The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Használd a fantáziádat. A sima harcos karid van kell némi mágiaellenállás stuff. Meg társaid is vannak. Simán meg lehet csinálni a játékot még experten is, két skillel. Persze lehetne nagyobb variálhatóság de ez van a soknak hangzó perk az valójában nem sok sajna áganként. De mondjuk nem is kevés.

wedge31
Eddig még mindenkit sikerült szarrá nyilaznom...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Csak a probléma ott van, hogy egyfajta harcmodort használó karakter semmit nem ér... mivel a játékban is különbözõ ellenfelek vannak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

70 körül

PiszkosFred
Pont ez a lenyege az egesznek, hogy minden karaktered mas es mas legyen, ne az legyen, hogy a vegen (maximum szint korul) minden skilled 100, minden perked maximumon, mint volt az Oblivionban. Itt vagy ezt valasztod, vagy azt, egyszerre nem lehet mindent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

0Fritz0
Egyszerûen csak ne akarj félistent csinálni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JethroHUN
Amire jó lenne ha lenne parancs arra, pont nincs. Consolnak kb innentõl semmi értelme. Nekem csak pár + perk pont kéne mert ez h szintenként kapok 1et és osszam be, ez így nem oké, de az se hogy csak +10 a hp, mp, vagy staminához.

Mennyi amúgy a max level?

Már majdnem 20 óra van a játékban, lv15ön vagyok, de az már világos hogy, vagy sebezni tudjon a karakter de akkor 1 hit bárminek, vagy többet bírjon ki de akkor 0 dps... vagy pénze legyen, vagy craftolni tudjon, mert az enchantment, az alchemy, smity, szart sem ér míg nincs legalább 10 pont bele tunkolva, az 10 szint<#wilting> sok a VAGY
Sztem ez a perkezõs rendszer, nem naon müxik, mivel ugyan úgy a skillekben való fejlõdés miatt növekszik a level is. Most akkor kezdjek farmolni, a játék helyett, alchemyvel, smithyvel, hogy legyen elég perk pontom a harchoz<#confused>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Stones of Barenziah-k gyûjtésének van értelme? 3 van a 24bõl (Vex mondta el)

0Fritz0
Nospa

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fpocok
Meg van, hogy kell favouritezni gecc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ezzel a vámpírvérrel mit tudok kezdeni? Hajnalban mindig fáááj és egy kicsit vérzik is. Meg volt, hogy emiatt nem tudtam varázsolni.

Fpocok
0

PiszkosFred
Cicc...

Az isten haragjaba mukodik a varazslatok kezbevetele? Az egyik kezemben egyszeruen benne ragadt a "flames" varazslat, egszeruen nem tudom kivenni belole.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tatyla
konzolt hogy hívom elõ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Van egy shrine északon a hegyekben ami +100 cupelést ad, mint áldást.

[merlinw.org]

MerlinW
Whiterun fõbejárata mellett rögtön balra is van egy kis hüllõtársaság, ott is tanít íjászatra egy dög.

[merlinw.org]

de van olyan mod ami a sárkányok bõrét teszi részletesebbé
Richardix:bocs nem fix hanem újratextúrázva vannak azok a bizonyos piros szemek
wedge31
Megvan a Azura's Star végre nem kell tökölni a soulgemekel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel egy rosszfiú a karim a black souls verziot választottam.

Richardix nem tudom mi baj a vámpirszemekkel..kérdezd a moddert 😊
Mi baj a vámpírszemekkel?
A vicces, hogy nekem az ominózus pillanatban se fordult meg a fejemben, hogy szándékosan kapta ezt a nevet 😊

Spoilermentes információközlés rulz XD
annak aki esetleg nem tudja skyrim nexus on már van egy pár mod😊
részletesebb arcok mod,vámpir szem fix,tovább fejlesztett antialiasing stb
Na ugye 😄 😄 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
LOOOOOOOOOOOL
Most már tudom, miért hívják Farkasnak ^^

LooL, ez nagyon jó, meghallgatom majd én is, úgyis jártam már arra, köszi 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Star Wars easter egg:
Van egy fogadó Rorikstead faluban, ahova elõször belépve hallani, ahogy a fiú vitatkozik az apjával, aki nem engedi el kalandozni, hanem ragaszkodik hozzá, hogy földmûves legyen - "legalább még egy szezonra maradj"

Annak nagyon örülök 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

wedge31
Azt én is hiányoltam de eddig nagyon jó küldetéseket ad a céh.

Nem, most máshogy van, de érdekes a küldi hozzá 😄

Köszi, meglesem majd. Szóval akkor már nem egy ártatlan ember megölése után jönnek el alvás közben? Az pedig állat volt, emlékszem amikor Lucien Lachance a semmibõl ott termett, meg is lepõdtem 😊

Akármilyen részletességet állítok be a fraps 10fpst mutat de a game nem szaggat, ilyenkor mi van ? 😊
Hogy micsoda? Star Wars beszélgetés? 😛 Leírnád spoilerben, hogy hol? 😊
Egy kis spoiler tag-et megengedhettél volna...
Nem a stamina növelése növeli a súlycipelési kapacitást is?

Én mondjuk egy útmenti random encounter megoldásaképpen kaptam ajándékba egy nyakláncot, ami +30 pont súlycipelést ad. Hasznosak a random útmenti események, szerintem aki nem gyalogol, csak végigszekerez, az sok enchantolt ajándékról marad le...

Megtaláltam az elsõ easter egg-et: szinte szó szerinti párbeszédet hallottam a Star Warsból véve, az egyik fogadóba elõször belépve. 😊

Érdekes dolog vágtatott el mellettem az országúton is, ahogy éjjel bóklásztam... kíváncsi vagyok, csak egy színfolt az illetõ, vagy valami quest része...

wedge31
Keresd Aventus Aretinot Windhelmben.

Sziasztok!
Észrevettem, hogy bár általában tükörsimán megy a játék, néha valami ködösebb, vagy fényeffektekkel teli helyen beszaggat egy kissé... Milyen beállítást vegyek lejjebb? Most high texture-el, FXAA-val, AA nélkül, és további medium beállítások mellett játszom.
Én sem csinálom a fõsztorit, kalandozgatok össze-vissza, meg mellékquesteket csinálok, és zseniális "el tudok veszni" a játékban 😊

Hogy talátad meg a Dark Brotherhoodot? 😊 Spolierben akár 😊

BEAST
Favorites-ben is amire jobb klikkelsz azt a bal kezedbe teszi, amire bal azt meg a jobba. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Van valami trükk arra hogy pajzs+kard felállásból fireball+fireballra váltsak AZTÁN VISSZA különösebb macera nélkül?

Akárhogy nézem nem bírok rájönni hogy a jobb kezes cuccokat illetve a bal+jobb setteket hogyan lehet quickre tenni, a favorites nálam csak a bal kezet variálja :/

LOLLL!

Imádom olvasni az ilyen történéseket.
---
Más is leírhatná, ha történt vele ilyen izgalmas esemény.. (persze csak ha rá ér az illetõ) <#nevetes1>

PiszkosFred
F12, majd amikor kilepsz a jatekbol, akar fel is toltheted Steam fiokodhoz. Egyebkent meg lokalisan a steam/userdata/XYZstb/remote/stb/screenshot-ban kersd.

A gameprefs.ini-ben be lehet allitani, hogy a jpg milyen minosegu legyen, alapbol valami 60-70%-ra allitja, ami nem tul szep, minimum a 90+ ertek.

Amúgy csinálhatnánk lassan már egy FAQ(GYIK)-t is, mert naponta ötvenszer fel van téve ugyan az a kérdés. 😄 Én segítek ha kell.

Köszönöm!
Az ATI fixnél azt írja, hogy "Yes, it is SUPPOSED to detect your card as an NVIDIA 8800GS. Don't worry!". Nekem is Nvidia Geforce 8800 GS-ként lövi be a Radeon 5770-et, ennek ellenére tényleg simábban fut a fix-el.
Amit belinkeltél, Genb3 Ati fix-el pedig a videókártyádra specifikus dll-t tudsz készíteni.

Frapsot töltsd le, én is azt használom.

Amúgy én ugye nem nyomom a fõszálat, csak két sárkányt öltem meg eddig, pihentetem szerintem inkább pár hétig, annyira nem izgat. Epikus meg minden, de nekem nagyon nem jön be, hogy ilyen könnyen lehet ölni a sárkányokat. Oké hogy mi vagyunk a dregönborn meg mittudomén, de akkor is. Megyek is vissza inkább sunnyogni a tolvajommal, végre megtaláltam a Dark Brotherhoodot <#ravasz1>

Screenshotot is fraps-el tudsz, F10 gomb lenyomásával. Vagy játékon belül a print screen gombot lehet nyomogatni, és alapból lementi a képeket egy külön mappába. Ha nem, akkor keressetek vissza, le lett írva egy-két oldallal odébb, hogy hol kell beállítani.

fps engem is érdekelne!

és hogyan kell screenshotot csinálni a játékban??

War. War never changes...

Hali! Lehet hülye kérdés de belehet állítani hogy mutassa a Game az fpst?
Jó lenne ha számokban is latnám..
Elsõ fegyver fejlesztés: 5 kemény sebzést jelentett az õsi Nord Harci Fejszém esetében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.