30713
TES
-
#13048 Nekem pl az Archerym lett piros és 50-ről leugrott 28-ra, ugyanúgy íjászkodtam tovább, szintet lépett az Archerym és 51-re visszaállt. -
Pares #13047 Ditto. Kijátszottam a főszálat egy karakterrel, 3 külön karaktert is kipróbáltam, megcsináltam a Mágusok meg a Companionok küldieit, elkezdtem a Thief guildot is egy másik karival, de már valahogy meguntam... -
#13046 Egen, master destro spellek viccnek is rosszak. Expertekkel jobban lehet boldogulni. Nem tudom mék elmebeteg találta ki, hogy a master destrok mind kétkezesek és egy fél óra elkasztolni őket?!?! Granulálok! :D
Mondjuk a summonok is viccesek, mert a vége felé még a két dremora lordot is bedarálják SIMÁN a death overlordok, míg háromig elszámolsz, azon röhögtem. Pláne a végleges summonokat, azokat meg murva sok idő újra kikasztolni. Én sokáig két nevesített hullával jártam (umana és sulla), azok eleve jól fel voltak szerelve, csak fegyót adtam nekik jobbat, de ugye a végjátékba sem tudod őket magaddal vinni. Mind1, utána megen összeszedtem a hullájukat Dragonreach-ben és azóta újra "élnek" mellettem... :DDD -
sitom11 #13045 Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e valahogy ékezetes betűket írni a bűvölésnél és az alkímiánál? Mert hiába találok ki jó kis Magyar fegyverneveket, (Mennydörgés, Tüzes átok,stb)ha nem lehhet normálisan beirni. -
bgabor #13044 Ez a mondat már elsőre se volt túlságosan értelmes, ezért is kérdeztem rá.
Kifejtenéd? Akkor hogyan lehetséges, hogy más skillek, amiktől korábban szintet léptem, nem álltak vissza az eredeti értékekre? -
#13043 " lvl up-ol az a skilled, akkor vissza áll az eredetire" -
bgabor #13042 Akkor ez egy bug? Mi ez? Hogyan oldja meg az ember ezt a heéyzetet? Nem akarok 40 óra játék után default értékekkel szaladgálni. :D -
bgabor #13041 Hát nem tudom, én 33-as szinten vagyok, és az Ice Spear/Thunderbolt/Incinerate Tier4-es trióval lazán lezúzok mindenkit, az Ice Spear különösen brutális. Mondjuk a magas enchantomnak és smithingemnek köszönhetően olyan full glass(epic) armort csináltam magamnak, ami 94%-al csökkenti a Destruction spellek manaköltségét. Így azért elég jól elvagyok.
-
#13040 Ha lvl up-ol az a skilled, akkor vissza áll az eredetire, nem nagyon találtam anno neten más megoldást. -
#13039 VGA 2011:
A Év játéka: The Elder Scrolls V: Skyrim
A Év fejlesztőstúdiója : Bethesda
Az év szerepjátéka: The Elder Scrolls V: Skyrim
-
#13038 Az én tapasztalatom, hogy a destro ág ugy ahogy van felejtös magasabb szinten a master spellek meg totál gyengék más pl Alterelation vagy Illusion master spellekhez képest. -
bgabor #13037 Két kérdésem lenne:
A tapasztalatok szerint érdemes pontot költeni a destruction ág végeire? Ezekre a amikor az ellenfél életereje alacsony, akkor a tűztől/villámtól/jégtől menekülni kezd/dezintegrálódik/paralizálódik. Egyik sem hangzik túl értemes fejlesztésnek. Valaki próbálta már őket?
A másik dolog, hogy valamiért negyvenről 15-re csökkent le a one-handed weapon képességem, pirossal jelöli a 15ös számot a szintlépéslépernyőn. Csekkoltam az aktív varázs effekteket, semmi negatív hatás nem érvényesül. Mi van ilyenkor? -
#13036 Mivel nem lehet visszavonni, nem tudtam mire nyomjam ... de simán elvoltam nélkülük :) -
Probatbicol #13035 Sőt Kodlaknak sem véletlen a neve:
"Vlkodlak is Czech for werewolf. Similarly Vukodlak means werewolf in Slavic countries such as Croatia and Serbia." -
#13034 "15 elosztatlan pontom" lehetek a barátod? -
#13033 Én 50 óránál járok és nem ölök mindent instant :)
26-os vagyok, csak a talált cuccokban járok, és ezt nem is tervezem másképpen ... ja meg van vagy 15 elosztatlan pontom. -
Flora2 #13032 A Fallout New Vegasban is van egy Farkas nevű karakter, konkrétan egy Julie Farkas nevű doktornő New Vegas külvárosában, azaz (RPG-s nyelven) egy "healer". De nem fontos szereplő, egy-két mini küldetést ad.
Ha már ezt is tudjuk, akkor biztos, hogy nem véletlen, hogy pont ez a neve a karakternek a Skyrimban, és kétszeri előfordulásnál esélyes, hogy a team-ben van Farkas nevű tag, vagy legalább olyan, aki ismeri ezt a magyar családnevet. -
#13031 Legtöbben ~50 óra után megunják, mert mindent instant ölsz :D
Nekem most szünetel, aztán vizsgák után nyomok egy csak ököl karit meg folytatom a nemes imperial mágusom, aki megveti a tolvajokat és bérgyilkosokat. -
#13030 Ez olyan. Egyesek szerint az év egyik legrosszabb játéka és bukás. Hát nem tom... -
#13029 Lehet nekem is ez kellene, nálam a gyertyákkal van a baj, elég 1-2 darab azonnal be laggol, még akkor sem volt ilyen amikor a városba támadt meg a sárkány és 10+ őr is nyilazta...
Csak nem tudom letölteni, erről a szar nexusról, timeout állandóan... -
#13028 Volt, nem is egy magyar a grafikusok es a designerek kozott. -
#13027 Rákattantál az anyagra mi? -
whisper #13026 Figyelj amennyi magyar van külföldön tutira akad valami magyar vonatkozású 8) -
#13025 Hülyén fogalmaztam, még egyszer bocs érte :-)
Farkassal viszonylag hamar összefut a hősünk, ha Whiterunba indul, hisz a közeli farmon Aela, Ria és Farkas egy óriással hadakozik, s Aela szóvá is teszi, hogy mit ámélkodunk, miért nem segítettünk.
Magyar embernek rögtön feltűnik a Farkas név, s én bizony kíváncsi voltam, hogy ez véletlen-e (mellesleg az is gyanús elsőre, hogy valami nem stimmel ezzel az NPC-vel, de arra, hogy vérfarkas, nem gondoltam - első találkozáskor inkább egy gonosz bandita benyomást keltett)
Az elderscrolls.wikia.com-on a karakter bemutatásánál írják: "Farkas" means wolf in Hungarian. (Vilkasnál is, hogy litvánul farkas)
Azt viszont én sem tudom, hogy miképpen "találták" meg ezeket a neveket, voltak-e a csapatban litvánok, magyarok, vagy csak "kiszótárazták".
-
#13024 105.36 óra, most egy kicsit pihentetem asszem... :DDD -
#13023 Óvatosan a beírásokkal!
Itt a vérprofi, mester erpégéseknek csak faarccal, szépen megfogalmazott, minden magánéleti utalást mellőzve, tehetsz fel kérdéseket.
Nekem, nincs is, és "szeretem a focit!"
Az, ha néha belép egy senki, és rendesen beszól - na, nem a nagyoknak -, az nem gond.
De, ha humoros gyerek vagy, menj a játszóházba.
Nekem tetszik. Gyorsan változott a véleményem. Azt biztos értékelnék. -
#13022 indokolatlan is, engine bug. errefelé leírtam a megoldást.
-
IXEMGabeo #13021 ez a Vilkas tényleg litvánosan hangzik...gyanús volt az egész egyébként ez a Farkas is...biztos benne voltak a litvánok és a magyarok is a játékban;) -
whisper #13020 Bocs,ha túl reagáltam! Az elmúlt hétben akármit bemertem ide írni szinte rögtön valaki beosztott valamit!
Nem sok játékban lehet magyar szóra bukkanni. kivétel a fordítottakat 8)) vagy a hazaiakat 8) -
#13019 Bocs, nem volt szándékomban megsérteni, ne vedd magadra :-)
Annyi a lényeg, hogy ezeket a neveket nem véletlenül kapták a Chompions tagok.
A földön viszonylag kevés ember érti a "farkas" szót, mint ahogy a "vilkas" sem közismert.
Jól hangzik mindkettő, s azért így picit misztikusabb, mint ha Wolf lett volna a nevük.
-
whisper #13018 Hja értem. Ne haragudj. Szóval itt ha véletlen beírsz egy dolgozz ami tetszik akkor "Mért nem néztél utánna öcsém!" 8))) Mit nézzek utána ennek? Csak tetszik ennyi!
Most ha csak tetszik egy kocsi színe akkor rögtön olvassak utána milyen anyagból van? -
#13017 És, ha utána olvastál volna a neten, akkor tudnád, hogy nem véletlenül lett a neve Farkas, és Vilkas is farkas, csak egy másik nyelven (litván).
-
whisper #13016 Nekem az jön be ,hogy az egyik harcos guidles vérfarkas ember neve: FARKAS 8) -
whisper #13015 ennyi 8)
-
MaRee #13014 Napi idétlen kép
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
whisper #13013 Bocsi az Én 2 magosomat akartam írni--- -
whisper #13012 Tuti ott van a gond mert nekem FULL HD-n highon van egy e7300-am 3.6-re húzva 4 giga ram és ugyan csak 6850-n ,de a te AMD-dnek az én configommal az az előnye ,hogy 4 magos és hiába nem használ a skyrim 4 magot akkor is stabilabb minimum FPS-ednek kellene lennie és az Én 4 magosommal nincs soe 20 fps-em miniumba . Pedig 3.6 GHz-en se hajtja meg a 6850-et úgy mitn a tiéd!
Régi driver, új driver valami változott mostanság? -
#13011 ami_valojaban_tortenik.jpg
-
mecsoka #13010 Na, senki sem tolja PS3on? -
SaGa Jr #13009 A te döntésed az első lépés, utána szintén te döntöd el hogy felkeresel egy konkrét személyt és nála bevállalod a kinyírásukat.
Egyébként a kipucolásukkal a küldözgetett gyilkosok száma nem fog csökkenni. Azután is jönni fognak gyilkosok, mert a banda nem csak abból a pár delikvensből áll akikkel találkozik a búvóhelyen a játékos.