The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nálam a futás általában beválik...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Van valakinek valami jolbevalt taktikja sarkanyok ellen ??
tobias88
Na meg szereztem egy mellék küldetésben egy új shout-ot, de azt írja, hogy sárkány lélek kell a használatához. Az óta megöltem 2 sárkányt, de ugyan ezt írja...
Elõtted van a hídon egy kör alakú rész, egy szimbúlummal. Arra kell rávarázsolni és akkor bekisérnek és csatlakozhatsz.

Én destructiont választottam és nekem Fire Ball-t kellett rányomnom.
Am nekem is jött sárkány, szóval az script... Azt hittem tök véletlen járt arra.
Betegség ellen kell, vagy valami questhez?

Mert ha beteg vagy, ne vegyél boltban drága lötyit (drágállom a cure disease potiont), inkább menj be egy templomba és imádkozz. Úgy látom, bármely isten oltára leszed rólad minden disease-t ingyen... ha minden igaz...

tobias88
College-ba hogy lehet bejutni? Cast a fear spell van írva, megcsinálom és jön egy sárkány. Legyõztem, de ugyan úgy ott maradt a feladat...
Hol lehet Cure Disease spellt venni? <#help>

Mágia ellen a pajzs se véd (perk nélkül legalábbis), mágia ellenállásos cuccokat kell szerezni.
Magia ellen hogy tudok vedekezni ha nincs pajzsom ?
Az mar eleg lessz a teljes Dragon plate armorra 😊
jarlaxxe
Zsir, egy olyan kell majd nekem.

Crokin

Repatarurgyán

wedge31
Olyan mint a soulgem csak korlátlan méretben tárolja a lelkeket, persze egyszere csak egyet.

A sima változat a különbözö lényekét fogadja be a black meg a emberi lelkeket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Mi az a Azura's Star?

semmi csak hogy igy, hogy van perkem is, meg az adept zarakon is elötrik a lockpickem mint a ropi.
Tudja valaki hol találok High Elfeket ?

jarlaxxe
Akkor lépj be valamelyik céhbe ott majd kapsz saját ládát.

Nincs csak 2000 septimem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Vegyél házat.

Sárkány- ratgab: 6:1... DE összesítésben én nyertem....<#nevetes1>

Ez a sárkánycsont baromi nehéz... Ha bérelek egy szobát a kocsmában és oda lepakolok, akkor megmarad ott a cuccom, illetve a szoba korlátlan ideig az enyém lesz? Mert így +60kg-al nem valami faja battyogni (eldobni meg hülye leszek bármit is)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lapátot kell/lehet használni valamire, vagy potyára cipelem napok óta?
Fpocok
Megvan a házam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Molnibalage
Megalol. A játk bevezetõ részénél, mikor a szekéren ülök, 30 sec után fagyott ki a játék. Remek kezdés...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Valaki írta, hogy a Tolvajcéhben csalódott, Megírná spoilerben hogy miért? Mert msot döntenék, hogy Dark Brotherhood vagy tolvajcéhbe csatlakozzam-e. Persze lehet mindkettõ lesz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
Vettem házat 5000-ért, kaptam kulcsot, de azt nem mondta meg, hol a ház lol. Hol van? 😄

Pontosan.

Ja, én is a perkekre gyanakszom.

Egyébként a zártörésrõl vitáztok itt, holott pl a teherbírás inkább megérne egy misét 😛

Most is az történt, hogy futok az úton, rohanok, egyszer csak elkaptam egy PILLANGÓT, és hirtelen már alig bír menni. Tisztára mint a régi rajzfilmekben 😊
yesname
Tehát a Falloutban lévõhöz képest ez nem életszerûbb? Mert eerõl beszéltünk.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mjolnir (sárkány)- ratgab 2:0! Elsõ alkalommal egy fújásból fûbe haraptam, 2. alkalommal leszedtem felére az életét a Fejszémmel, majd kaptam egy adag tüzet, ami után ráharapott szegény fõhõsre és eldobta a fenébe.....XD Marha jó játék ez!!! <#nevetes1>

De sokat tudsz te a zárakról.. tapasztalat? XD
Fpocok
#4195-ra tud valaki választ? Megköszönném.

A Falloutokban nem is volt ilyen perkrendszer, azt is vedd bele. Tehát itt a perkeket is figyelembe kell venni, mikor összehasonlítod a Falloutos rendszerrel.
yesname
Nem mondanám, hogy minden ok nélkül, inkább itt szerencsére sokkal érzékenyebb. Ha nagyon rossz a szög és próbálod elfordítani már pattan is.

Ami azt illeti kevésbé életszerû mert egy ilyen zárat így nem lehet kinyitni, mindegy, ez csak az én heppem 😊

skymannn
köszi.

Nekem sincs vele gondom mert tucatszám nyitom õket de néha minden ok nélkül törik a lockpick és ilyen a Falloutokban nem volt.

Kb. 6-8 év múlva 😊

Ott van a "válasz gomb, légyszi használd, köszi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

JaSoN HuNTeR
Lesz magyarositás?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

yesname:ne vedd a szivedre kérdezted én válaszoltam nem kell ezt túl lihegni vagdalkozni hogy te vagy a nagy mod használó félisten (ez nem a játék ez a valóság)
yesname
Egyébként durva, hogy a Skyrim Nexus mennyire leterhelt. Gondoom mindenki nézegeti, töltögeti le-fel a cuccokat.

Ez használat alapú fejlõdés ez egy újítás az oblivion hozta be ez nem xp alapú azért ilyen. Használat által fejlõdik ha gyorsan menne minden nem lehetne elérni az 50-es szintet se

De fejlõdsz hidd el a csúszka megy felfelé és ez a lényeg 😄 Nyilván ahogy magasabb egyre nagyobb felületen fogja elfogadni a törést. Jobbat én se tudnék kitalálni 😄

yesname
Mondom nekem simán megy a novice. Kitartás és gyakorlás. Ne fuss el, mert van egy eltörik pár lockpick és lett egy kis kihívás a feltörésben. SOkkal jobb lett most a rendszere.

Soultrap spellel vagy olyan fegyverrel amin soultrap enchant van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fallout3, NevVegas, mindet végigvittem anélkül hogy eltrötem volna egy picket, Skyrimben már legalább 3 lockpicket törtem bele novice zárakba, néha rögtön az elsõ mozdulatra eltört <#fejvakaras>

(arra gondolok hogy a lockpick perkek nélkül még a novice zár is törni foglya a pickeket, függetlenül attól hogy mennyire vagyok óvatos)

yesname
Igen, ezért nem életszerû, hanem "életszerûbb". Kapisi?

skymannn
srácok,az üres soulgemeket hogyan lehet feltölteni? van vmi spell mint az oblivionban vagy mi?

ok sorry aki gondolj oda egy jobban illõ szót 😊) A régebbi rendszerhez képest amikor egy very hardos lakathoz hozzá se tudtál kezdeni így értettem.