The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alduin szerencsétlen köpni nyelni nem tudott, simán megmurdált szegényke.
A máguscéh meg a birodalmi légió is ki van végezve... A brotherhood egyáltalán nem vonz, úgyhogy szerintem rágyúrok a daedrákra, meg a 9 priest maszkra.
Ja, meg a nõsülést is tervbe vettem XD... Van még mit csinálni, bár nem hiszem, hogy a karakteremnek ezek után bármi is kihívást jelentene még 😊
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nézz körül alaposan, lesz ott egy jegyzet, olvasd el és máris kapsz egy új feladatot amit meg kell csinálnod. A feladat egésze nem lesz failed, csak az a pont amit egyenlõre nem tudsz teljesíteni. Jelöld ki az új feladatot ami a levélke elolvasása után bejön pluszban és majd azt megoldva be tudod fejezni ezt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Olyan jó móka becserkészni az ellenfeleket, csak még nem tudom pontosan mire fejlõdjek vele. Úgy gondoltam alchemyre és enchantingra gyúrok rá, plusz lopásra,zártörésre de... úgy érzem kicsit sok lenne ez így.
Amennyiben a sztoriról van szó és arról a dungeon-ról ahová közvetlenül a szakállasok küldtek a hegyrõl, nos ott csak menj végig és majd találsz egy üzenetet (egy tülköt kéne de a tartója üres mikor ráböksz) amit elolvasva tovább lép a feladat (pontosabban kapsz egy újat amit követve megoldódik ez).
Ez nem annyira közeli hely mint mondjuk a Whiterun-beli companions alagsora, de felettébb jó kis hely.
El kell menni Labirinthian-ba és ott nagyjából a romos terület közepe felé lesz egy kupolás nagyon alacsony épület. Odabent lehet találni egy holttestet, meg egy maszkot és egy jegyzetet. A jegyzetet elolvasva rá lehet jönni mire való a maszk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyetlen pici hátránya a helynek hogy van vagy 3 ice troll a közelben a romok között. Szóval ha nem figyel valaki akkor bunyóznia is kell majd.
Maga a helyszín meg a Whiterun és Morthal között húzott egyenes vonalon van, a köztük lévõ hegy havas oldalán.
itt mit kell tenni milyen íhorn-al met átmegyek és faild?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Hogy haladjál haladjál ember!
De anélkül is megoldható a probléma csak konzol használatot igényel. Gyakorlatilag annyit kell tenni hogy a tcl konzol kóddal átmész az ajtón, majd deaktiválod a kódot és nyomkodod az e billentyût mint a veszett miközben a manus van veled szemben (effektive beszélgetést akarsz vele kezdeményezni). Ekkor reagálni fog a manus ha nem is lesõre akkro sokadikra és kinyitja az ajtót. Mivel hang nem lesz így a párbeszéd egy pillanat alatt átpörög (már az õ része) és megint az e betûs trükkel lehet elõrébb juttatni a fickót.
Én így csináltam végig elsõre még a fix elõtt. Tulajdonképpen mikor felraktam a fixet addigra már az utolsó küldetés jött, akkor kapta vissza a hangját a fószer.
www.gamekapocs.hu
De nem emlékszem már mi volt a parancs.
A valóban értékes cuccok tehát nem vesznek el, legfeljebb nem tudsz tovább vinni mindent.
Vannak rettenetesen gyenge kisérõk, bár nem jellemzõ, hogy azokkal sokan nyomulnának (pl a khajit mágus).
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A Stormcloaks kívülrõl nézve elég kautikus, de a császári légió sem szimpatikus egy olyan figurának, aki a hóhérbakó alól pislogott a sárkányra.
Talán nem véletlen, hogy a fórumon errõl a két csoportosulásról esett a legkevesebb szó, gondolom nem elsõként estek neki a játékosok ezeknek a küldetéseknek.
Harcosok, bérgyilkosok, mágusok, tolvajok küldetési voltak fõleg a témák, érdekes, hogy a bárd kollégium eseményeit is elég kevesen kommentelték.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vittél neki mammut agyart?
Illetve lehet még egy hiba lehetõség: az amulet elõfordul lootban is, de az nem jó, Riftenben a paptól kell megvenni.
every damn day
every damn day
Viszont mondjuk akkor meg nem fog pénzt keresni a házban szoval annyira mégsem jo megoldás mint ahogy gondoltam 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
löttem olyan 90 képet kb, szelektaltalam kicsit, meg miutan a xar kephosthu bugos es elvette fel oramat minimum egy muszaj voltam masik oldalt igenybe venni, rem jolesz
PS: a térképet mior megtapintottam az egy jó érzés volt 😊 na meg a többi cucc is kiralysag - i luv it, enjoy! =)