The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vk90
Még sosem hallottál arról, hogy torrent a oldalakon hamarabb fennt vannak a játékok, mint a boltok polcain?

Capcom is the best!

Laza
Jaj, szerintem amennyi idõ alatt 2x megkérdezted vissza is olvashattál volna max 10-20 hozzászólást. De szerintem magadtól is ki tudod találni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na én is "megvettem", és az elsõ benyomások... nem túl jók. A menü kezelése némiképp irritáló, a skill menüé viszont BORZALOM! Hál' istennek egérrel is lehet ott navigálni, mert billentyûzettel valami borzalom...

Ezen felül pöppet szaggat, illetve épületeken belül belassul, ezzel még ügyködök, azt meglátjuk. Mély benyomást nem keltett ez alatt a cirka órácska alatt, remélem ez azért az idõ múlásával változik, talán a szaggatás miatt (rühellem, ha egy játék csak minimálisan is szaggat), de eddig nem nagyon élveztem. Mindenesetre még nagyon az elején vagyok, szóval kétlem, hogy ne változna a véleményem. Remélem jó irányba fog 😛
Ausztráliában már megjelent délután.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

KaszaN
Szóval akkor >>>hogyan játszotok vele amikor holnap jelenik meg?<<<

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Na hát én feladom, tényleg nem tudok rájönni hogy kell. Ugyan úgy az animal companion vagy micsoda spellt sem lehet használni.

vk90
Mindjárt megjelenik a játék 😄

Capcom is the best!

valamit mondani kell <#nemtudom>
Asszongya: "Ezerféle és fajta hardverre kell figyelnünk a munka során..."
Wtf? Ezek nem használnak directx-et?

nyomj egy entert, annak mindig van értelme <#nemtudom>
Igen.Akkor sem mûködik, legalábbis nemtudom, mit kell nyomni.

legalább éjjel próbáltad?😊
kérdés

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogyan kell vérfarkassá alakulni? megvan már a képesség meg minden, de hiába megyek be a magicnél a powerekhez, ott van hogy beast form.. és onnan hogyan tovább? nem tudom simán rárakni jobb vagy bal egérgombra mint a többi varázslatot

Seth
MAGIC--> ACTIVE menüpont

PSN ID.: Beegabor

amúgy köszike mindenkinek az SG-bunkó performance-ot.
tekintsd piercingnek <#nemtudom>
Jaj édes barátom.. ezt valahol láttad be írva? mert ha nem akkor tudnád használni.. leírtam a véleményem... de mivel negatív volt az trollkodás... ki is a troll....

Látom a lényeget szûrted le😊

yesname
Na gyerekek, már jönnek a graphic tweak guidok kifelé. Enyhén szólva lehet még durvítani a grafikán \o/

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

KaszaN
Holnap jelenik meg a boltokba, hogyhogy már toljátok?:0

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Gondolom, fent a csillagképek között, nem?

Fpocok
Ott írja: 20%-al gyorsabban nõnek bizonyos skillek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem tetszik, egy valami nem értek, odamentem egy szoborhoz, aktiváltam, és kiírta hogy kaptam valami buffot, de azt hol lehet megnézni hogy mit ad?
Karakteremet meglõtte egy íjász és a testében "ragadt" a nyíl. Alszok egyet , és még ruha cserével sem tûnik el a nyílvesszõ a testébõl ?? HOGYAN LEHET ELTÁVOLÍTANI ?????
Fpocok
Na jó, nekem ennyi elég is volt.
Nem szeretem az ilyen kardozós baszós játékokat. A harc meg ugyanolyan béna, mint az elõzõ részekben.
Ennek ellenére nagyon szép, aki szereti az ilyen RPG-t annak tuti tetszeni fog.

DONT FEED THE TROLL!

\"Egy gy?r? mind fölött\"

yesname
Még egy balfék. Nézegesd a vgchartz-ot barátom, aztán rájössz, hogy mi az az ungyanúgy.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

duma duma duma.... a warez meg ugyan úgy van konzolra...
Hová lettek a demok???? elvárják hogy vegyem meg a lefizetett ujságok/netes oldalak véleménye alapján?

Mivel nincs demo ezért letöltöm elõször.. és milyen jól tettem.... mert ilyen konzolfóshúgy interfésszel meg irányítással vegye meg akinek két anyja van....

yesname
Látom vannak páran, akik nem olvassák a fórumot, csak úgy beszúrkálnak néha ezt-azt 😉
(5-tel alatta volt.)

yesname
Although megnyugtatására idézem rockpapershotgun review utolsó mondatait:
"I may be the rest of the year, and beyond. Not only is Skyrim, for my money, the game of the year, but… oh this is hard. Very hard. I’m sorry Morrowind – I love you, but I don’t need you anymore. I think, at last, there is a new Best Elder Scrolls Ever."

Meglátjuk 😊

vk90
Egyébként, pont ennél a játéknál nem kéne lázongani, hogy milyen szar a menürendszer. Az oblivionból kiindulva, már jövõ héten lesz valamilyen mod hozzá, hogy rpg-sebbé tegyük.

Laza
Nekem is itt figyel délután négy óta a "virtuális boltban", de erõs vagyok és nem lopom el ... pedig csak egy óra, és élvezhetném 😊
De már nem lenne akkor ugyanaz az érzés, amikor holnap napközben felkapom a Relaybõl 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez engem is érdekelne. Szóval van hozzá texture pack?

PiszkosFred
F.szt nem 😊 Mire "beszereztem volna" melo utan "a viragboltbol" a szaros lassu "bevasarloszatyrommal", addigra reggel lett volna, es akkor mar jon a futar (igaz CE-vel), igy inkabb be sem mentem a "boltba". Ugy voltam vele, egy nap ide vagy oda, kibirhato. Szemetlada vagyok, tudom, mert csak a technika miatt nem tettem meg, amit a topiklakok 90%-a megtett mar, ha adott a korulmeny, akkor egy nappal korabban lehet en is elmegyek a "boltba". 😊

Igy holnap kezdodnek a kalandok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tatyla
omg kipróbáltam,ez überbrutál ahogy kinéz ultra beállítássokkal full HD-ben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mármint mi érdekel. Az, hogy milyen páncélt lehet letölteni az oblivionhoz? Igen, képzeld érdekel, mert kerestem magamnak egy diszkrét, rejtélyes páncélt, és nem találtam. (olyan csuklyásat, ami karcsúsít, meg vannak rajta rejtélyes apró rúnák, van köpenye, vagy sima tükrös felületû, esetleg archaikus reliefes, lehetõleg fekete vagy sötét, vagy valamilyen olyan felületû, színváltós vagy több olvasata van. A lyukas páncéllal az a gond, hogy belõnek rajta nyíllal. Hiába szexi )
Laza
52 reviewbõl a legrosszabb is 90/100-at adott!

Metacritic

Laza
Nem hinném, mivel még meg sem jelent. Bár látom az már senkit nem zavar.

rage
Eddig teljesen jónak tûnik, nagyon jó a hangulata, egyedül az elõzõ rész zenéit nem tudja - nálam - felülmúlni

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nem devalválom, csak következtetek belõle, pl. a 3149-es hozzászólásodból, hogy aki ennyire tudós ebben a témában, mint te, azt bizonyára nagyon érdekli is... ennyi. De tõlem érdekelhet téged akármilyen fazonírozott téma, engem nem zavar.
Freddel meg nem tudom, hova megyek, mert nem hívott, de egyébként is játszunk a Skyrimmel, tehát hálistennek nincs idõnk másra. 😊)

Nincs azzal semmi baj, hogy valaki férfi létére nõi karakterrel Skyrimezik (vagy fordítva), csak azzal van gond, ha azonos nemû karaktert indít a játékos magával és ezért még õt hülyézik le. Na ez már probléma.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pontosan -.-
Fpocok
Sunáznám õket 😄

Aha biztos, (ezt egy mondás? <#fejvakaras>) de én nem látom túl sok értelmét a "gyanús"-ság fogalmának. Mi az, hogy gyanús. Például most arra gondolok, hogy valamit tanulok mondjuk egy egyetemen és akkor abban gyanús vagyok...<#fejvakaras> Ez olyan mintha egy hülye szlogen lenne arra, hogy hogyan firtassuk a rendelkezésre álló tudások...mijét is? Hogy valaki attól hátha rossz valahogy, hogy valamit mond? Nekem ez úgy hangzik, mintha nem jelentene semmit, csak kb azt, hogy devalválod, amit a másik mond. De logikailag nem sok értelme van.
A "Fred"-del meg menjél máshova.
istenkáromló vagyok..utálom látni a változatlanul béna esetlen alkarokat egy fps-ben😊
Ismered te azt a mondást, hogy "ki miben tudós, abban gyanús"? 😛

(Egyébként nyugi, vesszük az adást, hogy csak barátilag évõdsz, és tele vagy öniróniával. Azt is értem, hogy valójában Freddel a legjobb barátok vagytok, csak így szoktatok barátilag csipkelõdni. 😄)

BEAST
ouch. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#vigyor>