The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mennyi amúgy a max level?
Már majdnem 20 óra van a játékban, lv15ön vagyok, de az már világos hogy, vagy sebezni tudjon a karakter de akkor 1 hit bárminek, vagy többet bírjon ki de akkor 0 dps... vagy pénze legyen, vagy craftolni tudjon, mert az enchantment, az alchemy, smity, szart sem ér míg nincs legalább 10 pont bele tunkolva, az 10 szint<#wilting>#wilting> sok a VAGY
Sztem ez a perkezõs rendszer, nem naon müxik, mivel ugyan úgy a skillekben való fejlõdés miatt növekszik a level is. Most akkor kezdjek farmolni, a játék helyett, alchemyvel, smithyvel, hogy legyen elég perk pontom a harchoz<#confused>#confused>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoilermentes információközlés rulz XD
részletesebb arcok mod,vámpir szem fix,tovább fejlesztett antialiasing stb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Én mondjuk egy útmenti random encounter megoldásaképpen kaptam ajándékba egy nyakláncot, ami +30 pont súlycipelést ad. Hasznosak a random útmenti események, szerintem aki nem gyalogol, csak végigszekerez, az sok enchantolt ajándékról marad le...
Megtaláltam az elsõ easter egg-et: szinte szó szerinti párbeszédet hallottam a Star Warsból véve, az egyik fogadóba elõször belépve. 😊
Érdekes dolog vágtatott el mellettem az országúton is, ahogy éjjel bóklásztam... kíváncsi vagyok, csak egy színfolt az illetõ, vagy valami quest része...
Észrevettem, hogy bár általában tükörsimán megy a játék, néha valami ködösebb, vagy fényeffektekkel teli helyen beszaggat egy kissé... Milyen beállítást vegyek lejjebb? Most high texture-el, FXAA-val, AA nélkül, és további medium beállítások mellett játszom.
Hogy talátad meg a Dark Brotherhoodot? 😊 Spolierben akár 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akárhogy nézem nem bírok rájönni hogy a jobb kezes cuccokat illetve a bal+jobb setteket hogyan lehet quickre tenni, a favorites nálam csak a bal kezet variálja :/
Imádom olvasni az ilyen történéseket.
---
Más is leírhatná, ha történt vele ilyen izgalmas esemény.. (persze csak ha rá ér az illetõ) <#nevetes1>#nevetes1>
A gameprefs.ini-ben be lehet allitani, hogy a jpg milyen minosegu legyen, alapbol valami 60-70%-ra allitja, ami nem tul szep, minimum a 90+ ertek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amit belinkeltél, Genb3 Ati fix-el pedig a videókártyádra specifikus dll-t tudsz készíteni.
Amúgy én ugye nem nyomom a fõszálat, csak két sárkányt öltem meg eddig, pihentetem szerintem inkább pár hétig, annyira nem izgat. Epikus meg minden, de nekem nagyon nem jön be, hogy ilyen könnyen lehet ölni a sárkányokat. Oké hogy mi vagyunk a dregönborn meg mittudomén, de akkor is. Megyek is vissza inkább sunnyogni a tolvajommal, végre megtaláltam a Dark Brotherhoodot <#ravasz1>#ravasz1>
Screenshotot is fraps-el tudsz, F10 gomb lenyomásával. Vagy játékon belül a print screen gombot lehet nyomogatni, és alapból lementi a képeket egy külön mappába. Ha nem, akkor keressetek vissza, le lett írva egy-két oldallal odébb, hogy hol kell beállítani.
és hogyan kell screenshotot csinálni a játékban??
War. War never changes...
Jó lenne ha számokban is latnám..
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.