The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Although:"Amin CZ-ENG embléma van azt ne vegyétek meg!"

Én ma reggel vásároltam meg a CZ-ENG emblémás Skyrimet. Simán feltelepült DVDrõl. A steamrõl mindössze 300 megát töltött le. Although szerintem valami rosszul csináltál.
kill3r21
biztos hgy scriptelt, mivel éppen kapaszkodik a hegyoldalon és lecsúszik....😄
Igen. Több helyen olvastam, hogy mindenkit megszivat az a troll. Lehet, hogy scriptelt?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

kill3r21
megtaláltam köszi, félután egy troll kicsinált és nem mentettem, nah majd....

köszi 😊
Ha valaki most már nem mondja el, hogy kell átalakulni vérfarkassá mert nem jövök rá hiába van meg a spell, nem tudom mit csinálok 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

a képek alapján nagyon marcona fejek vannak benne. Túl öregek :S
yesname
A faxomba, erõsen gondolkoztam hogy leszarom az egészet és warezzal fogok nyomulni és sosem veszem meg, mert megérdemli most kivételesen a Bethesda, de csak elrakattam egyet 576-ban. Azt mondták alig van már pár darab. Szóval kapkodjátok a mankóitokat és ellenõrizzétek, hogy valóban hozni fogják az elõrendelést?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

A hegy jobb oldalán, a tóparti faluból.

azóta vagy megoldottad vagy megválaszolták..a legelsõ katonák kifosztásánál valamit nem találtam el jól és az E gombot lenyomva csak levitálni kezdett a hulla és mozoghattam vele😊
Molnibalage
Megalol.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kill3r21
én értem, de honnan induljak mejil városból?
A lépcsõket kell követni.

MrDevil
Aki már játszik vele, attól kérdezném lehet ultra quality-t állítani a texturánál ?

kill3r21
Srácok, valaki help...
hogy jutok fel a hegytetõre? honnan induljak? már egy órája probálkozom
Én is a Platinumshopnál rendeltem meg. Még nem jött meg, és azt mondták szerdán, hogy képeslapot már nem tudnak adni hozzá, ami érdekes, mert már egy hónapja megrendeltem.

yesname
Jó kérdés, de még értesíteni is "elfelejtettek" róla. Szóval PLATINUMSHOP-ot nem ajánlom senkinek sem!!!! Olyan kamu dumákkal jöttek, hogy Õk is tegnap tudták meg, hgoy nem lesz elég. Érdekes, más boltok tudták mennyit rendeltek és csak annyit engedtek elõrendelni. Nevetséges egy üzlet ez a platinumkopp.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

"...elõrendeltem, de vlaahogy mégsem jutott."

<#wow1> <#confused> De hát ez hogy???
yesname
Na most kapja be a Platinumshop és a Bethesda is. Elõzõ azért, mert elõrendeltem, de vlaahogy mégsem jutott. Utóbbi meg azért, mert nem szállítanak elget PC-re? Aztán csodálkoznak, ha valaki aki meg akarta venni, jól leszarja õket ezekután és warezzal fogja nyomni. Ennyi. Köszönöm!

Ritka az ilyen, de ez a játék megérdemli.

Jó lenne ha lehetne benne lovaskocsit vezetni. Régi ziccer amit minden rpg kihagyott eddig.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

A CD galaxis oldaláról:

A Skyrim PC változata sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az õ példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Fehercsoki
Melyik gombbal lehet tárgyakat mozgatni?

yesname
Látom már írták elõttem. Sry!

yesname
Steames játék telepítése DVD-rõl: http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1318656

sräcok, meg senki nem kapott polo-s rendelest?..kiväncsi lennek miylen meretüek a polok, tuti egysegesen xl-es lesz, köver amerikai gyerekre meretezve
Kösz! Próbáltam már, de most az amerikaira váltottam jobb lett mivel arrafelé alszanak nos az már jobb valamivel legalább stabil és nem ingázik.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fent van az 576 honlapján leírva, de tessék, megkerestem helyetted. 😊

Tartalom:
- The Elder Scrolls V Skyrim játékszoftver
- Skyrim térkép
- Igényes külsõ karton tok

Why so serious?

Köszönöm. Ezt azért nem ártott volna valahol legalább közölni a programban (eddig ne futottam bele ilyen jellegû segítõ szándékú leírásba sajnos).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Biztos a szörnyek miatt...😊

Sziasztok

Még egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban; Az 576os példány sima dvd tokos vagy kartondobozos?

köszi

Lourker

Állítsd át a download régiót másikra és talán felgyorsul.

Why so serious?

Hosszan nyomd az E-t egy tárgyon, és akkor nem elrakod, hanem megfogod.

Szerintem is az 576 kilobyte boltokban van rá esély. Én az allee-ban veszem meg délután, tegnap azt mondták, hogy még van. Mondjuk nekem felírta a nevemet ott a srác, hogy tuti legyen, lehet, hogy ma nap közben azért mennek majd sokan, nem tudom.
Mindenképp érdemes akár ezt a steames cd verziót is beszerezni mert az utolsó 5% amit a netrõl szed mindenképp az is egy fél óra vagy több míg lejön. És szerintem ez napokig így fog maradni. Eddig sem rajongtam ezért a steames rendszerért de most teljes csõdöt mondott. 50-200 kb/sec között ingázik 😄 De nullára is sokszor leszalad. Miközben warez szerverek 1Mbit /secel mennek. Nem tudom mit gondolt a steames társaság ezt jó elõre lehetet tudni hogy invázió lesz. Az ember fizet a játékért és fél napot vagy egész napot is várhat míg lejön. Lehet ez csak engem zavar. Még jó hogy gondoltam rá és inkább fizettem egy dvd-ért. Jó lett volna ha sima setupos verzió de ez van. Ez is jobb mint amit a letöltõ rendszer produkál.

jan5650
Meghozta a Postás gyerek 😄

Igényes,szép tok, és nagyon jól eltalált térkép! Nagyon jól néz ki, hátránya viszont, hogy oltári büdös 😄
Videón én is láttam az imént, engem inkább az érdekelne mivel lehet kivitelezni?

Videóban láttam hogy van ilyen.

Nem igaz! Mindenkinek megjött már csak nekem nem?

Van ebben a játékban olyan jellegû grab opció (tehát megfogsz valamilyen tárgyat, testet és hurcibálod, arrébb teszed, hasonlók) mint ami az Oblivion-ban volt? Miként lehet elõcsalni (billentyû kiosztásnál nem találtam ilyet de gondolom lennie kell valami hasonlónak.

Az Europarkban elég sok van még ha jól tudom.

Sziasztok

Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy hol lehet még beszerezni a játékot?
Mert megnéztem pár helyen és ott már elfogyott sajnos.

köszi

Lourker

Megérkezett a cucc! Visszaolvasva latom nem zökkenõmentes a telepítés, ráadásul jelenleg csak egy limitalt telenor-os stick-em van a net-re úgyhogy nem baj, hogy leszedtem a warez-t is. Vagy igy vagy úgy de ma este játszani fogok!

böröczk
<#idiota><#taps>

Ettõl zseniális ez a játék, hogy az óriások is el tudnak bújni

Kumiho #2179

Nekem is így csinálja most hogy az autorun-t kilõttem, dvd-n pedig indítottam a Setup.exet (gondolom alapból a steamservices.exe-t indítja) majd serial beírása a steambe és kész...installing from disc :-)

Laza
"Egy óriást akartam így kinyirni de ilynekor megy és elbujik valahova."

Vazz, hová bújik egy óriás? 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ok sorry mégegyszer. De szerintem az lenne a normális ha egy setupot a dvd-rõl futtatok akkor nem kezd el tölteni a netrõl. Aztán gyorsan megnéztem a helyfoglalást és láttam rajta van a játék is.

Laza
Csodálkoztam is, mert eddig minden dobozos Steames játékomnál rajta volt az install a lemezen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

😊 <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"