The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami vendor akinek nem fogy el a pénze? mert rakat eladandó cuccom van de minden vendort csõdbejuttattam , nem trudok már kinek eladni 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
[merlinw.org]
<#gonosz1>#gonosz1>

Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kereskedõk melyik városban hol vannak? Mert eddig csak Winterholdban találtam egyet akinek van mindig 1000 pénze.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[merlinw.org]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Varázslatot a szétszedett enchantolt tárgyakból nyersz.
Egy kérdés. Itt az enchanting hogy megy? Alapból nem tudom mibe mit lehet tenni. Azt írja, hogy kiísérletezzek. Közben a tárgy elpusztul de megtzudom mti lehet bele tenni. De ezt hogy kéne? Ha csaka trágyat választom ki pofázik, hogy kell még a sozl gem meg amit bele akarok tenni.
Most például egy breton mágusal tolom de biztos ugyan ilyen jó lehet egy ork mágus is...csak nem nekem. A lényeg, hogy mindenki jól szórakozon.
Ha meg nyomsz egy fast travelt, akkor odateleportálódik melléd, mikor odamész.
Parasite Eve 2, best game EVER!
There is no peace. There is only WAR!
Más játékokba ez az elöny sokkal hangsúlyosabb mint itt.
Kevert karakterek vannak, bármelyik karakter, bármilyen skillt megtanulhat utólag is.
Egyébként a Nord karakterem 1h+pajzs kombóval van legjobban felhúzva, és mégis íjjal 2 shot az átlag ellenfél anélkül hogy engem sebezne, közelharcban meg azért becsúszik egy-két hit. Akkor most mirõl is beszélünk?
[merlinw.org]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én mondjuk battlemage breton-t nevelgetek, de az esetek nagy részében csak support vagyok a társamnak és a megidézett lényeknek.
A lényeg, hogy ez nem diablo, gyengén is lehetsz a világ ura😊
[merlinw.org]
Minden fajnál karaktergeneráláskor írják melyik kaszt passzol hozzá, ettöl persze el lehet térni de minek?
Aki meg ennyire beindul a faji bónuszokra, annak itt vannak, tessék.