) -
bega82 #8546 Naponta egyszer...
Amúgy gondolom hasonlóan, mint a shout-okat, vagy nem? -
#8545 jah, és 1 mágusköpeny kb 1200g és mire visszatérek full felpakolva, van belőle 6-7 és akkor még nem húztam az enchantingot, ami tőrönként ~300g :) szóval cseszhetem, hogy van a 3 árusnál 3k gold:P Főleg, hogy lassan termelődik neki vissza :( Mondjuk ha lenne náluk használható cucc, legalább disenchantolni, de az se nagyon :( -
#8544 Ne a spellek kozott keresd. Rakd ki gyorsbillentyure. -
Lenssver #8543 Én is a 2 kovácsnál adom el a szajrét meg a házamba is eltudom . -
#8542 Srácok bocsi a hülye kérdésért de a voice of the emperort hogy tudom használni? -
Benevolens #8541 mármint hogy mit mi a jó. Nekem teljesen mindegy, hogy kikötött-e vagy sem -
#8540 Én Whiterunban tartok még, a kovácsnál adom el a cuccok többségét, mindkét árusnál (2-en vannak ott) ~1200-1200 mani van, plusz 2 házzal arrébb a general goods-nál szintén kb 1000. -
Hunor1 #8539 neked mi a jó akkor? -
#8538 Kinek a pap kinek a paplan, akinek van ideje arra hogy fél órát mászkáljon cucc eladás címén és nem találja ezt egy idő után fárasztónak, annak nem kell ez a mod. -
Hunor1 #8537 nem éppen. így is megvan az eladások "öröme". csak így nem 750 ről indul a kereskedő. pont ezért nem a 10000 goldos modot tettem fel. -
Lenssver #8536 Aha oké,most a Purity of revenge nevű küldetésnél tartok. -
#8535 Ennyi erővel már magadnak is adhatnál lóvét ;) -
#8534 Na, meglesem majd még egyszer ... -
bega82 #8533 Amíg nem fejezed be azt a küldetéssorozatot, addig nem tudsz velük mit kezdeni, ott lesznek "nehezéknek". De utána már ki tudod majd pakolni. -
Benevolens #8532 szia matróz, kikötöttél? -
#8531 Ne reagalj ra. El kell fogadni amit mond, es csokolom, a topik nyugalma erdekeben kerlek. -
Hunor1 #8530 van a nexuson egy egyszerű mod erre, többféle változatban, a mod a kereskedőknél lévő pénzösszeget turbózza fel. én a 2000-es gold mennyiségűt használom és semmit nem ront a játékélményen. de van 10000 gold is. és ez mindenkire vonatkozik / kovácsok, gyógyitalosokra is / -
Benevolens #8529 szerinted te miről beszélsz? -
Árnyvadász #8528 Pedig nála. Lehet nem görgeted le eléggé a kérdés/válasz menüt. -
Lenssver #8527 Megcsináltam 1 küldit, 1 boszorkánynak kellett elvinnem a fejét meg ,kitakarítani a helyet szóval én 5 fejet felszedtem de csak 1 vett el az npc.Nem tudom eladni meg eldobni nem tudja valaki hogy tudnak tőle megszabadulni? -
#8526 "és a grafja sem szép"
Ehh ... ezt nem vakoknak csinálták, nem olvassa fel a látványt ... -
#8525 Második karakteremmel szerintem bepróbálom ezt a fegyveridézőt.
1 handed/light armor/enchant/conjuration
Nem tudom blacksmith mennyire fog kelleni.