The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Van valami bolt, ahol lehet venni ipari mennyiségben lockpicket? 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ezek mind olyan végeredméyneket/dolgokat befolyásoltak, melyeket amúgy is befolyásolt más attrib vagy tulajdonság, mint hárítási esély, találati esély stb.
Valóban sok értelme van ha egy végeredmény (stamina, heal, magicka) eredõ képletébe két attrib szerepel amibõl az egyik pl. 50%-kal, másik 100%-kal érvényesül. Ez egyáltalán nem számottevõen bonyolultabgb és több, mint az egy "attrib" van (stamina, heal, magicka). A különbség, hoy nagyrészt most nem attribokon keresztül nõ a healthed vagy akármid, hanem közvetlenül azt növeled és perkekkel még variálhatod. Nem a képlet bal oldalát állítod, hanem a jobbot. Nem olyan drámai veszteség szerintem.
Na mindegy, másként látjuk, de ami alényeg hogy mindegyikünknek a hangulata, a felfedezés öröme és az összhatés a lényeg 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nézd meg hogy minden hangerõd fel van-e húzva.
Más: Nagyon jó a játék, sok sok óra lesz benne, már most látom ^^
Komoly 6-os szintû vagyok, igaz csak pár órát tudtam tolni eddig. Namajd jövõhéten.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Épp ez a lényeg, hogy vagy ez, vagy az. Nem szép dolog, hogy be akarod csalni ezeket, én nem látom értelmét akkor minek játszasz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem akarod megmagyarázni aki több száz órát játszott mindegyikkel alapon és modokkal? Olvass vissza miért tettem fel a kérdést, ne csak úgy vagdalkozz kérlek.
Két játék került összevetésre, ilyenformán nincs jogosultság egy moddolt játékot hasonlítani egy alapjátékhoz. Ez olyan, mintha egy alapkiadású autt akarnál összevetni egy feltuningolttal.
Ez igaz, de Te is olyan ostobaságot hozol fel, hogy egy alapjátékot hasonlítgatsz egy moddolt játékhoz. Ehhez is lesznek modok, majd akkor nehezítgetheted.
"Mindössze arra céloztam variálhatóbb rendszer volt mint ez sokkal"
Miben? Végeredményei az attriboknak ugyanabban mutatkoztak meg, mint amit ebben is megtalálni. (Speed mondjuk nincs jelen valóban olyan módon.)
"ott szinte csak a harc különbözõ módozatai adtak élményt mivel egyedül te kalandoztál a térképen"
Itt ez fokozottan érvényes. A perkrendszernek hála, ez a rendszer sokkal-sokkal jobb és nagyobb különbségeket ad az egyes harcmódoknak, mint bármely TES valaha. Talán még modokkal sem volt ennyire különbözõek az egyes stílusok.
A vésõ cél a dupla zombi, állítólag van olyan master spell ami idõkorlát nélküli, két állandó minion, nyami.
Ez miért nem jutott eddig az eszembe? <#hehe>#hehe>
Kumiho #2179
Mindössze arra céloztam variálhatóbb rendszer volt mint ez sokkal. De oda kellet is mert ellentétben a Skyrimmel ott szinte csak a harc különbözõ módozatai adtak élményt mivel egyedül te kalandoztál a térképen. Mod nélkül.
No offense, de én speciel a játékélményért játszom minden ilyen kategóriájú játékkal, és nem az jelenti a kihívást, hogy fél órán keresztül kaszaboljak egy minimobot, és tökéletes élményt nyújt ez a játék normal fokozaton is.
Kumiho #2179
Én is hardon játszottam, de nem kellett gondolkodnom sokat hogy most milen attrib meg hasonlók. Tedd fel Masterre. Level 6-ként nagyon jó kis móka volt kinyûvasztani azt a mocskos H betûs nevû banyát, aki ugye szintekkel erõsebb.
TIE moddal játszottam hardon. Ott még a goblin shaman is azonal megöl amikor kijössz a dutyiból.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
valakinek van/volt hasonló gondja?
csak az egér érzékenységét tudom állítani, de mivel rossz az FPS-em alig mozog fel le.
War. War never changes...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két szkil, ennyi ami TÉNYLEG kell, a többi csak körítés.