30713
TES
  • Egoraptor
    Nálam is hibaüzenetet dobál néha indításkor a játék. Volt hogy 5-ödjére indult be - de nem nagyon foglalkoztam vele, lényeg hogy beindul.
    Win7 64bit alatt. FXAA Injector telepítése előtt pöccre indult.
  • Lenssver
    Most próbálok csinálni valami jó buildet mágushoz,esetleg nincs valakinek kész valami ütős?:)
  • demeron
    Pedig elején azt hittem alteration-t tolni "kár", mert páncélvarázs, "bőr"-k semmit nem érnek, perkkel sem. Igazából még a ward spellek várnak tesztelésre, mert most fejlesztem restoration-t, eddig túl sok manát szívtak el, és ellenfél egy lövéssel leszedte, de majd meglátjuk. Valakinek van erről tapasztalata nyugodtan írja meg.
  • Lenssver
    Hát én mesteren toltam harcossal,mágusal is úgy terveztem.Akkor heavy lesz majd enthantolom.
  • Calver
    tudom, mindkét fegyveremre azt enchantoltam (1 sec, bőven elég), még mindig mosolygásra késztet, ahogy eldőlnek tőle az ellenfelek
  • demeron
    Vámpíroknál csináltam ezt, leraktam potommanáért egy falat, mert elég olcsó alapból is spell, és amikor jöttek 2-3n mindegyiket paralyze, és megsültek, viszonylag gyorsan is mert vámpírok +100% tűzsebzést kapnak.
  • mousee
    Sárkányokra poén lenne a paralyze... repül a levegőben, para méregbe mártott nyílvessző... céloz, lő, találat esetén nagyot röhög a hegyoldalra felkenődő sárkányon :D
  • demeron
    Vagy, paralyze, és alárakod tűzfalat, majd megint paralyze..
  • Calver
    konkrétan Silver Hand íjászai egy lövésből ki fognak lőni benne
    mindig. nehézségi szinttől függetlenül. egy lövés.
  • mousee
    Akkor rosszul tudtam, sry.
  • demeron
    Nem, a megalázó a Paralyze. Valami irtózatosan túltápolt varázslat, eddig csak sárkányokra nem hatott, vámpírok meg mindenki mást megfektetett 10-12 secre. Odamész, és halálra rugdalod, vagy szétlövöd fejét flame-l, ha tápászkodik fel még egy Paralyze, na ez a szánalmas..
  • Calver
    dehogy lassítja manaregent, csak nincs rajtuk akkora, mint varázslónak készült spec ruhákon - enchant, és probléma megoldva.
  • demeron
    Engem nem zavar igazából, csak egyetlen dologban. Már első frakcióm mage guild volt, és végén megkaptam arch-mage robe-t, ami jó meg minden de már vagy 40 órája nem találtam jobbat, és már elég unalmas ugyabba járkálni, míg másokon csilli-villi páncélka stb.stb.
  • mousee
    El lehet robe-okkal is bohóckodni, főleg ha HC játékos vagy. Sokkal nehezebb, de ha távol tudod tartani az ellenfeleket magadtól, akkor nincs gond. Az íjászokat mindenesetre nem fogod kedvelni :D
  • Calver
    a dolog trükkje az, h "chargeolj" egy varázslatot (tartsd lenyomva egérgombot) hosszabb ideig amikor találkozol vele - nem azért, mert így erősebbet csípne, hanem mert ő meg fenn fogja tartani a ward-ját, és elfogy a manája
    ezek után nyugodt szívvel válaszd ki a lehető legmegalázóbb kivégzési formát, és alkalmazd rajta - megérdemlik.
  • Lenssver
    Akkor inkább lightba leszek vagy heawy:D
  • demeron
    Igazából meg már adaptálodtam a játékstílushoz, elfutni ellenfelek mellett, elkerülni lövést, ütést. +a trükk a impact perken van. Dual castingnál "lebénülnak" 3-5 secre, így lőhetsz újabb spellt, és ha van mannád simán leölheted anélkül bármit tenne.
  • bega82
    De.
  • mousee
    de :D
  • demeron
    Olyan jelentősége nincs. Alteration-be van egy perk, ami ha nincs páncélod, védővarázslatokat 3x-ozza erejüket pl. De így se sokat ér, egy-egy íjász 1 lövéssel leterít, ha olyan kedve van, meg annyi alapból robe-n van manaregen-es "enchant". Illetve könnyebb, eltudsz futni könnyebben, meg ugrálni, ami mage-nél eléggé szükséges..
  • Lenssver
    Értem és robeba nem csapnak le egyből?:)
  • mousee
    Nehéz páncél lassítja a mozgást és a manaregent.
  • demeron
    Belefutottál egy "nehezebb" helybe. Írták vannak olyan helyek ahol eleve erősebb ellenfelek vannak, független szintedtől, vagy esetenként egy-egy erősebb ellenfél. Fordítva is előfordul, most takarítottam ki egy random küldis bányát, sima banditokkal, egy-egy leggyengébb spell is hazavágta őket.
  • Lenssver
    Gondolkodok én is egy máguson,ahogy nézegetem itt mind1 hogy milyen páncélban van, nem úgy mint sok játékba hogy csak robe.Vagy van valami jelentősége? mert nem látam semmi negatívumot.
  • SovereignXY
    ÁÁÁ. Varászló varászló összecsapás nagyon geci. '8as szintű vagyok. Bele futottam egy ascendant necromancerbe. Novice-on nem tustam kinyírni varászlattal. 3as szintű tűzlabda izé immunis rá. chain lightling mintha el se taláélta volna. A fagyos izé dettó. Meg maga köré nyomta azt apajzs akármit... Szégyen szemre egy ott heverő halott csontváztól elszedett pallossal tudtam csask kiynírni. Köcsög játék!
  • mousee
    Nagyon jó ötletek, elkezdem írogatni a kis listámat, hogy ha kijön, akkor mit kell feltennem majd :)
  • mousee
    Jó, persze, ofkorsz, nem azt mondtam hogy minden legyen "béna", legyenek jó dolgok, természetesen, csak per pill vannak olyan op buildek, amik verhetetlenek, azokat picit visszavehetnék (lásd 2 summolt segítő leaprít 2 óriást és 4 mamutot, te meg addig a háttérben ülsz, és megtekersz egy cigit, vagy a pajzsos hero a 8885-ben).
  • mike01010101
    Nekem régóta hiányoznak a járművek az rpg-kből és itt minden adott, hogy a szekér vezethető "jármű" legyen. Az jó mod lenne, ezenkivül a társak létszámának növelése jó lenne (2 v 3 állandó társ) és az, hogy ők is lovagoljanak velem, akár úgy hogy veszek nekik is lovat. Ezek a modok biztos, hogy elég hamar elkészülnek majd és erősen megnövelik az élvezeti értéket:)
  • JethroHUN
    A balance mododdal, az a baj, hogy ilyen, nincs, rpgbe, mmorpgbe, nincs. Mindegyik kaszt jó valamien típusú ellenfél ellen. Minden kasztnak megvan a maga erőssége, gyengesége.
    De szerintem játékos felől jól van megoldva, az h 100as skillen op, az a lényeg. Csak az ellenfelekkel van néha bajom, silver hands, ott nincs a nevükben eltérés, de valmeik erősebb mint egy Draugr Warlord :S
  • SaGa Jr
    Akörül van a maximum. Végülis van jó sok skill és azok 100-ra fejlesztésével összejön ennyi (belekalkulálva a játék eleji mocskosul gyors fejlődést és a 40 fölött lassulót). Ha egységesen 10 pontonként menne a dolog akkor olyan 100 körüli szint is elérhető lenne (csak minek ha az ellenfelek többségének maximum 38-as szint és a sárkányok is csak 50-ig tudnak eljutni aztán vége a fejlődésüknek és a leverésük csak egyre könnyebbé válik).
  • mousee
    Én is ezt hallottam/olvastam, de fogalmam sincs, szerintem még nem jutott el odáig senki :D

<álmodozás>
    Mindenesetre én az alábbi modokat ha léteznének, tuti felpakolnám:

Izmos sárkány mod - pikkelyes barátaink elől, igenis keljen futni, ha gyenge sz@rok vagyunk még

Balance mod - Minden build legyen ugyanolyan erős, egyik se legyen izmosabb a másiknál, csak másképp kelljen használni őket

Reset perks vendor - Árus aki pénzért ad el -1perk potit, feladatért cserébe pedig reseteli a perkjeidet.

Perk potion vendor - lásd #8892
    </álmodozás>
  • r4pt0r
    Az a matematikai max, vagyis ha minden skilled 100as lesz akkor az pont level 81nél lesz (vagyis elvileg level 80, a 81. szintet már nem tudod elérni).

Viszont 50 után lassulnak a skillek fejlődése, vagyis itt van egy softcap.
  • JethroHUN
    Most akkor tényleg lv81 a max? Nekem elég irreálisnak tűnik ez a szám.
  • mousee
    Sőt, lvl 50 fölött jöhetnének olyan küldik, amiknél +perk poti a reward... persze ehhez iszonyatosan izmos sárkányokat kéne ölni, vagy körbejárni értük a fél világot...

Valaki csinálja meg... most :D
  • Action
    Merlin: szted az miért lehet hogy nekem az FXAA injector nem akar működni?
    letöltöttem felraktam de inditásnál leáll hibával a Skyrim...:S Ha tudnál segíteni vagy vki más akkor az remek lenne.:) köszi
  • mousee
    Vagy még jobb lenne, ha nem pénzért, hanem feladatért cserébe adna neked "felejtsd el a perkjeidet potit". Hmm...ha én modder lennék...
  • mousee
    Csepppppppppet óverpówered...

Várom már hogy jöjjön valami fain balance mod, ami rendbe rakja az erőviszonyokat, mert így bizonyos buildek iszonyatosan aprítanak.
    Ugyanígy jöhetne az NPC is, aki pénzért reseteli a perkeket :P
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk egy-egy ilyen oblivionos piknikre alaposan fel kell készülni. Vinni kel jóféel borocskákat, sajtokat, első osztályú kajákat, meg kosárkákat, pokrócot, smink, parfüm, tiszta szexi alsónemű stb. És aztán már csak keresni kell egy frissen nyílt pokoli kaput, ahol hullanak a magasszintű katonák, aztán átsétálni. Odaát keersni egy festői kilátású szpotot (odaáig átverekedni magunkat a démonokon), ahonnan a túlvilág káosza teljes pompájában terül el a lábunk alatt és a stílusos piknik máris indulhat, a hangulat megvan. Nagyszerű kikapcsolódás hétköznapokra epic hősöknek. Mert végülis bazi unalmas lehet legyőzhetetlen gigahírónak lenni, node ha a zember pozitívan áll hozzá, akkor el tudja magát foglalni.
  • Sir Quno Jedi
    Dehogynem. De nem bikinis, alsóneműs. Nagyon faja kétkezes lángoló pallossal megjárni a túlvilágot egy szál csipkés bugyiba és melltartóba öltözött főhősnővel (és hűséges leszboszi szerelmével)... A Daedra Lordok csak néztek bután, aminőn közel pőre hőseink a legváltozatosabb módokon szeletelték fel őket és vérmaszatosan nevetgélve piknikeztek a hullahalmok közepette... :DDD Poverpuff görlsz tú dö reszkjú!

Amúgy mágusnak neveltem a szentem, szóval elég effektív volt a végére (és addig sem páncéloztam fel, mert minek, gyorsnak kellett lennie és kész). Sőt fegyókkal is jó lett (bár eleinte tőrökkel, majd könnyű kardokkal, végére kétkezes nagycumókkal, de ott már majdnem mind1, mert fogpiszkálóval is démontöl).
  • Zan
    Sziasztok! Van rá mód,hogy belenézzek a kari cumóiba játékon kívül,ill. át tudjam adni másik karakternek?
    Meg még az is érdekelne,hogy át lehet-e írni a kari nevét valahogy?