The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én destructiont választottam és nekem Fire Ball-t kellett rányomnom.
Am nekem is jött sárkány, szóval az script... Azt hittem tök véletlen járt arra.
Mert ha beteg vagy, ne vegyél boltban drága lötyit (drágállom a cure disease potiont), inkább menj be egy templomba és imádkozz. Úgy látom, bármely isten oltára leszed rólad minden disease-t ingyen... ha minden igaz...
Repatarurgyán
A sima változat a különbözö lényekét fogadja be a black meg a emberi lelkeket.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez a sárkánycsont baromi nehéz... Ha bérelek egy szobát a kocsmában és oda lepakolok, akkor megmarad ott a cuccom, illetve a szoba korlátlan ideig az enyém lesz? Mert így +60kg-al nem valami faja battyogni (eldobni meg hülye leszek bármit is)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most is az történt, hogy futok az úton, rohanok, egyszer csak elkaptam egy PILLANGÓT, és hirtelen már alig bír menni. Tisztára mint a régi rajzfilmekben 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(arra gondolok hogy a lockpick perkek nélkül még a novice zár is törni foglya a pickeket, függetlenül attól hogy mennyire vagyok óvatos)