The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ezt most valahogy nem értettem ahogy leírtad.
150 mentésed van.
1 mentésed 3mb?vagy mi?
és,hogy van 150 mentésed?külön slotokban van ennyi vagy mindig felülírtad?
PSN ID:misi2mezei
most néztem ezt az UESP.net-et és néztem a Shouts-okat,hogy mik vannak meg hol kell õket felvenni.a kérdésem a következõ.
én a Fire-s Shout-ot teljesen máshol találtam mint ami ott van leírva.ott azt írják,hogy az elsõ szavat fent a Greybeards hegy legtetején kapod a többit meg máshol.na már most én az elsõ egy sima dungeonban találtam és a másodikat adták a hegyen.mind1 nem is ez a lényeg.hanem mi van ha egy Shout még nincs meg.megnézem,hogy hol van egy szó,de én nem ahhoz megyek amit elsõnek írnak hanem az utolsóhoz.akkor az elsõ szavat fogom ott találni?vagy nem fogom tudni megtanulni mert az csak a harmadiknak lehet megtanulni?
nekem csak 58 mb.minden mentésnél új helyre mentettél vagy mi?
Másfél giga volt a mentések mappám lol.
Parasite Eve 2, best game EVER!
néha már könnyebben leverek egy sárkányt mint egy sima ellenfelet.
fõleg,hogy nem kell szórakozni azzal,hogy nyilazzam amíg repked mert nyomok rá egy Dragonrend-et és már lent is van.aztán már csak kaszálni kell.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
kovácsolásnál pedig legendary a csúcs, de! nem egy konkrét szintet jelöl az sem, nem minden legendary tárgy ugyanolyan lesz - ha simán 100-as smithing-el + perkek fejlesztesz egy daedric kardot, az is legendary lesz, meg ha hozzá felveszel összesen +162% smithing ruhát és iszol megfelelõ piát, akkor is legendary-t kapsz... különbség annyi, h az utóbbi sokkal nagyobbat fog csípni.
szóval ne feltétlenül csak az elnevezésre hallgass - igencsak csalóka tud lenni.
"The trees move. Do you not see it?"
am mi a legfejlettebb?nekem most minden cuccom és fegyverem epic.van még tovább?
"The trees move. Do you not see it?"
lol😄
tisztára azt hittem,hogy valami csapda lesz,de végül kaptam egy maszkot.már ha ez az.fel lehet venni sisaknak és elég jó az armorja is.Heavy armor-nak írja.akkor ez egy olyan maszk amirõl már beszéltetek korábban,hogy össze kell õket gyûjteni,vagy ez csak egy sima sisak?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A többi már adja magát, mert egy zsebmetszésben képzett harcos a csatamezõn nem biztos, hogy megállná a helyét.
Engem pl. zavar, hogy bármelyik karakteremet viszem Riftenbe, ismeretlenül, akarata ellenére rátukmálnak különbözõ tolvaj feladatokat.
Ez megint egy lebutítás, Morrowindban, Oblivionba a tolvajok rejtõzködtek, már az is egy feladat volt, hogy megtaláld õket.
Ugyanez van a D.B. esetében is, elõzmények nélkül "megkérnek" hogy ölj meg egy vénasszonyt.
Van az automentés, és a gyorsmentés, ezeket a játék állandóan felül írja, s ezekre nem is szabad hagyatkozni.
Neked is kell mentéseket csinálni, s ezek megmaradnak.
Sajnos nem a kartakter nevén menti el a játék, csak számozást kapnak, így ha több karaktered van, fel kell jegyezned az adott karakternek melyik volt az utólsó mentése, de ha ráviszed az egeret a mentésre ki is írja (karakternév, szint, helyszín)
El lehet ezzel boldogulni, de talán majd lesz mod a karakterek név szerinti mentéséhez is.
hogy lehet több karakterrel játszani?ha kezdek egy újat akkor a játék elején majd mindig ki kell választanom,hogy melyik karit töltse be vagy csak a mentésekkel lehet variálni,hogy ezt ide mentem azt meg oda?
mert tudtommal az autosavek mindig felülírják egymást.
Inkább játszom 3-4 karakterrel, de azokat a célnak megfelelõen fejlesztem.
Hagyománya van a tolvajcéhnél a Sötét Testvériség iránti megvetésnek (a tolvajok nem gyilkosok), de még az a két csoport, amelyik kb hasonló "gazember" tipusú hõssel játszva élvezetes.
Az már egy hülye helyzet, amikor egy arch-mage elmegy csicskának a tolvajok közé - lehet így játszani, de ez már nem szerepjátszás, hanem akciójáték.
Gond nincs belõle, tudomásul vesszük, hogy vannak akik így játszanak.
ilyen vagyok én is.
elõször végigjátszom a játékot úgy,hogy meglegyen minden,aztán ha le tud kötni akkor kezdem szépen újra más fajta kasztra koncentrálva.mondjuk engem az valahogy nem tud foglalkoztatni,hogy mi a fajnak az elõtörténete.
meg amúgy is.miért ne lehetne egy harcos karakter aki mesteri varázsló,profi tolvaj és sötét lelkû szekta tag?😄
az,hogy harcos vagyok és heavy armort viselek nem jelenti azt,hogy ne válthatnák át más ruhára.tudtommal a játékban végtelen szint van így akár mindent ki lehet maxolni(persze ez több száz óra)
De én azért nem mondom hogy hülyeség ha valaki RP szerint játszik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A masik jatekos figyel arra, hogy milyen karaktere van, kb mi az elotortenete, es a szerint jatszik. Kulon karaktert kezd az egyes, osszeferhetetlen cehek kuldeteseihez. Inkabb beleeli magat a jatek vilagaba, mint sem a tokeletes 100%-os fulltap allapotert kuzdjon. Ez utobbi tobbszor, tobb karakterre fog jatszani, es meg hetek mulva is talal uj kihivast a jatekban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most vagyok ott, hogy rászántam magam a diplomatic immunity küldetésre. A jelek szerint "csupaszon" kell bemenni. Namármost az én harcosom mit vigyen? Mert sem varázsolni sem lopakodni nem tud....
eddig a tolvajos küldik a legjobbak a fõszál mellett.elmenne egy külön játéknak is.
ha már benne vagyok a Thieves guildban csatlakozhatok a Dark Brotherhood-hoz is?Annyit tudok,hogy a Companionba és a Mage-ek és a tolvajok közé tudtam már csatlakozni,de ugye ezeknek nincs semmi közük egymáshoz így ergo nincs semmi ok arra,hogy ne lehetne mind a 3-ban benne lenni.viszont ahogy eddig észrevettem a szövegek alapján a tolvajok valahogy nem igazán vannak kibékülve a Dark Brotherhood-al ezért gondoltam megkérdem,hogy lehetek e mind a 2-ben?
Sõt inkább úgy kérdem,hogy az összes guildban benne lehetek egyszerre?
én a legkönnyebb fokozatnál egyel nehezebben játszom(asszem ez a közepes vagy nem?) és nekem így tökéletes.van benne kihívás,de nem is frusztrál a játék.
A térkép felén nem jártam 40. szintûként... A dungeonok ~2/3-a mellett simán elhúzok, ahogy a bandita erõdök mellett is.
Más. Számomre felfoghatatlan, hogy ennyire inbalancolt játékok hogyan adhattak ki. Egy sárkányt elég stabilen leölök már úgy is, hogy csak én vagyok és a kísérõm. Ellenben pl. egyik questnél, ahol alul kellene belopózni egy erõdbe 40. szintûként mission impossible. Olyan harcos és varázsló jön szembe, aki ellen tehetetlen vagyok. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehetne leverni õket. Majd 10 szint múlva visszamegyek, addigra talán lesz elég perk a leveréshez...
Aztán idõvel megjelent a lakásban is. De ez már a második feleség választottam volt, mert az elsõ szintén bug miatt meghalt miután belépett a templomba.
Rengeteg bug van a játékban sajnos. Mondjuk lassan már mindegy is, mert nemsokára abbahagyom. Amit akartam azt elértem, arra meg nem sok kedvem van, hogy bóklásszak a még kimaradt barlangok, erõdök, sírkamrák és egyéb dolgok fele. Az már kissé unalmas.
Más:
72 óra és egy 35. szintû karakter (mágus) lettem. Bejártam nagyjából mindent. Dark Brotherhood, Thief Guild nem érdekel, mert azt az Oblivionban csináltam és kifejezetten egy olyan karakterrel.
Harcosok céhe egyáltalán nem vonz. Itt megcsináltam a mágus és a bárd vonalat meg a fõküldetést és kismillió mellékküldetést, meg saját szakállra kalandoztam. Van két lakásom (Whiterun és Solitude) teljesen berendezve meg egy feleségem is. Nálam van egy csomó Deadra kultuszból fennmaradt tárgyam (ezeket szerettem a legjobban megcsinálni).
Meghalt két lovam, utána már nem vettem, három követõm (kedvencem az Azura Staros varázsló volt, aki az oltárnál imádkozott). Õt sajnos én öltem meg véletlenül, de pont jól jött, mert kellett Dark Elf vér és így azt tõle kaptam.
Nem volt rossz játék, talán még majd bele nézek párszor, esetleg folytatom, de számomra még mindig a Morrowind az etalon és bizonyos szempontból az Oblivion is sokkal jobban lekötött, mivel abba 120 órát tettem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagy fegyverekkel harcoló Nordnak fogyó eszköz a health lötyi. Habár most feltuningoltam a páncélzatom (nyertem így vagy 100 + armor-t)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kis Morrowindes trip-készlet motívum 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Skyrimben meg mindenkinek milyen nagy a szája Khajiit-ok ellen, pedig Cyrodilban (Oblivion) és Morrowindben van belõlük egy rakás jómódú polgár 😊 lexarom, én világ életemben Khajiit-al nyomultam 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB