The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem voltam tõle elájulva, witcher 1 sokkal érdekesebb volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Végig vitted már? Nem hinném hogy erõsebb. Én még csak a thieves guild questlinet csináltam meg, de ez is EPIC.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jarlaxxe
Van amiben a witcher jobb, van amibe ez szerintem egálban van a két játék. A Fable 3 az egy nagy gagyi volt mint rpg.

Nézõpont kérdése. Ez szabadabb, annak meg csöppet erõsebb a sztorija. 😊

Why so serious?

böröczk
De ahogy az életcsíkod nézem, meg is erõszakolt : DDD

Kumiho #2179

Witcher 2-nél simán jobb! Itt klasszisokkal több lehetõség, nagyobb szabadság van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

francois
Controls-Ready/Sheath

Carmang
Helló. Hogyan lehet varázslatokat használat után "elrejteni". Ha megnyomom még egyszer a számbillentyûjét, akkor annyi történik, hogy a másik kézbe is beadja a varázslatot. De nekem "unaremd" állapot kellene.
Egyébként érdekes, hogy nincs ilyen skill benne. Khajittal nyomom, és 2 jobkkattos horogra terül a normál ellen. Buzogánnyal meg csapkodhatom napestig 😊

simán
Lehet, hogy betegség. Próbálj cure disease potit nyomni.

A witchert szerintem nem érdemes ehez hasonlítani, ott teljesen lineáris a történet. A maga nemében az is fasza játék, de a Skyrim tízszer lekörözi.

francois: <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

és ez jobb pl szerinted, mint pl a witcher 2?

Fable 3-mat toltam ki idén, de az sokak szerint nem is nevezhetõ igazi RPG-nek...illetve egy FPS jellegû RPG game is etalon volt számomra a Dead Island pl, de az sem igazi RPG.

Ez a játék az elejétõl fogva magával ragadt és a tipikus szerepjáték mintapéldája...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pedig az valami átok lesz!

Palinko
az mitõl lehet, hogy a 80 körüli one-handed skillem lecsökkent 15 re? pirossal írja most, azt hittem valami átok, elmentem a templomba de nem szedte le az oltár.
Én nagyon sok rpg-vel játszottam már, de én is csak tátom a szám idõnként! Mindenképp megérdemli a zseniális jelzõt!!!

Fpocok
Durván nézel ki. Majd én is posztolom magam, ha lesz valami jó rucim.

Parasite Eve 2, best game EVER!

francois
Az enyém is van olyan menõ, mint a tied?

halleee emberek. játszottam régebben a 4. résszel, az döbbenet jó volt, mint minden rendes bethesdás játékkal, azzal is hónapokig játszottam a végigvitele után. azoktól kérdezem akik már kipróbálták az ötödiket: érdemes beszerezni? miben más mint az oblivion?
Hát erre nem lehet tényleg mást mondani, csak hogy faxa! <#eljen>

De nagyon durva😊
Én úgy gondoltam harcossal kezdem kalandokat de thief kipróbálásra fog kerülni:p
Ez a játék tényleg nagyon jó lett!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát komám ezt hívják úgy, hogy gravitáció. Egyébként én is így jártam. Aztán mikor összefutottam az elsõ fagytrollal, akkor nyakamba kaptam a lábam, aztán usgyi!

ja ez is tetszik, hogy megnyomom az F betût FPS, vagy TPS nézet, annyi felszedhetõ tárgy van, a lockpick is, favágás is állati😄 szóval csak tátom a számat, nem nagyon szoktam ilyen típusú gamekkel játszani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az anyádat, ez nagyon állatul néz ki!! 😊 <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Igen, ez RPG.

én még ilyen jó játékkal nem nagyon játszottam még...RPG típusú game?

nagyon kemény, hogy mennyi mindent lehet benne csinálni

Postoljatok ti is képet a karakteretekrõl, kiváncsi vagyok kinek mit sikerült összehozni 😊

francois
nice<#eljen>

Üdvözöljétek a Thieves Guild új nagymesterét! 😄

Fasza kis armor, most szereztem 😄

Igen, de még egyszer mondom, a TÓNAK sodrása volt... 😄
Halihó
Nem tudja véletlenül valaki,hogy Fellglow Keep-ben,amikor az Orthor nevû ipse által College of Winterhold-ból ellopott könyveket keressük,azok hol vannak? :S Már megöltem a The Callert,de ott a kamrában csak 2 könyv volt,a 3.-at sehol se mtalálom.Tudna valaki segíteni?
Az pl. idegesített, hogy a havas hegyen leöltem egy farkast és szerettem volna keresgélni nála, de elkezdett lefelé csúszni a hegy oldalán. <#vigyor>

Tatyla
mi a race megváltoztatás konzol parancsa?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nõi Draugr szakállal. <#hehe>

Jaja. A hullát is elviszi a sodrás. Nagyon király a game. 😊
Daedra szivert mennek winterhol college-be de a tesztet nem tudom kialni mert nem vagyok varazslo. Valami mas modszer hogy bejussak ?
Ebben a játékban még a társ rendszer is tökéletes (utasíthatod bármire, cipeltethetsz vele cuccokat, fel is vetethetsz dolgokat). Tökéletes!

A vízfolyás irány megadhatóságáról jutott eszembe. Múltkor egy kis tavacskába ugrottam és meglepõdve vettem észre, hogy sodrása van... a tónak... hehe 😛
yesname
Na ez a tévedés. Keress csak rá. Csak beleépítették a vízfolyás irány megadhatóságát, fejlesztettek rajta pár dolgot és átnevezték.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hopp. Elnézést! Megyek oda.Azért köszönöm.
francois
Az elõbb írtam, hogy warez topikban keress megoldást, mert az általad tapasztalt probléma, ha jól tudom tipikusan tört verziónál fordul elõ.

Valaki segitene? Tárgyak forgatása???? Köszönöm.
En az erdekesebbeket meg szoktam tartani, de sok ertelmet eddig nem lattam. Pedig biztos vagyok benne, hogy egyszer valaki egy csomo penzt fog igerni valahol egyikert, amit kicsit elobb adtam el 5 aranyert.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

francois
Ezaz<#taps>

akkor ez marad #4429

Könyveket elolvasás után eldobhatjuk, nem kell õket megtartani igaz? Mert már marha sokat nyomnak. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Fpocok
Nem lehet.

HOPP. LVL13as mágusként lenyomtam egy sárkányt 1v1ben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

helosztok. nálatok is volt olyan bug hogy amikor vérfarkassá változtam a kurzor alatt kivan irva mindíg hogy : to Skyrim ? 😮 elég idegesítõ és nem tudom hogy tüntessem el :/
Ezen én is sokat agyaltam és mintha egy videóban láttam volna, hogy védekezik
francois
Warez topik.

Molnibalage
Szerintem sehogy. Én is ezen agyaltam egyébként.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM