The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont találtam egy egykezes axet, amivel ha ütök, akkor begyullad az ellen

Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy meg fúú de szar boxon a grafika, örülök hogy pc-m van😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(kivancsi lennek meglehet-e menteni azt az illetõt...)
Ez munka, megvan a célpont, oda mész, megölöd. Pont. Tehát ez ilyen beállítottságú céh, de ha valamelyiket gonosznak kéne neveznem a játékból, akkor legjobban rájuk illene.
Juttatásokat meg kapsz persze, adnak pénzt, mint midnegyik másik céhnél, plusz kapsz spéci tárgyakat is.
Respawnról jut eszembe: 28. napja járom Skyrim hegyeit-völgyeit, visszanéztem egy már régebben kitisztított bányához. A bánya elõtt egy bandita fogadott, aki azelõtt tuti nem volt ott, ennek megörültem. De belépve a bányába... semmi! Minden ugyanolyan még mindig, a hullák, a szétdobált holmik, a learatott gombák, minden! Most komolyan nem akar ez a szar nekem respawnolni? -.-
Egyébként például, tetszik a Dark brotherhood keménysége, titokzatossaga teszem azt, de mivel Obliviont nem igazan toltam (tudtommal ugye ott is voltak) igy nem igazán tudok roluk sokat, csak amit igy itt összeolvastam, meg hallottam rola, sokan emlegetik. Szóval, belépek, mert en is "menõ" akarok lenni, (jo ez igy szar fogalmazas) de lényeg, hogy ugye kapnék tölük feladatokat, vagy pl. miket adnak õk - MERTHA ha a jó cél érdekében cselekszenek törvényellenest, pl kinyirnak ezt azt, sõt teszem azt, engem kérnek fel rá, akkor tudok vele azonosulni, de ha csak gonosz célból cselekszenek stb. akkor már nembiztos - "jó" akarok lenni, kisebb kihágásokkal, poénkodásokkal (pl lopok ezt azt, meg sorolhatnánk még ezer példát én most annyira még nemtudok, mivel nem jatszottam még ugye - de arányában véve, segíteni akarom majd az embereket/világot, s a jó célt szolgálni - hogy ebbe beleférne e a Dark brotherhood mondjuk az egy kérdés 😊
"Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet 😄 😄 😄"
cant fuckin wait aaahhhh 😊)))
Este is vannak küldetések az utcán jószerivel, engem már nemegyszer pisszegett le egy sarkon valami rossz arcú alak, hogy kéne egy kis munka. Azt meg itt megint nem tudom, hogy ha oda mész és látja hogy vámpír vagy, akkor nem szalad-e világgá. Ki kell próbálni 😊
Nincs "jó" és "rossz" oldal, te döntöd el, szerinted mi a jó és mi a rossz. A tolvajokat pl mondhatnánk "rossz"-nak, de viszont õk teljesen ellene vannak a gyilkolászásnak, bele is sulykolják jól az emberbe, hogy õk a dark brotherhood.
Kilépni nem tudsz a céhekbõl tudtommal, csak ha valami szabályellenest csinálsz, akkor kizárhatnak.
Hehe amúgy még egy vicces quest, Whiterunban a kocsmában csatlakoztam egy ivóversenyhez, aztán másnap egy templomban ébredetem egy másik városban jóóó messze, ahol a pap jól kiosztott, micsoda rumlit csináltam, és csináljak azonnal rendet 😄 😄 😄
Egyetlen kételyem van: mennyire nehezíti meg a játékot az éjszakai életmód? Oké, ha muszáj vámpírral kimehetek napfényre stage 1-ben, késõbb már necces, csak arra volnék kíváncsi hogy így estefelé bezár minden meg elnéptelenednek a városok/utcák vagy alszanak a népek, szóval sok mindenrõl lemaradok ha éjszaka bandázgatok? Meg megnehezíti mondjuk a küldetések elvégzését?
és értem ezt ehhez hasonlo dolgokra a játékban - persze ha megölsz vkit akkor megöltél, pl NPC vagy hasonlo egyszerübb dolgok
de pl, ha belépek egy ilyenbe, akkor milyen megbélyegzést kap az ember, közszférát is nézve - mert ha pl csak azért néznék be hogy kipróbáljam, mi a szitu, de aztán rájönnék, hogy mégse az én stilusom, vagyhogy fõleg most nem igy akarom vinni, terelni a dolgokat - akkor milyen befolyásokkal jár pl a kilépés
egyszerüsitve: ha vmi featuret kiakarok majd probalni, tehát döntést hozok, utánna ha mégse szeretném, majd csak késöbb vagy egy másik végigjatszásnál (mert pl mondjuk elsõre ilyen és ilyen karektert akarok) akkor ez hogy müködik
nemtudom...remélem nagyjabol érthetö mire akarok kijukadni 😊
ps: hmmm de ahogy látom a PC-s mentési rendszer az a régi, Esccape és tudsz menteni bármikor - ha többi platformon is igy van, akkor ez megválaszolhatja a feltevéseimet 😊
First dlc pack
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De én mágus vagyok vazze, nem rakok staminára :S
Eleinte kifagyott 3ból 1szer, átállítottam a hangsávot, most kifagy 15ból 1szer.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudni már hogy megjelentek-e?
Én ettõl a cégtõl rendeltem mert valaki anno linkelte a topikban, hogy itt a legolcsóbb, de azóta sincs semmi és már currently unavailable ráadásul a termék.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM