30713
TES
  • whisper
    Imperialokat kiirtottam ,de most 2/3-as a lökés ordításom és itt vagyok 4 mage között és idézgetik a szellemet. ezen kellene használnom egy 3as szintű shoutot ,de nincs még meg
  • Fantusz
    Akaratlanul is fejlesztjük a "nem karakterhez illő" skilleket :-)
    Arra próbáltam utalni, hogy meg lehet szerezni egy céh vezetését úgy is, hogy a hősünk tulajdonképpen amatör az adott területen.

Nehézpáncélban lopkodó, kétkezes fegyverrel hadonászó arch-mage aki lesből hátba döfi gyanútlan áldozatát - megoldható, csak így nem igazán szerepjátszás.
    Nincs azzal gond, ha valaki így játszik, itt fordítva volt a kérdés felvetve: meg kell-e csinálni minden guildos küldetést.
    Egyetlen karakterrel is "ki lehet játszani" a lehetőségeket, de szerintem a többség több karakterrel, több fajjal csinálja az adott karakterhez illő feladatokat.
  • Richardix
    Kérdem.. Mi volt az utolsó fősztori beli feladat, amit csináltál?
  • whisper
    Ezt mondom h,goy nem illik hozzá , viszont más küldieim nincsenk azon kívül ,hogy vigyek 3 virágot a macskának kb. vagy ,hogy warrior céhnél öljem meg a 625. megszökött rabot
  • jarlaxxe
    Elég kevesen toljuk ugy, hogy csak a karaktehez illö skilleket fejleszük.
  • Fantusz
    Nem kell végigcsinálnod, pontosan atz a lényeg, hogy csak a karakterhez illő feladatokat csináld.
    Tolvajcéh küldetései nem feltétlenül illenek egy harcoshoz, nehézpáncélban lopakodni, zárakat feltörni, más zsebében kotorászni lehet ugyan, de olyan de elég idegen dolog.
    A mágusok küldetéseit is meg lehet csinálni egy harcossal, mivel nincs skill követelmény, a játékoson múlik, hogy olyan guild vezetésére tör-e, amihez egyébként képzetlen.
    Már az Oblivionban sem voltak skill feltételek, de pl. a Morrowind céhes feladataihoz még kellett ilyen.
    Mágusoknál nem kaphattál előléptetést, ha teljesen amatör voltál a varázslatokhoz, de ugyanígy a többi guildban is voltak skill feltételei az előléptetésnek - ezt a korlátozást talán meghagyhatták volna
  • Richardix
    Hol tartasz a főküldetéssel/mi volt az utolsó dolog?
  • whisper
    Ok rendben ,de a fő küldiben nem haladok vagy nem látom merre kelene és csak ezek vannak már csak! 1xüen nem találom a nagyobbik kiáltást ,hogy ott fent a kolostorban tolhassam
  • mike01010101
    kep1

kep2
  • mike01010101

Ha majd lehet saját objektumokat betenni a játékba, ez lesz az első mod-om. A model feltexturázva kész.
  • Richardix
    Nem.. persze hogy nem kell...
  • Richardix
    Pár sorra ezelőtt le volt írva de legyen: EGYRÉSZT a Well rested bónusz hiánya, MÁSRÉSZT egyszerűen az RP élmény.
  • whisper
    Most lehet hülyének fogtok nézni ,de ilyen ,hogy tolvaj klán küldiket meg mage küldiket végig kell csinálnom a fő vonalhoz? szerettem volna azokat amgel vagy íjásszal megcsinálni és nem egy warriorral
  • Benevolens
    akkor lehet, hogy igaziból tök jó
  • simon7108
    akkor meg mi a hátránya a vérfarkasságnak?én eddig nem fedeztem fel semmi rosszat benne.
  • r4pt0r
    Igen és? Nem azokról beszéltem aki e miatt változik vissza.
  • Benevolens
    jó, akkor játsszál egy kicsit a kukiddal inkább
  • Avpfan
    Én tudom...
    De nem mondom meg.
  • Louis Cyphre
    Kérdeztem annó:
    "Bugos ez a "Arniel's Endeavor" küldi? Most azt írja ki "Deliver the soul gem to Arniel". Vissza is viszem neki, de egyszerűen nem lehet vele beszélni, nem jön fel az a párbeszéd panel.
    Vágja valaki, hogy ilyenkor mi van? "

Sajnos tényleg bugos:
    "In some cases the Warped Soul Gem will get duplicated after heating it. This prevents further dialog with Arniel, thus making it impossible to complete the quest."
  • Richardix
    Hallottad már azt a szót, hogy szerepjáték? Na ez az egyik oka.
  • Richardix
    Nagyon félreértetted. Akkor változol át amikor akarsz, de azon a döntésen múlik, hogy megtartod-e ezt a képességet, vagy sem.
  • whisper
    oksa köszi!
  • jarlaxxe
    Az elsőnél be kell lépned a mágus kollégiumba csak akkor tudsz bejutni oda.
  • r4pt0r
    Nem értem minek akarnak átalakulni az emberek a rested bonus miatt farkasból, sokkal többet ér a disease elleni 100%os védelem, mert így is gyorsan lehet fejlődni.
  • sitom11
    Hali. Nekem az lenne a kérdésem.
    Állítólag külföldön már fordítják a játékot,
    hogy ők vajon milyen programot használnak, a creation kit helyett?
  • simon7108
    na várj csak.
    akkor azt mondod,hogy ez a rész,hogy akkor változok át amikor akarok csak ideiglenes és majd el kell döntenem,hogy örökre vérfarkas formában maradok e vagy totál ki akarok e belőle gyógyulni?
    vagy csak valamit félreértettem?
  • Benevolens
    igaz. Amúgy nem tudod mit kell csinálni, miután beszéltem a hülye kováccsal?
  • whisper
    2 questben kérném a segítséget!

Az egyik mikor annak az arcnae magnek kell a amuletjeit össze szedni a karmos ajtó nyitogatós. a 3 helyre nem tudok bemenni nállam minden karom ,de kulcsot kér az ajtóhoz és nem tudom azt merre keressem!

a másik meg Explorer axe-os quest és a warrior guildesek beküldtek a whiterunos kovácshoz verekedni és belehalt na most midnen ment tovább ,de a quest oda mutat be és bent nincs semmi és ha betörök akkor csak a a föld alá jelez a nyíl és semmi. Ötlet?

a 3. szintű ordítást merre keressem mert az hiányzik . most 2/3-as
  • PiszkosFred
    Zoomot az "Eagle eye" adja. Az idolassitast lehet eloszedni a "Steady Hand"-del, aminel elofeltetele az EE.
  • Benevolens
    két perk is ad ilyet, ha jól emlékszem
  • Benevolens
    a másodikra: Az íjászkodásra dobálta a perkeket
  • PiszkosFred
    Archery skill Eagle Eye perkje adja.
  • TopGun
    Sziasztok. Van valaki, aki magas szintu magia hasznalo es csak magiaval "dolgozik"? adna egy perk elosztast ezen az oldalon esetleg?Skyrim calculator
    A masik kerdes: az egyik videoban azt lattam, hogy a karakter, amikor megfesziti az ijat, annyira ra tud kozeliteni az ellensegre, mintha zoomolna, vagy "tavcsovet" hasznalna, ezt hogy kell csinalni?
  • Benevolens
    a főköldi szerint beszélnem kell alvorral, beszéltem vele, és nem történt semmi. Mellesleg nem akarok az imperialistákkal lenni
  • Benevolens
    (ez honnan kerül állandóan elő mindig ott, ahol éppen vagyok?)
  • Benevolens
    ennek a pofázásnak részedről semmi értelme, mert én egy cselekvési elemet hiányolok, és nem a dekorációt. Mellesleg a rítusok végzését hiányolom as játékból. Mint mondtam
  • Nagydög
    A ...va elet a Markarthiakba! A kuldetes nyoman az osszes majom engem akar letartoztatni, persze a halhatatlan NPC-k is ramuszulnak a bunyo kozben. Mar dolgozom a nuke spellen, hogy az egesz varost leradirozzam forstwornostul, nordostul.
  • Ragnar360
    Akkor szerintem majd csak addig leszek werevolf, kár érte:)
  • Fantusz
    Tudtommal az az egy lehetőséged lesz a döntésre.
    Akkor és ott kell döntened, hogy a további "életedet" milyen formában kívánod tölteni.
    Később nem lesz lehetőség ezen változtani (majd jönnnek a modderek, s erre is kitalálnak valamit, de a jelen állás szerint csak egyetlen alkalom adatik meg, hogy eldönsd mi szeretnél lenni)
  • Richardix
    Hallottam már olyat, hogy valaki elszalasztotta az alkalmat, és nem tudott utána meggyógyulni. Egyébként nem, ha kigyógyulsz, akkor nincs visszaút.