The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként érdekes, hogy nincs ilyen skill benne. Khajittal nyomom, és 2 jobkkattos horogra terül a normál ellen. Buzogánnyal meg csapkodhatom napestig 😊
A witchert szerintem nem érdemes ehez hasonlítani, ott teljesen lineáris a történet. A maga nemében az is fasza játék, de a Skyrim tízszer lekörözi.
francois: <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Fable 3-mat toltam ki idén, de az sokak szerint nem is nevezhetõ igazi RPG-nek...illetve egy FPS jellegû RPG game is etalon volt számomra a Dead Island pl, de az sem igazi RPG.
Ez a játék az elejétõl fogva magával ragadt és a tipikus szerepjáték mintapéldája...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én úgy gondoltam harcossal kezdem kalandokat de thief kipróbálásra fog kerülni:p
Ez a játék tényleg nagyon jó lett!
★ 汤姆 李
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nagyon kemény, hogy mennyi mindent lehet benne csinálni
Fasza kis armor, most szereztem 😄
Nem tudja véletlenül valaki,hogy Fellglow Keep-ben,amikor az Orthor nevû ipse által College of Winterhold-ból ellopott könyveket keressük,azok hol vannak? :S Már megöltem a The Callert,de ott a kamrában csak 2 könyv volt,a 3.-at sehol se mtalálom.Tudna valaki segíteni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN ID: Lord_Mortanius
HOPP. LVL13as mágusként lenyomtam egy sárkányt 1v1ben.
Parasite Eve 2, best game EVER!