30713
TES
-
#9525 Treasure hunter perkhez van valakinek valami tapasztalata? -
whisper #9524 Köszi srácok. lent volt a pókháló mögött eldugva. OMG -
whisper #9523 Ez az ,hogy eddig mindig találtam ,de már körrbe jártam az egész abrlangot vagy 5x és nem lelek rá! -
#9522 A négy tekergetősnél... 2x2... nem az osztlopok mögött van a jel? Vagy felett, vagy valami ilyesmi. -
Dobronski #9521 Újrakezdtem egy stealth-es karakterrel. Megpróbálkozok azzal, hogy master-on végig, és nem load-olok vissza ha elkapnak lopásért, hanem leülöm vagy kifizetem. :) -
#9520 Szerintem meg nez korbe a falakon, szinte az osszes ilyen forgatos hulyesegnel van abra. -
#9519 Helló. Azt hiszem bugba futottam a főküldiben. Amikor az Elder Scrollt ki kel nyitni a Throat of the World-ön:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszanézek az időben, a hősök leölik a sárkányt, utána kis beszélgetés, majd jön Alduin. De nekem nem jön Alduin. Találtam
videót hogyan kellene működnie. Na nálam 2:06-nál szól a csaj, hogy Alduin approaches, de nem jön. Kivont karddal várják, sárkányok cikáznak az égen nagy erőkkel, és ennyi. Nézhetem napestig.
Megoldás?
-
whisper #9518 Srácok jobb oldalt bejöttem egy Ansilvud nevű barlangba ahol mágusok vannak és 4 tekergetős totemmal lehet tovább menni. valaki nem tudja a kombinációt vagy ,hogy honnan tudom lelesni mert már végignéztem mindegyik kombinációt sé nem 1 perc volt,de nem nyílik ki az ajtó -
bega82 #9517 Pedig úgy kipróbáltam volna! -
heady #9516 "Just to clarify:
This glitch only happened because I was using the developer console on PC to mess around. It wouldn't happen through normal play so it's not Bethesda's fault!" -
bega82 #9515 LOL
Ez mi a f*szom??? -
Richardix #9514 Rájöttem egy számomra eddig ismeretlen dologra; A Black Soul gem-be biza állatok lelke is belemegy :S -
Csokis #9513 -
VanDaal #9512 Sztornó, már rájöttem :) -
mike01010101 #9511 A háton hordható pajzs mód jó lenne (oblivionhoz van) és bizonyos háton viselt kardokhoz a hüvely is kéne álá witcher. Gerald kardját már régebben lemodelleztem, ha lesz mod kit meg lehetne csinálni. -
VanDaal #9510 Saarthalos küldetésnél ha miután kiírta, hogy cleared, és ki is értem az ásatásról, de továbbra sem tudok találkozni az archmage-dzsel, akkor otthagyhattam valamit, amit nem kellett volna? Megvan az amulett töredék, a bot és az írás is, de még mindig azt írja, hogy keressem meg a veszélyt... -
#9509 Nem valószínű kb 1 perc múlva már le is nyilazták -
Richardix #9508 Egyébként ezek a tolvajok, akik nálad hagynak valamit megőrzésre, ezek jönnek valaha is a holmiért? Mert én megtartottam egy kardot amit adott de ez már jó rég volt. A másik meg, hogy a Dark Brotherhoodot valóban felbéreli valaki ellenünk, vagy ez is csak ilyen random generált dolog? -
koalalompos #9507 köszönöm! meló után tesztelem. :) -
bega82 #9506 Ezt én se tudtam korábban, de nekem is segített valaki... szóval ha ugye nincs elővéve fegyver, akkor simán körbeforgathatod az egérrel, ha meg elő van véve, akkor az "F"-et nyomva tartod, és úgy lehet körbenézni. -
koalalompos #9505 Hogyan nézitek meg a karaktert szemből? unom a tarkóját... -
#9504 Gagyi mod,nem megy viszont 3X jobban akad. -
#9503 Ez remélem nem d3d9.dll-t másoltat be a főkönyvtárba,mert performance cuccom van AMD-hez,hogy látszódjon a tűz,a pókháló meg legalább 2x annyi FPSem legyen. -
#9502 Amugy tegnap megtaláltam a fejetlen szellemlovast :D
Követtem sokáig, de sajnos olyan sirhelyhez vezetett amit már felfedeztem :(
A másik meg amin nagyon tetszett küldetés az mikor egy kutya megszolit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elöször megkérdeztem töle, h jol hallottam-e, h beszél, erre mondja, h skyrim-ben sárkányos boszorkányok, stb. lények vannak, akkor ne legyek már ezen kiakadva... :D
Ezek után megkért, h segitsek egyesülni azzal az istennel(?) aki eltaszitotta magátol, mert összevesztek...elvezetett egy vámpirokkal teli barlanghoz kiirtottam mindenki és megtaláltam egy nagy szobrot. Ehhez imádkoztam és megköszönte az istenség(nemtudom, h istenség-e, de sztem az), h megoldottam a problémáját, mert a vámpirok gyogyulásért imádkoztak nála és mivel megöltem öket megoldottam a problémát... :D
Ezek után megkérdezi mit tehet értem, erre én azt választom, h vessen véget a polgárháborunak, erre azt mondja, h szivesen megtenné egy legyintésébe kerülne meghalna mindenki és nem lenne polgárháboru... :DDDD
Szép kis megoldás mondhatom... :D
Aztán meg mondja, h jolvan visszafogadja a kutyát, ha megszerzek neki egy nagyon nagyon erös fejszét, h tudjon egy kicsit "fun-olni"...
Eszméletlen milyen questek vannak a játékban :D
Már 25-ös szint körül vagyok, de a föszálban kb. még sehol nem tartok, de mágus+companionos küldik már kész vannak, meg megcsináltam egy rakat másik questet már :) -
bega82 #9501 A látványodtól már összeszarják magukat, és aztán a kardjukba dőlnek!
Amúgy marha vicces, amikor püföljük a banditákat, és ha már nagyon lemegy az életük, sokszor elkezdenek könyörögni, meg közlik, hogy ok, mi győztünk...
Volt egyszer, hogy csak a vadonban bóklászva támadott rám 4 bandita, 3-at levertem, de az utolsót szem elől tévesztettem, de emlékeztem, hogy 4-en voltak. És az iránytűn meg is találtam a kis piros pontot, na mondom nem menekülsz kisköcsög! És basszus egy 10 méterrel odébb lévő szikla mellett kuporgott guggolva, és a kezeit a feje fölé emelte védekezőn, és könyörgött, hogy dontkillme! Már majdnem azon voltam, hogy megsajnálom, de felpattant és kiáltozva elkezdett szaladni... és hát a vadászösztön ugyebár... az a fránya vadászösztön nem engedte, hogy életben hagyjam! -
whisper #9500 OP racial skill 8)) -
whisper #9499 Mind ez MAster fokozaton! 8))))) -
#9498 Ahha, ok ... akkor nekilátok és csak ezeket csinálom amíg véget nem ér. -
#9497 Orkként hadonászol kettőt, és a szagodtól lebénulnak, már csak lootolni kell :) -
whisper #9496 Hja észre vettem compaion mindig ugyan azt adja vagy öljek meg egy embert az úton vagy vagy hozzak vissza egy fegyvert vagy öljek meg egy lényt egy barlangban.
Amúgy nem értem nem vagyok master enchanter és nem tudok 2 enchatot rakni . dual speces orc harcos vagyok. Master fokozaton ,de annyiból állnak küldieim bemegeyk 1 ütéstől meghal mindenki aztán kijövök. 1 dolog tud megölni a lightningos mage és ennyi. Azért Master fokozattól kicsi tötbbet várna az ember. Mi lesz ha ki maxolom az enhanctingot? belépek a helyre és meghalnak már attól? -
SaGa Jr #9495 Ha nem vállalod be akkor nem folytatódik a companions küldetéssorozat. Ha meg bevállalod akkor folytatódik és elvezet a gyógyuláshoz is. Külön a gyógyulást elkezdeni nem tudod mert része a companions sztoriszálnak. -
#9494 Nekem valahogy ha Elder Scrolls-ról van szó
mindig a belső nézet dukál.
Valószínű csak megszokás. -
#9493 Na, elég hamar felajánlja a Companions a vérfarkas formát ... van értelme megcsinálni? Kell ez valamihez? Vagy csak csináljam meg és kezdjem el a kigyógyulást is rögtön? -
#9492 Én imádom a 3th nézetű játékokat ... sőt, ezerszer jobban, mint az FPS-eket. Itt is szeretek külső nézetben mászkálni, de valahogy a TES hatás miatt mégis mindig visszamegyek FPS-be :) De már kezdem magam átszoktatni, leginkább a külső helyszíneken. A rengeteg tárgy miatt kell az FPS nézen, anélkül nem igazán lehetne kutakodni :) -
SaGa Jr #9491 Az csak egy rövid mellékág, a civil war feladatsor. Nem az az igazi történet.
Lesz majd nem kevés feladat amit csak a dragonborn sztori vége után tudsz felvenni, meg lesz amit már nem tudsz felvenni a döntésed miatt. Feladatból egyébként rengeteg van, főleg mert akadnak végtelenítettek is. -
#9490 Azt már próbáltam, hogy kimegyek a területről, majd vissza, az nem segített...majd megpróbálom azt a konzolparancsot este. -
whisper #9489 MEgvan itt volt nálam csak volt egy hasonló tőrom és valahogy elkavartam! -
#9488 Questlogban ha rámész egérrel a qst szövegére mittomén, találd meg xy tárgyat, és nyomsz egy M betűt, akkor meg mutatja a térképen, hova kell menni. -
whisper #9487 Értem szóval nem az oldal szotri a fő szorti, mert már imperialt kirtottam teljesen amennyire lehet! Akkro próbálok quetselni tovább amit csak lehet.
A fegyvert meg nem tudom merre van de hátha megtalálom! -
SaGa Jr #9486 Vagy viszi magával a megfelelő személyt aki önként ajánlkozik a feladatra és akkor nem kell a vagdosás sem. :)