The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megoldódott, trainerrel húztam rá egy szintet.
PiszkosFred
Házasság Annyit kiegészítésnek, hogy ahogy Saga is írta korábban, vannak speciális esetek, amikor szimpátia + speeciális küldetés kell.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egoraptor
Korrektül néz ki vanilla, csak közel sem realisztikus.
Ennek a mod-na az volt a célja hogy élethûbb legyen.

Amióta felfedeztem az aranycsinálás "mûvészetét", nem szenvedek pénzhiányban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

tobias88
próbáld ki, a játékban jobban mutat
zorrobomber
szerintem ez a víz nem szebb, egyszerûen máshogy néz ki, a vanilla is teljesen korrektül néz ki

egy olyan (buggal? vagy mi ez?) találkoztam, hogy a skill fáknál a one-handed-et pirossal írja, és stabilan 15 az értéke, nem fejlõdik, bármennyit használom. megnéztem az active effectsben, hogy ez mi, de nincs semmi ilyesmi átok rajtam. eltoltam egy potion of cure diseaset, hátha, és semmi. masszívan piros és 15. ez mi? volt valakinek iylen? van valami megoldás? :\
hogyan kell házasodni? megvan az amulett, de nincs semmi új opció a beszélgetéseknél:s

every damn day

tobias88
Hát igen, 1080p-ben nem maxon is egész szép lett így az új vízzel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
lol
A sárkányok is tudnak beszélni

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kiáltásból van 20 összesen. Ebbõl lesz 5 amit ingyen és bérmentve maxra tolva megkapsz (ez kb 15 sárkány legyilkolásával felérõ lélekmennyiség). maradék 15-re meg bõven találni elegendõ sárkányt akikbõl lehet szipkázni. Sõt jócskán többlet is lesz a felesleges sárkánylelkekbõl (elsõ végigjátszásomnál 2 szó 3. fokozata hiányzott csupán és volt 12 fel nem használt dragon soul-om).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

benőmenő
Azért aranyhiányban nehéz szenvedni, mert minden nyamvadt barlangnál kidobálok cuccokat bõven, mivel staminára 1x raktam összesen, és még így is 2-4k-val leszek gazdagabb egy kör után witherunban úgy hogy közben megveszem az összes restore health, meg magicka potit, plusz a jarl varázslójától az új spelleket.
Laza
Harcosként gyúrok a restorationra ... már perkbõl kiszedtem azt, hogy fele manába kerüljenek és duplát gyógyítsanak ... az Avoid Death (napi 1x ha 10% alá megy a HP, akkor auto gyógyít 250-et) pl jónak hangzik, azt is lehet kiszedem majd 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem csak az az értelme hogy ne legyen a player elszállva zsetonnal, hanem hogy ne pörögjön fel túl gyorsan a speech skill. Ugyanis minél nagyobb értékû és minél több cuccot passzolsz el egyszerre, annál jobban fejlõdik a speech skill. Míg ha kevesebbet vagy olcsóbbakat adogatsz avagy részletekben akkor normálisabban fejlõdik és nem száguld.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

benőmenő
Ja és, ha a fõküldit kiviszem, még gyûjtögethetem a shoutokat, meg a sárkánylelkeket, vagy eltûnnek utána, mint az oblivion gate-ek?
Fantusz
Az Oblivionban a fõküldetés után végleg bezárultak a kapuk - itt meg, ha kiengedik a sárkányt, gyorsan elszaporodnak :-)

benőmenő
Ha nem a te házadban van. akkor Dragonsreachben van a jobboldali asztalnál valahol.
PiszkosFred
Hat akkor nincs hiany repulo gyikokbol.

Calver
pedig gyógyító varázslatok hasznosak - engem nem egyszer mentett ki szorult helyzetbõl egy feltápolt close wounds, a maga könnyed 330(?) hp-nyi gyógyításával.

"The trees move. Do you not see it?"

Laza
Én attól fosnék, hogy valamiért eltûnik a hulla 😊
Mondjuk eleve érdekes, hogy ha valamit ráaggatsz a lóra, akkor az utazik vele együtt. Majd este kipróbálom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jakuza001
30 nap utan ujra spawnol minden.

Egoraptor
Meg van azoknak is respawn idejük... unlimited DRAGON!!!

Fantusz
Vannak feltételek a házasságkötésekhez.
Jó esetben csak szimpatiusnak kell lenned a kiszemeltnél, de sokszor feltétel, bizonyos küldetés teljesítése.
Ysoldának pl. egy mammut agyarat kell vinni, Lydia viszont még nehezebben elérhetõ - a fõküldetést kell befejezni.

Elvileg a házastárs mellett alvás ad plusz bónuszt, én ezt nem vettem észre (maradt a kipihent +10% bónusza), de érdemes "házasodni" több okból is.
Egyrészt, ha neked nincs házad, a kiszemeltednek lehet.
A kereskedésbõl származó haszon egy része téged illet, és lesz egy plusz kereskedõ, akinél nincs ugyan korlátlan mennyiségû arany, de "mindenes".

Jah, és a nyaklánccal a nyakadban az azonosnemûek is "beléd habarodhatnak".

PiszkosFred
Talan 20 shout van, de mindegyikbol van 3-3, szal van sarkany dogivel...

PiszkosFred
De a hulla vegig a lovon van, mint taska (user made saddle bags), igy te tudsz kalandozni (helyeket fosztogatni) es mozogni-futni, encoumber effekt nelkul 😊 Ha felulsz a lora, akkor a hulla - foleg a mokuska - leeshet. Igen, sanszos hogy egy sarkany lenyeli a lovat hullastul amig te kincsekre vadaszol, de hat jol el kell dugni a pacit, nem kinn hagyni az uton.

Megy gyalog, elersz egy romhoz, gyors MT oda (helyben ugrasz) a mount minden FT utan melletted spawnol ugye, vagyis a zombitaskad ujra varja a kincseket, bemegy a romba, kifosztod, visszacammogsz a bejarathoz, a zombi-taskaba berakod az ujabb kincseket, es goto 10. Ha pedig megy boltba eladni, akkor a varosig Fasttravel, a varos elott (celszeru az istalloig ugrani) kipakolsz a zombibol, es bacammogsz a varosba.

Win.

Laza
Nem csak ~20 sárkány van összesen? Én úgy emlékszem, hogy valami ilyesmit mondtak ... vagy az csak a kiáltásokra igaz?
Úgy rémlik, hogy nincs végtelen sárkány ...

A sárkányokkal való harcban tényleg nincs kihívás ... sajna. Mindig is hiányoltam a TES-ekbõl a jól felépített harcokat, encountereket, ahol használni kellene bizonyos dolgokat ahhoz, hogy meg lehessen ölni valakit. Pl a sárkányokhoz kellene mondjuk valami szigony, héló, vagy valami, amivel le kell szedni õket, csapdába csalni ... vagy valami spéci pajzs, ami a sárkányok tüze ellen véd ... vagy alapból menekülni kellene elõlük, be kellene õket csalni valamilyen csapdába, stb ... ez az állok vele szemben 1:1, és ütöm vágom elég ötlettelen.
Arról már nem is beszélve, hogy sokszor a lovam tankolja le, és meg ütöm a hátát 😄

amúgy tök jó, hogy meg lehet fogni a világítós bogarat 😊
konkrétan kopasz, és nem áll jól a fejformájának. Eredetileg kis fekete tar haja volt, de valahogy ez is túl világos lett élesben
nem baj, a bõrszíne is ronda lett. Összerakás közben nem látszott, hogy ennyire szürke. Meg a szakállát is cserélem, mert olyan, mintha túl nagy lenne a szája
Egoraptor
Realistic hungry animals of doom Mod kellene 😄

Ha leölnéd az erdõben a nyulakat szarvasokat stb. akkor
a többi ragadozó állat megveszne és csoportosan megtámadnák
a falvakat.

Fantusz
Szerintem hangulatosabb a játék sárkányok nélkül.
Indítottam ismét karaktert, s a fõküldetéssel nem is foglalkozom.
El lettek túlozva a sárkányok létszámilag, rajzanak, mint a legyek, s kb a kihívás is annyi, mint egy legyet lecsapni (elrepül).

Ha majd sárkánycsontra lesz szükség, elmegyek a sárkánykõért, s beviszem Farangarnak - addig meg csodálom a "randa" grafikát, Riften környéke igazán szép, Wintherhold zordsága már nem tetszik annyira :-)

Laza
Sisakkal 😊)))

Egoraptor
Jönne egy éhes farkas és elmarná a lóról - az lenne a vicces :]

Laza
Nekem csak gyalogosan nem engedi a fast travelt ... ha felülök a lóra, akkor engedi ha tele vagyok ... sõt, ha már tele vagyok, akkor nagyon meg szoktam magam pakolni, sokszorosan, és mindig a ló hátán megyek eladni (ft-vel) 😊

Molnibalage
Épp ma akartam kipóbálni. Ezek szerint megy. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PiszkosFred
/Showracemenu
Viszont a smink igy ugrik, ujra be kell allitani a borszint es a sminket.

PiszkosFred
Viheted nyugodtan, max addig uresen fog allni a haz 😊

fú, nem tetszik a karim haja. Hogyan lehet változtatni a kinézetén?
Laza
Varázslatból is csak azt a chaneling healinget használom (perkbõl rajta, hogy fele annyi manába kerüljön ill 2x annyit töltsön) ... az említett figura elöl is úgy futottam, hogy mindkét kezemen ez a varázslat volt, és két kézzel nyomtam, hogy minél gyorsabban töltsön, akkorákat vert a fejemre 😊

Szokni kell még, hogy ennyi használható dolog van ... az Obliban értelme sem volt használni ezeket. Ott úgy gyógyítottam magam, hogy minden csata után 1 órát várakoztam 😊

Zomil
Láttam, h lehet házasodni, ami azért hasznos, mert akkor férjed/feleséged boltot nyit és abbol te kapsz pénzt. a kérdésem az lenne, ha egy follower-t veszek el, mondjuk Lydiát akkor utána már nem jöhet velem hanem mindig otthon lesz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

<#nevetes1> Hát te nagyon pihent vagy hallod...
Egoraptor
Jaja, enviroment az már fel van téve otthon de ez a víz még rá fog ütni nagyon a hangulatra. :]

Fantusz
Sárkánykiáltás két részbõl tevõdik össze.
Kell hozzá egy szó, amit valahol egy fakon taláhazsz a kalandjaid során.
És kell egy sárkány lélek, amit a megölt sárkányoktól kapsz.
A szavakat meg tudod nézni, milyen hatást adnak, a sárkánylélek számszerûen jelenítõdik meg.

Kell tehát egy szó, és egy lélek, s aktiválni kell, nem használható automatikusan - aktiválás után üvöltözheted.

Nézd a menü alján lévõ info-t, mivel tudod aktivállni (R)

Ennek az a haszna, hogy ki tudod választani, melyik óbégatást szeretnéd "megtanulni"

PiszkosFred
A feneketlen hulla esete: dugig vagy kinccsel, a kiserod is. Kicammogsz a barlang/rom/egyeb helyseg ele. Fogsz egy kisebb allatot a kornyeken, mondjuk egy mokust, es levadaszod. Lootolod, de nem kibelezed hanem telerakod targyakkal, amiket cipelsz. Fogod a mokust, es megragadod (nyomvatartott use gomb), majd felrakod a lovad hatara, es fasttravel Igy engedi a fast travelt, es nem szamit encoumberednek - ami tiltja a fast travelt 😊 Mokus helyett jo humanoid is, azok konnyebben megallnak a lo hatan, csak nehezebb oda felrakni oket. Mokus leeshet...

Laza
Na, meg errõl jutott eszembe ... egy szellem harcosnak kivertem a kezébõl a fegyvert, majd elhátrált kicsit, és elõhúzott egy másikat a semmibõl ... a genya 😊

tobias88
már rájöttem közben, tényleg gyönyörû lett tõle a víz, meg az elõzõ 2 modot amit javasol, azt is feltettem, és mintha egy másik játék lenne.
Egoraptor
Ja, én is így vagyok vele - totál elfelejtem harc közben hogy léteznek. xD

Laza
Egyébként Én valamiért nagyon ritkán használom a kiáltásokat. Ha eszembe jut, akkor nyomom folyamatosan, de ha elfelejtem, akkor egy nagyon kemény harcban sem jut eszembe, hogy ugyan arra a buzerátor 2h karddal cséplõ genyára rátoljam a disarm-ot 😊

Egoraptor
Csak ha már telepítettél olyan modot ami új textúrákat rak be.