30713
TES
-
Lenssver #8644 -
Ragnar360 #8643 azért reménykedtem, hogy valaki dob egy felfelé mutató ujjú smilet a kepre :P -
#8642 A bárd beavatási ceremónia részeként ingyen kasztrálnak ha férfi karakterrel játszol. Biztos azért. :] -
#8641 Ha meghal a kisérőd, a nála lévő cuccot elveheted tőle.
A valóban értékes cuccok tehát nem vesznek el, legfeljebb nem tudsz tovább vinni mindent.
Vannak rettenetesen gyenge kisérők, bár nem jellemző, hogy azokkal sokan nyomulnának (pl a khajit mágus).
-
Ragnar360 #8640 fasza:))) én is nyomtam volna egy vótmát, mert ha jol rémlik akkor ez egy külföldi szöveg magyarra forditasabol keletkezett :) sztem az a hozzaszolo is azert irta - de a Skyrimmal nem birtok viszi a prímet (vagy mit) természetesen:) :P -
#8639 ohh whataa goda landin' spot :D sírok :D -
#8638 Nagyon naaagy :D -
#8637 Ezt akartam. :] -
#8636 A két "politikai tömörülés" vonz a legkevésbé.
A Stormcloaks kívülről nézve elég kautikus, de a császári légió sem szimpatikus egy olyan figurának, aki a hóhérbakó alól pislogott a sárkányra.
Talán nem véletlen, hogy a fórumon erről a két csoportosulásról esett a legkevesebb szó, gondolom nem elsőként estek neki a játékosok ezeknek a küldetéseknek.
Harcosok, bérgyilkosok, mágusok, tolvajok küldetési voltak főleg a témák, érdekes, hogy a bárd kollégium eseményeit is elég kevesen kommentelték. -
#8635 Jól megszoptam a segítőmmel, mert észre se vettem és meghalt... szóval vigyázz ,hogy mit adsz neki, mert hogyha nem figyelsz és rosszkor mentesz odalesz az összes cuccot, amit előzőleg odaadtál neki ...! -
Ragnar360 #8634 mert mi az, mit szeretnél ?:D -
#8633 Elrontottam linket de ezen az oldalon a 3. -
#8632 :O -
Ragnar360 #8631 :O ^^ :) -
Dobronski #8630 Azért nem akarok Stormcloacks lenni, mert Dark Elf vagyok.. -
Dobronski #8629 mármint az elfeket buzizzák :D -
Dobronski #8628 Valahogy úgy fogom fel, hogy a Stormcloacks a náci féle buzi elfek, mienk' ez a föld, a Legion meg arogáns puncik akik mindenhol hatalomra akarnak kerülni, mert kicsi a pöcsük. -
#8627 Szerepjáték, válassz belátásod szerint :-)
(a választásod kizárja a másik lehetőséget) -
#8626 Egyik kutya masik eb. :) Még én sem igazán tudtam választani, de majd hamarosan. -
Dobronski #8625 stormcloacks vagy imperial legion? -
#8624 Ysolda nagyon népszerű asszonyjelölt a fórumon :-)
Vittél neki mammut agyart?
Illetve lehet még egy hiba lehetőség: az amulet előfordul lootban is, de az nem jó, Riftenben a paptól kell megvenni. -
SaGa Jr #8623 Ysolda az eladó csajszi Whiterun miniatűr piacterén? Mert ő ad/adott feladatot bár az be sem került a quest logba ha jól emlékszem(meg kellett szabadítani egy "élősködőtől"). -
Csokis #8622
-
syberia2 #8621 hát pl. Ysoldának csak 2 opciója van, már mindent kipróbáltam, de nem ajánl fel újat(de úgy rémlik, hogy régebben kaptam tőle küldetést, csak nem csináltam meg-ez lehetséges? Ad ő egyáltalán küldit?) -
SaGa Jr #8620 A megfelelő helyen vetted a megfelelő személytől a láncot? Akármelyik nem lesz elegendő. Érdemes már előtte érdeklődni a kiszemelt hölgyeménynél mert lehetnek feladatai amiket előtte el kell végezni. A lánc csak már meglévő rokonszenv esetén ad be új beszédopciót. Ha csak úgy odamész egy potenciális arajelölthöz aki rajta van a "férjhez akarok menni" listán úgy, hogy rajtad a megfelelő nyakék akkor sem lesz azonnal lehetőséged ilyesmiről beszélgetni vele. Dolgozz meg a lehetőségért. -
#8619 Szebb. Nem mindegy hogy 512x512-es a textura vagy 2048x2048 -
syberia2 #8618 hát nekem hiába van nyakláncom, nincs ilyen opció:s mitől lehet? -
#8617 Igen ezeket tudtam köszi, csak abban nem voltam biztos, h magammal vihetem-e késöbbi portyára :D
Viszont mondjuk akkor meg nem fog pénzt keresni a házban szoval annyira mégsem jo megoldás mint ahogy gondoltam :) -
Ragnar360 #8616 na akkor ha megbocsájtotok :)
löttem olyan 90 képet kb, szelektaltalam kicsit, meg miutan a xar kephosthu bugos es elvette fel oramat minimum egy muszaj voltam masik oldalt igenybe venni, rem jolesz
PS: a térképet mior megtapintottam az egy jó érzés volt :) na meg a többi cucc is kiralysag - i luv it, enjoy! =)
-
#8615 szvsz az pont felesleges, erre vannak a piák, ezért nem kell elpazarolni egy perket. viszont adept-ig érdemes felvinni, már csak a close wounds miatt is. na meg respite is nagyon kellemes tud lenni. -
Fbn Lx #8614 megoldódott, trainerrel húztam rá egy szintet. -
Csokis #8613 Accessible Morrowind, Cyrodiil part of Skyrim DLC? -
#8612 Házasság Annyit kiegészítésnek, hogy ahogy Saga is írta korábban, vannak speciális esetek, amikor szimpátia + speeciális küldetés kell. -
#8611 Korrektül néz ki vanilla, csak közel sem realisztikus.
Ennek a mod-na az volt a célja hogy élethűbb legyen. -
mike01010101 #8610 Amióta felfedeztem az aranycsinálás "művészetét", nem szenvedek pénzhiányban. -
#8609 próbáld ki, a játékban jobban mutat -
#8608 szerintem ez a víz nem szebb, egyszerűen máshogy néz ki, a vanilla is teljesen korrektül néz ki -
Fbn Lx #8607 egy olyan (buggal? vagy mi ez?) találkoztam, hogy a skill fáknál a one-handed-et pirossal írja, és stabilan 15 az értéke, nem fejlődik, bármennyit használom. megnéztem az active effectsben, hogy ez mi, de nincs semmi ilyesmi átok rajtam. eltoltam egy potion of cure diseaset, hátha, és semmi. masszívan piros és 15. ez mi? volt valakinek iylen? van valami megoldás? :\ -
syberia2 #8606 hogyan kell házasodni? megvan az amulett, de nincs semmi új opció a beszélgetéseknél:s -
#8605 Hát igen, 1080p-ben nem maxon is egész szép lett így az új vízzel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!