30713
TES
-
#8524 Egyébként pont este néztem, mielőtt elkezdtem játszani, hogy a Steam szerint 19 óra játékidőnél tartottam (nincs sok szabadidőm :) ), és még csak az első város, Whiterun küldijeit csinálom, nem is voltam még másik településen :) -
bega82 #8523 Akkó menjél mw3-azni! -
#8522 Whiterunban kinél lehet a házhoz berendezést vásárolni? Mert akitől vettem a házat az nem ajánl fel ilyen opciót.
Illetve elkezdtem csinálgatni a Companions küldiket, már kiderült, hogy lesz itt vérfarkasos sztori ... érdemes lesz majd vérfarkassá változni, jó az valamire? Vagy ne foglalkozzak vele? -
Richardix #8521 Végére értem a történeti szálnak, beteljesítettem a végzetemet, és legyőztem... na tudjátok kit. Szerintem egyébként egyáltalán nem olyan rövid az a történeti szál, teljesen korrekt hosszal rendelkezik... főleg, hogy itt ez csak a játék egy kis részét teszi ki. Na mindegy, warriorom már nem nagyon fog fejlődni, jobb felszereléseim se lesznek már, befejeztem a történetet, szóval ideje búcsút intenem. Remek élmény volt, tartós is, de vége. Úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót, csak fogom magam és... csinálok egy másik karit XD -
Benevolens #8520 Na ez is ki lett próbálva. Untat. A hülye menüje túl hosszadalmas, és a grafja sem szép. -
Ragnar360 #8519 igen igen, utdom :) csak ez most kicsit maszkebiznissz volt, annyira nem erdekelt h azert felhivjam akitöl jön, hogy elkerjem töle a szamot meg ilyesmi
DE NEM IS SZAMIT, mert hivott a futar es azota meg is jött
haaaaaaaaail to da king babyyyy :)
gyönyörüség ez a pakk, jó vaskos a tokja, foliat se vettem még le, de jó súlya van áááh, és a képeslapok, meg soundtrack és szép, lövök pár képet mindjart :) -
#8518 Ice Storm, Fire Ball és társai területre ható varázslatok azt ne felejtsd el. 1 lövésből akármennyi ellenséget megsebezhet amik közel vannak egymáshoz. A sebzés sokszorozódhat. Fire Bolt/Thunder Bolt és Ice Spike ezek valók 1v1-re (dual castban persze) ameddig nem lesz Thunderbolt-od és Incinerate-ed helyette. Mana regent meg felejtsd el ha Enchanter vagy ott van helyette a manaköltség csökkentés. -
#8517 Lv28on Adept-et, de pl az Ice Stromból egy bandit thugra rá kell nyomni min 3at.. -
#8516 És milyen varázslatokat használsz? Master szinten 40-es mágusomnak minden 4-5 lövés. Aligha hívnám spammolásnak. -
#8515 Mit rosszul fejlesztettem? Meg rosszul szereltem fel? Kivan rakva mind2 + sebzés mind3 elemnél, enchatból van +90% mp regen, 350 mp van. Olyasmi pedig nincs ami a destruction sebzést növeli. Gyenge és kész. Attól még nem fog "jól sebezni" h spammolni kell ezerrel a spelleket. -
#8514 Az nem a játék hibája ha rosszul fejlesztetted és szerelted fel a mágusod. -
#8513 Jól is sebez? nem egy játékot játszunk az biztos most már számomra :)
egy útszéli szarfos medvébe is bele kell tolnom 300 mp-t min... -
#8512 ok, köszi a válaszokat, közben megcsináltam párat a misc questek közül:) -
athlay #8511 A máguscéh küldisorozatában van egy olyan quest, amiben beküldenek oda, asszem akkor lehet megkapni a kulcsot is. -
#8510 Ennek mennyi a gépigénye?:D -
#8509 TF2 Skyrim :D
-
#8508 Az úgy is van farkas marad farkas és a megfelelő szakmákkal így is félisten leszel. -
Lenssver #8507 Hát ja elején megnéztem az óriásokat, aztán kaptam olyan maflást hogy elszálltam jó messzire :D Most meg 2-3 óriás is jöhet meg mellé 2 mamut akkár:) varázslókkal van gondom nem csináltam még magic védelmes cuccokat szóval azokkal vigyáznom kell főleg hogy mester szinten tolom. -
mike01010101 #8506 Én egyébként nem szeretem, ha az ellenfelek is fejlődnek velem együtt. Én azért játszok, azért fejlesztem magam, hogy a végén egy harci félisten legyek és lecsapjak mindenkit. Az oké, hogyha egyre nagyobb ellenfelek jönnek, de azt az egyes szintű farkast akivel a játék elején szenvedek, azt 30-as szinten egy mozdulattal tudjam elintézni. -
#8505 Igen, elején megéri gyűjtögetni az alapanyagot inkább és később kikovácsolni, enchantolni stb. Amikor mát jobb a fegyver skilled. -
#8504 persze, ez későbbi szinteken nem problémás, de ha rögtön az elején azzal kezdesz, h felpörgeted kovácsolást, akkor hiába leszel 10-es szintű, bármilyen harci- és páncélképzettség nélkül le fognak csapni.
ha ugyanezt teszed 20-30-40-en, igaz ugrassz pár szintet, de azzal arányosan tápolódsz is, nem fognak az ellenfelek "túlszinteződni". -
#8503 Na kezd alakulni a sárkányos sztori, kaptam egy adagot a magyarázatból. -
#8502 Az lenne aztán az OP, így is összes ingyenes - ráadásul jól is sebez. :] -
#8501 Nem mindegyik és csak egy bizonyos szintig.
Szóval nem gáz. -
torma1 #8500 Kár. :( Érdekes hogy a varázslatokra nem érvényes a dupla sebzés. :( -
#8499 Úgy láttam nem. Csak fegyver, pl bow. Én azzal aprítok, van egy olyan bowom, amivel el tudom lopni a lelküket :D -
torma1 #8498 A varázslatokra is érvényes a sneak sebzés? Az miért van nálam hogy random kidobál az asztalra? Semmi hibaüzenet. :( -
Lenssver #8497 Hát én mester szinten játszok és nem ver agyon senki mondjuk tegnap azért futni kelett kicsit vámpir mester elégé megcsapott de a végén csak levertem:D -
Lenssver #8496 Hát ha így néznéd hogy nem anyira hasznos, de mondjuk ha felhúzod 0 ról 100 dob pár szintet és a perket meg másra rakom max de majd elválik:) -
#8495 az, hogy az ellenfelek veled együtt erősödnek... szóval hiába van rajtad kőkemény Dragonscale páncél amit összeraktál 100-as blacksmith-el, és vagy magas szintű, ha hozzá harci képzettségeid a béka segge alatt vannak, agyon fognak verni. csúnyán. -
#8494 Na köszi mindenki. Felencsantoltam. Márcsak egy jó egykezes fegyvert kell találnom és akkor megmutitom :D -
#8493 alkímia igazából - legalábbis szerintem - nem valami túl hasznos, legalábbis annyira semmiképpen sem, hogy megérje a befektetett fáradtságot. elixirekből enchanthoz és kovácsoláshoz is találsz kereskedőknél majdnem ugyanolyan jókat, mint amit maxolt (+ sok-sok perk) alkímiával tudsz előállítani, gyógyítólöttyökben meg úgyis fuldokolni fogsz a végére. perkeket viszont felzabálja, ha hatékony cuccokat akarsz vele kreálni, azokat meg elkölthetnéd sokkal, de sokkal hasznosabban.
plusz baromi "fájdalmas" felhúzni -
Lenssver #8492 Mi a gond amúgy a sok szintelésel ? én nem is nézem a szintet:) -
Lenssver #8491 Nekem most 40000 goldom van, és mindig felvásárlom a grand soul gemeket.És a pénzem csak gyűlik, lv43 as vagyok.Ha kivégzek 1 nagyob dungeont, mindent össze szoktam szinte gyűjteni ami értelmes fel enhantolom aztán eladom ha tudom általában 6 boltos is kevés hogy megvegye:D ezért a házamba van 1 külön láda amibe csak eladásra vannak cuccok.:) -
#8490 Rengeteg mindenre lehet költeni, egyszerűbb megvenni agy kész páncél mit össze kapargatni a nyersanyagot a crafthoz. Grand soul gemek pl, a teli az 1000+ G spellek is drágák, jó potik 300-400G van mire szerintem.
Nekem a crafttal az a bajom hogy rettenetes tolja fel a szintet, hiába megyek a legjobb armorba ha fegyver skillem sehol nincs. -
Lenssver #8489 Kemény volt felhúzni a kovácsolást meg az enthantot.Most alkímiát húzom ez is sok idő lesz míg lv100 lesz:) Amúgy a pénznek nem sok értelmét látom nem nagyon van mire költeni. -
#8488 Jah hát igaz... HP-t nem szív el amúgy? wikin még oda írták hozzá h life leech és az effecktje is olyan mint az absorb healthé. -
SaGa Jr #8487 Mit vársz a cselszövések és árulások urától (egyébként sem fejleszthető hű de nagyon, saját enchant-tal jobbat is kreálsz)? -
#8486 Ohhh azt hittem az Ebony Blade attól erősödik ha sok ellenfelet nyírnak ki vele, de nem csak akkor ha azokat az npc-k vágom le akik kedvelnek, hát kösz ) -
#8485 Simán utolér 1-2 perc múlva :D