The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még valami. Ennyire lélegzõ és élõ világot nem láttam a Gothic 2 óta, de ez annál is több. A grafika és a szinkronszínészek tényleg életet lehelnek a karakterekben. Nem hittem volna, hogy ennyire bejön majd a dolog.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elsõre egy breton "battlemage" szerû karaktert játszottam, de félidõben azon kaptam magam, hogy már kovácsolok, enchantolok, zárakat török fel úgy hogy közben elméletileg a mágia és a közelharc terén sem kellene lemaradnom. Nem igazán mûködik a dolog.
Még pajzs nélkül is jobban jár az ember ha közelharcban csak fegyver van a kezében és semmi varázslat. Végül csak úgy mûködik a kevert osztály, mint az eddigi TESekben, amikor messze voltak dobáltam õket amikor közel jöttek akkor vagdaltam. Kár pedig azt hittem a spell+fegyver kombó megkímél a felesleges váltogatásoktól.
Viszont eszméletlen jó a játék, a történet és az oldalak. Annak ellenére, hogy szinte beton stabil oldalválasztással indultam neki a kalandnak, a végére ez teljesen megváltozott. Már nem is tudom ki mellé álljak annyian vannak. 😄
A szobákról annyit, hogy én vettem egy házat kemény 5000pénzért. Kidekoráltam 300+250 ért. Fent a padlástérben van egy kis szoba, ahol egy ágy van, és NEM ALUDHATOK BENNE, csak a másik nagy ágyba... Valami társjelölt csaj gondolt egyet és beköltözött hozzám, kisajátította magának az egyik szobát...
felháborító...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Aztan 200 eve meghalt az uralkodo, Uriel Septim, Talos utolso ismert leszarmazottja, es a magikus vedelem megszunt (nem volt hirtelen felszentelt utod, igy megtort a magikus vedelem), ami a demonok es egyeb alvilagi "elpuszitok mindent" gonosz istenek ellen vedett. Szerencsere volt egy zabigyerek, aki magaban hordozta a Talos vervonalat, o volt Martin, egy szerencsetlen pap, akit elo kellett guberalni, es segiteni neki visszaallitani az idokozben kitort demoni invaziot. Errol szolt a IV. resz.
Ez 200 evvel ezelott volt, es bizony az invazio hatalmas pusztitast okozott. Ezt helyre kellett epiteni, amely - mint tudjuk - hatalmas aldozatokkal jart, es ezen aldozatok termeszetesen elobb nelkulozeshez, majd ebbol fakadoan lazongashoz, elegedetlenseghez vezetett. A korabbi sziklaszilard Birodalom ereje megingott, es egyre tobb tartomany gondolkodott azon, hogy talan ideje befejezni ezt a Birodalmi dolgot, es inkabb sajat labra allni.
Es itt jon a kepbe a Skyrim tortenete. A kiraly halott, megoltek. A nep ket reszre szakadt. Egyik fele ki akar lepni a Birodalombol, masik maradna. Polgarhaboru tor ki, csak azt felejtik el a draga eszakiak, hogy ha egymast olik a Skyrim foldjen, akkor az csunya veget fog erni, ugyanis a Tekercsek szerint ekkor a regen szamuzott Sarkanyok visszaternek, es persze jon az elukon Alduin is, akinek a celja mi lenne mas, mint... hat nem hellokitty online eves elofizetes.
..es persze kell egy ujabb sarkanyszulott, aki mindent rendberak.
[merlinw.org]
Ha beteszem a cuccaimat az ottani egyik ládába, akkor az megmarad nekem?
Az operációs rendszeren is túl...
[merlinw.org]
Amúgy ha egy vérfarkas megharap, akkor halott leszel 😄 A vámpírt azt nem tudom
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Pusztán azt sem vágom, hogy akkor most ki kicsoda és melyik földrész mi. Olyan, mintha nem tudnám a való vilgában, hogy akkor most Ázsia vagy Afrika, és Mao vagy Nixon. 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Sem a 3. sem a 4. résszel nem játszottam.) Az még ismerõsen cseng, hogy Talos halandó formában a TES IV-ben kinyírt király rokona lehetett, a Septim család egy tagja. Most Skyrim akkor levált a birodalom központi részérõl? Hogyan jönnek képe a sárkáyok? Kik azok az Imperialok? Miért üldözik Talos követõit?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem e tud valaki választ adni a kérdésemre:
Lehet e az arcot és a fajt változtatni akár cheat el? Egy arc változtatás már oldana a problémámon.
Van e fodrász a játékban... azaz tudok e hajat változtatni?....
Különbözõ módok kiegészítõk naprakész oldaláról merre tájékozódhatok?
Elõre is kösszi és remélem sok torrentes megvette a játékot mert szerintem megérdemli...
Parasite Eve 2, best game EVER!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
megoldódott, egyszer csak kiírta hogy nõtt a one handed skillem és már a helyes számot. szóval számolt õ a háttérben. valami kis bug lehetett.
érdekes, hogy nem bántott
textúra féjl
Kumiho #2179