30713
TES
-
#9725 Megnéztem a wikit, de a házamba nem tért vissza... -
#9724 Eddig Lydiával kalandozgattam, de a Silver Hand kiirtásánál a program mellém adta az egyik Companion klán tagot. Mi a bibi?
1. Kibaszottul gynege.
2. Tárgyat sem lehet neki adni.
Kérdésem tehát az, hogy le lehet cserélni másra és az, hogy hol a rákban van Lydia most. Mert fasza, hogy a cuccaim is rajta maradtak... -
vzajcev #9723 #9377 -
mike01010101 #9722 Köszi, nekem is van millió az inventorymban. -
#9721 Csak elonye van. Altalaban extra sebzest ad a fegyvernek, a meregtol fuggoen, vagy egyeb, harcokban teged segito hatast. Erdemes hasznalni, ha mar ugyis milliot gyart az ember alkimia soran. -
mike01010101 #9720 Én se használtam soha mérget. Érdemes? Van valami hátránya? -
syberia2 #9719 Valami nagy gáz van!:)
Esküvőn voltam, szépen kivártam amíg kezdődik, és mikor jönnek be a vendégek, egyszer csak bedől a földre az egyik halott társam, ezek után pedig nem akart többet beszélni velem a zasszony
?? Valaki? -
#9718 Nem ajánlják fel neked, hogy vérfarkas lehetsz. -
#9717 Foggalmam sincs, sry. -
simon7108 #9716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert nekem még csak 9 van annál pedig már most voltam fent a nagy hegy legtetején a sárkánynál,hogy tanítsa meg azt a Shout-ot ami kell.Most vagy van még nekem 9 fő küldetés,vagy félre néztem volna a számokat? -
simon7108 #9715 azok a Main Questek amiknél neked 18 van az a fő story?tehát a Dragonbornos küldik? -
#9714 Sikerült befejezem a játékot... lvl57-en. A vége elég epik volt. Tetszett. Egy pár küldetés maradt, tényleg nem sok.
[spoiler]
-
#9713 Újrakezdtem a játékot, de most már experten, és kicsit tudatosabban :)
Most nézem az órát, talán picit túlzásba is estem :P
Conju build, 2 idézett karddal/íjjal nyomulok, + magam mellé idézgetem a lényeket, + társ. Nincs ami megállítana... nagyon beteg... asszem le kéne feküdni aludni.... :D -
#9712 100as destruction, master spellek megtanulva!
-
Richardix #9711 Azért, mert csatlakozni akar a Companionokhoz? Egyébként meg, ennyi erővel kérdezhetnéd a "vezetőjüket" is, hisz ő se akart vérfarkas lenni. -
simon7108 #9710 én értem,de ha valaki ki akar gyógyulni belőle akkor miért változtatja át magát?az ok,hogy a vámpír kórra keresik az emberek a gyógymódot mert az véletlenül is lehetsz,de vérfarkas csak egyfajta képpen lehetsz.
na meg én speciel már vártam,hogy az legyek.ezért is csatlakoztam a Companionokhoz. -
simon7108 #9709 tudtommal ez az egyik gyógymód a vámpír kór ellen.mármint,hogy vérfarkas leszel. -
#9708 Hmm...
Eddig sosem poisonoztam :D Ez megmagyarázza... köszi :D -
#9707 A vámpírnak, és a vérfarkasnak is 100% az ellenállása a betegségek ellen.
A kérdésed egyébként jogos, mert mi van akkor, ha vámpírként kezd valaki neki a Championos küldetéseknek?
Vérfarkas nem lehet vámpír, de mit kezdenek egy vámpírral a vérfarkas beavatási szertartáson? -
Richardix #9706 Az hivatott jelezni, hogy méreg van a fegyveren -
#9705 Srácok. Ez mi? Eddig még soha nem láttam, soha nem tűnt fel... ez mi?
-
heady #9704 Ragnar-nak linkeltem, egy térképrészlet. -
#9703 Miért van az, hogy minden istenség, minden hatalom azt akarja, hogy kinyírja azt, aki őt próbálja szolgálni? -
#9702 Holnap után jön az új patch, remélem javítják ezt is, kicsit érdekes lesz 4-5 ranged ellen után a 3.person xD -
#9701 jaja nekem is 2db nyilvesszö(egyik a vállamnál, másik a derekamnál :D) logott ki, de pár ora játék után eltünt :) -
#9700 a vessző még hagyjad xD -
#9699 thx :) -
Benevolens #9698 sok idő, de eltűnik. Én egy nyílvesszővel szoptam meg. -
#9697 elnezest changesex, hanem sexchange -
#9696 ird be a konzolba, hogy changesex, aztan megegyszer mikor megvaltozott, hogy az eredeti nemre valtozzon vissza. -
#9695 Csináltam egy vidit egy boss harcról, és mikor visszanéztem vettem észre, hogy a dungeonban külső nézetben sem nekem nem volt árnyékom a földön, sem egyik csontinak sem, sem a bossnak ...... pedig highra van állítva a launcherben az árnyék. -
#9694 Nekem volt.
Egy idő után eltűnt. -
#9693 Tudtommal nem. -
Kallahiosz #9692 Nekem egy nyíllal eset meg mindez. Töröltem kb 3 óra game-t -
Kallahiosz #9691 Lehet, hogy hülye kérdés de lehetek egyszerre farkasember és vámpír?
És ha nem akkor felváltják egymást?
Valakinek van erről tapasztalata? -
#9690 Egy necromanta meglőtt jéggel. Azóta egy 75 centis jégcsap áll ki a karimból xD
Valakinek esetleg volt hasonló? Reload meg restart után is ott van^^
Hol van a game-ben olyan felcser aki ki tudja szedni? Vagy töltsek vissza egy olyan állást ahol még nincs és legyek ügyes? -
Richardix #9689 Arról nem is beszélve, ha meglövök valakit, akkor 1km-ről is tudom az adatait.. akkor most hol itt a baj? -
Richardix #9688 Megbocsáss, de akkor az is scifi, hogy egy csíkon látod az egészségi állapotodat, vagy hogy PONTOSAN TUDOD hányszor tudsz használni egy mágikus tárgyat, tizedesjegy pontosságig megmondod egy tárgyról RÁNÉZÉSBŐL, hogy mennyit nyom, és mennyi az értéke. Arról nem is beszélve, hogy GPS van a fejedbe építve. És ha már közelről tudod hogy hívnak valakit, és azt is látod mennyi az élete, akkor ezt miért ne láthatnád messzebbről is? Pláne, ha íjász az illető... ha már képes vagyok arra, hogy kedvemre szabályozzam a szívverésem (időlassítás), és képes vagyok ráközelíteni a szememmel a célpontra, akkor miért ne tudnám távolról is azonosítani az embereket?
Egyébként ennek mi köze ahhoz, hogy nem használok, csak íjat? -
Richardix #9687 Nem azt mondtam, hogy nem használhat, csak én személy szerint nem használok. Legfeljebb hp potit ha nagyon kell.
Egyébként egyre többet csalódom a játékban. Csal minden sarkon! Példaképp most Companionnál elérkeztem oda, hogy "beavatnak". Namost én rohadtul nem akarok vérfarkas lenni, és a góré is mondja, hogy nem kötelező, ez csak a Kör-höz való csatlakozáshoz kell. Attól még lehetek Companion. Aha... de visszautasítani nem lehet, csak azt mondani, hogy "majd visszajövök ha meggondoltam magam". Viszont így nem tudok munkát vállalni a többiektől sem! Amíg nem változom vérfarkassá (Ami "nem kötelező") addig nem kapok tőlük megbízást sem. A képembe hazudja, hogy ezt nem kell ha nem akarom... a faszt nem. -
#9686 Érdekes, hogy meelét nem akarsz használni, de azzal, hogy távolról beazonosítasz valakit, mintha valami sci-fi lenne semmi bajod :D