The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
köszönöm, remélem azért valakinek sikerült megértenie a kérdést 😊

Avanti Crociati!

Na basszus... én se tudom felrakni! :S
Elindul a setup exe, mondom neki, hogy akkor install, de kiírja, hogy a steam most leterhelt, próbálkozzak késõbb!!!
Jakuza001
Hagyjad mar ha az o fejere tennenek egy vodrot o is csak ugy alldogalna.
Sot lehet ha furnanak egy lukat a szajahoz, akkor ... 😄
Birom hogy valaki meg akarja magyarazni a megmagyarazhatatlant.

Hogyan lehet dvd-rol felinstallalni? Mert folyton a steamrol akarja letolteni es az kb meg 16 ora. Eredeti a jatek.

Koszi!
Dopti
prt scr

KaszaN
Másnál is van olyan, hogy ütne a karakterrel és nem csap? Mintha nem érzékelné. Meg, miért csak 10fényforrásból egynek a fénye vet árnyékot? olyan illúzióromboló...

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fyrex
van screenshot gyorsbill? <#fejvakaras>

Avanti Crociati!

Ja, amúgy ez tényleg nagy baj... teljesen tönkre b@ssza a játékélményt.. így, jóformán játszhatatlan.. <#vigyor><#vigyor>

Annyira bírom ezeket az embereket akik minden kis szir-sz@r hibába belekötnek... mindenbe.. ahelyett, hogy beleélnék/beleásnák magukat a játék univerzumába..Márpedig a játék jó, a Metacritic 96-ot zúzott rá a játékosok meg 9.2-õt.. úgy hogy veled (nem veled, azzal aki fikázza) van a baj. 😊)

És persze van az a lehetõség is, hogy:

Ha nem tetszik, akkor menjél aztán játsszál a pöcsöddel.

Fpocok
Ja, remek. Én vagyok a hülye. Nem azok, akik ezt a baromságot benne hagyták. Ráadásul egyszerû, mint a tök, simán gamebreaking is lehet.
De persze inkább hülyézzétek le azt, aki megemlíti, hogy talán ezt így nem kellene...

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen, de ha mögé mész, miért nem fordul utánad, és miért hagyja, hogy hozzá érj. Egyébként az egésznek az a baja, hogy a tárgyakat nem megfogod, hanem repülnek
Jaj, de hülye vagy te kölyök...

Szerinted bárki is gondolt rá a fejlesztõk közül, hogy egy-két user vödröket fog húzni az npc-k fejére és úgy fognak lopni ???

Igenis, jól oldották meg a fejlesztõk, hogy az npc-k nem a "testükkel", hanem csak a szemükkel látnak.

Rendben van, hogy hülye vagy... nincs ezzel probléma, de legalább ne reklámozd..

Fpocok
Írtam én, hogy bug? Nem.

yesname
Ja, de 1. Te nem arról beszéltél, hogy mit tennél ha vödröt tenne valaki a fejedre és 2. ilyent még sehol sem láttam és ez királyság. Ez nem bug, hanem exploit. Ne használd, ha nem akarod.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

mousee
Elõre látom az új release notes-ot.

1.2 - The Buckethead patch.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

már nem azért, de ez eddig a legjobb, amit a játékból láttam <#taps><#taps>
Fpocok
Nem. De talán nem is állnék ott mozdulatlanul, mintha mise történt volna 😄

Miért? Ha a fejedre raknak egy vödröt, akkor te átlátsz rajta?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

yesname
Miért Te látsz fejeden vödörrel? 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Inkább szúrj be youtube videókat, ahhoz legalább "értesz"...
Fpocok
Az kicsit más.
De ez a fejére rakod vödröt és nem lát egy hatalmas baromság.

Pár megoldás

How do I fix the crash to desktop?

1. Go to Start -> Control Panel -> Sound
2. In the Playback tab, right click on Speakers (or whatever has a green tick next to it), then click Properties
3. In the advanced tab on this new window, select 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) in the drop down menu

How do I fix some sound issues, such as hearing static during NPC dialogue?

1. Go to Start -> Control Panel -> Sound
2. In the Playback tab, right click on Speakers (or whatever has a green tick next to it), then click Properties
3. In the advanced tab on this new window, select 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) in the drop down menu

How do I disable the smooth mouse settings?

1. Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
2. Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says and find bMouseAcceleration=1
4. Change to bMouseAcceleration=0
5. Save, exit, and play

How do I fix the vsync ("laggy mouse") problem?

1. Go to your Steam Directory -> steamapps -> common -> skyrim -> Skyrim
2. Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says
4. Add to the bottom of the section iPresentInterval=0
5. Save, exit, and play

How do I change the FOV?

1. Go to your My Documents -> My Games -> Skyrim -> skyrim
2. Create a backup of the skyrim.ini file
3. Open the file, then scroll down to where it says
4. At the bottom of this section, add fdefaultfov=XX (where XX is the FOV value you want to change to)
5. Save, exit, and play

.ini Variables
The SkyrimPrefs.ini is located in Documents\My Games\Skyrim. Make a backup as usual.

Interesting variables are as follows, in order of appearance in the .ini and showing their default settings.
bDoDepthOfField=1
bTreesReceiveShadows=0
bDrawLandShadows=0
bShowFloatingQuestMarkers=1
bShowQuestMarkers=1
bShowCompass=1
bMouseAcceleration=1
fAutosaveEveryXMins=15.0000

FOV adjustment (For those who don't like fiddling with .ini files)
Changing the FOV via the in-game console carries over between reloads and sessions.
Default FOV (I'm guessing around 60-70)
80 degrees
90 degrees
100 degrees.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

watto
Arra is kell volna hogy ha a kémény tetejére teszem az üstöt vagy vödört akkor a bent lévõ npc-k meghalnak szénmonoxidmérgezésben?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Fpocok
Nem.
De kellett volna.

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koschwarz
meg persze érett játékos módjára akár azt is csinálhatod, HOGY EZT NEM CSINÁLOD.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

yesname
Most szerinted komolyan gondolt valamelyik fejlesztõ arra, hogy vödröt fognak pakolni az emberek fejére?

yesname
Ugye eddig a TES-nél és Fallout-nál az volt a panasz tárgya, hogy a szomszéd faluból rohantak az õrök, ha loptál, mert meghallottak stb. Na msot átestek a ló túlsó oldalára, ennek ellenére azonban ez az exploit nagyon jól szemlélteti, hogy van valamiféle line of sight 😊

Fpocok
VÓTMÁ

Amúgy elég szomorú, hogy ilyen benne van. EZ mód.

Bethesda did it again.

PiszkosFred
Lehet direkt akar az asszony igy megszabadulni tole 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Szegény. Még nem tudja mit tett 😄D

Fehercsoki
Na igen csak abban benne van az is, hogy lehet hogy szombaton érkezik meg.

Nah eddig jol viselkedett a jatek, most meg 20-30 percenkent random kicrashel desktopra mindefele hibauzenet nelkul.Patch fenntvan audio beallitast is probaltam de nem segít. Hivatalos forumon is panaszkodnak ilyesmire. Másnál elõfordul ilyen?

Laza
Én ezért kérem inkább PickPack pontra 😊
Oda eddig nekem mindig reggelre megjött ... legalábbis itt BP-n. Gondolom az újságokkal hozzák 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na végül megcsináltam megint a purityt, utána már oké. Ha valaki találkozik a buggal, csinálja meg még egyszer, utána már lehet a következõ munkát kérni, nem fogja a rescue küldit még egyszer beadni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fehercsoki
CD galaxis.

Ha az 1.1re gondolsz, akkor igen.

PiszkosFred
peccs fennvan?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem vagy egyedül. Honnan rendelted?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

KaszaN
Én már többet is találtam, úgy 1 óra játék alatt, vagy annyi sem, némeik elég játék élmény rontó.

Na meg is találtam az elsõ bugot :S A Companionoknél a Purity questet kétszer adja, nem lehet további munkákat kérni... Kurva jó 😞

Ki lehet kapcsolni, hogy sose mutassa a questek markerét? Mert engem idegesít, hogy mutatja hova "kell" menni. Kikapcsolom az adott questnél, de a következõ fázisnál/új questnél újra ki kell kapcsolni.

KaszaN
De ez mekkora már! xD Ki fosztok egy egész kastélyt, viszek pár vödröt, mindenkinek a fejére teszek egyet és csá. xD

watto
OMG , ki az aki ilyenekre rájön?😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Megjött 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Azta milyen barátnõm van... még 40 percig dolgozom, de pont ott járt az allee-ban, és átvette nekem! <#vigyor> Így még jobb! <#worship>
Belenéztem, jó játék lesz ez de.

Az miért van, hogy szinte minden RPG-ben, a kardok, fegyverek csak rá vannak ragasztva a karakterre? Nincs kardhüvely, amibõl elõhúzná a pallost, nem csak a csupasz penge fityeg a hátán.

Nem tudom, de ez nekem igen illúzióromboló, de már ugyanígy zavart az Oblivion-ban is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fehercsoki
Nekem még mindig nem hozták, utálok a futárra várni-.-

Fpocok
Jobb félni, mint megijedni.

kill3r21
Jó szal Spoiler, kivan ennyire kiakadva? én folyamatosan olvasom a topikot de nem élményrombolást nem találtam.....
😊