30713
TES
  • JethroHUN
    Amúgy a DB megsemmisítése az küldetés vagy teljesen önkéntes alapon csináltátok páran? Mert már unom a sok assassint.
  • IXEMGabeo
    nálam is a nagyobb városokban kicsit akadozik főleg Markarthban...egyébként faszán fut. Patchelni tuti nem fogok, mert olvastam, hogy rengeteg mindent tönkretett a patch
  • IXEMGabeo
    ha arra a hídra és szekérre gondolsz semmi tetemet és szívet nem találtam tegnap lestem meg. Viszont a High Hrotgar nagyon bejött:) 1-2 troll és jegesmedve akadályozott, de tetszett a havas út felfele
  • JethroHUN
    Ez hatalmas nagy :D én ezt kipróbálom, már úgyis megvan az enchant :D állat ez a gamma
  • xXtamasXx
    A jobb alsó sarokban azt mutatja mennyi lelked van, minden szóhoz 1 lélek kell, rámész és nyomsz egy "R"-t.
  • MaRee
    Valami gond lesz ott, nekem a mérföldekkel szarabb gépemen stabil 40-50 fps van mindenhol. Próbáld a driverjeidet frissíteni, vagy patchelni a játékot.
    Sziasztok, az a gondom, hogy városokban iszonyatosan leesik az fps, 20 körülire. (konkrétan Solitude, Markath és Riften) A gépemnek elégnek kéne lenni hozzá, (Phenom 2 955BE, Hd6850, 4gb RAM) úgyhogy teljesen indokolatlannak tartom, hogy így lelassul. Akármilyen részletességre állítom, nem változik semmi. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy csak ilyen szar lett a portolás?
  • sanyiiiii
    Van dragonbone fegyveres mod.
  • whisper
    Hjaja ,de Én arra gondoltam ,hog yátlátnak a vérten és látják ,hogy Én egy vámpír vagyok 3 napja nem ettem és sápadt vagyok. Ennyi erővel egy Nord néger szőke is lehetnék kb akkor se látszana semmi belőlem a draedtic vértből
  • MaRee
    Na így kb 200 óra játék után már tudok véleményt mondani a játékról.

Első lelkesedésemben nagyon tetszett, most már viszont nem vagyok olyan elfogult. Természetes nagyon jó a játék és nagyon tetszik, de nekem valami hiányzik belőle. Nálam a Morrowindet nem veri. Valahogy annak sokkal jobban tetszik az egész hangulata meg minden, plusz hogy nincsen ennyire agyon egyszerűsítve.Igazi RPG, de hát tudom ma már nem kell ilyet várni. Fasza lenne egy Morrowind Skyrim szintű ÉLŐ világgal és grafikával :) Vagy ami mégjobb lenne egy játék ami skyrimet, obilviont és morrowindet magába foglalja egy hatalmas világon, na de ugye ez lehetetlen, de álmodozni azért szabad :)

Úgyhogy nálam a játék beváltotta a hozzáfűzött reményeket, de a sorrend még mindig Morrowind, Skyrim, Oblivion. :)
  • masterthief
    A Skyrim lett az idei év legjobb játéka a VGA-n!
  • Tibbor
    A Kiáltások-kal kapcsolatban szeretnék kérdezni:

Ha egy adott kiáltás még szürke betűkkel látható és a program azt írja: sárkánylelkek szükségesek a feltöltéséhez, akkor a képernyő JOBB ALSÓ sarkában ilyenkor hogy értendő a szöveg?(nálam pl. 3 dragon soul van kiírva) 3 lélek kell a feltöltéshez(megtanuláshoz) vagy annyi lélek van nálam?
  • ToMy_
    Fush Ro Dah fails...
  • mecsoka
    Sziasztok! Tegnap vettem egy PS3-at es ajändekba adtäk hozzä ezt a jätekot. A problema csak az h franciäul indult el. Nem tudja vki h hol lehet beällitani a nyelvet (mär ha egyältalän be lehet)? Sajnos, sem a konzolhoz, nem ertek, francia hiänyäban pedig a jätekon belül sem talälok ilyen opciot. Elöre is köszi a segitseget! M
  • Calver
    másik ok pedig az, h major/minor skillek kiestek, csak a kövek vannak, mint fejlődésgyorsító, és ugye nehézpáncél egy helyen van fegyverekkel, míg könnyűvértek nem - szóval logikus, h a harcos beállítottságú kétlábú inkább azt fejleszteni, ami 20%-al gyorsabban fejlődik. hozzáteszem: alapjáraton könnyűpáncélok 10%-al gyorsabban fejlődnek nehézpáncéloknál, szóval ha valaki pl a The Lover követ használja, mindjárt nem olyan rossz befektetés... igaz ha normális fegyvereket is akar, még mindig a kovácsolás Daedric ágán érdemes haladni, és perkek szempontjából ugyanannyi lesz vége.
  • Fantusz
    Nem biztos, hogy a legkönnyebb fejlesztés a legszebb, s ha némileg eltérsz a megszokottól, attól még lehet jó a karaktered.

Könnyűpáncélos, nehézfegyveres hős a klasszikus nomád, s hogy ezt az utat a Skyrimben kevés játékos járja, annak főleg a kovácsolás az oka.
    Heavy ágon lévő fegyverek nagyobbat sebeznek, mint a vele egy szinten lévő light.
    Itt érzek egy hiányosságot, sárkánycsontból nem lehet fegyvereket készíteni, csak páncélt, fegyvereknél az ebony, daedric jobb, mint a glass, bár talán a különbséget el is túlozzuk.
  • Ragnar360
    szívesen, örültem, ha tudtam segiteni :)
  • Flora2
    Te jó ég, én csak most vettem észre, hogy ezek a Forsworn-os mágusharcosok hogy néznek ki élve... most beszélek az egyikkel és a mellkasa, uramisten.... szóval ezért lógnak együtt gyakran a hagraven boszorkányokkal? mert azok csinálják meg nekik ezt a műtétet?
  • Fantusz
    The Apprentice Stone igen veszélyes tud lenni.
    Pozitív a +100% mana reg, de a másik "áldása" a 100% weakness to magicka elég komoly veszélyeket hordoz.
  • IXEMGabeo
    Yngol' s Sword küldetésre kíváncsi leszek amúgy:)
  • Ironman2
    Vazze.Mennyi grafikai bug van még benne
  • IXEMGabeo
    köszönöm Ragnar ezer hála :) igen a bolond faszi adja, de a kocsmáros dumált valami Gendhallról...amit már kipucoltam
  • Ragnar360
    a vízbe, ahol egy szekér is van, rögtön "szinte" a faluba, híd mellett, menj a vízbe és megtalálod - találsz egy daedra szivet is
    és ha jól rémlik nem a kocsmáros adja ki, hanem egy bolond faszi - egyre gondolunk remelem :)
  • Lunki88
    Nem para, max. büntiből kapsz egy nyilat a térdedbe. :D
  • wesker24
  • PiszkosFred
    VV idejere erdemes egy topikra fokusznalnod :))
  • IXEMGabeo
    töröljétek a hsz-t folyton nyitva van 4-5 ablak...
  • IXEMGabeo
    szóval jobbra kell menni...hmmm

igen azt olvastam, hogy 7000 lépcsőfok...
  • SzirmosSzisza
    7000 lépcsőfok vezet oda, a hegytől "jobbra" levő várostól.
  • IXEMGabeo
    Reyda maradványait merre találom??? elértem Ivarsteadbe...és a kocsmáros megbízott egy feladattal, hogy keressem meg a csaj tetemét sehol se találtam meg...Geimund Hallban sem pedig már azt rég kipucoltam...

a másik, hogy nem tudom hogyan lehet feljutni a High Hrotgarba:) ez egy vicc

szóva mit tudtok javasolni?
  • CamelX
    Hát de neee... nem tudtad tán hogy az Oblivion Crisis után a Thalmorok megáldottak minden polgárt a "Summon Nearest Guards in Case of Emergency" (ami naponta többször is bevethető) powerrel, hogy növeljék a High Elfek presztizsét Tamrielben? :)
  • SzirmosSzisza
    Mert az Oblivionban nem lehetett mérgezett almát adni az embernek :)
    vagy vámpír esetén fokhagymát
  • Micsu
    ávették a falloutból a gránátzsebbecsempészést :P
  • BEAST #12974
    Van olyan perk pickpocketing résznél, hogy mérget csempészhetsz az npc zsebébe és elméletileg belehal, de még nem próbáltam.
  • PiszkosFred
    Gondoltam ra, hogy kiprobalom itt is ez a fajta DB almas trukkot, de nem tettem (mire odakerulok, elfelejtem :)) Elkepzelheto, bar nem nagyon emlekszem ilyesmi targyra a jatekbol. Max alkimista anyagokat lehetne a zsebbe rakni - amik sebeznek fogyasztas eseten -, de azt csak a jatekos eszi meg, az npc nem hiszem.
  • Lunki88
    Tényleg, most erről az npc zsebelésről eszembe jutott valami. Oblinál a kedvenc szórakozásom az volt, hogy mérgezett almát csempésztem a zsebükbe és ha megkajálták szépen lement 0-ra a hp-juk, majd meghaltak. Itt is van ilyesmi?
  • Ragnar360
    :) vagy vödört tenni a fejükre .)
  • PiszkosFred
    Regi trukk. Oblivionnal ellentetben nem szamit bunnek a targyak mozgatasa (vagy pl az NPC "zsebeinek" atnezese" sem buncselekmeny, csal ha tenyleg lopsz), ezert ki kell vinni olyan helyre, ahol nem latjak, es ott ledobni, majd onnan ellopni :)
  • SzirmosSzisza
    Amúgy 4:55-nél van egy érdekes lopási taktika :D

• SzirmosSzisza
    Akkor látnak, engem sose vittek úgy el, hogy ne láttak volna.