30713
TES
  • Ragnar360
    rested bonus miatt például ;)
  • simon7108
    miért akarsz kigyógyulni belőle?nem ár az senkinek ha az vagy.csak nem szabad átváltozni emberek előtt.akkor változol át amikor akarsz szal ez nem nehéz.
  • tibor16
    mmma baszus - eltévesztetted a múfajt :)
  • Ragnar360
    companion werewolf, ugyértesültem, hogy ugye lesz lehetöseg majd kigyogyuln teljesen belöle, namármost még nem tartok ott, hogy meglegyen, DE a kérdésem az lenne, hogy aztuán a bizonyos quest utan is barmikor kilehet gyogyulni belöle véglegesen, vagy csak X idöm lesz és ha x ponton nem gyogyulok ki, akkor marad örökre ? ps: ha ki is gyogyitom magam, utanna lehetek majd még ujra verfarkas ?
  • Ragnar360
    szép kis statok, mennyi orad is van benne ?
    btw saints row menj már, ilyen szutyok h vehetné el töle a cimet, láál :)
  • Ragnar360
    ez aztan a grafika ;)
  • IXEMGabeo
    most legalább bebizonyosodott, hogy beteg vagy a gyanúm beigazolódott
  • Yoda001
    a játék meglepően szép 1680*1050-ben, low beállításokon... nem hittem, féltem levenni medium - high-ról, sőt utóbbin meg se néztem, ahhoz képest reméltem milyen szörnyűség fog fogadni :)
    de úgy néz ki a nagy textúrák megteszik a hatásukat, nem semmi.
  • Micsu
    Benelovens
  • PiszkosFred
    Barmennyire is hizelgo a gondolatod, de nem en nyirtam ki oket, se foleg nem neked :) Egy vampirtanyara bukkantam par napja, ott lottem a screent, most csak belinkeltem, ha mar hasonlo idezos, csonkitos dologrol almodozol. Bocsanat, nem fordul tobbet elo.

Az en aldozatom az a kupac valamelyik kep sarkaban, az egy vampir volt valaha.
  • Fantusz
    Nem vagy képben a játékkal, de ami még érthetetlenebb, hogy saját magadnak mondasz ellent.
    Először leírod, hogy milyen jó lenne, egy necrós lehetőség, aztán meg háborogsz a képen.

A játékkban sok helyen lehet hasonló dolgokra bukkanni, ahol nekromanták "dolgoztak".
    A főhősnek nem adatik meg a necrománia véres gyakorlata (holtat zombisítani azért megtanulhat), de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
  • Benevolens
    amúgy nem sok értelme van csak azért kinyírni egy npc-t, hogy nekem mutogasd, mert ettől ez még nem nekrós rítus, meg nincs benne őrület és pszichoizék sem. Meg amnúgy azt is hiányolom a játékból, hogy gusztustalan alapanyagokat nem csináltak potion-höz. Például mindenféle hullarohasztó gennyes gombákat és vérivó bélférgeket. Meg hogy nem kell mindenféle agyvelőket szárítgatni a tornácon, különböző színű szemeket begyűjteni az npc-ktől stb
  • Benevolens
    a sarki fényt már láttam, de a holdakat még nem. Bár mostanában sokat esik meg havazik
  • Batmanci
    Két Holdja van a bolygónak, de más a keringési idejük, emiatt csak "ritkán" látható együtt mindkettő. De ha igen, szinte biztos sarki fény kíséretében. (Nem a fényudvaros utcai lámpára gondoltam)
    'Szentem, ez is állat a játékban.
  • Richardix
    Az égen... nehéz eltéveszteni, elég nagyok.
  • Benevolens
    kicsit kevés az effekt, és ez különben is csak dekoráció.
  • PiszkosFred
    Valahogy igy? :)

• Benevolens
    hol?
  • Richardix
    Te miről beszélsz? Ott van mind a két hold a helyén...
  • Benevolens
    kár, hogy nincs valami jók is nekromancia, hogy a koponyát jól átszurkáljuk ezüsttűkkel, belenyomunk a szemébe két soul gemet, aztán bedobjuk egy üstbe és teliholdnál (ja igen, nincs hold, pedig eddig kettő is volt) megfőzzük, majd elássuk, belocsoljuk 7 vagy 9 faj vérével (ha már hullát tudunk mozgatni) majd hegyikristály pentagrammát készítünk közepén nagy hegyes soul gemmel és jól megidézzük a lényt, amit aztán leölünk, bazi nagy lelke jól bemegy a soul gembe, amit wispmother-ök fogával karddá csiszolunk, és megöljük vele magunkat. A soul gemtől feltámadunk, viszont lelkünk mély rétegeibe beépül a lény és különleges powert kapunk, ami azonban csak éjjel/sötétben működik és minden használatkor egy idő után átveszi a hatalmat és valami más helyen térünk magunkhoz tucatnyi véres hulla tetején
  • simon7108
    valaki erre?
  • aricsi
    Skyrim timelapse videót csekkoljátok, relaxációs anyag. LINKItt picit lejjebb görgetsz, HD videó, teljes képernyő.
  • Fantusz
    Kereskedj átgondoltan, ne a "vegyeskereskedésben" kezdj megszabadulni a szajrától.
    Menj a kovácshoz, nála eladhatod a páncélokat, fegyvereket.
    Varázstudók mágiával kapcsolatos cuccokat adnak-vesznek.
    Alkímistáknál italokat, alapanyagokat adhatsz-vehetsz.
    Van néhány pici pénzű "kofa" akik csak élelmiszerrel, itallal üzletelnek.
    A mérleg-cégéres kereskedő mindent megvásárol - hozzá menj csak a megmaradt cuccal menj.

Érdemes megnézni azt is, hogy mit kínál a kereskedő, s ha túl sok az eladandó áru, vegyél tőle valami hasznosat.
  • Richardix
    Akkor mondjuk menj máshova...
  • Fantusz
    4 - ércből kemencénél tudsz fémtömböt csinálni, kemencét találsz a jobb kovácsműhelyeknél, de néhány banditat táborban, dungeonban is előfordul.
    Létezik egy átalakító varázslat, amit Whiterun egyik küldetésénél már a játék elején megtalálhatsz egy könyv formájában.
    Ezzel a vasércből ezüstöt, ezüstből aranyat varázsolhatsz, kiolvasztott fémeket már nem lehet átalakítani.

5 - Drágaköveket felhasználhatod a kohónál ékszerek készítéséhez (gyűrű, amulet), illetve van küldetés, ahol néhány drágakövet kell adni - egyébként meg eladhatod, ha gond a cipelés.

- Vársz egy napot, vagy másik kereskedővel üzletelsz tovább.
    Perkkel van lehetőség arra is, hogy minden kereskedőt "rá beszélj" minden megvásárlására, tehát egy kovács nem csak fegyvereket, páncélokat hajlandó megvenni tőled. Van lehetőség a kereskedő pénzének korlátolt szintű növelésére is (magasabb skill, perk)
  • Richardix
    Kikérem magamnak :) De így van.
  • Benevolens
    igen
  • Blacksheep333
  • PiszkosFred
    Ki is mentel a boltbol?
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem, de a főküldetés folyamán elküldenek Septimus Signus-hoz amikor az Elder Scroll-t keresed, és ez is vele kezdődik, legalábbis én így találkoztam vele
  • Benevolens
    6. Már vártam egy napot és még mindig csak két pénze van neki
  • Dobronski
    Köszi!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután végeztem Alduin-al, lesz még főküldi? Mert én nem találkoztam ilyen küldetéssel...
  • PiszkosFred
    1. passz
    2. passz
    3. semmire egyelore
    4-5: Kovácsolás
    6: varsz egy napot vagy keresel masik boltot
  • Benevolens
    ezek nincsenek benne a gyik-ben úgyhogy felteszem
    1, jó valamire a koponya?
    2, jók valamire a mumifikáló eszközök?
    3, jó valamire a csíkos szövet? (vagy mi az?)
    4, ore-ból hogyan lesz ingot?
    5, a drágakövek továbbra sem jók semmire?
    6, elfogyott a kereskedő pénze, mit kell ilyenkor csinálni?
  • Egoraptor
    Na akkor inkább kivárom hogy találkozzak vele.
  • Calver
    a főküldetés során találkozni fogsz vele, de ha el akarod spoilerezni magadnak: itt.

egy skill "csoporthoz" minden tagjához ad +5-öt, ahogy itt van leírva.
  • Egoraptor
    És mely skillekhez ad +5-öt?
  • Calver
    na kivégezve... 57-es szint, One-Handed, Heavy Armor, Smithing, Enchanting, Pickpocket maxon a végére, Illusion majdnem (88), Alteration, Destruction, Alchemy meg Light Armor egy pontot nem kapott, Two-Handed 38, összes többi skill 70-80 között [URL=http://skyrimcalculator.com/#6093]így néztek ki talentjeim[/URL], hozzá teljes maxra enchantot és tápolt Daedric páncél és kardok. felcuccolva 240 mana, 600 health és 510 stamina, max páncél, és könnyed 368-as "cirógatás" mindkét fegyveremmel

a játék maga pedig bejött. nagyon, bár kicsit úgy éreztem, h szétszórt - rengeteg küldetés, de kidolgozottságuk lépten-nyomon hagyott kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül bőven volt pár zseniális. a főszál szórakoztató, és közel sem annyira rövid, mint aminek egyesek beállították, de az igazi móka az elborultabb mellékküldetésekben keresendő (Sheogorath, khmm). 51 óra lett a vége ezzel a karakterrel (meg előtte még volt pár mágusos nekifutás), remek élmény volt, 9/10-et minimum megér, eddig favorit TES játékom. h év játéka lesz-e nálam... na azt meg Saints Row: The Third után meglátjuk
  • Dobronski
    Ez a könyv hol található? :)
  • Fpocok
    Igen.
    De elolvastam előtte. Meg is kaptam.