30713
TES
-
whisper #9445 Mit kell csinálni ahhoz,hogy teljes értékű vámpír legyek és tudjak vért szívni este? -
#9444 találkozott, legalábbis hasonlóval, nálam egy ellenséges npc okozta, akkor az oldotta meg, ha konzolparanccsal megöltem mindenkit a területen (killallactors), vagy ha kifutottam onnan másik helyre, majd újra bejöttem.
nem tudom ez neked segít-e valamit. -
#9443 Valaki találkozott már ezzel?
Kaptem egy küldetést, hogy öljek meg egy sárkányt. Bemegyek a Bonehill Passage nevű helyre..és ott kilép...mindenféle hiba nélkül...többször is megpróbáltam, és mindig ugyanaz. Valaki ötlet?
Sehol máshol nem volt Vele ilyen probléma. -
#9442 NA megtaláltam ENB jobb SSAO-t nyomat és megy mindnen
http://enbdev.com/ss_skyrim_en.htm -
Micsu #9441 thx -
Ragnar360 #9440 nemtom ott milyen vitrinek voltak, de itt atlehet rajtuk latni:)
azota mar megszereztem a nyilat és semmi butitas sincs rajta, sokkal jobban jartam vele, mintha a regi nyilamat hasznalnam:PPP
siman megtudod nézni, hogy milyen, asszem csak felkell törni a vitrint, de lehet még azt sem, mar nem emlekszem, pedig most volt :d
na pc off, majd ma du. re -
#9439 With AMD?olyan kéne.Hiányolom belőle az SSAO-t,sokat dob rajta. -
#9438 -
#9437 Nem adtak vitrinből fegyverekez au Oblivionban sem, s az ottani "tapasztalatok" után itt méhg meg se néztem, milyen cuccok vannak az üveg alatt.
Az Oblibionban "hatástalanított" fegyverek voltak a guildok vitrineiben, zárnyitást lehetett gyakorolni, de a fegyverek sebzése a lehető legisebb (1) volt, harcra alkalmatlan.
A Skyrimben lehet normál sebéssel vannak kiállítva a fegyverek, de nem azok a jutalomtárgyak. -
Ragnar360 #9436 ha rauntam akkor eltudom küldeni... :) -
#9435 SSAO with Nvidia
-
#9434 bug, másnál is előfordult. nézd meg mennyi volt előtte, aztán konzolba:
player.setav onehanded <érték>
másik megoldás, h trainelsz egy szintet rá, akár könyvvel.
-
#9433 Aki unja Lydiát...:
-
Micsu #9432 a one hand weaponom piros szinű lett majd esett vagy 50 pontot, leszedtem magamról a rontásokat + pihentem is de nem állt vissza a régi állapotára, semmi infot nem kapok hogy miért is ment le, 5let? -
Richardix #9431 Hidd el nem ez az egyetlen logikátlan dolog benne. itt van pl az is, hogy mikor már te leszel a vezetőjük, még akkor is a többiek adják NEKED a feladatokat (Amik egyébként végtelenítettek) -
caps lock #9430 Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem elegem lett a különféle fém armorokból.Már úgy néztem ki,mint egy pléhdoboz.Mi értelme így megadni a kari külsejét,arcát ha semmi se látszik belőle?Ki is dobtam,csak egy spéci enchantolt alkarvédőt hagytam meg.Most sima bőrszerkóban nyomom és bár sebezhetőbb vagyok,de így legalább nagyobb a tét. -
Ragnar360 #9429 ez is jo íjj, de vki tenyleg megmondhatna, csak van aki vegigvitte companiont - -
#9428 Emlékszem, Obliben mennyit szenvedtem talán Chorolban a Fighters Guild-nél, hogy kinyissak egy hasonló vitrint, amiben végül csak egy szaros 'replika' volt :) -
Ragnar360 #9427 logikus az lenne, hogy bizonyos szint elérése utan a klanban, megkapod elismerésként, szal nemtom mit cisnaljak, épp itt allok felette es mar fel törve, de mentettem elötte amugyis -
xido #9426 hát..a Jarl-nál én feltörtem a vitrint Whiterun-ban,senki nem szólt érte,igaz nem is vettem ki a kardot,vissza is csuktam a tetejét:) -
#9425 Legjobb, amikor raksz be, veszel ki, és véletlenül megnyomod az R betűt a ládán. -
Ragnar360 #9424 Biztos nem adjak oda ami a vitrinbe van companionnel? csakmert skillbook is van benne és kétlem, hogy ez is ugymegy h ki kell lopni..gyanus ez nekem, valaki? -
#9423 5k semmiség..Nekem már 70K van.Házam van Whiterunban,most akarok átcuccolni a Winterholdi Collegebe,kaptam szobát küldiért,tele van szekrénnyel,chesttel hordóval,átcuccolok Whiterunból,mert az egy szem chestbe van betömve minden omlesztve nem tom mi a misc,ingredient,potion..Meg sokat kell lefele menni..Milyen jó mikor van a chestben 600 tárgy és kell egy Z betűs... -
Richardix #9422 ja téll a perk.. perkkel együtt akkor 174% XD -
#9421 Szerintem a rucijait felencsantoltatta, illetve van ilyen perk is. -
Ragnar360 #9420 hanyas szintu is vagy? nyilat hol szerezted? kivancsisagkepp kerdem... -
Ragnar360 #9419 btw szépen alakulnak elderscrolls.hu-n a cikkek, jo irasok, hasznosak etc. most olvasgattam - bazz a legolcsobb haz 5k arany ? igy is bajba vagyok, mert perpill még ezer sincs :) (majd a DB-töl kapok ingyé a végén, de az nem most lesz) de nem is sürgös annyira - skilles cikk is jó, keep up da gud work Fred :) -
Ragnar360 #9418 akkor megteszem, lexarom, csak utanna se tudjak h én voltam :)
mert az öregnéni házánál mikor lenyultam valamit, par napra ra felfogadott kemenylegenyet es jöttek levagni, de persze nemsikerült nekik... jo mondjuk ez a erdö közepén volt, szal csak en jarhattam nala, itt meg azért vannak még egy páran, csak nemfogják tudni, hogy én voltam :) nem lenne cserencsés, ha emiatt kirugnanak a klánbol:p -
#9417 akihez a shrine-tól küldtek az elején. amikor megszerzed a törött csillagot, a küldetés mutat is oda. -
Richardix #9416 114% bow attack bónusz.. alakul XD -
farferi #9415 Pontosaan melyik városban van a hegyesfülű,mert arra nem emlékszem sajna? -
Richardix #9414 Nem adják oda. Az ott csak kiállítani van, ha kell akkor el kell lopnod :) -
Ragnar360 #9413 ugyerzem komolyan megkell terveznem a dolgokat, mert csak halmozodnak egymasra a küldetesek:dd, plane ugy hogy nem cisnalok meg szinte egyet se közbe, majdhogynem magatol kapom az uj kuldeteseket:d ami persze jo, csak nem kell elsietni, meg nemjo ha összezavar, bar sokuk messze van, de akkor is:d
azon gondolkodom, hogy Riften felé majd onnan északra Whindhelm felé veszem az iranyt...
Companion juttatások ?? valaki? pl amit az elöbb is kérdeztem, az íjjat mikor adják oda? -
#9412 Köszi!
Mákom volt, bementem General Shopba és kaptam egyből. :] -
Richardix #9411 Az Alteration varázslat? :) -
Richardix #9410 Semmi extra, Forsworn armor, elf sisak és törp íj... am sztem nem vmi szép :P
#9404 Nem rossz de sztem ez a szarnak egy pofon. Szerintem semmivel nem lesz áttekinthetőbb, amíg nem tudunk szűrést/sorbarendezést is csinálni. -
#9409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinek vitted vissza? mert a hegyesfülűnek kell a fogadóban, csak úgy kapod a The Black Star-t, egyébként sima Azura's Star lesz.
ha nagyon akarod, konzolparancsokkal kiveheted régit és berakhatod fekete csillagot, vagy használd a "visszatöltés" elnevezésű varázslatot. -
farferi #9408 Valamit elszúrhattam az Azura star megszerzésekor mert nem tudok ember lelkeket belezárni, pedig azt terveztem.Nem szoktam belebuherálni a játékba, de nem lehet valamilyen paranccsal átállítani black azurára? -
#9407 Szora sem erdemes. -
Ragnar360 #9406 hmm jol nez ki... milyen nyil, mi a ruha:) lvl ?
egyebkent comapnionnal a vitrinben talalhato íjjat mikor adjak nekem oda...gondolkodtam rajta h feltöröm es elveszem, de mondom csak nem...
ma még szinte csak Whiterunba voltam, annyira nagy, Comapnion föhadiszalason is el lehet bogarászni áhhh :)