The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Nah ki lett próbázva, és jó lesz ez, de most már szombatig kivárok.
Az egyetlen komolyabb gond a menürendszer, ami kb. annyira praktikus, mint ánuszrózsával üdítõt bontani.
Azt nem tudom, korlátoz-e késõbb valamiben, de az elderscrolls.com fórumon azt olvastam, hogy úgy válasszunk fajt az elején, hogy az elsõ néhány kezdõ szinten nagyon számítani fognak a faji képességek, szinte azok fognak kihúzni a bajból... én még nem próbáltam, csak idézek.

Fpocok
Van benne transzi is? Nem tudtam 😄D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez nem panaszkodás ez egy folyamat tudomásul vétele. Nem mondta senki hogy rossz a játék csak nyilván nem mindenki rajong a port-os rendszerért. 😊 Én sem túlzottan. 😊

kill3r21
én nem hehe 😄
Fpocok
Mindenki csaj karit indított? muhaha
Én is 😄

Maxtreme

Amúgy szvsz semmi baj a menüvel. Tény h le van egyszerûsítve, de nem baj. Átlátható, kezelhetõ stb.

Fpocok
TUDTAM. TUDTAM hogy egy port lesz. Már megszoktam. De hogy a menü. Most lehet én csinálom rosszul, de TAB után tényleg kétszer kell megnyomni a gombot, hogy eljussak valahova... ehhh

Na most ki is fagyott. Na majd késõbb.

Annyira csípem ami itt folyik. Mindenki panaszkodik a menürendszerre, a grafikára, meg hogy "az egész egy nagy konzolport", aztán meg jön a "de amúgy FANTASZTIKUS a játék" rész 😄

Oh, emberek, ti botor kis lények.
PiszkosFred
Nem-nem "doktor" ur, ez hazai palya, te vagy rossz helyen. De Isten hozott itt, ha kerdesed van, allunk rendelkezesedre mindaddig, amig nem kezdesz el megint kotekedni vagy vitat szitani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

De igazán feltûnhetett volna itt, ez kiemelt téma volt a topicban. Nem kellett zseninek lenni hozzá lehetet látni konzolos megjelenítés lesz a pc-n is. Így teljesen megéri nekik pc-re fejleszteni mivel nem költenek túl sokat rá. 😊

Fpocok
Viccelsz? Le sem tagathatnák, hogy a konzol miatt van ilyen menürendszer és egy percet sem foglalkoztak vele, milyen lesz pcre.

Jakuza001
Hat akkor veled is valami baj van. 😄

böröczk
Öhm, mennyiben fog számítani, milyen fajt indítok?
Tudom, hogy van pár gratis képessége mindnek, de mennyiben korlátozza a választás a késõbbi karrierem?

Kumiho #2179

kill3r21
nincs semmi baj a menürendszerrel csak az hogy új és szokni kell 😊
nem fogjunk már mindent a konzolra....nyilván mindkettön müködnie kell 😊
nem inkább az történt, hogy eltévedtél a fórumban? Veled ez már megesett.
A cégek zömmel már csak kódfordítókat alkalmaz pc-re mivel a konzolon biztosabb a nyereség mint a warezzel terhelt pc-n. Örülj neki hogy kapsz valamit. Pc-n valszeg fõleg az mmo piac fog virágozni mivel azt nehezebb berhelni. Meg nem is igazi élmény törtön játszani. Különösen szép lesz az új generációs konzolok megjelenésénél.

PiszkosFred
Az csak disz. Tul fekete lett volna a banner nelkule.

egészen pontosan mit is számol az az óra?? <#boxer>
Fpocok
Mi a fasz ez a menü rendszer. Értem én, hogy konzol port, de talán PCre lehetett volna normálisat is csinálni.

kill3r21
Elvileg holnap hozzá a futár bácsi, dehát holnap már meló uhhogy nagy volt a kisértés 😊
Jakuza001
Ok a viragboltban vettek meg. 😄

Seth
Nálatok most kötötték be a zinternetet? : D

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme

honnan van nektek skyrim, ha még meg se jelent? <#conf>
CalebJoe
Végre kijavitották a béna karaktermozgást bár még mindig ronda fejek vannak benne de összességében hangulatos lett az majd késõbb derül ki hogy üti e az Oblivion-t.
kill3r21
"Harmatos"
Amugy a képeim highog, még van ultra, tehát egy kicsivel több is lehet, de nekem ez bövel elég.
egeres dolgot érti valaki?
Maxtreme
ahh. Összhatást tekintve szvsz nagyon jól néz ki.

Maxtreme
Rálestem én is. Basszus ez marha jónak tûnik! 😊
Szép, gyors, és játékmenetileg is nagyon rendben van (így kb 45 perc után.)

Tõlem is 1-2 kép

Sir Quno Jedi
Ez elég harmatos garfika, node a hw (x360 pl.) nem változott obli óta, így az a célplatform most is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kill3r21
két kardot nem probáltam,viszont ami elég isegesitõ számomra, hogy ugye az egér két gombját be lehet állitani, hogy jobb kéz, bal kéz....
balegér gomb : jobb kéz
jobbegér gomb : bal kéz
a quick invertoryban ez gondot okoz ugye, mert a bal egér gombot nyomod a jobb kezébe adja a dolgot és fordítva, viszont ha megcseréled hogy bal egér balkéz, jobbegér jobbkéz (ahogy logikus lenne), akkor meg a megszokotthoz képest a jobbkézben levõ fegyver a másodlagos tüzelés, ugye mert általában minden fpsben jobb oldalon van a fegyver, és a bal egér gombal lövünk.....ki érti ezt? 😄
Nah mind1 pár kép....
(az 5. képen érdemes megnézni a vizesésnél a sziklákat, eszement jól néz ki, és csak gagyi 9800GT-m van...)

Nem is kell grafikában amit kellett javítottak rajta 😊 Belsõ extrák ha elolvastad bõven vannak ami egy rpert boldoggá tesz ennyi 😊 Már csak nnyi kell a térkép ne legyen kisebb jelentõsen az Oblihoz képest és kész a mennyország 😊

Szabadba kijutásig haladtam,Killer-t tudnám csak idézni,semmi egetrengetõ újdonság érzés az Oblivionhoz képest,talán még a kinézete se ugrott nagyot azóta..cserébe tényleg szépen fut eddig..
IMYke2.0.0.0
Már van hozzá egy kisebb javítás is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Van már valami info arról hogy a térkép mekkora? Szóval lehet benne bóklászni napokig? Van legalább akkora mint a Morrowind?

BEAST
Sajnos az nem válasz az én postomra, de azért köszönöm. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

thx!
wesker24
Miért ne futna abszolut jól megy rajta !
Valószínûleg rohadt hülye kérdés de azért felteszem:
Futni fog XP-n?
Lásd PiszkosFred kolléga kommentjét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
Pedig a dualwield kizarja a blockot, sorry de ez ilyen 😊

BEAST
Miért ha két karddal tudsz védekezni akkor eggyel miért ne tudnál? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha mindkét kezedben fegyver van nem tudsz védekezni! Ez van, ez már ismert infó volt (legalábbis számomra). VAgy legalábbis ezt olvastam (de lehet, hogy ez csak varázslatokra vonatkozik... 2 karddal ne tudnál védekezni az érdekes lenne).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom hogyan, de újra és újra sikerül egyre rosszabb UI-t összehozni a Bethesdának valahogy😄 (számomra rosszabb) a Morrowind óta. (A Markeres dolog ami zavar még egyelõre csak)

benőmenő
Hát az ui a legkevesebb, mert az oblivionhoz is egybõl csináltak morrowindes inventory-t.
kill3r21
Nah összegezném a játékot így 1 óra után:
Grafika:
Oblivion mai szintre emelve és felturbózva, kiválóan optimalizálva, Full Ultra beállitáson 20fps körül megy nekem, szal kicsit lejeb kellet vennem, de látjátok a konfigom...😊 (Grafikáról ennyit, ez a játék nem arról szól)
Hangok:
szinvonal adott...
Játék:
Az egész menürendszer meg minden iszonyúan furcsa igy elsõre, de szokható, átlátható, sok óra oblivion után nagyon furcsa és kicsit szokatlan....
Lockpick is nehéznek tünik, addig amíg rá nem érzünk, minden szépen kategoriákba van sorolva, korrekt, átlátható, gyors menü is van...
Ami nagyon bejön hogy mind a két kezünkbe lehet fegyver pakolni és kombinálva támadni, viszon ami számomra felfoghatatlan, ha equipelünk a bal kezünkbe valami varázslatot, akkor nem tudunk védekezni, vagy én nem jöttem rá hogyan kell....😊
Vannak kivégzések.....😊
eddig kb ennyi 😊
A quest markereket nem lehet valahogy kikapcsolni? Már az elején idegesít, hogy mutatja hogy hova menjek.

PiszkosFred
Igazad van, "mindenki hulye csak en vagyok helikopter"...

A pontszám nem azt jelenti, hogy hibátlan a játék, csak utal arra, hogy a kategóriában nagy valószínûséggel az ÉV játéka lesz.Ez már van akkora öröm, hogy nevess. <#vigyor2>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Fpocok
/sigh...

Bármennyire jó egy játék, olyan nincs hogy 100. Amikor ilyet látok, mindig nevetni tudok.