30713
TES
  • vzajcev
    Master Blocker
  • Flora2
    Ez egy bug, amiről írsz, nem mindenkinek jön elő, tipikusan Win XP-s hiba. Leírása: időnként szabad területen menve, főleg futva, a képernyő 2-7 másodpercre lefagy (mintha crash-elni akarna), aztán folytatódik tovább a játék gond nélkül, de hosszabb erdei túrán azért kifejezetten zavaró tud lenni. Úgy tűnik, mintha parcellát lépnénk a térképen, és az új parcellát töltené be, hozzánk igazítva rajta az állatokat - de nem biztos, hogy ez történik.
    Itt írnak róla, és én megoldást is itt találtam rá:
    2-7 seconds freezes outdoors

Én az ENBseries-nek a Skyrim patch-ét raktam be a játék főmappájába (2 fájl), azóta abszolút megszűnt a probléma. 1.2-es verzióval is működik.
    ENBseries patch-ek
  • PiszkosFred
    Pedig nem irtal hulyeseget, sot. A nude es better bodies modok utan elsokent jonnek majd a companion modok. Falloutban pl olyan szinten megdobta a hangulatot, hogy mai napig hianyzik Veronica nyavajgasa es folyamatos kommentje.. A skyrimi tarsak sajnos alig beszelnek. Es mivel az allattartas is jo otlet, ezert szinte tuti, hogy lesz lehetoseg allati kiserokkel jatszani, es oket fejlesztgetni.
  • SzirmosSzisza
    Nem te játszottál bikinis nagycsöcsű csajokkal ? Rémlik nekem valami :D
  • Sir Quno Jedi
    Én dumcsiztam egy khajiit vándorkeerskedővel (afféle cigány partiként mindég máshol telepednek le éjjelre), meg boltoltunk is. Ő mesélte, hogy bárminő veszélyes is, viszont jó üzlet ilyen zavaros, veszélyes háborús időkben kereskedni és sokan nem merészkednek ugyan ide, de ők kockáztatnak a profitért.
  • Sir Quno Jedi
    Vagy nyúlra durva enchantolt cuccokat tenni, meg védővarikat és beküldeni a nekromantákhoz, azok meg csak pislognak, hogy megérkezett a VÉRNYÚL.
  • CamelX
    Igazad van, lett volna még mit olvasnom :) ez akkor még plusz érv a Khajiit-oknak, hogy az elszakadás utáni gazdasági visszaesést detektálják és egyéni megoldások után nézzenek :)
  • Egoraptor
    Nem volt túl komoly a hangvételem ám. :D

Bár be kell valljam hogy egy személyes csirke légió
    kecsegtetően hangzik.
  • Sir Quno Jedi
    Obliban 5 fős bandával közlekedtem. :D Csárli angyalai...
  • PiszkosFred
    Ahogy kijon a szerkeszto, millio ilyan mod lesz. A Fallout 3 es FNV utan, abbol atvett tarskezeles sok olyan lehetoseget biztosit a moddereknek, amelybol kivalo companion modok lesznek. Mar Obliban is meg lett oldva, itt meg alapbol adott egy nyers valtozat. Csirke, kutya, roka, mokus, stb...tuti hogy lesz ra mod, hogy a vadonbol szelidits, majd neveld.
  • Egoraptor
    Kéne mod hogy örökké velem maradhasson :( - és kellene neki szedi magvakat xD Meg szedegetné a gilisztát ki az undead-ből.
  • wesker24
    Pontosan de csak 60 secig marad életben ! xd
  • Egoraptor
    Ha megölök egy csirkét akkor weak reanimate-el fel tudom éleszteni hogy harcoljon értem?:D
  • bega82
    Bazz, sokszor azt se tudtam eldönteni, ki kivel van!
    Viszont az az íj bitangul tetszik!!!
  • Egoraptor
    Összesített sebzés számít, hozzá veszed Daedra Lord meg feltámaszott haverod sebzését (mivez azok is lényegében a te fegyvereid) egyből kapsz egy szép számot.
  • Calver
    nagyon tápnak kell lennie a conjuration által idézett fegyvereknek, ha Daedric cuccokkal versenyezni akarnak - kicsiny Breton-om blacksmithingel (és enchantingal) tápolt pengéi most épp 362-t sebeznek, bár ennek egy része páncélenchantokból jön, de akkor is kétlem h versenyt tudna vele tartani conjuration...
  • Egoraptor
    Távharcost már nem csinálok, viszont kard + Daedra Lord az alap majd mikor már elég magas lesz Conjuration és Enchanting. Meg valószínű feltámasztok mellé még pár hullát is - egyszemélyes hadsereg powa. ,)
  • mousee
    Conju + Archer build. Beteg :D
  • Calver
    nézd meg a térképen, h hova mutat a nyíl.
    nekem egyszer bebugzott az a feladat, és átrakta Tolfdir-t a térkép másik, szóval már ezért is érdemes csekkolni.
  • bega82
    Na, ezt nem tudtam. :)
  • mike01010101
    Ez a egyik első mágusos feladat? Én mire odaértem ők már ott voltak, más tanonccal együtt.
  • shaba23 #8864
    Tolfdir előbb-utóbb megérkezik az ásatáshoz, hogy kinyissa az ajtót? Mert várok a kijelölt helyen de nem jön.
  • mike01010101
    Vagy hogy a városokba a gyerekekkel lehet bujócskázni?
  • mike01010101
    Megy és bele is olvastam. Tudtátok, hogy a kocsmákban lehet bunyózni 100 septimért? Nekem ez új infó, de jópofa.
  • bega82
    Az uesp nektek sem megy, vagy csak nálam szarakszik valami?
  • mike01010101
    Köszi, az nem kevés. Akkor nem adok el belőle.
  • SaGa Jr
    A dragonscales armor-hoz csak a pikkelyek kellenek, a bones változathoz kell csont és pikkely is. A teljes könnyű készlethez ha jól emlékszem 9 vagy 10 pikkely kell plusz 4 másik a tuninghoz.

A nehéz (bones) változathoz 9 vagy 10 csont és 4 vagy 5 pikkely kell.
  • cenobite
    Tudom, de egyenlőre inkább csinálom a küldetéseket, bolyongok, felfedezek, élvezem a játékot, stb... Új helyekre amúgyis mindig gyalog megyek, a legközelebbi bejárt helytől. :)
    Most 16. szinten vagyok, ork "tank", a Companion tagja, és mondhatni még szinte sehol sem járok a játékban. :)
  • SaGa Jr
    A fény mutassa az utad nem véletlen szöveg, ez a megoldás. Tedd folytonossá a fénysugarat. Kis állványokon találsz fehér gömböket. Ha aktiválod az állványt akkor feljönnek és továbbítják a fénysugarat a következő beépített kristályig és így nyílnak ki az ajtók szép sorban.
  • Egoraptor
    Hmm és tényleg, well rested bónuszt még sosem láttam.
    Mondjuk nem para, így is túl gyorsan fejlődik.
    Szerintem nem írom be konzolba a parancsot. :D
  • navahok
    Nekem nem jönnek be a lovak mindig harcolnak és véletlenül megölöm őket, már 4 lovamat öltem le.
  • Egoraptor
    Csinálj, ajánlom. Én Light Armort húzok neki úgy döntöttem.
    Arról nem is beszélve hogy tele van már az invertorym töltött kövekkel
    mert perk-el soul trap-os alapból a fegyver.

Brenton fajt ajánlom. +10-et kap Conjuration-ra + 25% passzív mágia védelem.
  • mike01010101
    Egy sárkány pikkely vagy csont páncélhoz mennyi alapanyag kell? Még nem vagyok azon a szinten de már rengetek sárkánycsontom van, eladnám, jó ára van de meg akarok annyit tartani amennyi a cucchoz kell.
  • Calver
    Whiterun Stables-nél lecsapsz kocsira, 50 aranyért elvisz.
  • cenobite
    Ja, nem lessük meg, mert Winterholdban még nem is voltam. :) Most másfelé bóklászok.
  • Calver
    The Lover btw bugos(?), megakadályozza h well rested bónuszt kapj alvásból, írtam is régebben, megoldással.
    ettől függetlenül nem rossz cucc, főleg mert egy kiegyensúlyozott karakter úgyis mindenből használ 2-3 skillt.
  • SaGa Jr
    A master nehézség értelmét veszti magasabb szinteken, mert érezhető különbség csak a játék elején van. Úgy 25-ös szinttől fölfelé nem látni semmi különbséget az expert és a master között (nem kapnak plusz szinteket az ellenfelek sajnos így csak a játék elején, a kezdeti időszakban erősebb ellenfelek jelentik a különbséget). Így vagy eleve master-en kezdd el vagy hagyd meg expert-en, mert semmi érdemi különbség nincs egy erősebb karakterrel a két nehézség között sajna.
  • mousee
    Egy ilyen karaktert én is szeretnék csinálni :)
  • cenobite
    Ok. Thx! Meglessük.
  • Egoraptor
    Igen 2. állomás mindig ha új karaktert kezdek.
    The Lover stone után persze. :D