The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akárhogy dúrok ini-t, semmit nem találok, de még árnyékok kikapcsolására sem - bDrawShadows=0-re tesz a Skyrim magasról <#schmoll2>#schmoll2>
"The trees move. Do you not see it?"
Hát nekem eszembe nem jutna, hogy bármiféle ilyen dolog eszembe jusson egy játék fõszereplõjérõl. Tudod én szerepjátszom egy RPG-ben, akkor meg általában valós személyiségemnek megfelelõen (ha másban nem is) is férfi karaktert indítok(persze ha lehet), mivel én úgy tudom magam beleélni.
Valós nõi segget is szivesebben nézek, mint virtuálisat (engem az nem mozgat meg semennyire).
Egyébként meg Oblivion-t is FPS módban nyomtam, szóval végülis nem oszt nem szoroz, hogy milyen nemû a kari (de mégis, mert ha nõi karakternél férfi npc-k közelednének felém érzelmileg elhánynám magam)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kizárt? Tomb Raider? vagy neked csináltak belõle külön Tom Raider kiadást? 😄
"levetkõztetheted bugyira" Hát inkább egy igazit vetkõztetek, virtuális csajok nem érdekelnek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont a másik oldalon ott van, hogy van, aki nem tudja beleélni magát. Pl ME1-2ben faszi sepörd voltam. Viszont wowban be csaj 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De ne izgulj vagyunk páran akiknek van türelme kivárni a holnapot. 😊 És igen a warezboyok is nyüzsögnek mindenhol ugye. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az hogy ti itt ezerrel nyomjátok az azt jelenti, hogy leszedtétek warezrõl (ami csúnya dolog meg off <#idiota>#idiota>) vagy van valami béta verzió. Vagy Amerikában már rég megjelent...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tudok várni abban jó vagyok!
Next PC upgrade: 2022
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Next PC upgrade: 2022
Én egy wood elfet indítottam, íjászkodós-lopakodós-néhakardozós tolvaj karakternek szánom. Elértem az elsõ nagyobb várost, sajnos a tolvajcéhbe nem tudom még hol kell belépni, úgyhogy beléptem a helyi harcosok klubjába egyelõre, bár ennek sem fighter's guild a neve már <#awink>#awink>
A fõszálat egyelõre hagyom a francba(mint szinte mindig a TES játékokban 😄 ), jobban érdekelnek a céhes küldik.
Nagyon tetszik, hogy tényleg reagálnak a karakterre az NPC-k, pl bementem az egyik boltba eladni a cuccaim, és véletlenül ellõttem a sarokba egy tûzgolyót, mire a boltos csóka hátra ugrott és rám kiabált, hogy fel akarom gyújtani a házát? 😄 Meg a harcos céhben csipkelõdnek veled a tagok, szivatnak mert kezdõ vagy, stb. Az külön tetszett, hogy az egyik küldiben egy nõ meginvitált, hogy üljek le az asztalhoz és hoz valamti enni, és tényleg hozott! Aztán felálltam futkároztam a szobában, leborítottam egy kupát az asztalról, és jól le lettem teremtve, hogy vigyázzak már.. 😊 Tehát ilyesmikre gondolok, nagyon meghozza a hangulatot!
A karaktergenerálás egyszerûbb szerintem mint Obliban, de sokkal szebb karaktereket lehet csinálni, FNV-nál nekem jobban tetszenek. Bár nekem kifejezetten csúnya elfet sikerült összehoznom 😄
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!