30713
TES
-
#9405 Valaki? -
-
Hunor1 #9403 na valszeg ezért nem indítok varázslós/mágus karit.... nekem nagyon nem jön be az ilyen stílus. -
cookac #9402 Ja, ez van, egyik játék sem tökéletes. Leszámítva ezeket az apró kellemetlenségeket - pl. beszorultam 2 darab 50 centis váza közé - fasza gém. Nyilván lehetne még faszább, de így is jó. Ugrásra van mod, vhol láttam, hogy nagyobbat lehet ugrani vele.
Ami engem leginkább zavar, hogy a hóban nincsenek lábnyomok. Pedig milyen buli lenne, hogy mondjuk hiába futnál el, tudnának követni, azt mondjuk bemennél instába, egyszercsak megjelennének a hátad mögött :)
-
Flora2 #9401 Na megoldottam a screenshot-olást.
(Leporolja magáról az alkimista asztalról rákenődött virágport, hulla-hamut, troll-zsírt, és kezeit dörzsölve boldogan vigyorog.)
Pofonegyszerű dolog egyébként: regenerálni kell a Dokumentumok/MyGames/Skyrim-ben a két ini fájlt - azaz biztonsági másolat után törölni, játék elindít, újat generál helyettük. Az új skyrim.ini, vicces, de háromszor annyi parancsot tartalmaz, mint az előző, és ebben már benne van a bAllowScreenshot=1 sor; az előzőben nem volt benne!
Így minden működik, mint az olajozott istennyila, message kiír, bmp-k bekerülnek a Program Files/Steam-en belüli inistall könyvtárba.
Még egyszer köszönöm PiszkosFrednek, aki itt tovább tudott lökni engem a megoldás irányába. -
Nagydög #9400 "Beakad, sík hülye mind, mondom itt állj meg baszod, de nem, neki muszály megöletni magát." Udvozollek a vilagomban! Szeretem meg a boka magassagu kituremkedeseket, amikbe futas kozben beleakadok, mikor egy egesz falka ellen lohol a nyakamon. Nagyon ruhellem, hogy el kell engednem az elore gombot, es ugy ugrani, hogy atszarnyaljon a 8 centis orom felett. -
#9399 Néztem ott mindenhol a falon, földön, plafonon, embereknél... -
cookac #9398 Kíváncsiságból kezdtem egy új karakterrel, elején felhúztam a conjurationt 100-ra. Ez kb 45 perc alatt meg is volt. Kicsit pakoltam 1-H fegyóra meg light armorra és elindultam.
Kb úgy néz ki, hogy instában megindul a 2 dremorám és olyan gyorsan aprítanak, hogy mire az első 2-3 termet végiglootolom már tök üres az egész insta. Nagyon brutál. Persze majd lesz szopás mikor átállítja őket egy miniboss, de arra meg ott van az oblivion bound.
Kísérőt már nem is viszek magammal, csak a baj van vele. Beakad, sík hülye mind, mondom itt állj meg baszod, de nem, neki muszály megöletni magát. -
#9397 ugy emlékszem a lenyitható hidnál látható a megoldás.(mintákat nézd a falon) -
#9396 HDR kikapcsolására született már megoldás? -
#9395 Én meg nemrég döbbentem rá, hogy Whiterunban a Morrowind zenéje megy ... olyan ismerős volt, aztán rádöbbentem, hogy ott ez a zene megy a kezdőhelyen és még sok minden máshol :) -
Richardix #9394 Vicces helyzet történt: Egy boszorkányt bezártam két csapdával megspékelt kapu közé, ezek meg is tették a dolgukat, de... a hullamerevség hatására boszorkányunk szorítása nem nagyon engedett :)
Tudom, hogy szép vagyok XD -
Nagydög #9393 A savant's diadem, vagy mi nevu cucc veletlenszeruen talalhato meg? Eleg kulonleges helyen talaltam meg. -
#9392 Random.
Whiterunban mindig nézd meg a két kovácsot, a general shopot és a mágust a várban... de amúgy random. -
Nagydög #9391 "A holtakat el kell temetni. Nem túl mélyre persze, hisz bármikor szükség lehet rájuk." :)
Utanuk nezek. -
#9390 Hali
Ott tartok, hogy egy nővel meg egy varázsló figurával partyban kell nyomulni és van egy híd amit le kéne nyitni, és 3 oszloppal kellene valami kombinációt eltalálni, hogy le nyíljon. De sehol sem találom a kombinációt. Hol van? -
#9389 Valaki tudna mondani egy tippet hol találok valami cuccost
amin csak -conjuration mana költség enchant van?
(-mana +regen nem jó!)
Szét szeretném bontani hogy meglegyen de nincs ötletem -_-
-
Richardix #9388 Nekromanták által lakott helyeken sztem elég valószínű, hogy találsz párat. -
#9387 Help... pff... kinek kell? :DD -
#9386 Inkabb osi a jo szo ra. Whiterun elso epulete az, a kore epult minden mas. :) -
Nagydög #9385 Van olyan kornyek, ahol gyakrabban dobalnak black soul gemeket? El kell kezdenem bespajzoni nehany komolyabb felszereles keszitesehez. -
whisper #9384 Kb iylen vagoyk Én is csak 2 db 1 kezessel 8) -
#9383 A könyvekhez a készítők is "puskáztak, jelentős részük már a régebbi játékokban is olvasható volt (Morrowind, Oblivion), így nem kellett mindegyik tartalmát most kitalálni.
A Companions főhadiszállása nem a kastélyban van.
Egy érdekes épületet keress: Jorrvaskr -
#9382 Pedig a jatekban le van irva a HELP resz alatt, az elso alimista labor hasznalatanal is elmondjak, sot a kezikonyvban is bennevan. Es megis, en is ugy tudtam meg ezt anno, hogy csodalkoztam, miert nem mukodik a dolog... :) -
#9381 Keverem valamival (talán face mod?). V-sync meg kiderült, hogy a szokásos: alttab után néha magától bekapcsol. Más játék is csinálta már. -
#9380 LVL52-n, egy tippnek hála tudtam meg, ha ingridientet eszek, akkor megmondja, milyen potihoz lehet használni. Eddig csak randomra kevertem a cuccokat alcheminél.
/facepalm -
Richardix #9379 A javítás minőségét a smithing skill szintje határozza meg, plusz azokat a cuccokat amikre van perked 2x olyan jól tudod felhúzni. -
#9378 Ezt Én is utálom ....... pedig pont a kalandért és a jó kis lootokért játszom ... az, hogy Nekem kell kraftolni a jobb cuccokat, elveszi a kalandvágyam.
Arra vágyom, hogy ha találok egy titkos kis dungeont, ahol fasza kis encounter után kinyírom a brutál bosst, akkor a mögötte lévő ládában olyan dolog legyen, aminek jutalom szaga van, és nem egy újabb bóvli ... a Morrowind óta ez csak lefelé ível. -
#9377 A pusztító
-
whisper #9376 Igen ,de nicns max level és a krédésem az ,hogyha kovácsolással felhúzom skill mondjuk 100-asra nem vagyok köteles kitanulni a dragon armort stb csak ha ki akarom ? mármint nem kell ki maxolnom ahhoz ,hogy mondjuk legjobban tudjam kovácsolni a dolgokat ?
A másik meg ,hogy a mágiát meg az íjászkodást miben befolyásolja a nehéz vért? -
Richardix #9375 Miért kéne leadnod bármit is? O.o Húzod a smithinget és az alterationt ha akarod... -
#9374 Nincs is 2.0. -
whisper #9373 Senki ötlet? -
#9372 Ja, köszi. -
#9371 Conjuration
bEnableFileSelection=1 -
#9370 Ilyen már nekem is volt. Lovon ülve fast traveleltem és amikor megérkeztem, kamera túl közel volt és a paci nem látszódott. -
#9369 Tudom, hogy volt már, de nekem még nem, hogy a datafiles szürke.
Mivel is lehet elővarázsolni? Alteration, vagy destruction? -
#9368 Disable Vsync: SkyrimPrefs.ini-be a Display szekcióba ezt a parancsot iPresentInterval=0 írd be. -
whisper #9367 Srácok az lenne a kérdésem ,hogy van egy 33-as orcom maxos smithing. de vérfarkas stb 2 egy ekezssel. Most sezretnék egy Dark elfe lvoagot egy darab 2 keezssel , vámpírrá rakni és alterésönnel. szóval ingen mágikus sötét lvoag félét. Na a kérdésem az ,hogy a smtihig olyan erős ,hogy amiket tudtam csinálni az orcommal fegyvereket fel élesíteni, olyan erőseket nem találtam semerre,de mivel azzal one heand wepoan, heavy armor meg smithing lett húzva így ezek közül most valamelyiket le kellene adnom ahhoz ,hogy a az alteration meglegyen. Most azt nem tudom csak ,hogy smtihing nélkül is lehet fegyvert erősíteni?
A másik kérdésem meg ,hogy a heavy armor miben befolyásolja a varázslást vagy a íjászatot mivel van egy oylan spece ,hogy nem csökkenti a mozgásodat!
-
#9366 Felraktam az FXAA 2.0 modot, kiváló, de nagyon erősíti az egérlagot, tiszta V-sync érzés; erre van megoldás?