30713
TES
-
vzajcev #8885 Master Blocker -
Flora2 #8884 Ez egy bug, amiről írsz, nem mindenkinek jön elő, tipikusan Win XP-s hiba. Leírása: időnként szabad területen menve, főleg futva, a képernyő 2-7 másodpercre lefagy (mintha crash-elni akarna), aztán folytatódik tovább a játék gond nélkül, de hosszabb erdei túrán azért kifejezetten zavaró tud lenni. Úgy tűnik, mintha parcellát lépnénk a térképen, és az új parcellát töltené be, hozzánk igazítva rajta az állatokat - de nem biztos, hogy ez történik.
Itt írnak róla, és én megoldást is itt találtam rá:
2-7 seconds freezes outdoors
Én az ENBseries-nek a Skyrim patch-ét raktam be a játék főmappájába (2 fájl), azóta abszolút megszűnt a probléma. 1.2-es verzióval is működik.
ENBseries patch-ek -
#8883 Pedig nem irtal hulyeseget, sot. A nude es better bodies modok utan elsokent jonnek majd a companion modok. Falloutban pl olyan szinten megdobta a hangulatot, hogy mai napig hianyzik Veronica nyavajgasa es folyamatos kommentje.. A skyrimi tarsak sajnos alig beszelnek. Es mivel az allattartas is jo otlet, ezert szinte tuti, hogy lesz lehetoseg allati kiserokkel jatszani, es oket fejlesztgetni. -
#8882 Nem te játszottál bikinis nagycsöcsű csajokkal ? Rémlik nekem valami :D -
#8881 Én dumcsiztam egy khajiit vándorkeerskedővel (afféle cigány partiként mindég máshol telepednek le éjjelre), meg boltoltunk is. Ő mesélte, hogy bárminő veszélyes is, viszont jó üzlet ilyen zavaros, veszélyes háborús időkben kereskedni és sokan nem merészkednek ugyan ide, de ők kockáztatnak a profitért. -
#8880 Vagy nyúlra durva enchantolt cuccokat tenni, meg védővarikat és beküldeni a nekromantákhoz, azok meg csak pislognak, hogy megérkezett a VÉRNYÚL. -
CamelX #8879 Igazad van, lett volna még mit olvasnom :) ez akkor még plusz érv a Khajiit-oknak, hogy az elszakadás utáni gazdasági visszaesést detektálják és egyéni megoldások után nézzenek :) -
#8878 Nem volt túl komoly a hangvételem ám. :D
Bár be kell valljam hogy egy személyes csirke légió
kecsegtetően hangzik. -
#8877 Obliban 5 fős bandával közlekedtem. :D Csárli angyalai... -
#8876 Ahogy kijon a szerkeszto, millio ilyan mod lesz. A Fallout 3 es FNV utan, abbol atvett tarskezeles sok olyan lehetoseget biztosit a moddereknek, amelybol kivalo companion modok lesznek. Mar Obliban is meg lett oldva, itt meg alapbol adott egy nyers valtozat. Csirke, kutya, roka, mokus, stb...tuti hogy lesz ra mod, hogy a vadonbol szelidits, majd neveld. -
#8875 Kéne mod hogy örökké velem maradhasson :( - és kellene neki szedi magvakat xD Meg szedegetné a gilisztát ki az undead-ből. -
#8874 Pontosan de csak 60 secig marad életben ! xd -
#8873 Ha megölök egy csirkét akkor weak reanimate-el fel tudom éleszteni hogy harcoljon értem?:D -
bega82 #8872 Bazz, sokszor azt se tudtam eldönteni, ki kivel van!
Viszont az az íj bitangul tetszik!!! -
#8871 Összesített sebzés számít, hozzá veszed Daedra Lord meg feltámaszott haverod sebzését (mivez azok is lényegében a te fegyvereid) egyből kapsz egy szép számot. -
#8870 nagyon tápnak kell lennie a conjuration által idézett fegyvereknek, ha Daedric cuccokkal versenyezni akarnak - kicsiny Breton-om blacksmithingel (és enchantingal) tápolt pengéi most épp 362-t sebeznek, bár ennek egy része páncélenchantokból jön, de akkor is kétlem h versenyt tudna vele tartani conjuration... -
#8869 Távharcost már nem csinálok, viszont kard + Daedra Lord az alap majd mikor már elég magas lesz Conjuration és Enchanting. Meg valószínű feltámasztok mellé még pár hullát is - egyszemélyes hadsereg powa. ,) -
#8868 Conju + Archer build. Beteg :D -
#8867 nézd meg a térképen, h hova mutat a nyíl.
nekem egyszer bebugzott az a feladat, és átrakta Tolfdir-t a térkép másik, szóval már ezért is érdemes csekkolni. -
bega82 #8866 Na, ezt nem tudtam. :) -
mike01010101 #8865 Ez a egyik első mágusos feladat? Én mire odaértem ők már ott voltak, más tanonccal együtt. -
#8864 Tolfdir előbb-utóbb megérkezik az ásatáshoz, hogy kinyissa az ajtót? Mert várok a kijelölt helyen de nem jön. -
mike01010101 #8863 Vagy hogy a városokba a gyerekekkel lehet bujócskázni? -
mike01010101 #8862 Megy és bele is olvastam. Tudtátok, hogy a kocsmákban lehet bunyózni 100 septimért? Nekem ez új infó, de jópofa. -
bega82 #8861 Az uesp nektek sem megy, vagy csak nálam szarakszik valami? -
mike01010101 #8860 Köszi, az nem kevés. Akkor nem adok el belőle. -
SaGa Jr #8859 A dragonscales armor-hoz csak a pikkelyek kellenek, a bones változathoz kell csont és pikkely is. A teljes könnyű készlethez ha jól emlékszem 9 vagy 10 pikkely kell plusz 4 másik a tuninghoz.
A nehéz (bones) változathoz 9 vagy 10 csont és 4 vagy 5 pikkely kell. -
#8858 Tudom, de egyenlőre inkább csinálom a küldetéseket, bolyongok, felfedezek, élvezem a játékot, stb... Új helyekre amúgyis mindig gyalog megyek, a legközelebbi bejárt helytől. :)
Most 16. szinten vagyok, ork "tank", a Companion tagja, és mondhatni még szinte sehol sem járok a játékban. :) -
SaGa Jr #8857 A fény mutassa az utad nem véletlen szöveg, ez a megoldás. Tedd folytonossá a fénysugarat. Kis állványokon találsz fehér gömböket. Ha aktiválod az állványt akkor feljönnek és továbbítják a fénysugarat a következő beépített kristályig és így nyílnak ki az ajtók szép sorban. -
#8856 Hmm és tényleg, well rested bónuszt még sosem láttam.
Mondjuk nem para, így is túl gyorsan fejlődik.
Szerintem nem írom be konzolba a parancsot. :D -
navahok #8855 Nekem nem jönnek be a lovak mindig harcolnak és véletlenül megölöm őket, már 4 lovamat öltem le. -
#8854 Csinálj, ajánlom. Én Light Armort húzok neki úgy döntöttem.
Arról nem is beszélve hogy tele van már az invertorym töltött kövekkel
mert perk-el soul trap-os alapból a fegyver.
Brenton fajt ajánlom. +10-et kap Conjuration-ra + 25% passzív mágia védelem. -
mike01010101 #8853 Egy sárkány pikkely vagy csont páncélhoz mennyi alapanyag kell? Még nem vagyok azon a szinten de már rengetek sárkánycsontom van, eladnám, jó ára van de meg akarok annyit tartani amennyi a cucchoz kell. -
#8852 Whiterun Stables-nél lecsapsz kocsira, 50 aranyért elvisz. -
#8851 Ja, nem lessük meg, mert Winterholdban még nem is voltam. :) Most másfelé bóklászok. -
#8850 The Lover btw bugos(?), megakadályozza h well rested bónuszt kapj alvásból, írtam is régebben, megoldással.
ettől függetlenül nem rossz cucc, főleg mert egy kiegyensúlyozott karakter úgyis mindenből használ 2-3 skillt. -
SaGa Jr #8849 A master nehézség értelmét veszti magasabb szinteken, mert érezhető különbség csak a játék elején van. Úgy 25-ös szinttől fölfelé nem látni semmi különbséget az expert és a master között (nem kapnak plusz szinteket az ellenfelek sajnos így csak a játék elején, a kezdeti időszakban erősebb ellenfelek jelentik a különbséget). Így vagy eleve master-en kezdd el vagy hagyd meg expert-en, mert semmi érdemi különbség nincs egy erősebb karakterrel a két nehézség között sajna. -
#8848 Egy ilyen karaktert én is szeretnék csinálni :) -
#8847 Ok. Thx! Meglessük. -
#8846 Igen 2. állomás mindig ha új karaktert kezdek.
The Lover stone után persze. :D