The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csak lelassul addigra már erõsen a fejlõdés.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy az miért van, hogy a járókelõk sokszor kérdezik, hogy miért vagyok ilyen beteg, meg az eladók is mondják, hogy lehet beteg vagyok, mondom wtf kösz semmi bajom...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ráadásul a Whiterun-i ház közel van a bejárathoz 😊
mindjart csinalok 1 képet lehet azt berakom ide, nemtudok mar jobbat - tudom az a lenyeg h nekem teccen, csak egyre bizonytalanabb az ember, aztan nem 2 perces feledatra krealom szómiszó, sõt nem kezdhetem ujra se majd amikor akarom, (nem olyan értelemben) a karaker kinézete miatt
áj níd help, /facepalm 😊
h miért ugrottak neked, passz... elloptál véletlenül valamit?
S mi a megoldás rá hogy abbahagyja? de egyátalán miért estek nekem?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még egy: Riftenben egy rift. guard és imperialok harcoltak. Ez miért volt? Beleavatkozhatok vagy nem?
every damn day
Azért az egy csavar a történetben, hogy a Talos imádat ami birodalomszerte elfogadott volt, maga a birodalom üldözze. Thalmor nyomásra persze.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ez mi???
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már miért lenne szélhámos? Azért mert leshoutolta? ÉS? Õ volt az erõsebb. Na és mi bajod az árjákkal? Orkok maradjanak csak a hegyek között, az elfek meg takarodjanak a pibe.
<#hehe>#hehe>
Tiber Septim (alias Talos) a Birodalom alapítója volt. Nem volt jelen a nemrég lezajlott háborúban, hiszen már réges-régen halott.
shiwo:
Olyan opció nincs, ellenben van harmadik megoldás, a béke vagy legalábbis fegyverszünet.
Vágja valaki, hogy ilyenkor mi van?
PSN ID: Lord_Mortanius
Halál az elfekre.
<#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz1>#gonosz1>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A játék az Aldmeriekkel vívott nagy háború után 30 évvel játszódik, szal az emlékek még nem haltak meg. Tiber Septim - hogy a háború befejezõdjön - békét kötött, de a Thalmor nyomásra ki kellett tiltania a Talos vallást Skyrimbõl. Ez ugye a helyieknek nem igazán tetszett, de "titokban" ott volt minden házban egy kis oltár, ahol továbbra is áldozhattak. Septim a birodalom hõse lett. Egy olyan birodalomé - és ezt nem lehet nem észrevenni - melyet a római birodalomról mintáztak a készítõk. A ruhák, nevek, fegyverek, kultúra mind a római birodalommal vonható párhuzamot, így a játékban is magán viseli annak jegyeit.
A birodalom széthullóban van. Immár önmagát felemésztve küzd belsõ gondjaival. Nincs háború, mégis minden erejüket leköti a múlt megõrzése. Bár elsõ ránézésre erõsnek tûnik, valójában a Thalmor játékszere lett/lesz.
Ulfric..., vele elõször a játék elején találkozni a szekéren útban a vesztõhelyre. Mikor elsõre kerestem fel otthonában az ott lezajlott párbeszéd alapján egy mesehõs látszott kibontakozni. A Nagy Vezetõ, minden nordok atyja, a jóságos Ufric, aki kész életét adni népéért. De nézzük meg közelebbrõl a dolgot.
Ugyebár, "becsületes párbajban" ölte meg a birodalom vezérét. Állítja õ. Viszont egy segítõ kellett neki, hogy kinyissa a városkaput és elmenekülhessen, ráadásul halálra "shout"-olta szegény királyt. Szóval ez egy szélhámos a szememben. Ja, és tisztára "árja" vonalat követ. Se orc, se elf, csak nord...
A Nagy Vezetõ polgárháborúba akarja dönteni az országot, miközben a városai lepukkantak, csupa rom minden, az emberek szarul öltöznek, de most komolyan. Ilyen gazdaság mellett mégis milyen elképzelései vannak egy ilyen embernek? Nem az emberek jólétével kellene törõdnie elsõsorban? Hogy ne romos épületekben kelljen lakniuk, legyen mit enniük és nyugodtan élhessenek ott ahol akarnak? De nem, õ az elfeket razziázza, politikai merényletet hajt végre mikor a törvényes uralkodót megöli. Utálja a regnáló hatalmat, kb. olyan, mint Brian életében a mit is adtak a rómaiak nekünk jelenet 😊
Aki semleges a birodalomban mondjuk semmi rosszat nem mondhat róla. Még.... és persze ha nem elf.
A birodalom nagy hibája a szabad vallásgyakorlás megtiltása, saját istenük ráerõszakolása más emberekre - Thalmor nyomásra -, no és persze az az aprócska tény, hogy minket is ki akarnak végezni. Bizonyíték nem is kell nekik, elég az, hogy rosszkor rossz helyen voltunk. Ha ezt megtudjuk bocsájtani, valamint elsiklunk afölött, hogy tökre lusta bagázs akik arra várnak, hogy mi, a "dragonborn" kaparjuk ki nekik a gesztenyét, akkor szimpatikus társaság. A városaik gondozottak, az emberek ápoltak, az elhangzó párbeszédek a háborútól való félelem, egyszóval nekik van vesztenivalójuk.
Választani kell, ki-ki vérmérséklete szerint. Én maradok birodalom párti annak ellenére, hogy nord vagyok.
Whiterunba érve a piacon lezajló párbeszéd sok mindent elárul. A Grey-mane öreglány fiát mivel Stormos elkapták és fogvatartják a birodalomhoz hû pöcsök, akik tökre bunkón viselkednek szegény öreglánnyal, aki a fia életéért könyörög. Mellesleg az õ férje a másik kovács. Ez a kis intermezzo jól példázza, hogy a Thalmorok miként rángatják a fonalat a háttérbõl, hogyan ugrasztják össze az embereket vallás, bõrszín, faji hovatartozás ürügyén. Az õ céljuk a birodalom meggyengítése, hogy õk vehessék át a hatalmat.
Más mindenki mellékszereplõ, leszámítva minket 😄
kb háromnegyed órát vacakoltam eddig azzal, hogy milyen legyen a Nord karakterem...elsöre azt szeretnék, aztán néztem az elfet az is rohadtjó, viszont a LÉNYEG, hogy a Nordot azok ilyen vetereán beállítottságuak, ami a kinézetükben is megnyilvánul ugyvettem észre
és akarhogy próbálkoztam nem nagyon sikerült ilyen fiatalabb ifjoncot kifaragni...áááh annyira nehéz a döntés 😊 nem hittem volna
aztan közbe voltam most több mint félorát afk-ba, most jöttem vissza, gondoltam beirok, hátha vkinek van valami jó ötlete
tehát Nord: fiatal és kevésbé komor kinézetüt szeretnék kreálni 😊
Amúgy novice varázslatokat (amilyen a soul trap is) tényleg bármely vegyesboltban meg lehet kapni. Sõt szerintem tonnaszám találtál már soultrap képességû fegyvereket is amiket érdemes emiatt megtartani ()ha mást nem szétszeded és csinálsz magadnak olyat ami neked tetszik).
de... ha közelharcos vagy (vagy még inkább kétfegyveres), akkor jobban jársz, ha fegyverre enchantolod, és úgy töltöd fel a nálad lévõ soul gemeket.
Pedig egész jól bírta...Mindegy..!Oda egy life-absorb kard...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM