The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
én is megveszem ha lemegy az ára Obliviont is úgy vettem..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az elsõ pontszámok😞ha már feltette valaki, akkor bocs!)

Az elsõ pontszámok:

Gamespy 100
Eurogamer 100
Joystiq 100
Destructoid 100
Guardian 100
Kotaku 100
Giantbomb 100
Game Informer 95
IGN 95
CVG 95
Startegy Informer 95
PC Gamer 94
Gamespot 90
Videogamer 90
EDGE 90

Mellesleg páran már játsszák a Razor-t, pedig ez a játék a fentiek szerint tényleg megéri a pénzét.nCore-on már kint is van.Én mindenesetre várok kicsit és megveszem.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Solid Snake
Az eredeti
<#hehe>
Na gépigény info:

Full high beállításokkal(a shadow van egyedül mediumon), 1280x1024-ben(nekem csak ennyit tud a monitorom) stabil 40-45 FPS-el fut a játék a gépemen, ez nálam tökéletesen játszható. Nem szaggat meg semmi, varázslás közben sem.

Gépem:

C2D 2.66 ghz, 4gm ram, hd 4850 512 mb

Úgyhogy látható, hogy egy ilyen gyengécske konfiggal is faszán megy a játék, nem kell félni, akinek nem 200ezres gépe van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
Na ne offoljunk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Értékelem a gesztust! Köszönöm szépen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem azért szúrtam be, mert nem tudod - épp azért, hogy tudd, ahogy én is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én se tudok mindent, sõt <#banplz> <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

dartonita
Ertem,kosz.

IMYke2.0.0.0
Nem egészen:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Saját koreográfia? <#nevetes1>

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Emberek ez valami istenkirálycsászárelmondhatatlanulfasza!!!!!! Pedig még csak fél órát nyomtam vele! Estefelé jön az élménybeszámoló 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

direct2drive.com-on megvehetõ
yesname
Azért, mert (kelet-)európában nem lehet steamen megvenni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

kill3r21
igen rossz helyre válaszoltam 😊
Nem nektek válaszolt killer, szerintem csak félre nyomta.

dartonita
Miert kene az offban?Megvenni akarom,nem lewarezolni.Hatha itt valaki jart mar igy es tudja a megoldast.
Btw nem nagyon lehet semmit rosszul csinalni,mert eleg egyertelmuen Skyrim pre-orderre csak az emlitett hibauzenet jon.

Fabio Capello
valamit baromira félreértettél 😊

Arról beszélünk, hogy a Steamen (ebben a régióban) nem elérhetõ a Skyrim, ha rákeresel a storeban, nincs találat, ha hivatalos linket nézed, azt mondja, hogy ez a játék ebben a régióban nem elérhetõ.

Igen 😊

kill3r21
ha jól sejtem a hang átálitása 😊
Üdv. Az ausztrálok már tudnak vele játszani 😊 És elõ is jött egy probléma. A fõmenüben azonnal kilép a játékból. A megoldás megtalálható ebben a hozzászólásban. Természetesen eredeti játékról van szó.

jan5650
Akkor ha jól sejtem kijött a Razor verzió 😄
Fene a dolgotokat, én azért se rakom fel, holnap érkezik az Eredeti 😛
kill3r21
saját 😊
TESV 2011-11-10 15-32-48-17.jpg
fraps kép 😊
Ezek a képek már nálad futnak, vagy valahonnan hoztad õket más oldalról?

Szexi, ahogy a karakter összekötözött kézzel indít...

ezt pont így, ja
koschwarz
egyetértek.
mellesleg döbbenetes, hogy milyen ideológiákat tudnak gyártani az emberek, hogy igazolják önnön jogtalan tevékenységüket. mindezt úgy mondom, hogy egyébként magasról teszek rá, hogy letölti vagy sem, megveszi vagy sem, sõt, el tudom fogadni, ha valaki demózás céljából (fut-e a gépemen) letölti, sõt, odáig elmegyek, hogy aki tizenvalahány éves, és nincs pénze rá, és ezért tölti le (szülõk fizetik a netet), azt is megértem...
...de ha valaki ideológiákat gyárt, mért kalózkodik, attól ki tud nyílni a bicska a zsebemben (fõleg hogy írja, még pénze is lenne rá. szánalom.).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kill3r21
Valamit nemjól csináltok, de ezt inkább az offban 😊
Fabio Capello
nekem is ugyanez.

Fehercsoki
Hogy állítottad át a felbontást?Nekem nem jó úgy ahogy írtad.

kill3r21
pár kép 😊

PiszkosFred
Orulok es buszke vagyok, hogy buta lehetek egy olyan vilagban, ahol te az okosok taborat gyarapitod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dartonita
"This item is currently unavailable in your region."
Steam-es rendeles eseten ezt az uzenetet kapom a klienstol.Miert?

Na most ez meg az MW3-ra igaz is, mert arra en annyi energiat sem vesztegetnek, hogy letoltsem, de pont a Skyrim egy eleg nagy falatnak tunik. En ezzel meg a BF3 multival elkavircolok egy jo ideig.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem az Oblivion nem volt nagyon nagy szam, nekem mar hangulatilag is bõven jobban tetszik a Skyrim. Egyébként meg olyan típusú játékokat fognak csinálni, ami jobban fogy. Ha a Skyrim eladás az egeket ostromolná, akkor a következõ egy-két évben mások is gyártanának pár hasonló open-world fantasy rpg-t.
Piszkos  Fred
Tehát ezzel nyugtatod magad?😄 grat

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Pontosan. En jol keresek megsem fogok megvenni 10 ezerert 1 jatekot amig a butak megteszik es igy egyre xarabb jatekokat csinalnak a fejlesztok pusztan csak a meggazdagodasert. Lasd COD MW3.

Regen tudtak jo es hosszu jatekokat csinalni, ma azert nem csinalnak mert nem kell, dol a love nekik anelkul is. Ezert lett pl. xarabb a Skyrim mint az Oblivion es a Crysis 2 mint a Crysis 1.
kill3r21
Hú gyerekek, igen szar a gépem, és igen jól megy a játék 😊
Prince23
MerlinW
Ez mekkora komment😊)

"Ez úgy ahogy van rossz!

Ha egy mínuszos nyulat egy sárkány rak meg szárazon - semmi udvarlás elõtte - hátulról, akkor az egyenlet végén nem SCORE, hanem MORE lesz. A MORE-t pedig Gyõzike óta tudjuk, hogy mi az, de ha szétnézünk a nagyvilágban akkor láthatjuk, hogy van egy Destroy MORE Cars nevezetû játék, így mindez arra enged következtetni, hogy a Skyrim-ben lesznek autók..."

[merlinw.org]

yesname
Gamespot HD stream: http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_skyrim20111110&tag=topslot;subtitle;1

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Seth
Fake. Nem ilyen a fõmenü

PSN ID.: Beegabor

Solid Snake
Á csak vadászott 😊
Fehercsoki
Ezt a képet te lõtted?

vk90
Remélem pc-n nem lesz ilyen szar az árnyék.

Capcom is the best!

Solid Snake
CalebJoe
gondolom ezt is szét fogják moddolni amit szeretek ezért csak pc vétel
Victor1103
Most ebbe amúgy lesz német szinkron és felirat is? Annak nagyon örülnék mert ez legalább kiváló alkalom lenne a német nyelvtudásom fejlesztésére 😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
elég fail összehasonlítás. A box verzióról köztudott(itt tudom nem nagyon, külföldi fórumok teli vannak a problémával), hogy low textúrákat rakja be, ha hdd-rõl van futtatva, majd ezt javítják, addig lemezrõl vagy usb drive-ról futtatva ugyanúgy néz ki mint a ps3 verzió( 0:44- 0:52 -nél pont ezt szemléltetik, csak a felírás éppen ellenkezõleg van)

Nade ez a pc-s topik, úgyis az lesz a legjobb 😄

PSN ID.: Beegabor

Sáska
eddig nem tudtam eldonteni, hogy PC-re vegyem meg holnap, vagy xbox-ra. PC nyert.