The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ja, egy fura dologba futottam bele. Kovácsoltam egy steel sisakot. Felvettem, de a sisak részben átlátszó. Ez bug vagy feture, hogy lássam a hajamat...? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sziasztok!
valaki elmondaná nekem, hogy a játékban hogy kell ugy blokkolni a támadásokat, hogy az egyik kezemben egykezes fegyver van a másikkal pedig varázsolok? mert elvileg ha jól tudom fegyverrel is lehetne...
a másik meg, h a shout/powereket, hogy tudom használni? megvan a farkasforma, de nem engedi használni...
ezer kösz a helpet!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Üdvözletem Skyrim lakóit/vándorait! Egy problémám lenne csupán és nemtalálom rá a megoldást! Az inventorymban nemtudom forgatni a cuccokat körbe probálta egérgombot rajtatartani stb. A c-vel teljessen megtudom nézni de forgatni nem. Valaki tudna nekem segiteni? Elöre is Köszönöm
Hexex 😊
Bocsánat nem olvastam vissza, de köszönöm, hogy segítettél a noob fejemnek 😊
Molnibalage
Pontatlanul fogalmaztam. Nekem nem a korong kell. Franc sem fog szívni az idióta csomagküldõkkel.

This item represents Physical CD's, it is not a digital download.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MerlinW
Hozzátenném, hogy a shout-okat meg is kell szerezni, a sárkánykõ falakról.

[merlinw.org]

Eh... A hegyekben teblabolva szembejott egy icewolf. Ahogy bohockodott a sziklakon, egyszer csak felkerult a levegobe vagy 20 meter magasra. Kicsit alldogalt ott, majd egy nagy nyekkenessel lezuhant, es felfordult. <#zavart1>

Mas. Szinten icewolf. A nyakamba ugrott es mikor mar majdnem megdoglott, hirtelen zoldesen derengeni kezdet,es mar spriggannak hivtak, aztan jol kinyirt. Visszatoltve megint megtalaltam, de most masfele keveredtunk, es siman kinyirtam. Kicsit odebb a nyakamba ugrott a spriggan. Ez a szemet elsore megszallta a farkast!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MerlinW
Tévedés, mert kidobták a Gamebryo motort (FO3, NV, Oblivion) és teljesen újat készítettek Creation Engine néven. Hasonlít pár dologban? Persze, hiszen ugyanazok készítették.

[merlinw.org]

Molnibalage
Legnehezebb szinten tolom és 3. szintû voltam, mikor oda eljutottam. Nem a nehézség, maga a pók a zavaró. Ha hangya lenne, tárnarák vagy mittomén mi lene, az nem zavarna. 😊

Komolyan kéne létrehozni egy FAQ oldalt, mert erre a sárkánylelkes kérdésre ma harmadszor válaszoltam 😊
francois
Kösz, akkor ezentúl fogok imádkozni😊

Lehetséges, hogy összeszedtél ettõl-attól néhány betegséget...

Cure disease potion/spell vagy oltároknál való imádkozás meggyógyít minden betegségbõl.
Vannak azok a mágikus képességek, amiket sárkány lelkekkel lehet megszerezni. Ez hogy mûködik, mert megöltem már 1-2 sárkányt, de nem tudtam kiváltani
shaba23
<#eplus2>
francois
Azt vettem észre, hogy nagyon sok negatív aktív effekt van a karakteren. Ezeket hogyan tudom eltüntetni?

Grr1234
Van olyan hely, ahol mindig tudok társakat bérelni? Whiterun-ban lefizettem egyet 500 goldért, 2 perc múlva véletlen nyakon csaptam egy fejszével...

Nem jár még itt senki? Neten sincs róla semmi infó...
Fpocok
Ne rontsd el nekem... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

watto
Az nagyon egyszerû csak a végén kell kezdeni 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

PiszkosFred
Bortonben elvileg veszitunk a skillekbol (hiaba, megis csak tobb honapot, evet ul a jatekos), probalta valaki ezt kihasznalni, mitn anno a Morowindben vagy Oblivionban? Gondolok itt a letoltott ido utan, az elvesztett skill ujra "feltornazasara" es kozben egy esetleges ujabb szintlepesre. Mukodik?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kérlek, valaki...
edios
"While one team member was charged with designing dungeons in Oblivion, Skyrim's 150 dungeons were designed by a small team of eight people."

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Mondom BIZONYOS SZINTIG... manapság luxus értelmezni a mondatokat?
böröczk
És legalább annyira uncsi is volt bejárni mindet, fõleg, hogy tökegyformák voltak : D

Kumiho #2179

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://thepiratebay.org/torrent/6793803/The_Elder_Scrolls_V__Skyrim_%28Soundtracks%29__%28by_Jeremy_Soule%29_-_2

yesname
És tegyük hozzá, hogy ez az egyik probléma, melyet a legsúlyosabb hibájaként róttak fel a Bewthesdának, melyet maguk a fejlesztõk is elismertek, történetesen, hgoy copy pasteztak óriási részleteket.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Amiga
Köszönöm! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

yesname
Na akkor túl sokat nem játszottál az Oblivionnal. Az a bizonyos szint Oblivionban a szinte teljes újrafelhasználást jelentette. (Mondjuk egy 100x100 méteres rész tök ugyanaz volt - hasraütök, mert nem számoltam meg - 200 dungeonben.) Olyanokat is találtam, melyek egy az egybe tök ugyanolyanok voltak (nem csak mondjuk a tizedét láttam máshol).
Skyrimben ezt még nem láttam.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

böröczk
görgõ

Kumiho #2179

Csak egy dolog nem tetszik a játékban, mivel a Fallout 3 feltuningolt motorját használja, a fizikája is hasonló, a balettáncos módjára összecsukló ellenfelek itt is megvannak.)
edios
f

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Amiga
A karakteremet külsõ nézetbõl hogyan tudom megnézni? Az Oblivionba ha adtam rá pánzélt, fegyvert, már az inventoryban megnézhettem az eredményt és volt egy gomb, amivel kívülrõl meg lehetett nézni a karaktert. Itt van ilyen?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Fpocok
Most ott járok, amikor a suliból elküldenek a sírhelyre. Ott van egy puzzle a négy szoborral, egymást forgatják. Nem akarok nagyképû lenni, de kb fél perc alatt megoldottam. Elsõre. Most dagad a mellem, de nagyon 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

berlinboy6329
Pók kemény?

Hát a

Sárkányhoz képest,akit alig tudtam leíjazni Ivarstead-be menet,mert mindig rámfújta a tüzér és lement egy halom életem,még akkor is ha pajzsot tartottam amgam elé,mintha ott se lett volna,csak AI buggal tudtam kinyírni...

Troll..Bár az csak egyszer volt..meg sem tudtam sebeni.Ahogy belevágtam karddal már regenerálta is az életét...Fagytrollt le tudtam íjazni,de azt is csak AI buggal..

Meg most szarakodtam egy Hagravennell..Ilyen varázslógeci...Még szerencse,hogy épp megvolt a kellõ pontszám,h 3X sneak attackom legyen,de sokat szarakodtam még vele úgy is...Nyilazom,nyilazom,alig emgy az élete,közben elkezd felém jönni,aztán mikor épp az utolsót lõném belé -ekkor már általában angyban tüzel rám és mozog-tol egy healt és kb. a fél élete visszamegy..Aztán ha netalántán sikerülne egy lövésre kerülni a gyõzelemtõl,megint gyógyít..Ilyenkor quickload,mer már annyiszor letûzlabdázott,hogy nem volt életem...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dwarven artillery-s puzzle-t hogy kell megcsinálni? akárhogy forgatom a 3 korongot semmi. Ha hûtöm, akkor sem jó. Pont aláesik.
Molnibalage
Még valam, a soundracket nem lehet online megvenni valahol?

Molnibalage
Eddig nekem tetszik. Bár a látótávot nem babráltam, de döbbetenet, hogy ulta beállításon x8/x8 AA és AF mellett az én gépemen sem reccen meg, pedig nem mai gyerek.

E8500 (3.80 GHz-en) 4GB RAM és egy õsrégi 1 GB-os 4850-es VGA-val. A zenék nagyon szépek, ezt egy RPG-tõl el is várom. A bárdok dalai is jópofák.

Ami viszont nem tetszik, hogy rögtön az egyik kemény ellenfél egy pók. Értem én, hogy szép RPG elem, csak azoknak, akiknek enyhe pókiszonyuk van, azok frászt kapnak egy ilyen ellefétõl úgy, hogy a fejükre dobják magukat. 😊

Jó azért bizonyos szintig jogosan, hiszed nem gondolod, hogy minden templomot, vagy bányát teljesen máshogy építettek ki?
yesname
Nem úgy értem, hogy más textúrák, tárgyak. Ha játszottál Oblivionnal nagyon jól tudod mire gondolok: egész szakaszokat, területeket és termeket copy pastestak úgy ahogy van: tárgyastól, kanyarostól, falastól, effektestõl (még a fény és a vít is ugyanúgy, ugyanott volt), lépcsõstõl stb.

Pretorian
Szerintem ez úgy van mint az Oblivionban, hogy minél magasabb a szövegelés skilled, annál több zsuga van a vendoroknál, és annál jobb áron adod el a cuccokat.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Köszi, teljesen rossz helyen kerestem a fel vezetõ utat.
francois
Ivarstead-en keresztül. Csak egy út vezet fel, nem lehet eltévedni.

Te se gondolod komolyan, hogy minden dungeon-nak teljesen egyedi belsõvel kellene rendelkeznie a játékban..a texturák és tárgyak száma véges, a program ezekkel variál, ügyesen.
High Hrothgarba, hogy jutok el már vagy 1 órája kóválygok le fel a hegy körül ?
yesname
Jaja questek nagyon jók és hangulatosak. Döbbenet. És a véletlenszerû úton történõ események is. Volt már pár "ezt nem hiszem el" momentumom 😊

Hm Nekem eddig 3 különbözõ féle volt. Ami teljesen eltérõ..ha így nézed...

Nyilván a Skyrimba nem arra mentek hogy sok legyen hanem tartalma legyen a játéknak és az agyam eldobom olyan questek vannak Az oblivionba talán a fõszál volt ennyire kidolgozva mint itt a mellékszálak. Szóval rengeteg apróság nem szem elõtt lévõ dolog. Tényleg él.

yesname
DA2-t ne is említsd. Katasztrófa az a játék. Egy jó indítást így elcseszni...
Én Oblivionban minden dungeonban (az elsõ kb 15-20 kivételével) azt éreztem, hogy basszus itt már jártam. Ugyanolyan falak, ugyanolyan design, ugyanazok a kanyarok stb.
Itt még nem. Persze olyan sokban nem is voltam még, hogy teljes bizonyossággal állíthassam nem történt hasonló. Ettõl függetlenül jóval többre tartok 150 különbözõ egyedileg tervezettet, mint 300 kaptafát.