30713
TES
  • JethroHUN
    Erre én is kíváncsi lennék, nem találtam róla semmit se wikin, es uesp-en
  • Fantusz
    Töltéskor elés sok képet látunk, nem tudom melyik páncélra gondolsz.

Teljesen zárt páncélzat pl. a dwemer, jellegzetes maszk szerű sisakkal.
    Ebben semmi különleges nincs, dwemer romokban rengeteg fémet lehet találni, de meg is vásárolható, a réz.

Másik zárt sisakos páncélzat a Steel plate armor, egy igen jó páncél, de rengeteg fogsz találni, nagyon sok magasabb rangú ellenfél viseli 20as szint fölött.

Acient nord páncélok, fegyverek: a draugoknál, csontvázaknál lévő fegyverek nem a legjobbak, de ha Companions tag vagy, a kovácstól megtanulhatod ezeket a fegyvereket feljavítani, kicsalni belőlük az ősi erőt. Az ilyen páncélok már ritkábbak, de előfordulnak a játékban (pl. egy Riften környéki kriptában rengeteget találtam)
  • gombabácsi
    ááá köszi! :) nem ez, de megtaláltam ott
    ezt még nem is láttam amúgy ez se rossz
    erre gondoltam én:

http://imgur.com/a/ZbJyG#105

nagyon brutál
  • Hegi90
    nem erre gondolsz?

amúgy még tudsz ott böngészgetni.
  • CamelX
    Steel Plate Armor nem elég? :)
  • gombabácsi
    Tudnátok segíteni?
    Láttam egyszer egy loading képernyőn egy olyan páncélos figurát, aminek az egész testét fém páncél borítja. Nagyon durván jól néz ki.
    Meg akarom keresni a neten, sajnos shotoloni nem tudtam még.
    Asszem a szöveg mellé valami nordokról szóló valami volt.

Google-el se találtam meg...
  • xblades
    Kösz, hogy ezt mit kerestem, pedig a zárt béta tesztben részt is vetem. Biztos a késői idő miatt volt már.
  • Calver
    ha felülírod a mentést, egyel magasabb sorszámot kap mind Oblivion, mind Skyrim esetében.
  • Laza
    Érdekes, hogy hiányzik pár mentés sorszám .....
  • wesker24
    Ide nem tudja valaki milyen Dwarwen kütyü kell mert teli vagyok Dwarwen kütyükkel de egyik se jó !

• Calver
    itt a teljes lista ha érdekel, de Whiterun lesz az első, ahol házat tudsz majd venni, haladj a főküldetésben, pofán fog csapni.
    ezen kívül ha csatlakozol College-hez, kapsz egy szobát sok tárolóval, ahogy többi guild-nél is (bár azok közel sem ilyen jók), sőt, ha eljutsz egy darabig a főküldetésben
    [spoiler]kapni fogsz permanensen egy szobát Riverwood-ban, ahol minden (enchant/alchemy/smithing) munkapad egy köpésnyire van, szvsz ez a legjobb.
  • Namees
    Hol lehet házat venni?
  • Calver
    ez... zseniális
  • francois
    :DDD
  • Calver
    igen, de akkor már érdemesebb sisakot enchantolni.
    ha a buksidat akarod látni, arra meg van no helmet mod, nexuson megtalálod.
  • SzirmosSzisza
    Olyan leszel mint Ő :D
  • Molnibalage
    A circlet és a páncél sisakjai ugyanazotak az enchant képességet megkaphatják?
  • Dobronski
    D_AS:D_:AS_D:_ASD_ASD_
  • Calver
    uesp-n is leírják - a sneak attack elsősorban sneak-et fejleszti, és csak kis mértékben a fegyveres képzettséget.
    de abban igazad van, h sneak baromi gyorsan fejlődik - 30-40 között pl 2-3 ellenfél torkánál átnyiszálása dob rajta 1-1 szintet.
  • francois
    Többen mondták, hogy micsoda hangover az az ivós sztori a játékban. Az az igazán durva, hogy tegnap este buliztam, nem tudom hogyan jöttem haza, nem emlékszek semmmire. ma indítom a játékot, léptem 3 szintet, tele vagyok lootal úgy hogy futni sem tudok és 2 sárkány hullája fekszik a karakter mellett:D lehet játszottam még éjjel:DD
  • Avpfan

Ha íjjal ölsz, az fejlődik, tökmind1, hogy sneakkel avagy nem. Valószínű többet lopakodtál, mint hogy, az íjjal harcoltál.. ezért fejlődött gyorsan.

De, az is lehetséges, hogy a sneak gyorsabban fejlődik, mint az archery. Elvégre az archery az combat skill, a sneak meg Stealth. Guradian stones ugye..
  • Calver
    konkrétan 75%-al gyorsabban fejlődik, ha jól értelmezem
  • Dobronski
    szerintem te azért fejlődsz lassan, mert nem is játszol csak sírsz forumon
  • Calver
    picit fejlődik emlékeim szerint az is, de igen, a lopakodva gyilkolás sneak-et fejleszti elsősorban, nem pedig a fegyveres képzettséget.

én csak sárkányokra használtam íjászatot, és így is ugrott jó pár szintet - egykezes fegyvereknél mindenképpen sokkal gyorsabban fejlődik.
  • SzirmosSzisza
    Gyorsan ? Mihez képest ? Nekem Sneak már 100-on van rég, íjászat meg max 60-70 fele, pedig MINDENT íjjal ölök meg. (vagy, ha lopakodva ölök akkor csak a sneak fejlődik az íjászat nem ?)
  • Molnibalage
    ????

Pont erre is panaszkodtam, hogy az is csigalassan fejlődik.
  • tobias88
    én mindig felfutok valahova, az a biztos
  • SaGa
    Dehogynem. Pont az az rpg. A karaktered képességeit használod, ha gyenge vagy közelharchoz, elszaladsz. Amire te gondolsz, az fps...
  • Wreck86
    Köszi!
    Ezt kerestem!:)
  • Wreck86
    Köszi!
  • IXEMGabeo
    ja az nagyon tetszett, hogy ilyet is beletettek hiányoltam volna a játékból;)
  • francois
    Lopás a legegyszerűbb, bár solitude-i őr felszerelést úgy szereztem, hogy egy sárkány által megölt őrről szedtem le.
  • JethroHUN
    Menj be a Barakkba és lopj el egyet, vagy talán még stormcloack táborokban is van.
  • steeldriver
    Jah, én is csak azért voltam kíváncsi hogy ha ilyen hosszú ideig "el volt tűnve", akkor merre lehetett valójában az az NPC...
  • steeldriver
    Csalogass oda valami böszme ellenséget :D

Én egyszer Whiterun-i bejárathoz csalogattam egy 3 tagú tolvajbandát, mert nem bírtam velük, viszont sajnos az örök se igazán

Egyébként lehetne ilyen sidequest hogy beállsz valamelyik város őrségébe, questeket kell csinálni, aztán folymaatosan adnak cuccokat+egyre magasabb rangot
  • broman191
    Így normális. :)
  • broman191
    Jó hely, de az íjászat eleve piszok gyorsan fejlődik, én mesterségesen nem foglalkoznék a gyúrásával. Ha 100 felé is lehetne fejleszteni, már vagy 200+ környékén járnék, sajnos elég hamar el lehet érni benne a mester szintet ha valaki elsődlegesen íjászatra adja a fejét. :)
  • pzs
    Sziasztok !

Ha a főküldetés vonalat végigjátszottam , nincs valami "vége" videó vagy valami ? Utána még tudok játszani még mindig !
  • Avpfan
    Nem tudja valaki, hogy windhelmi pajzsot honnan tudnék szerválni ?! (anélkül, hogy meg kéne ölnöm egy őrt érte..)

Már csak a pajzs kéne és kész lenne a full set Stormcloak öltözet
  • JethroHUN
    Íjászathoz megvan a tökéletes trainer, Falkreathtól south irányba, fent a hegyen, Angi's Camp, az ottani célok, ha practice arrowal találja el vki, 1 lövés 1 szint aránnyal növelik az archeryt, ja és a nyilat újra fel lehet venni.