The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
valaki elmondaná nekem, hogy a játékban hogy kell ugy blokkolni a támadásokat, hogy az egyik kezemben egykezes fegyver van a másikkal pedig varázsolok? mert elvileg ha jól tudom fegyverrel is lehetne...
a másik meg, h a shout/powereket, hogy tudom használni? megvan a farkasforma, de nem engedi használni...
ezer kösz a helpet!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Hexex 😊
This item represents Physical CD's, it is not a digital download.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mas. Szinten icewolf. A nyakamba ugrott es mikor mar majdnem megdoglott, hirtelen zoldesen derengeni kezdet,es mar spriggannak hivtak, aztan jol kinyirt. Visszatoltve megint megtalaltam, de most masfele keveredtunk, es siman kinyirtam. Kicsit odebb a nyakamba ugrott a spriggan. Ez a szemet elsore megszallta a farkast!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[merlinw.org]
Cure disease potion/spell vagy oltároknál való imádkozás meggyógyít minden betegségbõl.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Skyrimben ezt még nem láttam.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát a
Sárkányhoz képest,akit alig tudtam leíjazni Ivarstead-be menet,mert mindig rámfújta a tüzér és lement egy halom életem,még akkor is ha pajzsot tartottam amgam elé,mintha ott se lett volna,csak AI buggal tudtam kinyírni...
Troll..Bár az csak egyszer volt..meg sem tudtam sebeni.Ahogy belevágtam karddal már regenerálta is az életét...Fagytrollt le tudtam íjazni,de azt is csak AI buggal..
Meg most szarakodtam egy Hagravennell..Ilyen varázslógeci...Még szerencse,hogy épp megvolt a kellõ pontszám,h 3X sneak attackom legyen,de sokat szarakodtam még vele úgy is...Nyilazom,nyilazom,alig emgy az élete,közben elkezd felém jönni,aztán mikor épp az utolsót lõném belé -ekkor már általában angyban tüzel rám és mozog-tol egy healt és kb. a fél élete visszamegy..Aztán ha netalántán sikerülne egy lövésre kerülni a gyõzelemtõl,megint gyógyít..Ilyenkor quickload,mer már annyiszor letûzlabdázott,hogy nem volt életem...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
E8500 (3.80 GHz-en) 4GB RAM és egy õsrégi 1 GB-os 4850-es VGA-val. A zenék nagyon szépek, ezt egy RPG-tõl el is várom. A bárdok dalai is jópofák.
Ami viszont nem tetszik, hogy rögtön az egyik kemény ellenfél egy pók. Értem én, hogy szép RPG elem, csak azoknak, akiknek enyhe pókiszonyuk van, azok frászt kapnak egy ilyen ellefétõl úgy, hogy a fejükre dobják magukat. 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Én Oblivionban minden dungeonban (az elsõ kb 15-20 kivételével) azt éreztem, hogy basszus itt már jártam. Ugyanolyan falak, ugyanolyan design, ugyanazok a kanyarok stb.
Itt még nem. Persze olyan sokban nem is voltam még, hogy teljes bizonyossággal állíthassam nem történt hasonló. Ettõl függetlenül jóval többre tartok 150 különbözõ egyedileg tervezettet, mint 300 kaptafát.