The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harmadik-negyedikmösszetevõt már nem annyira könnyû kisakkozni (talán ez a puska segít, én még nem próbáltam ki).
Végülis a 12 felsorolt cucc nem olyan rengeteg, hisz ezek között van elég ritkán található, pl. a deadra szívet hiba egy lötyibe belevágni, ha páncélt is szeretnél craftolni.
Az alkímia azért veszélyes, mert ha szüreteled rendszeresen a dudvákat, rengeteg alapanyagot össze lehet szedni rövid idõ alatt, s ez egy jó pénszerzési lehetõségnek tûnik (az is alacsony szinten).
elkeszded gyártani a löttyöket, az alkímia felszaladhat akár 50 szintig, léphetsz néhány szintet.
Ehez még hozzájöhet az enchant, kovácsolás hasonlóképpen felgyorsított szintlépése, s az veszed észre, hogy harcban rendszeresen levernek - persze, mert úgy léptél 8-10 szintet, hogy a harci képességeid semmit nem fejlõdtek
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
hiszen csak 3 anyagot lehet összekeverni.én amiket próbálgattam csak úgy random az vagy hasznos volt pl fire resist és frost resist volt egyben😄
vagy azt írta,hogy failed és akkor meg nem volt semmim.
PSN ID:misi2mezei
A khajitok életformája a középkori cigányság életvitelére hajaz.
Vándor táborok, kézmûvesség, kereskedés, besurranás, és a többi.
Restore Healt alapanyag lehet:
Blisterwort
Blue Dartwing
Blue Mountain Flower
Butterfly Wing
Charred Skeever Hide
Daedra Heart
Eye of Sabre Cat
Imp Stool
Rock Warbler Egg
Swamp Fungal Pod
Wheat
Fortify Healt:
Bear Claws
Blue Mountain Flower
Giant's Toe
Glowing Mushroom
Hanging Moss
Wheat
Restore csak gyógyít, fortify megemeli az életerõ pontokat, és gyógyít is, de az utóbbi csak alkimista képzéssel érvényesül igazán.
Alacsony alkímiával összekotyvasztott létyók között soknak lehet nem kívánatos mellékhatása.
Meg kell nézni a végeredményt, s ami rizikós el lehet adni.
Nem tudom miféle lötyiket lehet kikeverni, vannak jól használhatóak (restore healt), de láttam olyan fortify healt lötyit, amibe majdnem több volt a méreg, mint a hasznos összetevõ.
Még a templomban beszélj vele, ne ámélkodj :-)
Amikor elindul kifelé, kattanj rá, s megbeszélitek hol fogtok lakni - ha ez megtörtént, akkor haza megy, de ha nem beszélsz vele elõfordul, hogy "otthontalanul" eltûnik.
Fast heal: 50 HP-t pótló gyógyító varázslat - ez már elfogadható érték, de képzés nélkül 100 manából egyszer tudod használni, s legalább 2 perk kell a restorationra, hogy megfelezd a mana költségét (ezt használom, de nekem célom is a gyógyító mágia fejlesztése, vannak ott harcosnak is hasznos perkek)
Azt szeretném kérdezni hogy ha az esküvõ után a menyasszony eltûnik akkor hol lehet megkeresni mert a legtöbb helyen már próbáltam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az a kérdés, hogy miért van gondban, s javítani a hiányosságokat.
Ilyenkor szokott lenni az, amikor picit visszaüt az enchantolás, kovácsolás, netalán az alkímia "húzása", s a támadó és a védelmi képességek lemaradtak.
Át kell vészelni néhány szintet, s megerõsíteni a harci képességeket.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Whiterunban Arcadia boltja ott van a mini-piac szélén.
Többféle kiszerelésben vannak a gyógyitalok, naponta frissül az árukészlet, egyszerre csak néhány üveggel tudsz venni, vagy ott van az alkímiai labor a sarokban, s csinálhatsz magadnak, ha van hozzá való füved.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Level 20 körül már nagyon durván halok...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
így tuti nem vesznek észre.
Itt van a pontos sorrend: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Blood_on_the_Ice
Bár, gondolom már te is megnézted.
De megnéztem a youtube-on, ott teljesen máshogy csinálja az illetõ és ott láttam, hogy mindig jelzi a játék, hogy hova kell menni. Na nálam ilyen nem volt. Ja és az elején én nem kérdeztem ki a szemtanúkat...
PSN ID: Lord_Mortanius
amúgy legalább Thorwaldot mindjárt megkeresem akkor már ebben is segítsetek légyszi😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vannak azok a fránya macskák Whiterun elõtt. Azok néha elmennek onnan, táborukat lebontják, s egy idõ után visszajönnek és felállítják újra.
PSN ID: Lord_Mortanius
és a shout is elég jól használható egyetlen egy baja van ,hogy neutrális emberkéken(például városlakókon, barátságos õrökön) nem mûködik. ;[
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"