30713
TES
-
#9685 Mágusként olyan íjam van, ami 185-t sebez. Ha ég az ellenfél, akkor mégtöbbet :D -
#9684 Ezt kifejthetnéd, szerinted egy ijász nem ihat potit? mert szerintem igen. -
Richardix #9683 Naigen, de az úgy már nem archer only :)
Egyébként mi a rossebért nem lehet az NPC-ket azonosítani távolról? Következő történt: Kísérek egy hapit Whiterunba, sötét van, alig látni. Egyszer csak meglátok egy pár embert magunk előtt. Közelebb megyek, nem támadnak. Na mondom barátságosak. Odamegyek hozzájuk, és amikor 2 centire állok, akkor hajlandó kiírni a játék: "Vampire Thrall". Na szuper, gyorsan meg is haltam, tölti vissza a játékállást. Megint odaértem, megint ott az emberalak. Íj bekészít, tűz.. és Bounty! Ugyanis ez alkalommal nem vámpírok voltak ott hanem egy vándorló bárd! -.-
Szóval a kérdés áll: Mi a megveszekedett ****ért nem lehet távolról azonosítani az embereket? Nemegyszer kerülök nyakig szarba, mert a játék nem írja ki, hogy kit/mit látok, az meg nem támad meg amíg nem kerülök túl közel... -
Benevolens #9682 baszki. Már egy ideje azt játssza a cucc, hogy megyek-megyek, és egyszer csak nem tölti be a tájat, ilyenkor visszamegyek, megfordulok alszom, loadolok, vagy valami, de most ráadásul ki is fagyott. Mi a tököm ez?? -
#9681 Az a baj, hogy volt, hogy akkor is láttak, mert ilyen scriptelt észrevétel volt :D (fontos embert kellett ölni) -
#9680 Olyankor kell eljátszani az invisible mant egy kis potival vagy powerral. -
#9679 Általában, ha észrevesznek, akkor sincs baj, de mivel mindenhova lopakodva megyek, kb sose vesznek észre. Illetve 3-4 főnél nagyobb csoporttal még nem volt bajom. Illetve igen, sokat mentek :D -
Richardix #9678 ... hülyeségeket ne beszélj. -
#9677 Reload azt csá -
#9676 Én ugy toltam végig ezért nem is lett lv60 a vége csak lv42.
De tényleg nagyon könnyü ijjal a játék 100-as sneak melett már egy-két méteröl se vesznek észre és mindenki egy-két lövés. -
Richardix #9675 Amúgy aki azt mondja hogy a sneak+archery nagyon OP kombó, annak azt javaslom, hogy mellőzzön minden más harcnemet. Én egyáltalán nem használok mást, se melee, se mágia, és így azért kicsit nehezebb tud lenni, ha észrevesznek :) -
#9674 Van akit már maga a tudat is zavar, hogy az embere vérfarkas ... még ha nem is használja az átváltozást ... -
Richardix #9673 ... Te TÉNYLEG nem érted? Nem az a lényeg, hogy muszáj-e átváltozni vérfarkassá, hanem, hogy a karakter AZ! Tudod.. szerepjáték.. beleélik magukat a karakterbe, és van aki úgy képzeli el, hogy ki akar gyógyulni ebből a betegségből. Az a baj, hogy te nagyon funkcionálisan nézed a dolgokat...
A Well rested bónusz meg 8 óráig megnöveli a skillek fejlődését 10%-al, ha kialszod magad. -
simon7108 #9672 az elsőről fogalmam nincs,hogy micsoda,viszont azt nem értem miért rontaná el az élményt?nem kell mindig átváltozni.Én pl csak akkor változom át ha nagyon muszáj mert látom,hogy nincs esélyem.
eddig a beépülős küldinél jött a legjobban mert véletlen nem adtam semmi cuccot a csávónak így üres volt a láda és nem volt semmim.átváltoztam és legyaktam őket. -
Ragnar360 #9671 hogy lehet ellopni vmit ugy a kocsmabol h ne vegyek eszre, pl teszem azt a barpult mögül egy italt - misc quest - valami eltereles esetleg ? -
Ragnar360 #9670 kk, cool :) -
Richardix #9669 ??? -
heady #9668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://img600.imageshack.us/img600/7583/2011111500003.jpg -
whisper #9667 Jó tudtam ,hogy kapok egy oltást mert valamit nem értettem pontosan angolul! -
Nagydög #9666 Remek. Akkor itt a vege a Skyrimnek. Semmit sem lehet vele csinalni. A legszebb az, hogy kifutottam a varosbol(persze Lidit levertek, mert neki kemenykednie kell), erre kint var meg harom thug is, hogy valamit megbeszeljenek velem. -
Belkar #9665 Pedig csak el kellene olvasni amit kiír a játék. De szívesen. -
whisper #9664 Na ez az ezt nem tudtam ,hogy ha 2-es akkor tovább kel nyomni! Köszi. -
#9663 -
Belkar #9662 Tartsd nyomva a gombot nem lehet olyan nehéz... -
Richardix #9661 Lenyomva tartod a gombot és úgy Shoutolsz? Mert különben csak az első szót mondja, és az nem elég nekik. -
Nagydög #9660 Aham, utananeztem. Konzollal vissza tudom allitani a jatek allapotat, es ujra vegig bohockodhatom az egesz banyas szart. Lofutty! -
whisper #9659 Ha 36-on bugzodott be nekem ez a szar megbolondulok -
Richardix #9658 Kb, de könnyű orvosolni. A Dokumentumokban megkeresed a Skyrim mappáját, és ott a 2 .ini fájlt kitörlöd. Majd újra elindítod a játékot. Ez helyrehozza az Esbern küldit, elérhetővé teszi a Screenshot készítését, és asszem a Data Files menüpontot is ez teszi elérhetővé. -
Nagydög #9657 Franc, ezek szerint egy bugba utkoztem. Pedig eddig olyan szepen elkerultek. -
#9656 OFF: nagyon könnyedén, a második része kb az előző évtized legjobb játéka volt nálam -
whisper #9655 azt írja ,hogy need mroe power pedig 2-esen van már -
#9654 Esbern küldi tuti 100%,h mindig bebugol? -
Psychedelic #9653 Csak 1x megnyomod a shoutot, vagy nyomva tartod? Mert cask ugy csinálja meg végig, ha nyomva tartod szerintem, ha csak megnyomod, az első részét fogja tolni. -
whisper #9652 vagy 20x eltoltam és semmi de azt írja ,hogy demostráljam a shoutomat -
Richardix #9651 mondják, hogy nem jó? -
Nagydög #9650 Tudja valaki, hogy lehet levenni magamrol a fejpenzt? A hulye markarthi orok mindenkeppen le akarnak tartoztatni, de ha azt mondom, rendben, akkor osszezavarodnak es elorol kezdik a beszelgetest. -
whisper #9649 2-es és rátolom és nem jó nem tudom mi a probléma -
Richardix #9648 Én a kalandozást vegyítem a munkával. A kocsmákban szoktam vállalni melókat, amik mondjuk koszos 100 septimet fizetnek, de mindig valami új helyre visznek el. -
Richardix #9647 .. azokon kettes szintűt kell tolni. -
#9646 Céhes küldetések nem különösebben szórakoztatóak, pláne, ha már vezető vagy.
(nem semmi, hogy az alacsonyabb rangú céhtagok adnak a főnöknek gyermeteg feladatokat)
Városokban beszélgess NPC-kel, tőlük jöhet sokkal értelmesebb küldetés, mint a céhes lóti-futizás.
Jók lehetnek még a Deadra küldetések, illetve a "csak" kalandozás-felderítés.