The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyetlen komolyabb gond a menürendszer, ami kb. annyira praktikus, mint ánuszrózsával üdítõt bontani.
Amúgy szvsz semmi baj a menüvel. Tény h le van egyszerûsítve, de nem baj. Átlátható, kezelhetõ stb.
Na most ki is fagyott. Na majd késõbb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oh, emberek, ti botor kis lények.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tudom, hogy van pár gratis képessége mindnek, de mennyiben korlátozza a választás a késõbbi karrierem?
Kumiho #2179
nem fogjunk már mindent a konzolra....nyilván mindkettön müködnie kell 😊

Amugy a képeim highog, még van ultra, tehát egy kicsivel több is lehet, de nekem ez bövel elég.
egeres dolgot érti valaki?
Szép, gyors, és játékmenetileg is nagyon rendben van (így kb 45 perc után.)
Tõlem is 1-2 kép

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
balegér gomb : jobb kéz
jobbegér gomb : bal kéz
a quick invertoryban ez gondot okoz ugye, mert a bal egér gombot nyomod a jobb kezébe adja a dolgot és fordítva, viszont ha megcseréled hogy bal egér balkéz, jobbegér jobbkéz (ahogy logikus lenne), akkor meg a megszokotthoz képest a jobbkézben levõ fegyver a másodlagos tüzelés, ugye mert általában minden fpsben jobb oldalon van a fegyver, és a bal egér gombal lövünk.....ki érti ezt? 😄
Nah mind1 pár kép....
(az 5. képen érdemes megnézni a vizesésnél a sziklákat, eszement jól néz ki, és csak gagyi 9800GT-m van...)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Futni fog XP-n?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Grafika:
Oblivion mai szintre emelve és felturbózva, kiválóan optimalizálva, Full Ultra beállitáson 20fps körül megy nekem, szal kicsit lejeb kellet vennem, de látjátok a konfigom...😊 (Grafikáról ennyit, ez a játék nem arról szól)
Hangok:
szinvonal adott...
Játék:
Az egész menürendszer meg minden iszonyúan furcsa igy elsõre, de szokható, átlátható, sok óra oblivion után nagyon furcsa és kicsit szokatlan....
Lockpick is nehéznek tünik, addig amíg rá nem érzünk, minden szépen kategoriákba van sorolva, korrekt, átlátható, gyors menü is van...
Ami nagyon bejön hogy mind a két kezünkbe lehet fegyver pakolni és kombinálva támadni, viszon ami számomra felfoghatatlan, ha equipelünk a bal kezünkbe valami varázslatot, akkor nem tudunk védekezni, vagy én nem jöttem rá hogyan kell....😊
Vannak kivégzések.....😊
eddig kb ennyi 😊
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...