30713
TES
-
SaGa Jr #8845 Nem lehet. Házat lehet venni amibe vehetsz olyan felszerelést aminek része a próbababa. Például Windhelm és a főváros esetében is olyan házakat kapsz amiket berendezve lesz öltöztethető állványzat. Tovább a DB küldetéseket végigcsinálva és berendezve az új főhadiszállást szintén kerül oda is egy. -
#8844 Jah a céhekbe beállsz lesz helyed, de azért mégis más egy saját HÁZ. -
#8843 A fokuldetes kapcsan kell oda lejutnod, miutan tanultal egy uj, unique uvoltest. Anelkul lehetetlen. iras kozepe korul a szituacio
Ha mas kuldetes/kripta, akkor is gondolom hasonlo lehet a megoldas. -
#8842 The College-ben szobád 10 másodpercnyire van attól, ahova fast travellel érkezel, és van ott laza 5 szekrény + 3 hordó.
ezerszer jobb, mint bármilyen ház. -
#8841 Én egyszer azt néztem végig, ahogy két farkas megtámad és legyilkol egy szarvast. Csak lestem ki a fejemből.
Aztán megnéztem a szarvas tetemét - közben a farkasok engem is betámadtak, de végeztem velük. Így lett két farkasbőröm, és egy szarvasbőröm. :) -
#8840 Nekem volt olyan gagyor sárkány, amit a lovam rúgott halálra, meg Lydia kicsit besegített neki. :D Sőt a lovam 1x spontán megtámadott egy erődöt a hülye (gondolom rálőttek, vagy ilyesmi). Megiramodott a fal mellett és begázolt a kapun, hogy namostakkor kipakolja őket. Jó ez a csatamén. Én meg csak néztem, hogy ez hova a f@xba megy??!? -
meteoreső #8839 Ha annyira nem akartok venni házat akkor a mágus toronyba is kaptok szobát. Sőt ha meg is csináljátok akkor az arkán mágus terme is a tietek lesz minden kristályával ruhájával. igen hasznos. -
SaGa #8838 Erre való a whirlwind shout. Ezért gyakorlotatták a greybeard-ek... -
#8837 Na elkezdtem a fegyveridéző karakterem és el kell mondjam hogy kifejezetten jó. Idézett kardal megyek és ennek megfelelően ugye felhúztam Conjuration-ban a Bound skilleket - mást valószínűleg nem fogok ott. Majd inkább lehúzom Enchant-al a varázslatok költségét a későbbiekben. Sebzéssel meg vagyok elégedve eddig - 1 handed perkek is érvényesek ugyan úgy a Bound Sword-re. Manára nem raktam semmit 1 HP 1 Stamina etc. etc. és így fogom a továbbiakban is. Jelenleg Dark Brotherhood-os questeket csinálom Expert szinten és nagyon bejövős. Később ha táposabb lesz valószínű átteszem Master fokozatra - főleg miután Enchant 100-on lesz. -
meteoreső #8836 Én olyat láttam behalok.
Leszállt a sárkány, és volt pott pont két ló.
A lovak két lábra állva megtámadták a sárkányt ! :)))
A kutyát meg viszem magammal ő a legerősebb lény még soha senki nem ölte őt meg...
De egyszer láttam olyat is hogy a nyuszi befutott a folyóba a víz alatt:)))
Na egy kérdés. Teljesen elakadtam.
Part of Piece.
egy barlang van benne 3 kő ami ha mellé mész elkezd IZZANI
van szemben vele 3 csapóajtó ami akkor nyílik ki ha a kő felizzik.
de messze van tőle és mire odafutok lecsukódnak.
próbáltam a hullát mellé tenni vagy a másik hősöm odaállítani de csak rám reagálnak a kövek
Segítsééég :) -
#8835 Hmm.. Akkor inkább átcuccolok a szekrényembe, vagy megveszem a házat. :) -
#8834 De nagy valoszinuseggel meg fog tortenni a baj :) -
#8833 Én egy hordóba pakolok mindent, ami a sarokban van - lent a living quarter-ben (vagy mi a pontos neve) ami "majd később" jó lehet. :)
Eddig még nem tűnt el semmim. -
#8832 Kovácsoknál meg néha akad elem ellen védő csizma (páncél), de találni is lehet 30-40%-osat, plusz pajzsokból is esik ilyen féle, de venni is lehet stb. -
#8831 Vannak jó quest-ek, amik jó tárgyakat adnak (pl. az OTAR). Ha nincsenek jó cuccaid, az kizárólag a te hibád... :DDD Amúgy meg venni is lehet, pl. a solitude-i ruhaárusnál jó varázs nyakláncokat/gyűrűket. -
SaGa Jr #8830 Amúgy a szép a vámpírságban hogy ha már az vagy akkor nincs negatív hatásként olyasmi hogy vámpír lennél.
A kísérők pedig tényleg halandóak. El tudnak pusztulni. Főleg expert és master nehézségen. Alacsonyabbon művészet meghalasztani őket ez tény. Emellett ugye közöttük is van essential karakter (a companions csapatból a vadász csajszi az míg a comapnions küldetések végére nem ér a játékos). -
#8829 Igen, mer csapdákból ki tud kúszni és nem szokott meghalni (gondolom direkt, mert amúgy minden csapdára rámegy a hülye), mert az csak a térdelésig sebzi, DE ha ilyenkor beletudffantasz valami durva sebzésű varit, meghal, mint a xar (már ha nincs védelme). Én számtalanszor nyírtam ki elején. :d -
#8828 29 szintű karakterem 0 ellenállással bír. Találni nem találtam gyak semmit, enchant képességem semmit sem ér. -
#8827 Jah ataxiam nekem is volt, meg hasonló jóságok. -
SaGa Jr #8826 Akkor ezek szerint a nord és a redguard valami nagyon kemény faj lehet, mert náluk (ilyen karaktereim vannak/voltak) még csak a vámpirlét esetén nyomtak ilyen szöveget a lakosok (pedig volt már más betegségük is). -
#8825 A kísérős rész is pontatlan. Az én NPC-m végtelenségig térdelt egy dungeonban, ahol tűzpadló volt. Meghalni soha nem akart... -
#8824 Amúgy akikpanszkodnak, hogy mindég kinyírják a kíérőjüket (saját maguk) és nem jó semmire, azoknak továbbra is ajánlom az elemtől védő cuccokat. Ott az OTAR, ami 30%-ot mindhárom elem ellen és vannak nyakláncok, ami pl. 50%-ot mondjuk tűz ellen. EZ már 80%, ha még egy gyűrűt csinálsz/találsz nekik (de vannak csizmák stb. elemi védelemmel), akkor máris szinte sebezhetetlen lesz az adott elemű mágiák által (no és több által is, ha kombinálod a cuccokat) és így nyugodtan tuffantgathatsz köré/mellé ilyen varikat, alig sebződik (pl. chain lightning, fireball stb.). Innentől a varázslók és elementálok nem nagyon tudnak neki ártani, harcsosokkal meg jól elbír (Lydia legalábbis), ha szénné felvértezed (pl. daedric full páncélzat megteszi legendásra húzva). Most 37-en vagyok, de nem könnyen hal meg így a jány és egész játékban mindehova igyekeztem magammal vinni. Plusz viszek egy dremora lordot is mostanság... -
#8823 Tizenx alakalmommal monda már NPC, hogy betegnek tűnők. Nem látom sem active effectben sem sehol, hogy az lennék. -
#8822 Az elsore annyit, hogy mas betegseg kapcsan is szolnak. Volt egy locpick es sneak csokkento betegsegem (Ataxia - patkanyok haraptak meg valahol), de magus karakterkent sz*rtam bele. Minden varosban jottek a nepek, hogy fogtak a fejuket, hogy "ojjaj, de sapadt vagy, nem vagy t'an beteg?". -
SaGa Jr #8821 Esetedben bejött az 1%. A breton az betegesen sápadt, naná hogy keverik a vámpírral. :)
A lényeg, hogy ha nem az elejétől kezdve mondogatják, hanem egyszer csak elkezdik mondogatni ott 99%, hogy a vámpírrá válás felé halad vagy már az a karakter. -
demeron #8820 Az egyáltalán nem csoda, alkimisták szinte mindig ezt mondják. Csak reklámozni akarják potijaikat, ne is foglalkozz vele. -
#8819 na én is lövök már egy közelit kicsiny Breton-omról, 8800 GT, szóval gyönyörűségre nem érdemes számítani, de maga a karakter szerintem kifejezetten jó lett.
(páncél az Daedric igazából no helmet moddal, csak a Nightingale külseje jobban tetszett, és tudom hogy kell mesheket cserélgetni )
Sven pedig nem igazán értette a "tarts szünetet" mondatot... nem ajánlás volt, hanem figyelmeztetés
-
#8818 Nomármost nekem a karakterem INDULÁSÁTÓL mindenhol azt ugatják, hogy betegnek nézek ki (breton), de murvára nincs semmi bajom azóta sem. Ha megharaptak később a vámpik, benyomtam egy cure disease-t és voilá. Szal. ez nyilván nem (csak) ezért van. -
SaGa Jr #8817 Pares:
Ha megállítanak azzal, hogy de betegnek tűnik a karaktered, akkor 99% hogy vámpír lett belőle. Ez az állapot ami trigger-eli ezt a dumát (ez az egyetlen külsőleg is látható betegség). Csak ennél szokták megjegyezni az őrök és járókelők hogy de sápadt/beteges kinézeted van, nincs-e valami baj.
Tatyla:
Meg tudják ölni a kísérődet. Ha csak térdre esik az annyit tesz hogy úgy 10%-ra csökkent a Hp-ja. Ha ekkor akárcsak egyetlen igazi támadást benyel akkor neki vége. Ugyanúgy vége neki akkor is, ha nagy pofontól padlóra kerül (tehát nullára verik). Akkor bizony már nem áll fel, neki reszeltek. Adept és alacsonyabb szinteken ez nem jellemző, ott jóval erősebbek a kísérők és az ellenfelek hülyébbek, kevésbé agresszív típusok harcban így amikor térdre rogy a delikvens békén hagyják. De ettől még kinyírhatóak.
xXTamasXx:
A kérdéses feladatnál megkérted a fószert hogy kövessen téged? Meg is nézted hogy követ? Ki is jutottál vele a szabadba úgy, hogy szorosan a nyomodban volt? Ha nem akkor 50%-os eséllyel meg is halt (benne van a sztoriban ez az opció is), ugyanígy jár ha azt mondtad neki a rejtekhelyén hogy várjon majd te körülnézel mielőtt indulhatnátok. Akkor garantáltan meghal, megöli egy thalmor végrehajtó.
Az öreget ki kell vinni, meg kell róla bizonyosodni, hogy tényleg követ és úgy visszamenni. Lehet fast travelt használva is, de ekkor kisebb ugrásokkal menjél (megpróbálhatod egyből a célra menetelt de ekkor van esély az elvesztésére), mert minél hosszabb az út annál esélyesebb, hogy beleköt valaki a manusban és így elveszíted/leverik. De ha ki sem jött veled mert nem mondtad neki, hogy kövessen, akkor jó eséllyel neki vége. Konzol parancs van rá, hogy odateleportáld magad mellé, a hátránya, hogy még ha ki is purcant (kicsit változtat a sztorin de nagyon minimálisan) a parancs gyakorlatilag újra életre kelti így előfordulhat hogy beakad a játék a következő diskurzusnál (mert hiába lesz ott a feltámasztott öregúr ha a program már elkönyvelte halottnak)... -
#8816 ott van Talos shrine, előtte a rikácsoló pappal, az is megfelelő ilyen célra. -
demeron #8815 Van, Kynareth, menj oda aktiváld shrine-t, az szedi le. Egyébként kapsz is ott küldetést papnőtől. -
nasum #8814 Köszi. Éljen a láda! Remélem van templom van witherunban :) -
SaGa #8813 Alkimia: mindenből megeszel egy darabot, ezzel kiderül az alap tulajdonsága. Keresel egy alkimista asztalt és nekiálsz létyókat gyértani. Egy löttyhöz két azonos tulajdonságú összetevő kell, meg mellé tehetsz egy harmadikat. Na ezt kell váltogatni. Hol ezt. hol azt tedd hozzá, eközben kiderül valamelyikről még egy-több tulajdonság... -
#8812 Elszívtál egy rockjoint-ot? Vagy templom, vagy cure disease poti.
Receptek árusoknál, vagy wiki, vagy kísérletezés.
Amikor megmutatják hogy hol alhatsz, ott a középső szekrénybe rögtön tudsz pakolni. -
SaGa #8811 Elvben bármelyik templomba bemész és aktiválod a shrine-t (imádkozol), akkor levesz minden fertőzést és áldást, majd felrakja rád az adott istenség áldását. -
nasum #8810 Hali!
Na újrakezdtem az elbaltázott karatert, a mostani már most életképesebbnek tűnik. Az elején a Stormos embert követtem, sokkal jobb cuccokkal is távoztam, mintha az imperialt választom.
1:Olyan kérdésem lenne, hogy ROCKJOINT betegségem van, amit egyébként nem jelez ha nem nézelődők az aktív hatásoknál rá nem jönnék, lehet, hogy egy farkas harc alatt kiírta, de akkor nem láttam. Van templom withrunban ahol lehet gyógyítani? Olvastam, hogy varázslattal is lehet, a varázslónál, nem találtam olyan könyvet (varázslatot ami segíthet). Mit kéne tennem?
2:Alkímia, ötleteket kérnék, honnan lehet recepteket szerezni mindent elfogyasztok amit találok, de még semmit nem sikerült összehozni, pedig az azonos hatású dolgokat próbálom mixelni.
3:Súlykérdés: első karinál azért vettem a házaz, hogy legyen végre fix ládám a cuccoknak, azt az 5.000 aranyat jobban is eltudnám küldeni, pl varázslatokra a mágusnál. Tegnap olvastam, hogyha beállok a companoionhoz kapok ott is ládát, ez hogy működik elvállalom a barlangos küldetést, és csak utánna vagy már előtte is van fix ládám?
Előre is köszi. -
#8809 Jaja, én is tucatjával pakolgatom teli a ládámat elf armorokkal! :D Rohadjanak meg. ÉS én csak védekezek... -
#8808 Én azt nem értem minek a nyilazós-mágus rész. Vagy mágus, vagy nyilas, a kettőnek együtt semmi értelme, mindkettő távolsági harcmodor és nem is lehet egyszerre használni őket (mert csak két kezed van). -
#8807 Én sem öltem még egyet sem, akkor sem, mikor börtönbe zártak, ellenben az ambassador házában nem lopakodtam, hanem végig vertem mindenkit:) (végül alig tudtam kijönni, tele voltam elf armorral) -
Hunor1 #8806 reggelt!
Sokan fikázták /páran /itt hogy gyengék a guildes küldik... hát én éppen a tolvajcéhest nyomom de nekem élvezetes és vannak benne csavarok !
még jó hogy nem veszem "komolyan" a fanyalgókat és a magam örömére játszom !