30713
TES
-
#12967 Hát igen ez az egyik legnagyobb hátránya a játéknak.Lopás terén is ez van.
Senki nem lát hogy lopok mivel nincs senki sem a közelben.
De hamarosan már jönnek az örök hogy vigyenek a börtönbe mert loptam.
-
#12966 Nem, be kell írni a topikba az összes lehetséges spoilert, és akkor lesz új content! :D -
Micsu #12965 így van, de nem kell aggódni mert feltámad szinte mindenki :D -
#12964 A játék egy neverendig story? Alduin megfeküdt, de semmi különös nem történt. Lehet tolni a végtelenségig? -
whisper #12963 Azért elég durva szemük van az embereknek ha vámpír vagyok teljes vértben és így észre veszik ,hogy vámpír vagyok. Kb semmit nem lehet látni a karakterem mezítelen valóságából 8) Jobbak ezek a Nordok mint a röntgen gépek -
MaRee #12962 Arch mage robe: College Of Winterhold küldetés adja.
Morokei maszk: Szintén, egy főellenségről esik le.
Amulet of Akatosh: Bard's College quest asszem
The Apprentice Stone: Keress rá UESPwiki-n hogy hol van, egyébként ezen mindent megtalálsz. -
pett3rson #12961 ezeket quest-ekért kaptad vagy vetted? full kezdő vagyok, csak pár órát nyomtam még, oblivion-al is csak keveset. -
#12960 Arch mages robe 100%
Morokei maszkja 100%
Amulet of akatosh 25%
The Apprentice Stone aktiválva van ez is +100%
De ez még kevés mert majd jön hozzá ma sikerül megtalálnom a ring of recovery +100% és van még a Ring of Resurgence +80%
Plussz még ha elkezdem az enchantot leszedem a felesleges ruciról a 100%-os +-ot és beleaplikálom ha lehet vagy sapiba vagy kesztyűbe vagy csizmába.
Ha minden összejönne az elég jó kis móka lenne! -
IXEMGabeo #12959 köszi kíváncsi voltam rá:) nagyon sok helyen jártam már ez pont kimaradt... -
pett3rson #12958 hogyan tudtál 325%-os regenerációt elérni? milyen cuccaid vannak és milyen perket használsz, hogy ennyi van? -
Zo11er89 #12957 Köszi szépen az infot. :) Hát én most olyan gondban vagyok hogy eddig végig light armorom volt meg van is még és a karim pedig nord harcos kétkezes warhammerral. A light armort pedig azért választottam hogy a staminámat majd töltse gyorsabban a nagy ütések után főleg, mert van egy ilyen perk ami asszem 50%-al gyorsabban tölti majd. Na most közben elgondolkodtam h csak ezért megéri e a light armort húzni? Ahogy olvastam igazán a nehéz páncélnak az előnye annyi hogy nagyobb az ellenállása. De ugye én amúgy is a healthra adok a legtöbbet aztán stamina. Nem tudom hogy a nehéz páncél mennyivel nagyobb segítség lenne? Nagy hiba lenne light armorral tolni a kétkezes harcos karim? Vagy teljesen elüt tőle? Szerintetek váltsak? Segítsetek légyszíves ebben:)(28 as karim van.) -
#12956 Ezt már egyszer beírtad.
Próbáld ki, és megtudod.
Nem tudom miért ne kaponál perket, de nem hiszem, hogy itt sokan vannak, akik konzollal szedegetik vissza a pontokat.
Én is csináltam hibákat, tettem fölösleges helyre pontot, de szerencsére nem sokat, s 1-2 félrecsúszott perket még elbír a játék.
Gond akkor van, ha rendszert csinálsz abból, hogy totál fölösleges perkeket gyűjtesz.
El kell döntened mit is akarsz elérni, könnyű páncélra pl. csak akkor fölösleges az a perk, ha nehézpáncélos a karid, egyébként csak a "lehett volna jobb is", de azért nem érdemes a konzollal bűvészkedni. -
#12955 Ezért játszom most sárkánymentes világban :-)
Az első karimmal megcsináltam a főküldetés elejét, jöttek is a sárkányok számolatlanul, a leghülyébb helyzetekben.
Winterholdot különösen szeretik, de a kedvencem az olyan dragon volt, amelyik rogyásig tele inventory-val, egy barlangból kilépve várt.
Volt eset, amikor kettessével repkedtek, s ráadásul a mágusom még a csontjainak sem tudott igazán örülni, úgyhogy eldöntöttem, sárkányok nélkül kezdem a kalandozást a következő karimmal... harcosom most 40-es, most lett 100as a kovácsolás tudománya, mégsem hiányoznak a dragonok, mert még van elég küldetés :-) -
#12954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy speckó küldetésnél kapod meg, ahol is egy elveszett Elder scroll-t kell megtalálni! északon keresd a küldetést, az északon lévő tengeren úszó jéghegyek környékén! -
Zo11er89 #12953 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemről kettőt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következő szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?
Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.
Ezen nem tud valaki segíteni nekem? :)
Köszi Előre is a segítséget:) -
MaRee #12952 Tölts vissza régebbi mentést és próbáld megint. -
#12951 Esetleg egy korábbi mentést visszatölteni ha van és ha ott se jó akkor bukta ! -
#12950 Első súlyos bugba szaladtam bele. Alduint nem tudom leüvülteni. Bármit csinálok, egyhelyben lebeg összekuprodott pozícióban. Nem tudom a főszálon továbbmenni. Akkor most mit csináljon az egyszeri user...? -
MaRee #12949 Nekem ugyan ez volt, azóta is ott van a csontváza :D -
#12948 LOL jövök ki a mágusoktól azt mondom fast travelezek egyet a küldihez ahova kell.Erre kiirja amig ellenfél van a közelben addig nem lehet.Mondom itt hogy lenne már ellenség.Abban a pillanatban megjelenik a "radaron" a piros kisgömb és lecsap rám egy blood dragon :D
Nem volt szerencséje mert megfingattam. Jól mutatott az előterében a teteme :D
Ezek lassan már mindenhol ott lesz érzik a végüket nagyon :D -
bega82 #12947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Ralbthar barlangban, amikor meg kell ölni Alain Dufontot, majd kifelé jövet van az a baszott nagy óriási gép (valami miniboss szerűség)... na és ott a dungeon végén van valami Dwarven mechanism, ami nekem kiírja, hogy nincsenek meg a megfelelő alkatrészek. Mi kell ahhoz, hogy ezt működésre bírjam? -
#12946 Mágusoknál főküldetés.
Morokei egyike a nyolc sárkánypapnak, erős ellenfél, "villám köpönyeg" van rajta, s elég durva mágiát képes használni.
Vámpírokra különösen veszélyes:-)
Labyrinthian-ban található, de nem tudom, hogy küldetés nélkül elérhető-e.
-
IXEMGabeo #12945 Morokei maszkot honnan lehet szerezni??? ez egy kék maszk, , ami 100% magicka regenerálódást eredményez -
Ragnar360 #12944 mahajnalban cdgalaxis honlapján még láttam -
#12943 Én akkor döntöttem úgy, hogy kikúrálom magam, amikor egy sárkányt püföltem, de közben feljött a nap, és azt vettem észre se stamina se magicka regenem nincs. :| -
#12942 Nem rossz:-D
A vámpírságon is butítottak picit, mert ha jól tudom Skyrimben már alvás közben nem haraphat meg vámpír, a kórt csak harc közben lehet elkapni.
Egy idig azt gondoltam, hogy a vámpírok ki is szorultak a vadonba, de kiderült, hogy ez nem így van, csak "békésen" meglapulnak a többi NPC között.
Az már az előző részekben is hiányosság volt, hogy a vámpír-hősünk harapása nem fertőz, bár ha így lett vona, nem sok élő NPC maradt volna a guildokban, ha oda egy vámpír szabadul be.
Skyrimben is a guildokban a legkönnyebb vámpíroknak a táplálkozás, csak persze nem szabad olyan szintre süllyedni, hogy a látványtól azonnal megtámadják.
-
#12941 Nem feltétlenül. Egy pár napig vámpírkodtam a karakteremmel és nem bántottam senkit sem. Közös megegyezés alapján naponta egyszer megharapdáltam Lydiát. Sőt így még könnyebb is volt, mint emberek után kajtatni. :D -
#12940 Még mindig hiány van belőle Mo-n ? Most nézem 576 oldalát és ott fent van. -
#12939 Kellemes lenne, ha a vámpírság csak pozitív módosítókkal járna, de nem így van, s ez így helyes.
Vámpírok rá vannak készszerítve a vér ivásra, ha NPC-kel akarnak kommunikálni, s ott van még a tűz elleni érzékenységés a napfénytől sebződés - vámpírok éjszakai lények, ennek megfelelően kell játszani vele.
Vámpírból nehéz nem gonosz karaktert faragni, a vérivás utáni hajsza beleviszi a rosszaságba.
Térj be a vámpíroddal Falkreathba, a fogadóba, és beszélgess Narrival:- ) -
Zo11er89 #12938 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemről kettőt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következő szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?
Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.
Köszi Előre is a segítséget:)
-
#12937 Ugyanarrol beszelunk, koszonom. -
bega82 #12936 Hát elhiszem, de a közelharcossal nagyon nehéz volt. -
bega82 #12935 Túljutottam azóta, de bevallom visszavettem a nehézséget... :S
Nekem ez egyszerűen túl kemény volt. Mindig megreptetett, és utána miközben tápászkodtam fel, lassítva figyelhettem, ahogy szállnak belém a nyílvesszők. (Nem, nem csak a térdembe... ). Bár mostmár én is experten játszom, mert azalatt már nekem is túl könnyű, de itt visszatettem adeptre, és még így is jópárszor meghaltam. -
farferi #12934 Valahol azt olvastam, hogy másmilyen a sisakja.De a fenének van ideje azt nézegetni. -
pzs #12933 Köszönöm sikerült , de nem ott ahol mondtad. Mindenesetre ha a vámpírságban nem lenne ez a evékényszer (mert különben megtámadnak) , akkor szerintem lehet vele élni . -
#12932 Varázslómmal nem sokáig bírták.
325%-os manna regenerácioval (ha sikerül majd az enchant akkor 425% lesz) elég könnyű már a mage-el tolni. -
Avpfan #12931 Az, hogy kevés a post nincs arányban azzal, hogy mennyi ember játszik a játékkal. Pl.. nekem csak a Skyrim van fent a gépemen és csak azzal játszok, ha van időm..
stat
A játékosok száma lassan csökkenni fog, de a Skyrimnek ugyanúgy ahogy az Oblivionnak lesz egy állandó játékos bázisa. -
#12930 Ez különben nem tudom hogyan jutott eszembe, de emlékszik valaki a sárkányfészek.hu nevű netes játékra? Különben teljesen értelmetlen volt, mert hónapokat kellett várni a karakterfejlődésre, miközben valami harcos platformként reklámoztak. Nem is tudom hány karaktert fejlesztettem, de egyet nem küldtem csatába:DD Manapság ez a fejlessz és várj 2 hónapot elképzelhetetlen, nem is tudom hogyan gondolták. Amúgy azóta mát megszűnt az oldal:D -
#12929 Remélem már túl jutottál rajta:-)
Figyelni kell, mindíg az eredeti jelenik meg először, s idézi a klónjait.
A meglévő képességeidből válaszd ki a hasznosakat, nekem egyetlen sárkánybőgésem sincs, s varázsolni sem tud a harcosom, így maradt a nyers erő.
Sprint - oda csap - fedezékbe húzódik - gyógyítja magát - sprint - oda csap.
Az eredeti draugr lordnak csökken az életereje, az idézetteké maxon van, ennek ellenére azok egy csapástól megsemmisülnek, de ezzel csak magadat fárasztod ki.
Ebből kiindulva, ha sikerül a csata elején "megjelölni", megsebezni, akkor már könnyebb felismerni, de a lényeg, hogy figyelni kell, hol jelenik meg. -
Kallahiosz #12928 Ha változtatni akarsz az őszi hangulaton akkor ajánlom ezt a kis kiegészítőt hozzá.
Én még nem raktam fel csak letöltöttem. Majd ha az ottani időszámítás nyár fele jár majd felrakom.
De így 2012 fele közeledve igazán kiadhatták volna 4 évszakosan