The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az imént kijöttem egy barlangból, és ahogy kiértem, tõlem 5 méterre lebegett egy sárkány, és velem szemezett. Majd mondott valamit ("dhal", vagy valami hasonló) és megtámadott 😛
Végeredményt nem írnám le, maradjunk annyiban hogy elég nagy "égés" volt neki 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szerintem Bethesdának ez lesz a legjobban fogyó játéka, egyszerûen zseniális. Minden egyes részlete tökéletes (még az is, mikor Riverwoodban az egyetlen Sötét Elfnek favágás közben hozzáragadt vagy 3 rönk a kezéhez... <#nevetes1>#nevetes1>)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Remélem még a topik határain belül maradok a köv kérdéssel: ha virágbolti verzió pörög addig, amíg meg nem tudom vásárolni, lesz lehetõségem a régi karakterrel folytatni a játékot, v újra kellene kezdeni mindenképp?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Egyes pont egyszerûbb lesz szerintem, bár ha jól tudom már nem lehet kapni sehol, mert elfogyott. November végére ígértek új szállítmányt.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
épp az imént próbáltam megvásároni a játékot, de magyar steam-en nem elérhetõ.
kis utánaolvasgatás után annyit sikerült kideríteni, hogy valami orosz kiadó kavart be, mert nála vannak a terjesztési jogok (ha jól értettem).
a kérdésem az, hogy lesz-e közeljövõben esélyem arra, hogy megvegyem? (nincs optikai meghajtóm, és nem is óhajtok szarozni lemezekkel) viszont steamhez ragaszkodnék.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nem az én érdemem, Ronman 2 szúrt be egy linket a Morrohun Team oldaláról.
Viszont elszaroztam vele addig, amíg a számomra megfelelõt beillesztettem, ami nem kellett, azt kihagytam.
Ez a link
Amit javaslok a középvas tulajoknak:
1. Egér finomgörgetést leírtak alapján.
2. Függ. szinkronizálás, aki nem ragaszkodik hozzá.
3. Ez a legfontosabb, "Ryz azt javasolja..." na, ebbõl mindent. Ami fölötte van, az igen egyértelmû, bekapcsolod, van, ha nem, nincs. (egyiket sem állítottam, nincs jelentõsége, alapon jó)
Opcionális:
Látószög megváltoztatása.
Egér kezeléssel csak az a gond, hogy a Skyrimprefs.ini-be kell betenni, nem a Skyrim.ini-be.
Nos, ettõl kezdve ugrott egy 30-ast.
Viszont 7 óra játék után, elkezdett a nagyobb tereknél iszonyatosan akadozni. Ez nem olyan, hogy nem bírja a gép, inkább, mintha laggolna.
Jelenleg is ezzel küzdök, és már elég sok mindent kipróbáltam, de fogynak az ötletek.
Nem gondolom, hogy a fenti beállítások miatt lenne, mert ügye mentettem az eredeti fájlokat, így visszaraktam õket, de ugyanúgy "laggol".
Felraktam a friss, ropogós drivert, ugyanaz. Felbontásokon, látótávolságokon, szûréseken változtattam, ugyanaz. Új játékot kezdtem, ugyanaz. Még arra is vetemedtem, hogy a d3d9.dll-t is bevetettem, de semmi eredménye. Már csak az újra telepítés maradt, de nem szívesen ülnék 3 órát ismét, bámulva a folyamatjelzõt.
Ha valaki akadt össze hasonlóval, és tudja, mifene van vele, az nem lenne rossz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Legtöbben lenullázták csak azért, mert nem tudták 5 perc után szokni az UI-t.
Metacriticen ez a baj, ott el is kell olvasni miért pontozzák az emberek, nem a végeredmény számít. Én pl. a bugok miatt sem pontozok alá egy játékot sem, mert megint csak nincs köze a játékhangulathoz és nem szándékosan tették bele a fejlesztõk. (Fõleg hogy azokat ugye javítani is szokták.)
Metacriticen rengeteg olyan is van, aki csak hobbiból vagy mert nem tetszik neki a játék stílusa, lenulláza. Nem csak ennél, sõt... Skyrim még megúszta az elborult agyúak tömeges rohamát. (Nem úgy az MW3 például 😊 )
Elég ha reggelsz és már húzkodhatod le a játékokat mindenféle társasági/az oldalon tanúsított elõélet nélkül.
Én most kezdem Skyrim-t(összes elõzõ TES részekkel sok idõt töltöttem el),kiváncsi vagyok új rész milyenre sikeredett
★ 汤姆 李
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Amúgy aki szerint Farkas neve nem a magyar szóra utal, az nem csinálta még meg a Companion küldiket 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ha így se megy akkor:
Egyébként meg a legtöbb ilyen jellegû "fejtörõ" megoldása adva van. Vagy az adott barlangban/helyszínen már láthattad a megoldást vagy a megoldáshoz szükséges infó le van írva valami jegyzetben amit felszedhetsz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
@Shaba23 Annyit tudok biztosan, hogy a beolvasztáshoz szén is kell.
Ha nincs ellenség a közelbe és használom a varázslatot akkor is fejlõdik?
Ha bóklászom össze vissza, pucolom a barlangokat, romokat és még nem a fõ questline szerint megyek, akkor nem lesz gond belõle, ha már egy esetleges késõbbi quest színhelyét elõre kiírtom?
Ekkor ércet szerzel (egy akcióval kettõt) amit késõbb a megfelelõ helyen beolvaszthatsz és így már használható gyártási alapanyag lesz belõle.