30713
TES
-
#9565 az a 2500-as könyv ám 6 skilledhez tud +5 pontot adni permanensen -
Dondark #9564 Sziasztok
Alftandban vagyok a dwarwen romoknál.
4:48nál mit kell tenni abba a szerkezetbe ami lefele megnyitja az utat?
-
simon7108 #9563 na sikerült,már jó:)
thx Fpocok.
egy másik kérdés:D
hogy tudok csatlakozni a tolvajokhoz?addig eljutottam,hogy beszéljek ezzel a Brynjolf-al vagy mi a neve.Megbízott,hogy lopjak el egy cuccot és csempésszem be egy másik csávó zsebébe.ok ez meg volt.itt jön a baj.Azt mondja,hogy beszéljünk a tolvajok "kocsmájában" ami lent van a csatornában.Ok odamegyek,de ő nincs ott...Vannak ott páran akikkel lehet beszélni,de náluk nem tudok csatlakozni.Mit kell tennem?Próbáltam betörni házakba hátha felajánlják,hogy csatlakozzak,de semmi. -
Ragnar360 #9562 #9553 -
#9561 Errol beszeltem. Ergo van ket teljes resz - III es IV - egy nagyon hasonlo motorral mint a Skyrim, ennel nehezebb is portoltast is megoldottak mar, akar modderek akar "official" emberek. -
#9560 Odaadtam egy 2500as könyvet a könyvtárosnak. Kaptam 24g-t ezért :S -
#9559 aztamindenit - erről nem is tudtam - köszönöm
Ki fogom próbálni. :)
Úgy látom - feltaláltam a melegvizet -
bgabor #9558 EZT ismered? -
bgabor #9557 Kösz a segítséget! -
#9556 Mivel a Morrowind könyvtárból is játszható, mindenféle reg nélkül, ezért kimentettem és ha kedvem van hozzá, - elő - elő fordul - akkor kipakolom a gépre és nyomás... Még mindig tartalmaz olyan dolgokat, pl hangulat, amely verhetetlen. Ezzel nem azt mondom, hogy a Skyrim alatta lenne. Csak azt mondom, lehetett volna egységesen kezelni - tényleg megteremtve egy univerzumot, egy saját, egy TES világot. Vártam is, - talán összehozzák - erre utalásokon kívül, át vannak ollózva dolgok.
Reméljük, eszükbe jut. -
#9555 Nem tudok, de adja magat a lehetoseg. Majdnem dupla akkora jatekter van legeneralva, mint amit a jatek alapjaiban hasznal - tuti nem veletlen. Oblivion - a motor hasonlosaga miatt - talan konnyen portolhato, max a scripteket kell ujrairni a Radian AI es Q miatt. A morrowind mar mas teszta, de ha jol emlekszem, keszultek Morrowind Total Conversionok a TESIV motorja ala, vagyis elvileg a munka a nagy resze elo van keszitve.
-
#9554 nnna - akkor Te tudsz valamit (kifejthetnéd).... - egyébként meg hurrá - de tényleg! -
Ragnar360 #9553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!merre is van az a maszk, amit whiteruntol nem messze lehet talalni és visszalehet vele menni a multba, majd lehet cuccokat belepakolni egy ladaba...elég hasznosnak tünik, nameg jolehet a kivitelezes:d -
#9552 Meglesz, hamarabb mint gondolnank. -
#9551 Érdekes lenne összekapcsolni, egy játékba, a morrowid, az oblivion és a skyrim területeket. Meg lehetne hagyni azon küldetéseket, amelyek területspecifikusak.
Volt már erre példa, a Gothic 2-ben. A grafika sem változott nagyon, de a játékos társadalom simán elfogadta. Ilyenekre gondolok mint az Azura Star... Ha lenne ilyen játék, akár évekig is el lehetne benne az ember - az Oblivionnal még mindig játszom - ráadásul, nekem (ne kövezzetek meg) ha a mai grafra fel lenne hozva, még mindig jobban tetszene. A Morrowind, a történeteivel, a csavarjaival, - még mind a mai napig játszható játék. Meg is van, csak ha eszembe jut, elő is veszem.
Jó az új történet. Jók az új dolgok. De például, az nekem egyenesen fájdalmas, hogy miért kellett ide is egy Azurát csinálni. Ezt meg kellett volna hagyi az Oblivionnak. Inkább egy új nevet/történetet kellett volna kreálni az újra tölthető soulgame-hez.
Nagyon jó a játék - csak nekem a többi sem felejthető - miért nem úgy ollóztak, hogy ez ugyan van (pl könyvek) de ez Oblivionból való stb...
Így egy kicsit olyan, mintha felülírták volna a régebbi játék verzióit, és nem lenne szerves része a játék a többi területnek/korábbi játékoknak... -
#9550 Faralda ki szokott futkározni a College-ből, keresd ott, ahol először találkoztál vele.
vagy állj be az ágya elé, és T-vel várj. -
#9549 Az nekem is eltűnt, de solitude palotában is van, aki tanít destructiont. -
#9548 Rakj perket minden olyanra, amitől erősebb lesz az encsanting, van az a poti, azt majd előtte mindig kapd be... igazából ennyi. Én 100ason nagyon erőseket tudtam encsantolni, lehet azért nem megy neked, mert még csak 50.
Ja... és ne greatert használd, hanem a GRAND soul gemet, az a legerősebb. Ha gondolod belinkelem a videót, amin rajta vannak az encsantjaim... ha érdekel. -
bgabor #9547 Engem az érdekelne, hogy mi kell kifejlesszek, hogy jelentős hatású varázslatot tudjak tárgyakra enchantolni?
Van greater soul gemem greater soullal, 50-es enchatonlásom, és két pont az enchant fa legelején, hogy 40%-al erősebbet enchantoljak, plusz egy pont utána az Insightful enchanter perken, ami elvileg plusz 25%-ot ad a skill enchantmentekhez. Ezt követően megiszom még a +20% enchantolt tárgy erősítő italt is.
És ezek után is nevetséges értékű enchantokat készít a karim. Ilyen 10%-al kevesebb spell pointba kerülő destruction, meg 30 extra manapont, meg hasonló gyenge dolgok.
Mit hagyok ki a képletből, amivel erősebb enchantokat tudnék készíteni?
Ráadásul a Arch Mage-á válásom óta nem találom Faraldát, az egyetlen személyt aki a játékban magas tierű Destruction varázslatokat árul. Szóval nem tudom, milyen jövő elé néz így a mágus karakterem.
-
#9546 Nekem is voltak furcsaságok. Pl megfeszítem és egy méterre előttem leesik. -
#9545 Íjászkodik még vki?
Nem tűnik nektek bugosnak a nyíl?A távoli ellenfeleken mintha átmenne..Lőttem pár óriást messziről és ugye mindig odamennek ahol a nyíl földetért...Átmegy rajtuk a cucc..Leesik a nyíl.Elindulnak felfelé..Azaz tőlem messzire,e nem sokat pár métert,3-4et..Kb 45fokban lőttem meg őket..Simán át megy rajtuk.Lőttem már mamutot is fele olyan távolságról,ami 5X akkora,mint egy óriás de csk néztem,h miért nem találja el....Érdeks. -
#9544 -
#9543 tudom, hogy csak erre vágytatok. -
#9542 Ment pü. -
simon7108 #9541 megtaláltam,2 linket is de nem mennek a linkek:(
vagyis mennek,de nincs rajtuk semmi...
http://www.skyrimnexus.com/includes/error.php?pop=0&report=0&error=file_exist&page=www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=797
a másik meg ez:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3EEsbern%3C/b%3E%3C/font%3E#Bugs
mind a 2 rossz...
valaki esetleg tud egy jót? -
CamelX #9540 Ma csupa áll-leesős dologba botlok. Először egy vadászcsapat áztatja magát bikiniben és alsóban a termálforrásban, aztán meg egy merész nekromanta csapat betámad egy óriást, aki akkorát rájuk csap, hogy az egyik a levegőbe száll, de akkorát, hogy le se esik :D sztem már bolygókörüli pályára állt :) -
#9539 peccseld a jatekot, az javitja. -
#9538 konzolba player.moveto A2C94 és meglesz.
nekem meg déjà vu-m van, mert te vagy minimum a harmadik ember akinek leírom -
xido #9537 bug..keress vissza itt,linkelték már a fixelő progit,csak nem tudom mennyire visszább -
simon7108 #9536 kellene egy kis help.
ott tartok,hogy Riftenben kell beszélnem ezzel az Esbern-el,de nem enged be.Valami bug lehet?Beszélek vele,de már itt nagyon gyorsan elmegy a felirat és nincs hangja sem.A válaszokat jól adom meg és ki is írja,hogy kész a küldetés már csak beszélnem kell vele.
ő oda megy az ajtóhoz,de nem nyitja ki...
néztem videót és ott kinyitotta,igaz kicsit sokáig tartott a sok zár végett,de kinyitotta viszont nekem egyáltalán nem.próbáltam várni már több órát is,de semmi.
valaki tudja mi lehet? -
mike01010101 #9535 Nálam sajnos hamar meghalt a csaj, azóta van zsoldosom aki igen jól teljesit. -
VanDaal #9534 Sajátom nincs, csak Ysoldának van, de nála sem volt. Azt hiszem nekiállhatok keresni az utódját. Pedig már egész megkedveltem :( -
mike01010101 #9533 Az a helyzet hogy a skyrim felnőtt a feladathoz minden téren. Ha megnézem a 2008-as AC1-et és a 2006-os oblivion ég és föld a 2 játék grafikai szinvonala, de ha megnézem az AC:Revelations-t és Skyrimet, már olyan nagy különbséget nem látok, sőt. Kicsit sántit az összehasonlítás de mégis mutat valamit. -
whisper #9532 Nem vágom milyen ,de az lesz a következő karakterem egy ORc hunter 8)
De azt tudom ha indítod a karit sé elmész balra a hegyre el (havas) akkor ott van egy csajszi aki az elején tanít neked 1-2 íjász dolgot -
#9531 Nalam pont azert ki van kapcsolva az iranytu, hogy ne lassam az ellenfeleket ... ill hogy ne lassam a helyszineket ... sokkal jobb igy kalandozni :) -
#9530 Nezd meg a hazadban! -
#9529 Ha az egyetemes csávóról beszéltek... ugor vagy ki... akkor várjatok. Csináljátok azokat a küldiket ott és majd végül oda tudjátok neki adni. Nekem is ez volt sokáig. -
VanDaal #9528 Lydia eltűnt! Napok óta színét sem látni, és fast travel utá sem terem ott mellettem, csak a ló. Ilyenkor tuti, hogy meghalt? Nem találom Dragonsreachben sem. Ebben csak az a vicc, hogy Winterholdban még megvolt, és mikor bementem a mágusokhoz, ő megállt kint. Ellen sehol, teljes a béke. Majd mikor kijöttem, már nem volt sehol, és azóta sem. -
heady #9527 Ugyanez a problémám, nem jelenik meg az opció :( És sajnos paranccsal sem tudom megoldani (xbox360) :(
Valakinek hasonló? Esetleg megoldás? -
#9526 Olyan kis hibám van a játékban, hogy korábban egy ládából kivettem egy könyvet ami egy későbbi küldetés tárgya és most amikor el kellene vinnem egy mágusnak nem tudom neki odaadni. valaki tud ebben segíteni?